- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.721
Kraft ın düşünüyorum hatta bugün ebebekte indirimdeydi 690, pierre cardin de hoşuma gitti o daha uygundu 400 e düşmüş. Tabi bunların içine yatağı ayrı alınıyor. Ekstra o var. Sözde kayınbabam alacaktı ama farklı şehirde yaşıyor henüz daha geliyorum demedi. Eşim de hiç arayıp söylemedi henüz hastanede yattığımı falan. Bakalım belki 1 veya 2 haftaya gelirse alır.Görünüşten çok kullanışlı olması önceliğim canım. Sen aldın mı peki ya da araştırdın mı hiç. Hangi marka model düşünüyorsun. Alt değiştirmesi hiç kullanılmıyor diyorlar ama dediğin gibi sezeryan olursa kullanılır. Korkuyla beraber normal doğum önceliğim İnşaAllah birilerinin gazına ihtiyacım var sadece cesarete :)
Çıktım canım şimdi iyiyim dün kötüydüm baya duygusala bağlamıştım çok ağladım. Bi ara da sinirlendim doğcaksa da doğsun falan diye söylendim kendi kendimeLalekiran canım nasıl oldun çıktın mı hastaneden
herşey güzel olacak InşaAllah canım evet iğnelerden dolayı hareket azalıyor canım bende hafta sonu ciğer geliştirici iğne yapmıştım 12 saat arayla iki doz daha yenice kendine geliyor kuzum. sen bol bol dinlen canım endişe etme peki sana progestan veya Pruloton verdi mi doktorÇıktım canım şimdi iyiyim dün kötüydüm baya duygusala bağlamıştım çok ağladım. Bi ara da sinirlendim doğcaksa da doğsun falan diye söylendim kendi kendime
Bugün de geç uyandım pek hareket etmiyor bebeğim, iğnelerden dolayı sanırım. Biraz tedirginim uzanıyorum evde.
Muayene ucreti ne kadr peki?alsancakta benimki.. özel doktor. adını yazdım zaten internetten araştırabilirsin.
bende aynisindan almistim cok beğenerek :) Güle güle kullanin..Kizlar aldigim park yatak bu nasil sizce
Sadece progestan günde 2 kez. Haftaya çarşamba kontrol var. Başka doktor normalde pruloton ve adalat yazmıştı. Geçen çarşamba vurdurmuştum ama ikinciyi yaptırmadım işte. Nst de sancı yok, açılma da yok. Bunlar yok diye vermedi galiba.herşey güzel olacak InşaAllah canım evet iğnelerden dolayı hareket azalıyor canım bende hafta sonu ciğer geliştirici iğne yapmıştım 12 saat arayla iki doz daha yenice kendine geliyor kuzum. sen bol bol dinlen canım endişe etme peki sana progestan veya Pruloton verdi mi doktor
olsun canım progestan da iyi daha da iyi olacaksın canım geçmiş olsun bol dinlen ve moralini yüksek tut =)Sadece progestan günde 2 kez. Haftaya çarşamba kontrol var. Başka doktor normalde pruloton ve adalat yazmıştı. Geçen çarşamba vurdurmuştum ama ikinciyi yaptırmadım işte. Nst de sancı yok, açılma da yok. Bunlar yok diye vermedi galiba.
Kizlar ya dogum izni 32+0 da mi aliniyor kesin emin olan var mi. Bir de hafta icine denk gelse de fark etmiyor demi mesela carsamba 32+0 olsa ben carsamba mi alacam calisamaz raporunu
Çok geçmiş olsun. Tansiyon mu yükseldi dil altı niye veriyorlarmış?Merhaba kızlar bugün kontrolumuz vardı nst istedi Dr çekildim hicbirsey çıkmadı hastahaneden çıktık karnında acayip bir ağrı hissettim onemsemedim markete falan gidip eve geçtik ve sancilanmaya basladim adet sancısı gibi kasiklarimda kasılma sancı başladı yaklaşık bir saate kadar çektim hemen panik olmak istemedim normal birşey olmadığına karar verince Dr aradım tekrar gel bakalım dedi nst tekrar bağlandım sancılar hafiflemiş yerini kasılmalara bırakmışti ve nst de çıktı şimdi de yatış verdi erken doğum için iki tane dil alti vereceklermis kasılmaları durdurmak için birde ciğer geliştirici iğne erken farkedilmesi önlem çok önemliymis sizde dikkat edin kızlar rabbim yavrularimizi zamanında kucağımiza almayı nasip etsin
Çok sağol canım inşallah hepimiz iyi olalım. Allah ım 36 ları görmeyi nasip etsin inşallah.olsun canım progestan da iyi daha da iyi olacaksın canım geçmiş olsun bol dinlen ve moralini yüksek tut =)
Tesekkur ederim Tansiyonum normal kasılmalar için dil altı veriyorlarmis iki tane 20 dakika araylaÇok geçmiş olsun. Tansiyon mu yükseldi dil altı niye veriyorlarmış?
Kasılma için dil altı bilmiyordum ondan sordum canm.Tesekkur ederim Tansiyonum normal kasılmalar için dil altı veriyorlarmis iki tane 20 dakika arayla
Aa sevindim memnun kaldin mi peki ayrica cok tesekkur ederimbende aynisindan almistim cok beğenerek :) Güle güle kullanin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?