2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kraft ın düşünüyorum hatta bugün ebebekte indirimdeydi 690, pierre cardin de hoşuma gitti o daha uygundu 400 e düşmüş. Tabi bunların içine yatağı ayrı alınıyor. Ekstra o var. Sözde kayınbabam alacaktı ama farklı şehirde yaşıyor henüz daha geliyorum demedi. Eşim de hiç arayıp söylemedi henüz hastanede yattığımı falan. Bakalım belki 1 veya 2 haftaya gelirse alır.
Ben normal istemiyorum nedense, bir de şimdi erken doğum riski var bebeğin zayıf olması falan kafam çok karışık.

Lalekiran canım nasıl oldun çıktın mı hastaneden
Çıktım canım şimdi iyiyim dün kötüydüm baya duygusala bağlamıştım çok ağladım. Bi ara da sinirlendim doğcaksa da doğsun falan diye söylendim kendi kendime
Bugün de geç uyandım pek hareket etmiyor bebeğim, iğnelerden dolayı sanırım. Biraz tedirginim uzanıyorum evde.

herşey güzel olacak InşaAllah canım evet iğnelerden dolayı hareket azalıyor canım bende hafta sonu ciğer geliştirici iğne yapmıştım 12 saat arayla iki doz daha yenice kendine geliyor kuzum. sen bol bol dinlen canım endişe etme peki sana progestan veya Pruloton verdi mi doktor

Sadece progestan günde 2 kez. Haftaya çarşamba kontrol var. Başka doktor normalde pruloton ve adalat yazmıştı. Geçen çarşamba vurdurmuştum ama ikinciyi yaptırmadım işte. Nst de sancı yok, açılma da yok. Bunlar yok diye vermedi galiba.

Kizlar ya dogum izni 32+0 da mi aliniyor kesin emin olan var mi. Bir de hafta icine denk gelse de fark etmiyor demi mesela carsamba 32+0 olsa ben carsamba mi alacam calisamaz raporunu

Kızlar port bebe yerine kundak battaniye alayim diyorum hangisi kışın daha sicak tutar fikrim yok kadife mi alsam triko mu karar veremedim.

Merhaba kızlar bugün kontrolumuz vardı nst istedi Dr çekildim hicbirsey çıkmadı hastahaneden çıktık karnında acayip bir ağrı hissettim onemsemedim markete falan gidip eve geçtik ve sancilanmaya basladim adet sancısı gibi kasiklarimda kasılma sancı başladı yaklaşık bir saate kadar çektim hemen panik olmak istemedim normal birşey olmadığına karar verince Dr aradım tekrar gel bakalım dedi nst tekrar bağlandım sancılar hafiflemiş yerini kasılmalara bırakmışti ve nst de çıktı şimdi de yatış verdi erken doğum için iki tane dil alti vereceklermis kasılmaları durdurmak için birde ciğer geliştirici iğne erken farkedilmesi önlem çok önemliymis sizde dikkat edin kızlar rabbim yavrularimizi zamanında kucağımiza almayı nasip etsin

olsun canım progestan da iyi daha da iyi olacaksın canım geçmiş olsun bol dinlen ve moralini yüksek tut =)

Çok geçmiş olsun. Tansiyon mu yükseldi dil altı niye veriyorlarmış?

ruhum_mavi sen şeker yükleme testi yaptirmiştin sanirim. Sınırda çıktı falan diyordun. Kaç çıkmıştı acaba açlık, 1.saat, 2.saat

Ben de kontrolden ciktim.
Kalsiyum magnezyum verdi, kullanmadigim bi onlar vardi zaten:) bi problem gozukmedi hareketli ve saglikli. Bi yuzunu dondu bi sirtini dondu 2 dakikalik ultrasonda.
Bu haftadan sonra ayak sismesi, vajinaya baski, kasilma gibi seyler normal dedi. Idrar yaparken yanma, kokulu renkli akinti gibi seyler yoksa korkma dedi.
Gunde bir avuc kavrulmamis kuruyemis ve bir sise maden suyu arti ilaclari kullan dedi. Biz elimizden geleni yapalim da durmazsa da su eksik kaldi diye dusunmeyiz dedi.
2 hafta sonra cagirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…