2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kilosu boyu kaç olmus acaba ben dha gitmedim merak ediyorum ne kadar oldilol diye ve ayniyiz hemen hemen

Maşallah. Seninde önden gidiyordu sanırım

Çok geçmiş olsun canım, Ben de dün vuruldum 2. dozu ciğer geliştirici. Haftaya tekrar kontrol var bakalım. Ben 1 gece hastanedeydim, 5 kez nst ye bağladılar çok şükür hiç sancı çıkmadı. Ama işte sonradan çıkabiliyormuş böyle.

Sağol canım sanada geçmiş olsun sabaha herşey normal olursa benide taburcu edecek ama sanırım ilaçlar yazacak çok şükür durdu senin sancılar canim bende şimdi vuruldum igne

2500 canım, Bursada en uygunu bu sanırım. Diğer hastaneler 4 veya 5 binden başlıyor.
Evet ya bende doktorumu bu sebepten bıraktım 8 bin dedi ücret:) bugün buldum Bi doktor muayene de oldum. İçime de sindi. İnşallah onla devam edeceğim.

Geçmiş olsun canım bir anlık işte herşey.

Evet ya bende doktorumu bu sebepten bıraktım 8 bin dedi ücret:) bugün buldum Bi doktor muayene de oldum. İçime de sindi. İnşallah onla devam edeceğim.
8 bin nedir yaa, çocuk satın alınır nerdeyse o paraya şaka gibi tövbe tövbe.

cnm bende de oluyor bazen gobekte bazen kasikta pi pit kalp atisi gibi.hatta ben kesin kalbi diyordum elimle bazen hafif bastirirken anlayabiliyorum.yalniz benimki yavas degil.bildigin kalp nasil atar ayni oyle.ama bi yandan da sacma geliyordu kasikta kalp atisi ne alaka falan.hickirik gibi yavas degildi

bugün 10 dk da bir tuvalete cikiyorum.
idrar yollarinda enfeksiyon cikmasindan korkuyorum.ama idrar yaparken yanma falan yok.cok sıkışık bi sekilde gidiyorum ama oyle olmuyor.
sudan da tiksiniyorum icince midem bulaniyo icmek istemiyorum yudum yusum ne icersem artik.sicak cikolata salep falan iciyorum meyve yiyorum su ihtiyacimi gidersin diye.napcam ben su dan tiksinmekten biktim.icince sanki acı bir tat geliyo.
enfeksiyon olmasinda insallah bebek vajinaya baski yaotigindandir
daha 1.5 hafta once idrar yolunda cok az enfeksiyon cikmisti ilac icmistim.bebege yansir mi bu emfensiyon insallah ona bisey olmasin da

Henuz dondugunu anlayamiyorum ben yaa. Acemi anneyim ogrenecem daha :))

Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine benim oğlumda 32 de kanama bile olmuştu 37 ye kadar sadece yatarak geçirdim korkma ama dikkatli ol istirahat şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…