- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.701
Cok sagol canim evet kullanisli gorunuyor birde diger aparati da ana kucagi oluyor cikariyorsun yerde cok guzel sallaniyorHayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah:)
Ben de böyle bi şey alacağım, marka olarak değişik sadece, ama ilk haftalarda altını değiştirme kısmı falan çok iyi olacak.
Evet iyi olmuş o zaman için rahatlamıştır30+3 deyim cnm 32 de baglaniyo normalde de simdide baglayalim bi kalp atislarina da bakariz gibi bisey soyledi. Iyi de oldu merak ediyordum sancim var mi acaba diye.
Cok begendim gule gule kullan cnmCanım tulum değil de bu şekilde var bende arkadaşlarım ve annem hediye almışlar.. Doğduğu zamanlar soğuk olcak aşıya doktora falan gelip giderken bunlara sarıp götürürüm diye düşündüm.En sağdaki pembe ve en soldan ikinci beyaz olan. kullanışlı olabilir ilk zamanlar.Zaten ilk 3-4 ay bunu kullanır sonra da havalar ısıncak böyle bişeye gerek kalmaz
Eki Görüntüle 2194765
Canım ben park yatağı düşündüm, onu da diğer odalara taşıyabilirsin tekerleği olanlardan alırsan bir de kapı genişliğine göre tabi. Büyüyünce oda düşünüyorum, benim yeğenler 2 yaşına kadar kullandı, sonra da katlanıp kaldırılıyor güzelce yer kaplamıyor. Ama tabi ahşap beşik görüntü olarak daha şık duruyor. Ama onu sonra nereye koyarım diye düşünüyorum:))Ben beşik işinde hala karar vermiş değilim. Yatak odamda yer yok. Oturma odasına koyacağım büyüyünce çocuk odasına çevireceğim odayı. Park yatak düşünüyordum kullanışlı olur diye ama şimdi de acaba büyüyen beşik mi alsam diyorum. Bir de ana kucağı alırım farklı odalarda kullanmak için. Mobilya yatak mı park yatak mı acabaArkadaş da park yatak alırsın şimdi Allah izin verir de ikinci olursa o zaman mobilya alırsın park yatağı ikinci kullanır dedi. Bu da mantıklı geldi. siz neler yaptınız.
İnsanın hoşunada gidiyor :)
yok cnm bakmıyor bizimki bu zamana kadar geldik zten ınsallah bundan snra da bısey olmaz allahtan hayırlısı
Aynı sıkıntı ben de de var. Sağa yatıyorum sağdan tekme sola yatıyorum soldan kuvvetli tekmeler. Sırt üstü yatsam belim ağrıyor ki zaten zararlı. Sakinleşir uyuyor herhalde sonunda ben de öyle uyuyabiliyorum
Baya işe yarıyor güle güle kullanın canım :)Ev tipi anakucağı alıp almama konusunda çok kararsızdım. Kullanan herkes çok hayat kurtarıcı olduğunu söyledi. Bugün bunu Tutumluanneden aldım. Çok az kullanılmış ve yepyeni. Kendinden titreşimi ve müzikleri var. Normal fiyatı şuan 400 ben 160 TL’ye aldım. İnşallah faydasını görürüz.
Eki Görüntüle 2194804 Eki Görüntüle 2194805
Gule gule kullan guzelmisEv tipi anakucağı alıp almama konusunda çok kararsızdım. Kullanan herkes çok hayat kurtarıcı olduğunu söyledi. Bugün bunu Tutumluanneden aldım. Çok az kullanılmış ve yepyeni. Kendinden titreşimi ve müzikleri var. Normal fiyatı şuan 400 ben 160 TL’ye aldım. İnşallah faydasını görürüz.
İyiki almılsın canım hemde baya uygun fiyata güle güle kullanın. Gerçekten bende hep duyuyorum çevremde hayat kurtarıcı diye. Kuzenimde vardı o yollayacak banada sağolsunEv tipi anakucağı alıp almama konusunda çok kararsızdım. Kullanan herkes çok hayat kurtarıcı olduğunu söyledi. Bugün bunu Tutumluanneden aldım. Çok az kullanılmış ve yepyeni. Kendinden titreşimi ve müzikleri var. Normal fiyatı şuan 400 ben 160 TL’ye aldım. İnşallah faydasını görürüz.
Nerde tam olarak ozel mi bugn devlete gittim bucada gtmez olaydm ilgisiz drlar
Bu da mantıklı canım iyi düşünmüşsünüzBizimde ilk bebeğimiz olduğu için normal beşik aldık. Nasip olurda ikinci gelirse onu zaten kullanır ,diğerinede normal yatak alırız. O yüzden büyüyen beşik tercih etmedim.
Arkadaşın çocuğu dört yaşında hala kullanıyorCanım ben park yatağı düşündüm, onu da diğer odalara taşıyabilirsin tekerleği olanlardan alırsan bir de kapı genişliğine göre tabi. Büyüyünce oda düşünüyorum, benim yeğenler 2 yaşına kadar kullandı, sonra da katlanıp kaldırılıyor güzelce yer kaplamıyor. Ama tabi ahşap beşik görüntü olarak daha şık duruyor. Ama onu sonra nereye koyarım diye düşünüyorum:))
AynıyızzzzSanirim bizim bebisler yatay duruyor. Ben sagda kafasi gibi hissediyorum orda elleriyle vuruyor. Solda da ayaklari masallah o daha kuvvetli geliyor. Ama biz hareket edince ayni hizda onlar da donuyor mudur ki bilmiyorum.
maşallah canım her daim sağlığı yerinde olsun inşallahBen doktordan geldim kizlar nst ye baglandim bundan sonra baglancam demekki ama sancim cikmadi bas asagi donmus ama sezeryan olucam zaten farketmiyodu. Rahim uzunlugunda suyunda problem yokmus. 41cm 1600 gr olmusuz masallah pasaya. Bu devlet hastanesi kontrolumdu asil haftaya kendi dr.uma gidicem. Bu arada son zamanlarda siklasti kalp carpintisi gibi icim sıkısiyo var mi benim gibi olan?
.be. kızımda mobilya beşik almıştım 60a 120 ebatları 3 yaşına kadar onda yattı sonra da onu bozduk kaldırdım yatak aldım ona..kısmetse kızımdan kalan beşiği şimdi tekrar bu bebeğimiz kuracağız.çok memnun kalmıştım ben mobilyadan .park yatağında annemin evine almıştım orda kullanır diye ama hiç sevmedim park yatağı en güzel mobilyaBen beşik işinde hala karar vermiş değilim. Yatak odamda yer yok. Oturma odasına koyacağım büyüyünce çocuk odasına çevireceğim odayı. Park yatak düşünüyordum kullanışlı olur diye ama şimdi de acaba büyüyen beşik mi alsam diyorum. Bir de ana kucağı alırım farklı odalarda kullanmak için. Mobilya yatak mı park yatak mı acabaArkadaş da park yatak alırsın şimdi Allah izin verir de ikinci olursa o zaman mobilya alırsın park yatağı ikinci kullanır dedi. Bu da mantıklı geldi. siz neler yaptınız.
Görünüşten çok kullanışlı olması önceliğim canım. Sen aldın mı peki ya da araştırdın mı hiç. Hangi marka model düşünüyorsun. Alt değiştirmesi hiç kullanılmıyor diyorlar ama dediğin gibi sezeryan olursa kullanılır. Korkuyla beraber normal doğum önceliğim İnşaAllah birilerinin gazına ihtiyacım var sadece cesarete :)butterfly54 aynen park yataklar kullanışlı, ama sepet beşik yerine görünüşe önem veriyorsan ikeanın beşikleri de hoş canım onlar daha uuzn ömürlü, iki kademeli onlar da, ilk başta orta kademe hatta anne yanına ayarlanabiliyordu, beyaz renkte . Şahsen bi ara ona karar vermiştim ama şimdi altını değiştirme falan olacak bi de o sabit duracak, tekerleği yok. Ama park yatağın ilk bir ay alt değiştirme kısmını kullanırım diyorum eğilip kalkma olmaz sezaryen olunursa. Ya da park yatağı akşam yatak odasına gündüz salona sürüklerim diyorum. Bu yönden mantıklı geliyor bana :)
Yatak odasında mı kullanmıştın peki benim yatak odasında yer yok. Eğer mobilyaya karar verirsem bir de odalarda gezdirmek için küçük ana kucaklarından alırım düye düşünüyorummaşallah canım her daim sağlığı yerinde olsun inşallah
.be. kızımda mobilya beşik almıştım 60a 120 ebatları 3 yaşına kadar onda yattı sonra da onu bozduk kaldırdım yatak aldım ona..kısmetse kızımdan kalan beşiği şimdi tekrar bu bebeğimiz kuracağız.çok memnun kalmıştım ben mobilyadan .park yatağında annemin evine almıştım orda kullanır diye ama hiç sevmedim park yatağı en güzel mobilya
Merhaba kuzular bişey danışmak istiyorum çocuk odası olarak düşündüğüm yer boyuna uzun bi oda bebek mağazalarında satılan halılar genelde 1.20 ye 1.80 halı işini ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?