2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende yarın gidicem korkuyorum bi zarar gelirmi diye o yüzden öğrendiğimden beri 1 haftadır bekliyorum
Cnm sordm burda çoğu kişiye bir sıkıntı yokmuş baktırmşlar bende yarn gitcm baktrcm snra geç gitcm 13 gün felan snra giderm tekrr kontrle:) o zaman kalp atşnıda duyarm:)

Olanlar varmş cnm benm geçen ay kmyasldı korkuyrm birşy olmasndan ondan birzz korkmda
Canin ben oldum hatta ilk bebegimde bilmeden 7. Hafta gibiydi onda bile oldum hicbir sakincasi yok . Rahim duvarina kadar sokmuyolar zaten karinda gormuyorsa ama sartmis dr dedi belki dis gebeliktir biseydir erken mudahale icin

Canin ben oldum hatta ilk bebegimde bilmeden 7. Hafta gibiydi onda bile oldum hicbir sakincasi yok . Rahim duvarina kadar sokmuyolar zaten karinda gormuyorsa ama sartmis dr dedi belki dis gebeliktir biseydir erken mudahale icin
Bence en iyisi yarn ben baktırım yoksa aklmda hep soru olcak yarn iyi haberlerle gelirim inş snra bende geç gitcm AlLah korusun dış gebelkte kan srtşı sz oluyor dye duymştm cnm

Kızlar arada regl ağrısı gibi ağrı çekiyomusunuz sizde
Ben canım kasıklarımda oluyor hafif sızılıyor gibi dün doktor a dedim dinlenince geçiyor mu dedi? hiç uzun sürmüyor dedim ama ara ara oluyor dedim. Yorulunca mı oluyor bilemedim ya rahim hazırlanıyor ondan olabilir demiştim kendime ama bakalım dikkat edeyim okuldayken mi oluyor sadece.

Bence en iyisi yarn ben baktırım yoksa aklmda hep soru olcak yarn iyi haberlerle gelirim inş snra bende geç gitcm AlLah korusun dış gebelkte kan srtşı sz oluyor dye duymştm cnm
Allah korusun bende bilmiyorum dis gebeligide iste dr bakmanin gerekli oldugunu soyleyip ornekler verince baktirdim . Insallah iyi haberlerle geliriz ikimizde hayirlisi

Bende yarın gidicem korkuyorum bi zarar gelirmi diye o yüzden öğrendiğimden beri 1 haftadır bekliyorum
Benim ablam sabret alttan baktırma dedi. Ablam hemşire, 2 çocuğu var. Ben de öyle yaparım dedim doktor da önce karından bakti minicikti alttan kontrol edelim demedi yani 1 hafta ya da 5 gün sabredilip karından bakılabilir.

Benim yoruluncada oluyo sabah uyanıncada oluyo her ikiside yani.Yorulmaktan oluyosa dinlen falanmı dedi canım doktor?

Bende hep kan vererek değere bakarak sabrediyorum gitmemek için ama düşük riski var mı kimyasal mı omu bumu diye strese giriyorum doktora gitmediğim için

Karindan minicikte olsa gorunuyorsa zaten gerek yok ama karindan hic gorunmeyen durumdada beklemeye gerek yok vajinal muayene dusuge yol acmaz. Daha kotu sonuclar olmamasi icin gereklidir. Tabi herkesin kendi karari ve doktoruyla arasindaki iletisim de onemli.

Benim yoruluncada oluyo sabah uyanıncada oluyo her ikiside yani.Yorulmaktan oluyosa dinlen falanmı dedi canım doktor?
Tam bir şey demedi işte haftay kadar kendime dikkat edeceğim belki okulda çok ayakta kaliyorum ondan oluyor. ya da regl haftam bitince geçer belki diye düşünüyorum. 10 nisanda regl günüydu

doktorlar önce karından bakmayı deneyip görünmüyorsa mı vajinal muayene yapıyo yoksa direk alttan muayene mi diyolar karından bakmayı denemeden

Bu arada hangi sehirlerden katiliyoruz bir liste yapan olur mu. Ben daha dr bulmadim erken diye dusunuyorum tabi ilcede oturmamiz da buna bir etken. Belki ayni sehirden olup onerebileceginiz drlar olur.
Ben antalyadayım
Valla ben de ilk defa duydum :) Ben 28 kasım doğumluyum hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Hesaplama tutarsa bebeğim de benimle aynı gün doğacak :) Ben daha ne isterim ki..

4 kasım doğumluyum bende oğlumda 13 kasım :) bizde hiç zorluğunu çekmedik valla

Tam bir şey demedi işte haftay kadar kendime dikkat edeceğim belki okulda çok ayakta kaliyorum ondan oluyor. ya da regl haftam bitince geçer belki diye düşünüyorum. 10 nisanda regl günüydu
benim regl haftam 3 nisandı o hafta lekelenmelerim olmuştu regl geliyo sanmıştım sanırım yerleşmeymiş hamile olduğumu öğrendim.şuan hala kasık ağrılarım oluyo zaman zaman dinlenmeye çalış sende her fırsatta

Bende hep kan vererek değere bakarak sabrediyorum gitmemek için ama düşük riski var mı kimyasal mı omu bumu diye strese giriyorum doktora gitmediğim için
Kuzum benim de kasımda kimyasal oldu doktor biliyor. Yani ben ilaç verir belki diye düşündüm o da tekrar beta bakalım sağlıkli artış varsa korkmaya gerek yok dedi. içimden çok dua ediyorum inşallah kabul eder Rabbim, cumartesi 405ti çarşamba 2000 olmuş beta. Bakalım haftaya ne olacak, yani aslında kimyasal in bazen nedeni olmuyor. embriyo sağlıklı olmadığı için sonlandi bence. inşallah bu kez sağlıklı nasip etsin Rabbim hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…