2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kilosu cok da az degilki canim

Ben ilk gebeligimde enfeksiyon olmustum erken dogum riski ve dogum aninda bebege bulasma oldugunu soylediler mutlaka tedavi edilmeliymis.

çok geçmiş olsun canım inşaAllah vaktinde gelir meleğin

Kızlar doktordan geldim. Bebek iyi cok sukur rahim agzinda da acilma yok 5 mm e yakin dedi. Fiziksel hareketlerini kisitlamaya gerek yok ama cok yorma kendini dedi. Rapora veya progestana gerek yokmus. Nerden geldigi belli olmayan bi lekelenmem var iste. 32 ye kadar dayanabilsem is yerinde iyi...

Merhaba canım ben ilk çocuğumda annem almıştı mobilya beşikten birde sepet beşik almıştık zaten onda 5 6 ay ancak yattı sonrasında bi arkadaşımız park yatak verdi ona yatırdım 1.5 yaşına kadar daha sonra mobilya beşiğe geçireyim dedim ama ondan hep çıkmak istedi yüksekti bi de düşer diye tekrar park yatağa devam ettik 2 yaşında da yerden ikea dan büyüyen yataklardan aldım çok rahat etti kendi inip çıktı bence mobilya beşik çok gereksizmiş ki ben park yatak sevmediğimden almamıştım ama çok kullanışlı bence 2 yaşına kadar kullanırsın ki 4 yaşına kadar kullanan da var sonra istediğin gibi oda yap tabi sen bilirsin canım bu arada mobilya beşiği letgodan sattım hiç kullanılmadığı için hemen aldılar

Yatak odasında mı kullanmıştın peki benim yatak odasında yer yok. Eğer mobilyaya karar verirsem bir de odalarda gezdirmek için küçük ana kucaklarından alırım düye düşünüyorum
evet yatak odasında kullanmıştım 1 yaşında da kendi odasına taşıdım
Kızlar doğum ücretleriniz ne kadar ?
zorunlu sezaryen benimki 1900 lira dediler içinde 2 gece konaklama ve rutin kontrol dahil

Kizlar ya dogum izni 32+0 da mi aliniyor kesin emin olan var mi. Bir de hafta icine denk gelse de fark etmiyor demi mesela carsamba 32+0 olsa ben carsamba mi alacam calisamaz raporunu
haftaiçi ya da sonu fark etmiyor 32+0 da rapor almalısın mutlaka
geçmiş olsun canım

benim de öyle oğlum baskı yapıyor çok sıkışık hissediyorum ama bir gidiyorum öyle değil idrar torbasına baskı yapıyor

Canım idrar yolları enfeksiyonu da erken doğuma sebep olabiliyor Allah korusun, hazır sulardan dene markalardan belki birinin tadı hoşuna gider. Minumum 2 buçuk litre su içmek gerekiyor.

Bilmiyorum bugün Dr karın çevresini ölçtü iki hafta geride dedi bu genetikte olabilir sen minyonsun dedi haftakik takip edeceğiz gelişim geriliği mi genetik mi diye dedi bugün kafam alllak bullak oldu
Senin alttaki hamile takviminde 1650gr yaziyo 1400 cikmis 200gr bu kadar etki mi eder. kimi 3000 doguruyo kimi 3500 tabi doktorun en iyisini bilir de bana cokta fark yok gibi geldi

biz arıtma suyundan çok memnunuz hatta kızımı 1 yaşına kadar arıtma suyuyla banyo yaptırdık =) bizimki tanksız direk arıtıyor

Kilosu boyu kaç olmus acaba ben dha gitmedim merak ediyorum ne kadar oldilol diye ve ayniyiz hemen hemen

Maşallah. Seninde önden gidiyordu sanırım
Bu sefer gecen haftadan pek farki cikmadi.
1350 gram 42 cm cikti. Sadece bacak boyu onde gorunuyor 30 haftalik, kafasi 7 cm 29 haftalik gibi, kilosu tam haftasinda.

vay anasini süslemeyi foto cekimini biliyodum da makyaj da varmis ha supermis aslinda durumum cok cok iyi olsaydi 7 bin verirdim valla ama 15 bin cok tabiki
istanbulda 15 bin dediler cnm

Kuaförleri varmış hastanede o geliyormuş dogum sonrası fönü makyajı hallediyormuş normal dogum da 1 gün kalınacak 1 gün için çok gereksiz geldi bana ☺☺

3 bin olani bana niye soylemediler ki. Bi dahaki muayenede sorayim. Ama drum mustafa tas ondan olabilir mi.

Banada eşimin amca kızı söyledi benim doktorum başka hastanede oraya grçmeyi düşünüyordu bende fiyatları çok falan demiştim oda bana 3 paket anlatıldı böyl böyle dedi o bankacı oldugu için banka karşılıyormuş oda 5 binlik paketi tercih etmiş bana sen 3 bini seçebilirsin demişti gereksiz aslında bende banka ödedigi için 5 binlik paket seçtim demişti

Benim ilk gittigim hastanede normal dogum 1900du, zorunlu sezeryan 2250.
Sonra gecmeyi dusundugum hastanede 2500 normal dogum, zorunlu sezeryan 2800
En son tavsiye edilen hastanede 3250 normal dogum, 4000 zorunlu sezeryan.
27 Agustosta aldigim fiyatlar bunlar. Istege bagli sezeryani hic sormadim. Bir de epidural falan nasil olur onu sormadim. Bir ara bunlari da ogreneyim:)

Zorunlu sezeryanda fark oluyor muydu benimkide zprunlu sezeryan ama normal fiyat dahilinde diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…