- 27 Kasım 2017
- 245
- 317
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.781
Kilosu cok da az degilki canimTeşekkür ederim canım sağol 30+5 haftslok kızım kilosuda az 1400 gram daha çok küçük Dr da öyle söyledi istirahat arada kalkıp ev içinde dolaşma kan akışı için benim kizimda bekler inşallah o zamama
Ben ilk gebeligimde enfeksiyon olmustum erken dogum riski ve dogum aninda bebege bulasma oldugunu soylediler mutlaka tedavi edilmeliymis.cnm aritma suyu kimden nerden bulcam o var.evime de yaptiramam.hazir su normalde de ben zaten sevmem.cesme suyunu icemiyorum napcam bilmiyorum.
insallah bebek hareketindendir cnm
idrar yollarindaki enfeksiyonun bebege bi etkisi var mi biliyormusun cnm
ben bi ara buzlu su iciyodum yazin simdi kis geldi icemiyorum.
istanbulda 15 bin cnm onda gecen seneki fiyat.
ben 3500 vercem sanirim istege bagli sezeryan fiyati bu.
Bilmiyorum bugün Dr karın çevresini ölçtü iki hafta geride dedi bu genetikte olabilir sen minyonsun dedi haftakik takip edeceğiz gelişim geriliği mi genetik mi diye dedi bugün kafam alllak bullak olduKilosu cok da az degilki canim
çok geçmiş olsun canım inşaAllah vaktinde gelir meleğinMerhaba kızlar bugün kontrolumuz vardı nst istedi Dr çekildim hicbirsey çıkmadı hastahaneden çıktık karnında acayip bir ağrı hissettim onemsemedim markete falan gidip eve geçtik ve sancilanmaya basladim adet sancısı gibi kasiklarimda kasılma sancı başladı yaklaşık bir saate kadar çektim hemen panik olmak istemedim normal birşey olmadığına karar verince Dr aradım tekrar gel bakalım dedi nst tekrar bağlandım sancılar hafiflemiş yerini kasılmalara bırakmışti ve nst de çıktı şimdi de yatış verdi erken doğum için iki tane dil alti vereceklermis kasılmaları durdurmak için birde ciğer geliştirici iğne erken farkedilmesi önlem çok önemliymis sizde dikkat edin kızlar rabbim yavrularimizi zamanında kucağımiza almayı nasip etsin
Merhaba canım ben ilk çocuğumda annem almıştı mobilya beşikten birde sepet beşik almıştık zaten onda 5 6 ay ancak yattı sonrasında bi arkadaşımız park yatak verdi ona yatırdım 1.5 yaşına kadar daha sonra mobilya beşiğe geçireyim dedim ama ondan hep çıkmak istedi yüksekti bi de düşer diye tekrar park yatağa devam ettik 2 yaşında da yerden ikea dan büyüyen yataklardan aldım çok rahat etti kendi inip çıktı bence mobilya beşik çok gereksizmiş ki ben park yatak sevmediğimden almamıştım ama çok kullanışlı bence 2 yaşına kadar kullanırsın ki 4 yaşına kadar kullanan da var sonra istediğin gibi oda yap tabi sen bilirsin canım bu arada mobilya beşiği letgodan sattım hiç kullanılmadığı için hemen aldılarBen beşik işinde hala karar vermiş değilim. Yatak odamda yer yok. Oturma odasına koyacağım büyüyünce çocuk odasına çevireceğim odayı. Park yatak düşünüyordum kullanışlı olur diye ama şimdi de acaba büyüyen beşik mi alsam diyorum. Bir de ana kucağı alırım farklı odalarda kullanmak için. Mobilya yatak mı park yatak mı acabaArkadaş da park yatak alırsın şimdi Allah izin verir de ikinci olursa o zaman mobilya alırsın park yatağı ikinci kullanır dedi. Bu da mantıklı geldi. siz neler yaptınız.
1500 tl sezeryan 1250 tl normal doğumKızlar doğum ücretleriniz ne kadar ?
evet yatak odasında kullanmıştım 1 yaşında da kendi odasına taşıdımYatak odasında mı kullanmıştın peki benim yatak odasında yer yok. Eğer mobilyaya karar verirsem bir de odalarda gezdirmek için küçük ana kucaklarından alırım düye düşünüyorum
zorunlu sezaryen benimki 1900 lira dediler içinde 2 gece konaklama ve rutin kontrol dahilKızlar doğum ücretleriniz ne kadar ?
haftaiçi ya da sonu fark etmiyor 32+0 da rapor almalısın mutlakaKizlar ya dogum izni 32+0 da mi aliniyor kesin emin olan var mi. Bir de hafta icine denk gelse de fark etmiyor demi mesela carsamba 32+0 olsa ben carsamba mi alacam calisamaz raporunu
geçmiş olsun canımMerhaba kızlar bugün kontrolumuz vardı nst istedi Dr çekildim hicbirsey çıkmadı hastahaneden çıktık karnında acayip bir ağrı hissettim onemsemedim markete falan gidip eve geçtik ve sancilanmaya basladim adet sancısı gibi kasiklarimda kasılma sancı başladı yaklaşık bir saate kadar çektim hemen panik olmak istemedim normal birşey olmadığına karar verince Dr aradım tekrar gel bakalım dedi nst tekrar bağlandım sancılar hafiflemiş yerini kasılmalara bırakmışti ve nst de çıktı şimdi de yatış verdi erken doğum için iki tane dil alti vereceklermis kasılmaları durdurmak için birde ciğer geliştirici iğne erken farkedilmesi önlem çok önemliymis sizde dikkat edin kızlar rabbim yavrularimizi zamanında kucağımiza almayı nasip etsin
benim de öyle oğlum baskı yapıyor çok sıkışık hissediyorum ama bir gidiyorum öyle değil idrar torbasına baskı yapıyorbugün 10 dk da bir tuvalete cikiyorum.
idrar yollarinda enfeksiyon cikmasindan korkuyorum.ama idrar yaparken yanma falan yok.cok sıkışık bi sekilde gidiyorum ama oyle olmuyor.
sudan da tiksiniyorum icince midem bulaniyo icmek istemiyorum yudum yusum ne icersem artik.sicak cikolata salep falan iciyorum meyve yiyorum su ihtiyacimi gidersin diye.napcam ben su dan tiksinmekten biktim.icince sanki acı bir tat geliyo.
enfeksiyon olmasinda insallah bebek vajinaya baski yaotigindandir
daha 1.5 hafta once idrar yolunda cok az enfeksiyon cikmisti ilac icmistim.bebege yansir mi bu emfensiyon insallah ona bisey olmasin da
amin canım inşaAllahÇok sağol canım inşallah hepimiz iyi olalım. Allah ım 36 ları görmeyi nasip etsin inşallah.
Canım idrar yolları enfeksiyonu da erken doğuma sebep olabiliyor Allah korusun, hazır sulardan dene markalardan belki birinin tadı hoşuna gider. Minumum 2 buçuk litre su içmek gerekiyor.cnm aritma suyu kimden nerden bulcam o var.evime de yaptiramam.hazir su normalde de ben zaten sevmem.cesme suyunu icemiyorum napcam bilmiyorum.
Senin alttaki hamile takviminde 1650gr yaziyo 1400 cikmis 200gr bu kadar etki mi eder. kimi 3000 doguruyo kimi 3500 tabi doktorun en iyisini bilir de bana cokta fark yok gibi geldiBilmiyorum bugün Dr karın çevresini ölçtü iki hafta geride dedi bu genetikte olabilir sen minyonsun dedi haftakik takip edeceğiz gelişim geriliği mi genetik mi diye dedi bugün kafam alllak bullak oldu
biz arıtma suyundan çok memnunuz hatta kızımı 1 yaşına kadar arıtma suyuyla banyo yaptırdık =) bizimki tanksız direk arıtıyorcnm aritma suyu kimden nerden bulcam o var.evime de yaptiramam.hazir su normalde de ben zaten sevmem.cesme suyunu icemiyorum napcam bilmiyorum.
Kilosu boyu kaç olmus acaba ben dha gitmedim merak ediyorum ne kadar oldilol diye ve ayniyiz hemen hemen
Bu sefer gecen haftadan pek farki cikmadi.Maşallah. Seninde önden gidiyordu sanırım
vay anasini süslemeyi foto cekimini biliyodum da makyaj da varmis ha supermis aslinda durumum cok cok iyi olsaydi 7 bin verirdim valla ama 15 bin cok tabiki
istanbulda 15 bin dediler cnm
3 bin olani bana niye soylemediler ki. Bi dahaki muayenede sorayim. Ama drum mustafa tas ondan olabilir mi.
Cok tesekkur ederim biraz pahalli aldim diye uzuluyordum ama guzel yorumlar duyunca iyi oldumPark yatak alsaydim bunu alacaktim cok guzel kullanisli. Gule gule kullanin canim:)
evet yatak odasında kullanmıştım 1 yaşında da kendi odasına taşıdım
zorunlu sezaryen benimki 1900 lira dediler içinde 2 gece konaklama ve rutin kontrol dahil
haftaiçi ya da sonu fark etmiyor 32+0 da rapor almalısın mutlaka
geçmiş olsun canım
benim de öyle oğlum baskı yapıyor çok sıkışık hissediyorum ama bir gidiyorum öyle değil idrar torbasına baskı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?