2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bilemiyorum kuzum ben normalde zaten minimum 2 lt içerdim yazın bu 2 buçuk olurdu. Hamilelik olunca sadece su 2 buçuk bazen 3 ü buluyor. Ama her bünye farklı ve herkeste su içme kültürü yok.

kizlar bi cogunuz ogretmen galiba :)
ben kpss ye hazirlanan bi ev hanimiyim ama hamileligim cok zor gectigi icin biraktim sinava bile hazirlanmistim giremedim.simdi de tam basliyodum mide sorunlarim tekrar nüksetti nasip kismet
ev hanimlari var mi merak ettim

Cok guzelmis gule gule kullansin bebis

Saglik ocaginda hemen yaptir bi idrar testi icin rahatlar
cnm istege bagli yapmiyolar once doktorumun demesi gerekiyo cnm
bende once beklicem bi kac gun devam ederse gitcem doktora.
hem daha 1.5 hafta once saglik ocagina idrar testi yaptirmistim doktor istemisti.doktorum biraz enfeksiyon var diyerek toz icecek vermisti zaten insallah tekrar cikmamistir ya

Bilemiyorum kuzum ben normalde zaten minimum 2 lt içerdim yazın bu 2 buçuk olurdu. Hamilelik olunca sadece su 2 buçuk bazen 3 ü buluyor. Ama her bünye farklı ve herkeste su içme kültürü yok.
ben normalde de 2.5 litre su falan icmezdim cnm hele simdi sudan tiksiniyorum.gecer gecer dediler ama yok gecmiyo
enfeksiyon olmasin sivisinda azalma olmasin da insallah.

cnm imkanim yok malesef aritma icin.zatej olda da yaptirmam seneye tasincam insallah cunku
artik doktoruma sorucam bi kac gun daha devam ederse randevumu erkene cekerim mecbur
tabiki imkan meseleai canım ama benim arıtma söküp götürebilirsin tezgaha deldirmedim bir muslukta iki akış yeri ve iki düğme var biri normal su diğeri arıtma için çok pratik aklında dursun evet bu aralar idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor dikkat et canım birde ayaklarını sıcak tut havalar aldatıcı

cnm zaten bi tasiniyim ilk isim aritma olcak kendimiz icin olmasa bile cocuk icin hazir su almak istemiyorum aritma istiyorum.ama ben ve esim ailelerimizde hic hazir su icmeyiz cesmeye alismisiz.ama malesef hic imkan yok simdi bebis de geliyo onun eksiklerine yogunlastik.bi de herseyde zam malum bayagi zorluyo bizi bu sene.sendeki aritma cok iyiymis aklimda bulunsun cnm.
ben zaten normalde de hep idrar yolunda enfksiyon geciren biriyim surekli ayaklarimda corap olur hele kisin 3 4 corap giyerim ama hamilelikte hic oyle olmadi daha kışa var ama ben uzun kollularla gezerdim bu mevsimlerde simdi tisortle duruyorum.ayaklarimda usume falan da olmuyo corap giyiyorum ama bi sure sonra daralip cikariyorum

Suyun icine elma kabugu kabuk tarcin limon ne biliyim boyle meyve kabuklari atsaniz belki tadi hosunuza gider hem daha saglikli olur. Su da onemli ben cok ictigim halde enfeksiyondan cektim malesef

O nasil bi sistem cnm hic duymadim aslında tam tersi ilk aile hekimine gitmemiz gerek. Herkes istedigi zaman gidip su sikayetim var deyip tahlil isteyebilir neden doktorunun soylemesi gerek ki

Suyun icine elma kabugu kabuk tarcin limon ne biliyim boyle meyve kabuklari atsaniz belki tadi hosunuza gider hem daha saglikli olur. Su da onemli ben cok ictigim halde enfeksiyondan cektim malesef
tarcin zararli degil mi cnm hamilelikte oyle duymustum.
denedim cnm onlari ama malesef elmanin kokusu ve tadi beni rahatsiz ediyor hamilelikten dolayi tiksindim elmadan.limon da cok denedim ama bi ise yaramadi.tarcini denemedim onu da zararli diye okudum cekjndim.
malesef su onemli oldugu icin uzuluyorum icemedigime biraz dolaba koyucam hafif sogusun icicem pipetle denicem.hamileligin ilk zmnlari pipetle iciyodum o da ise yaramiyodu ama yone denicem bakalim

en iyisini yaparsınız canım herşey zamanla bizim arıtmayı da annemgil kızıma doğum hediye olarak aldı torunun karnı ağrımasın diye bence bu tür hediyeler çok güzel ve minnettarım çok dua ediyorum annemlere sağolsunlar. evet bende daralıyorum artık canım hele gece terliyorum ya napcam bilemedim daha 2 ay var

O nasil bi sistem cnm hic duymadim aslında tam tersi ilk aile hekimine gitmemiz gerek. Herkes istedigi zaman gidip su sikayetim var deyip tahlil isteyebilir neden doktorunun soylemesi gerek ki
cnm valla bizim aile hekimleri pek bi gicik.kadin isim var diye ilac bile yazmamisti.ben de zaten yazsa da almazdim kadin dogumcuma sormadan o yuzden sikayette bulunmamistim bi daha oyle bisy yaparsa sikayet edicem.
her neyse onu gectim malesef zaten aile hekimine de guvenmiyorum yalan yanlis bilgiler veriyo.mesela tiroitin var dedi bana yokmus.kansizligin var dedi yokmus.bunun gibi.sonucta alaninda uzman degil ama bilmis bilmis konusmaktan da geri kalmiyo.
saglik ocaginda osrar testo yaptirip doktoruma gostermistim sonucu yine oyle yapicam.ama malesef ilk doktorun soylemesi gerekiyo.ben gidip idrar testi istedigimde doktorun kim falan diye soruyo hemsire.illa kendi kadin dogumcumuzun olmasi gerekiyo.aman zaten hic istemiyorum saglik ocagina gitmeyi hepsi bi garip.
hemsire kiloma bakiyo her izlem tarihinde en son kendi doktorumun tartisinda 71 cikiyorum hemsire tartinca 68 ciktim.dedim tarti mi bozuk ikidir 68 cikiyorum kendi doktorumuzda 71 diyorum.kadin evet tarti bozuk diyo.yahu ne diye tartil diyosun o zmn manyak misin.pek havali hemsiremiz surati 5 karis.zaten bebege de baksin doktor.bosuna saglik ocagina gitmeme gerek kalmaz belki insallah.

Yok canim bende arastirdim onu tabi yine dr a danis istersen. Hatta cay ile tatli bir sey yiyeceksem demlerken atarim bi tane kabuk tarcin sekeri de dengeler malum sekerler sınırda:) her gun olmasada arada bir yapabilirsin her seyin cogu zarar tabi. Allah kolaylik versin gercekten cok zormus bu hamilelik saglikli sihhatli kavusalim da yavrularimiza baska bir sey istemiyorum

gece ben de terliyorum cnm boynum ve omuzlarim ozellikle uykudan uyanip ustumu degistiriyorum hatta.
bence de cok guzel bi hediye.ben hem ortalikda su bidonlari istemiyorum hem de hazir sularda bile hepsine guvenmeyin diyolar en iyisi aritma cnm cidden.hem temiz hem ömürlük

aynen cnm o gunu iple cekiyorum inanki hic gecmek bilmedi hamilelik.
bi deneyim ben normal suya cubuk tarcin atip bi kereden de bisey olmaz.baktim iyi geliyo doktoruma sorarim.
belki tadini biraz olsun degistirir.

evet aynen gece değiştiriyorum üstümü boyun kısmı resmen su gibi. Aynen en kısa zamanda sizde alırsınız arıtmayı canım herşey gönlünce olur inşaAllah

Olabilir valla bilemedim. Ben de bilmiyorum ki kadin oyle diyince aaa olabilir dedim. Bende titresim falan yok baya her hareketi distan gorunuyor dan dun bir cocuk dun gece uyandim mesela. Son zamanlar naparim hic bilmiyorum bayarahatsiz edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…