- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.821
Saglik ocaginda hemen yaptir bi idrar testi icin rahatlarinsallah bebek baski yapiyordur cnm enfeksiyon olmasin da
Bilemiyorum kuzum ben normalde zaten minimum 2 lt içerdim yazın bu 2 buçuk olurdu. Hamilelik olunca sadece su 2 buçuk bazen 3 ü buluyor. Ama her bünye farklı ve herkeste su içme kültürü yok.tanidigim hamilelerin hic biri gunde 2.5 litre su falan icmiyor :-(
beni bulmasa bari enfeksiyon :-(
of cnm yok opmuyo cok denedim 7.aydayiz ne marka sular denedim ama yok limon sıktım limon dilimledim falan ama malesef
midem bulana bulana iciyorum yudum yudum ama 2 litreyi bulmuyor malesef.
eger bi kac gun daha devam ederse doktoruma gidicem randevudan once bi daha bakilsin
Cok guzelmis gule gule kullansin bebisBende ogluma dun bunlari aldim teyzeleri:) yatak odamda yer olmadigi icin kucuk bir sey almam gerekiyordu bu anne yanini aldim. Cilekte 1200 kusur liraydi ayni besik marmarapark mamino da bu fiyata bulduk tesadufen genelde kazik yeriz nasil oldu anlamadimbirde istanbulda oturanlar icin haramiderede baby mall acilacak cumartesi gunu acilisa ozel %80 e varan indirimler diyor ilgilenen olursa bilginiz olsun.
cnm istege bagli yapmiyolar once doktorumun demesi gerekiyo cnmSaglik ocaginda hemen yaptir bi idrar testi icin rahatlar
ben normalde de 2.5 litre su falan icmezdim cnm hele simdi sudan tiksiniyorum.gecer gecer dediler ama yok gecmiyoBilemiyorum kuzum ben normalde zaten minimum 2 lt içerdim yazın bu 2 buçuk olurdu. Hamilelik olunca sadece su 2 buçuk bazen 3 ü buluyor. Ama her bünye farklı ve herkeste su içme kültürü yok.
tabiki imkan meseleai canım ama benim arıtma söküp götürebilirsin tezgaha deldirmedim bir muslukta iki akış yeri ve iki düğme var biri normal su diğeri arıtma için çok pratik aklında dursuncnm imkanim yok malesef aritma icin.zatej olda da yaptirmam seneye tasincam insallah cunku
artik doktoruma sorucam bi kac gun daha devam ederse randevumu erkene cekerim mecbur
cnm zaten bi tasiniyim ilk isim aritma olcak kendimiz icin olmasa bile cocuk icin hazir su almak istemiyorum aritma istiyorum.ama ben ve esim ailelerimizde hic hazir su icmeyiz cesmeye alismisiz.ama malesef hic imkan yok simdi bebis de geliyo onun eksiklerine yogunlastik.bi de herseyde zam malum bayagi zorluyo bizi bu sene.sendeki aritma cok iyiymis aklimda bulunsun cnm.tabiki imkan meseleai canım ama benim arıtma söküp götürebilirsin tezgaha deldirmedim bir muslukta iki akış yeri ve iki düğme var biri normal su diğeri arıtma için çok pratik aklında dursunevet bu aralar idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor dikkat et canım birde ayaklarını sıcak tut havalar aldatıcı
Suyun icine elma kabugu kabuk tarcin limon ne biliyim boyle meyve kabuklari atsaniz belki tadi hosunuza gider hem daha saglikli olur. Su da onemli ben cok ictigim halde enfeksiyondan cektim malesefbugün 10 dk da bir tuvalete cikiyorum.
idrar yollarinda enfeksiyon cikmasindan korkuyorum.ama idrar yaparken yanma falan yok.cok sıkışık bi sekilde gidiyorum ama oyle olmuyor.
sudan da tiksiniyorum icince midem bulaniyo icmek istemiyorum yudum yusum ne icersem artik.sicak cikolata salep falan iciyorum meyve yiyorum su ihtiyacimi gidersin diye.napcam ben su dan tiksinmekten biktim.icince sanki acı bir tat geliyo.
enfeksiyon olmasinda insallah bebek vajinaya baski yaotigindandir
daha 1.5 hafta once idrar yolunda cok az enfeksiyon cikmisti ilac icmistim.bebege yansir mi bu emfensiyon insallah ona bisey olmasin da
Teşekkür ederizz:)Cok guzelmis gule gule kullansin bebis
O nasil bi sistem cnm hic duymadim aslında tam tersi ilk aile hekimine gitmemiz gerek. Herkes istedigi zaman gidip su sikayetim var deyip tahlil isteyebilir neden doktorunun soylemesi gerek kicnm istege bagli yapmiyolar once doktorumun demesi gerekiyo cnm
bende once beklicem bi kac gun devam ederse gitcem doktora.
hem daha 1.5 hafta once saglik ocagina idrar testi yaptirmistim doktor istemisti.doktorum biraz enfeksiyon var diyerek toz icecek vermisti zaten insallah tekrar cikmamistir ya
tarcin zararli degil mi cnm hamilelikte oyle duymustum.Suyun icine elma kabugu kabuk tarcin limon ne biliyim boyle meyve kabuklari atsaniz belki tadi hosunuza gider hem daha saglikli olur. Su da onemli ben cok ictigim halde enfeksiyondan cektim malesef
en iyisini yaparsınız canım herşey zamanla bizim arıtmayı da annemgil kızıma doğum hediye olarak aldı torunun karnı ağrımasın diyecnm zaten bi tasiniyim ilk isim aritma olcak kendimiz icin olmasa bile cocuk icin hazir su almak istemiyorum aritma istiyorum.ama ben ve esim ailelerimizde hic hazir su icmeyiz cesmeye alismisiz.ama malesef hic imkan yok simdi bebis de geliyo onun eksiklerine yogunlastik.bi de herseyde zam malum bayagi zorluyo bizi bu sene.sendeki aritma cok iyiymis aklimda bulunsun cnm.
ben zaten normalde de hep idrar yolunda enfksiyon geciren biriyim surekli ayaklarimda corap olur hele kisin 3 4 corap giyerimama hamilelikte hic oyle olmadi daha kışa var ama ben uzun kollularla gezerdim bu mevsimlerde simdi tisortle duruyorum.ayaklarimda usume falan da olmuyo corap giyiyorum ama bi sure sonra daralip cikariyorum
cnm valla bizim aile hekimleri pek bi gicik.kadin isim var diye ilac bile yazmamisti.ben de zaten yazsa da almazdim kadin dogumcuma sormadan o yuzden sikayette bulunmamistim bi daha oyle bisy yaparsa sikayet edicem.O nasil bi sistem cnm hic duymadim aslında tam tersi ilk aile hekimine gitmemiz gerek. Herkes istedigi zaman gidip su sikayetim var deyip tahlil isteyebilir neden doktorunun soylemesi gerek ki
Yok canim bende arastirdim onu tabi yine dr a danis istersen. Hatta cay ile tatli bir sey yiyeceksem demlerken atarim bi tane kabuk tarcin sekeri de dengeler malum sekerler sınırda:) her gun olmasada arada bir yapabilirsin her seyin cogu zarar tabi. Allah kolaylik versin gercekten cok zormus bu hamilelik saglikli sihhatli kavusalim da yavrularimiza baska bir sey istemiyorumtarcin zararli degil mi cnm hamilelikte oyle duymustum.
denedim cnm onlari ama malesef elmanin kokusu ve tadi beni rahatsiz ediyor hamilelikten dolayi tiksindim elmadan.limon da cok denedim ama bi ise yaramadi.tarcini denemedim onu da zararli diye okudum cekjndim.
malesef su onemli oldugu icin uzuluyorum icemedigime biraz dolaba koyucam hafif sogusun icicem pipetle denicem.hamileligin ilk zmnlari pipetle iciyodum o da ise yaramiyodu ama yone denicem bakalim
gece ben de terliyorum cnm boynum ve omuzlarim ozellikle uykudan uyanip ustumu degistiriyorum hatta.en iyisini yaparsınız canım herşey zamanla bizim arıtmayı da annemgil kızıma doğum hediye olarak aldı torunun karnı ağrımasın diyebence bu tür hediyeler çok güzel ve minnettarım çok dua ediyorum annemlere sağolsunlar. evet bende daralıyorum artık canım hele gece terliyorum ya napcam bilemedim daha 2 ay var
aynen cnm o gunu iple cekiyorum inanki hic gecmek bilmedi hamilelik.Yok canim bende arastirdim onu tabi yine dr a danis istersen. Hatta cay ile tatli bir sey yiyeceksem demlerken atarim bi tane kabuk tarcin sekeri de dengeler malum sekerler sınırda:) her gun olmasada arada bir yapabilirsin her seyin cogu zarar tabi. Allah kolaylik versin gercekten cok zormus bu hamilelik saglikli sihhatli kavusalim da yavrularimiza baska bir sey istemiyorum
evet aynen gece değiştiriyorum üstümü boyun kısmı resmen su gibi. Aynen en kısa zamanda sizde alırsınız arıtmayı canım herşey gönlünce olur inşaAllahgece ben de terliyorum cnm boynum ve omuzlarim ozellikle uykudan uyanip ustumu degistiriyorum hatta.
bence de cok guzel bi hediye.ben hem ortalikda su bidonlari istemiyorum hem de hazir sularda bile hepsine guvenmeyin diyolar en iyisi aritma cnm cidden.hem temiz hem ömürlük
Olabilir valla bilemedim. Ben de bilmiyorum ki kadin oyle diyince aaa olabilir dedim. Bende titresim falan yok baya her hareketi distan gorunuyor dan dun bir cocukcnm kalp atisi mi artik neyse benim hizliydi.ama hickirik olamazdi bence hickirik dura dura oluyor diye hic hickirik dusunmedim.ama zaten kalp mi bilemiyorum da sanki kesin kalp gibiydi cok degisikti acaba dedim kendi kalbimle mi karistiriyorum
bi de benim kizmin tekmeleri beni rahatsiz etcek boyutta degil cok oyanamiyo tekmelemiyo.bazen sadece bi titriyo karnim ta ben titriyorum o ne ki merak ediyorum sizde de oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?