- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.921
Oh maşallah. Bol bol devam etsin böyle inşallah. Benim bi kere sızıntı olmuştu o kadar daha olmadıGece uyurken sütü akan var mı ya ben havlu seriyorum artık o biçim yani
ROSE-MOON sen nevehirde mi yasiyorsun canim. Ben de kapadokya hastanesine gidiyorum yeliz hanima
ruhum_mavi
Tesekkur ederim canm. O zaman okula izne cikmak istedgimize dair dilekce vermiyoruz. Ya da o doktorun yazdgi o raporu okula goturmuyoruz demi
Siz merdiven çıkmayın bakın elin karısına örnek alın biraz dermişimmm herkese iyigeceler ne güldüm şu resime ben koltuktan bile 3 kerede kalkıyorumEki Görüntüle 2194990
cnm bende de fitik var belimde senin klacana vuruyor mu benim bazen oylee bi hal aliyor ki yolda yururken sendeliyorum biraz duruyorum sonra yurumeye devam ediyorum.kuyruk sokumu degil agriyan yer pek tarif edemiyorum ic taraftan kramp sanki kemik kemige degiyor gibi.fitik oraya vuruyomus fitik baslangici demisti doktor bana ve tam da kremler vermisti hareket vermisti ki hamile oldugumi ogrendim.ben de acikcasi fitiktan korkuyorum.ama sadece onun icin sezeryan istemiyorum.ayni zamada hamileyken safra kesemde tas oldugunu ogrendim.normal dogum sirasinda tas yerinden oynarsa falan diye kendi kendme kuruyorum.doktora kalsa ona gore de normal diyo simdilikDoktora kalsa engel değil bel fıtığı. Bazi hastalarim o kadar kolay doğuruyor ki şaşarsın diyor. Eger catinda falan bir sorun yoksa deneyelim diyor. Zaten sezeryanda olsa 39dan once almam diyor. Doktora cok güveniyorum cokta seviyorum aklımı cok karıştırdı valla bugün.
aa oyle mi benim de bel fitigim var ben de spinal epidural ya da genel diyordum ama zaten genel anestezi daha agir basiyodu ama bunu doktoruma soylicembel fıtığın olduğuna doktorun biliyor mu canım çünkü benim bildiğim kadarıyla bel fıtıklara spinal epidural yapmıyorlar ve tavsiye de etmem eğer öyle bir şikayetin var ise
Cok guzel olmus canim saglikla kullanin insallahKızlar ışıktan net çekemedim ama hastane çıkışımız ve takı yastığımız da hazır:) bir arkadaşım yaptırdı kızıma
Eki Görüntüle 2194978 Eki Görüntüle 2194979 Eki Görüntüle 2194980
Hey masallahSiz merdiven çıkmayın bakın elin karısına örnek alın biraz dermişimmm herkese iyigeceler ne güldüm şu resime ben koltuktan bile 3 kerede kalkıyorumEki Görüntüle 2194990
Ay bende ya kulağım çok kötü oluyor 5 dk sürüyor kalkınca ağrı ve acısıSola uyumaktan kulagım çürüdü resmen kulagımın agrısından uyanıyorum gece
2. Ama ilkinde hic sancim olmamisti canim cok tahat gecirmistim. Bunda acemi oldumaynenm cnm ya malesef.benim de sol kasigim agridi gecti neyse ki.insan kkrkuyo tabi haliyle.ama senin 2.galiba cnm tecrubelisin yine benim ilk hic bisey de bilmiyorum.anneme kaynanama falan soylesem hemen telasa kapilirlar.bem de nettem ogrenmeye calisiyorum.
Kesinlikle sormaliyiz benimde haftaya sorucam. Ilkde olsa 2. De olsa ayni telas oluyo cnm.Bende bugün çok yaşadım onu canım hatta baya endişelendim uzanıyordum kalkmaya korktum. Bi süre sonra geçti. İnşallah birşey değildir. Bebeğin oraya dayandığını düşünüyorum açıkçası. Haftaya şikayetlerimi söyleyeceğim doktora. Neyin beni endişelendirmesi gerektiğini neyin normal olduğunu izah etsinde her değişik bişeyde panik olmayayım. İlk hamilelik ilk tecrübe insan ne yapacağını şaşırıyor
Benim dikis yerim hic acimadi simdiye kadar demek dikim sekliyle alakali biraz gec iyilesmisti ama guzel kaynamisti. Benimde yapistirma oldu. Seninde insallah bu ameliyatinda guzel dikerler canim.Bu dikiş konusu doktora göremi hastaneye göremi degişiyor acaba yada biz istedigimizi yaptırabiliyormuyuz bu konuyuda doktorumla konuşucam
Benim ameliyat yerim yapıştırma ip ince bir çizgi var belli bile olmuyor çok güzel görüntüsü var bakalım bu dogumda nasıl yapıcaklar
Cok guzelmis gule gule giysin prenses. Kalitesi falan nasil ben butiklerebi turlu guvenemiyorum ya zaten bi yerede karar veremedim. Acaba nerden almis arkadaslarin.Kızlar ışıktan net çekemedim ama hastane çıkışımız ve takı yastığımız da hazır:) bir arkadaşım yaptırdı kızıma
Eki Görüntüle 2194978 Eki Görüntüle 2194979 Eki Görüntüle 2194980
canım arkadaşlar yazdı bel fıtığı olan da spinal yapmışlar ama benim arkadaşımda kesinlikle yapamayız demişlerdi doktora ve bünyeye bağlı sanırım sen kendi foktorunla konuş canım yanlış bilgi de vermek istememaa oyle mi benim de bel fitigim var ben de spinal epidural ya da genel diyordum ama zaten genel anestezi daha agir basiyodu ama bunu doktoruma soylicem
canım kalitesi çok güzel ben de çok şaşırdım ve çok beğendim. Bu tarz tulumlar bazen çok basit kalitesiz duruyor. instagramda tiniministore sayfasından almış.Cok guzelmis gule gule giysin prenses. Kalitesi falan nasil ben butiklerebi turlu guvenemiyorum ya zaten bi yerede karar veremedim. Acaba nerden almis arkadaslarin.
cnm bizim beşik dün geldi :) akşam kurduk ben çok beğendim, noltaljik bir beşik gibi, cila vernik yok çok sade çok tatlı :)1 ay içinde gelir dedi aldığım mağaza. İnsallah cabuk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?