2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ROSE-MOON sen nevehirde mi yasiyorsun canim. Ben de kapadokya hastanesine gidiyorum yeliz hanima

Evet canim. Ben de yeliz hanima gidiyorum burdaki kontrollerimde. Ama tedavi doktorum kayseride. Daha once 4 dusugum oldugu icin. Dogumu da yeliz hanim yapacak sezeryan olacagim akn sulandirici kullandigim icin. Cok memnunum kendisinden rahatlatan pozitif enerjili bir doktor :)

cnm bende de fitik var belimde senin klacana vuruyor mu benim bazen oylee bi hal aliyor ki yolda yururken sendeliyorum biraz duruyorum sonra yurumeye devam ediyorum.kuyruk sokumu degil agriyan yer pek tarif edemiyorum ic taraftan kramp sanki kemik kemige degiyor gibi.fitik oraya vuruyomus fitik baslangici demisti doktor bana ve tam da kremler vermisti hareket vermisti ki hamile oldugumi ogrendim.ben de acikcasi fitiktan korkuyorum.ama sadece onun icin sezeryan istemiyorum.ayni zamada hamileyken safra kesemde tas oldugunu ogrendim.normal dogum sirasinda tas yerinden oynarsa falan diye kendi kendme kuruyorum.doktora kalsa ona gore de normal diyo simdilik
ama ben kararliyim acikcasi sezeryande.bu konuda hic bi doktora guvenemiyorum.
ve bende genel anestezi isttiyorum.
ayni zamanda yasim 27 oldugu icin riske atmak istemiyorum 2 catlatma 3 asilama basarisiz gerceklesince cok sukur dogal yollarla nasip edince Rabbim hic normal doguma razi gelmek istemiyorum

bel fıtığın olduğuna doktorun biliyor mu canım çünkü benim bildiğim kadarıyla bel fıtıklara spinal epidural yapmıyorlar ve tavsiye de etmem eğer öyle bir şikayetin var ise
aa oyle mi benim de bel fitigim var ben de spinal epidural ya da genel diyordum ama zaten genel anestezi daha agir basiyodu ama bunu doktoruma soylicem

Cok guzel olmus canim saglikla kullanin insallah
Siz merdiven çıkmayın bakın elin karısına örnek alın biraz dermişimmm herkese iyigeceler ne güldüm şu resime ben koltuktan bile 3 kerede kalkıyorum Eki Görüntüle 2194990
Hey masallah dusunemiyorum bile kendimi

2. Ama ilkinde hic sancim olmamisti canim cok tahat gecirmistim. Bunda acemi oldum

Kesinlikle sormaliyiz benimde haftaya sorucam. Ilkde olsa 2. De olsa ayni telas oluyo cnm.

Reactions: 114
Benim dikis yerim hic acimadi simdiye kadar demek dikim sekliyle alakali biraz gec iyilesmisti ama guzel kaynamisti. Benimde yapistirma oldu. Seninde insallah bu ameliyatinda guzel dikerler canim.

lina0156 arkadaşımda da bel fıtığı var onda kesinlikle olmaz demişti doktor genel anestezi oldu belki fıtığın derecesine göre de oşabilir bilmiyorum canım. bende fıtık olmadığı halde bel ağrısı nedir bilmiyordum hep doğumdan sonra oldu ağlıyarak acıyla uyuyordum sırt üstü kesinlikle yatamıyordum bu herkesin bünyesine bağlı bence. Rabbim sağlık versin bakalım bu doğum nasıl olacak hayırlısı olsun

aa oyle mi benim de bel fitigim var ben de spinal epidural ya da genel diyordum ama zaten genel anestezi daha agir basiyodu ama bunu doktoruma soylicem
canım arkadaşlar yazdı bel fıtığı olan da spinal yapmışlar ama benim arkadaşımda kesinlikle yapamayız demişlerdi doktora ve bünyeye bağlı sanırım sen kendi foktorunla konuş canım yanlış bilgi de vermek istemem

Cok guzelmis gule gule giysin prenses. Kalitesi falan nasil ben butiklerebi turlu guvenemiyorum ya zaten bi yerede karar veremedim. Acaba nerden almis arkadaslarin.
canım kalitesi çok güzel ben de çok şaşırdım ve çok beğendim. Bu tarz tulumlar bazen çok basit kalitesiz duruyor. instagramda tiniministore sayfasından almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…