- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.881
Allah Allah bize öyle bişey demedi hiç medikal park. Direkt eczaneye telefon açıldı iğne geldi. Ücretsiz yapildi. Neyse sağlık olsun canm.Yaptırdım kan uyuşmazlığı aşısını kizlar. Eczaneden mor reçete ile alınıyor ve 460tl verdik. Sgk karsiliyormus evet ama devlet yada egitim araştırma hastanesinden ilac için heyet raporu çıkarıp eczacılar odasına başvurup ilacı ordan alabiliyormusssun. Ondada yine 70-80tl kadar katilim payı oduyormussun. 2 eczacida aynısını söyleyince aldık bizde parayla. Ugrasamam o kadar git gel. Doktora götürdüm yaptı oda. Zorda bulunan bir asi aksam aksam 10tane eczane gezdik. En son sisli etfale yakın bir yerden bulduk.
ruhum_mavi
Tesekkur ederim canm. O zaman okula izne cikmak istedgimize dair dilekce vermiyoruz. Ya da o doktorun yazdgi o raporu okula goturmuyoruz demi
Evet canm:) dün akşam beyazları yıkamıştım. Bugün onlar kurudu, bugün işten gelince de renklileri attım. Haftasonu odasını kuracağız. Yerleştiririz artık dolaplarını.Masllah cnm kiyafet mi yikadin
aynenm cnm ya malesef.benim de sol kasigim agridi gecti neyse ki.insan kkrkuyo tabi haliyle.ama senin 2.galiba cnm tecrubelisin yine benim ilk hic bisey de bilmiyorum.anneme kaynanama falan soylesem hemen telasa kapilirlar.bem de nettem ogrenmeye calisiyorum.Yok dikisli yerim degil cnm direk kasik sag kasikti simdi yattim gecti ama baya uzun surdu korktum yani. Bilmiyorum tekrari olurda duramazsam giderim dr.a son haftalarimiz tedirgin olmakla gecicek anlaşılan.
Dildildil hangi iğneyi aldınız? Bana yapılanın adı Rhogam Dı sanırım.
canım bildiğim kadarıyla hastaneye yönlendiriyorlar. Ben de özel muaynehaneye gidiyorum ama sgk veya işyeri muaynehane raporunu kabul etmiyor. Özel hastane yada devlet hastanesinden almamız gerekiyor raporu.
Bende bugün çok yaşadım onu canım hatta baya endişelendim uzanıyordum kalkmaya korktum. Bi süre sonra geçti. İnşallah birşey değildir. Bebeğin oraya dayandığını düşünüyorum açıkçası. Haftaya şikayetlerimi söyleyeceğim doktora. Neyin beni endişelendirmesi gerektiğini neyin normal olduğunu izah etsinde her değişik bişeyde panik olmayayım. İlk hamilelik ilk tecrübe insan ne yapacağını şaşırıyorYa kizlar sag kasigima surekli bi agri giriyo daha bugun dr.a gittim sanci yoktu bu neyin nesidir ya korktum gibi biraz
Niçin sezaryen istiyorsun canımKontrolum vardı bugün. Bizim kiz 1 haftadır baya hareketliydi ultrasondada ayni sekilde durmadı hic sabit. 1272 gram olmuş boyunu sormadım valla unuttum ama bacakları haftasina göre uzun baya diyor sürekli. Hersey yolunda dedi. 1 ay sonra gidicem tekrar. Nst icin acil birsey olmazsa 34den sonra dedi. 34te cati muayenesi yaparız ufaktan fikir için dedi ben istemediğimi sezeryan istediğimi söyledim. Biraz normal için diretti aslında işin kötüsü o kadar iyi bir doktor ki beni ikna edecek diye cok korkuyorumSezeryani genel anestezi ile istiyorum dedi onada yok dedi spinal dedi. Bakalım konuşuruz sonra bunları vakit diye anlaştık
Eskiden kalan bir bel fitigim var. Hamileliğin başında cok çektim fitiktan 2 ay yattım resmen korkuyorum açıkçası sanci sırasında ters birşey olur fıtık ağrım olur diye. Bide çok belirsiz bir süreç gecesi gündüzü belli değil. Belki 2 gün sanci cekicem sonra olmayacak Sezeryan dicekler bide iki ağrıyı yaşamış olucam falan. Bilmiyorum iste canim ya korkuyorum galiba biraz.Niçin sezaryen istiyorsun canım
Geçmiş olsun canım üzüldüm. Haklısın ama bende keyfi tercihin sandım. İnşallah senin ve bebeğin için en sağlıklısı olurEskiden kalan bir bel fitigim var. Hamileliğin başında cok çektim fitiktan 2 ay yattım resmen korkuyorum açıkçası sanci sırasında ters birşey olur fıtık ağrım olur diye. Bide çok belirsiz bir süreç gecesi gündüzü belli değil. Belki 2 gün sanci cekicem sonra olmayacak Sezeryan dicekler bide iki ağrıyı yaşamış olucam falan. Bilmiyorum iste canim ya korkuyorum galiba biraz.
agustosta almistimSen de yenimi sldin daha kullanmadin sanirim insallah memnun kaliriz
Doktora kalsa engel değil bel fıtığı. Bazi hastalarim o kadar kolay doğuruyor ki şaşarsın diyor. Eger catinda falan bir sorun yoksa deneyelim diyor. Zaten sezeryanda olsa 39dan once almam diyor. Doktora cok güveniyorum cokta seviyorum aklımı cok karıştırdı valla bugün.Geçmiş olsun canım üzüldüm. Haklısın ama bende keyfi tercihin sandım. İnşallah senin ve bebeğin için en sağlıklısı olur
Eğer bir sıkıntı olmayacağını söylüyorsa normal doğum en güzeli. Bu hafta bir seminere katıldım iki saate yakın ne kadar sağlıklı olduğu sezaryenın mecburiyet dışında tabi asla tercih edilmemesi gerektiğini öyle çok anlattılarki. Bebeğin sağlığından psikolojisine kadar ömür boyu etkeni var. Bende acısını göze aldım en kötüsü olarak düşünüp bi kaç hafta ağrı çekerim diye düşünüyorum. İnşallah herşey yolunda gider doğal bir şekilde kucağıma alırım kızımıDoktora kalsa engel değil bel fıtığı. Bazi hastalarim o kadar kolay doğuruyor ki şaşarsın diyor. Eger catinda falan bir sorun yoksa deneyelim diyor. Zaten sezeryanda olsa 39dan once almam diyor. Doktora cok güveniyorum cokta seviyorum aklımı cok karıştırdı valla bugün.
bel fıtığın olduğuna doktorun biliyor mu canım çünkü benim bildiğim kadarıyla bel fıtıklara spinal epidural yapmıyorlar ve tavsiye de etmem eğer öyle bir şikayetin var iseEskiden kalan bir bel fitigim var. Hamileliğin başında cok çektim fitiktan 2 ay yattım resmen korkuyorum açıkçası sanci sırasında ters birşey olur fıtık ağrım olur diye. Bide çok belirsiz bir süreç gecesi gündüzü belli değil. Belki 2 gün sanci cekicem sonra olmayacak Sezeryan dicekler bide iki ağrıyı yaşamış olucam falan. Bilmiyorum iste canim ya korkuyorum galiba biraz.
Allah Allah o ne demek ki iki üç kat merak ettim bendeKızlar daha önce yazmştm sezeryen yerim agırıyor diye dün kontrolüm vardı doktorum baktı baya ilgilendi sagolsun iyileşmesi zaman almş dedi bir tarafta boşluk gördü diger taraf dolmuş dedi dikişini tek kat yapmşlr ben 3 kat yapıyorum dedi o ne demk anlamadım hiç
Bebegi taşır dedi her kontrolde bakarz dedi ama çok bekletmem bu durumda 37.bitince alırım hemen bebegi dedi
bel fıtığın olduğuna doktorun biliyor mu canım çünkü benim bildiğim kadarıyla bel fıtıklara spinal epidural yapmıyorlar ve tavsiye de etmem eğer öyle bir şikayetin var ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?