2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yok şükür hareket ediyo ama dediğin gibi azaldı oyüzden panikledim. güya 2.gebeliğim ama insan unutuyo, gündüze göre şükür şuan daha iyi cnm.aslında eltim erken doğum yapınca tırsmıyo değilim gerçi onun tansiyondan dolayı oldu ama olsun insan ister istemez korkuyo işte.

Küvet olarak şu seti aldım canm. Trendyolda hala var şimdi baktım. Ama o havlu fileyi denemedim olur muhtemelen standart oluyor onlar.
Anladım canım bu setin içindeki file havlulu değil sanırım . Ayrıca file alıp deneyeyim bende canım teşekkür ederim

Kızlar gögüs ucuna zeytinyağı süren varmı saglık ocagında ki hemşire sür dedi de bugun bana

bir kaç gün önce benim de öyleydi canım şimdi düzeldi belki aldığı pozisyondan olabilir diye düşündüm ben

Kolostum mu ne ilk gelen süt oluyor ya onun rengi sarı canım. Bende de var uzun süredir. Sarı sert kuru temizliyorum yine oluyor. İnşaAllah doğumdan sonra gelir hemen sütlerimiz
Ayy inşallah gelir canim sütümüz allah ın izniyle. Bende de uzun süredir var. Sadece bu aralar daha sık oluyor. Sutyene de bulaşıyor kurumuş halde hatta.

Kızlar gögüs ucuna zeytinyağı süren varmı saglık ocagında ki hemşire sür dedi de bugun bana
Zeytinyağı ni neden sur dedi canim söyledi mi sebebini de? Acı kaşıntı falan mi hissediyorsun?
Benim bildiğim de göğüs ucunu çok uyarmamak gerekiyor erken doğumu tetiklediği için.
Fakat doğuma 1 ay kala göğüs ucu bakım kremini kullanmaya başlamamız tavsiye ediliyor. Yara oluşmamasına karşı.

amin amin insallah hepimiz hamileyiz birbirimize dua etsek Rabbim acilan elleri bos cevirmez cnm merak etme.
bebislerimiz saglikla gelsin biz saglikli olalim baska bisey istemiyorum sadece saglik.gerisi bos valla.

yok cnm merak etme ben de netten ogreniyorum.sonra bebisin hareketlerini gozlemliyorum cok sukur Rabbime.
zaten doktorlar da hic hareket etmezse korkun diyorlar.bebisler buyuyo buyudukce degisiyo hareketleri ta anne karninda

kizlar akintisi artan oldu mu ya benim camasirim bayagi bi ıslaniyo artik eskisi gibi az degil nasil tarif etsem bilmiyorum ama meaela cay tabagi buyuklugunde sariyor camasirimi akinti.

5 yıl oldu canim
Oo olmuş senin baya canım ben 2017 şubatda dogum yaptım

Gögüs uçlarım acıyo hemde şimdiden çatladı kupkuru kızımda gögüslerimden çok çekmiştim bunda da korkuyorum herkez farklı bişey söylüyor ne yapacagımı.şaşırdım

kizlar akintisi artan oldu mu ya benim camasirim bayagi bi ıslaniyo artik eskisi gibi az degil nasil tarif etsem bilmiyorum ama meaela cay tabagi buyuklugunde sariyor camasirimi akinti.
Normal canim. Ben günde 2 kez çamaşır degisiyorum en az. Kokulu ve rengi sarı yeşil değilse kaşıntı yoksa problem değil.
Rahim kendini hazırlıyor.

Uçlarını çok uyarmadan nemlendirme amaçlı sur o zaman canim icin rahat etsin.
Hem her doğum her hamilelik farklı oluyor diyorlar ya panik yapma. Rahat ol iyi düşün. Zararı olmaz nrmlendirmenin. Banyodan sonra yap ki daha etkili olsun.

Normal canim. Ben günde 2 kez çamaşır degisiyorum en az. Kokulu ve rengi sarı yeşil değilse kaşıntı yoksa problem değil.
Rahim kendini hazırlıyor.
yok cnm degil cok sukur.
beyaz benim akintim ama bazen bi beyaz oluyo bazen seffaf oluyo degisiyo.
ya bi de benim daha catlagim olusmadi.acaba dogumdan sonra olusur mu ki bebek cikinca deride bi sarkma olur dimi illa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…