- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.101
Yok şükür hareket ediyo ama dediğin gibi azaldı oyüzden panikledim. güya 2.gebeliğim ama insan unutuyo, gündüze göre şükür şuan daha iyi cnm.aslında eltim erken doğum yapınca tırsmıyo değilim gerçi onun tansiyondan dolayı oldu ama olsun insan ister istemez korkuyo işte.hic mi hareket etmiyor yoksa azaldi mi sadece.
azaldiysa sorun yok bu haftalarda bebek buyudugu icin yeri daraliyomus eskisi gibi hareket etmiyomus.
ayrica cnm bu aylarda tempoyu azaltsan iyi olur.eskisi gibi hizli hareket yogun tempo degilde yavas hareket etmeye calis.erken dogum tehlikesine karsi.
benim bebegimin de hareketleri azaldi ama hareket ediyo cok sukur.
hic hareket etmemesi onemli olan cnm
Anladım canım bu setin içindeki file havlulu değil sanırım . Ayrıca file alıp deneyeyim bende canım teşekkür ederimKüvet olarak şu seti aldım canm. Trendyolda hala var şimdi baktım. Ama o havlu fileyi denemedim olur muhtemelen standart oluyor onlar.
Aslında yavaş tempoda yürürken bile bazı kuvvetli hareketlerini hissedebiliyorum. Buarada yedim canım, şükür şuan daha hareketliTatli yiyip soluna yatip bir yarım saat gözlemlesen, koştururken insan hareketlerini anlayamıyor.
Henüz soylemedi canim. 32 haftalikken gitcem o zaman söyler heralde .Amiin sana da canim. Benim dogum 26 kasimda olacakmis. Senin gunun belli mi.
bir kaç gün önce benim de öyleydi canım şimdi düzeldi belki aldığı pozisyondan olabilir diye düşündüm benHayırlı akşamlar kızlar, dün ve bugün bebişimin hareketleri çok yavaş devamlı bi koşturma içindeyim oglani kreşe bırak gel gün içinde ev işi snrada tekrar almaya git gel baya ayakta kalıyorum bide yokuş yukarı çantalarla yürümek iyice yoruyo, ama bunlara rağmen hareketleri maşallah hem çok hemde kuvvetliydi.Enson çarşamba komşumla çarşıya çıkmıştım dolaştık bide üstüne okadar yolu salak gibi yürüyerek geldik, ki baya mesafe var.perşembe sabahına kalktiğimdan beri böyle morelim çok bozuk vicdan yaptım ama malesef pek dinlenemiyorum.bikaç arkadaş geçen günlerde bebegimin hareketleri azaldı die yazmıştı şuan duzeldimi merak ettim? Daha kontrolümede 1hafta var inş biranönce eski gibi hareket eder canımın yanmasına razıyım yeterki iyi olsun.
Bu durumda sütüm olacak allah ın izniyle diyebilir miyim canim?Ağız sütü deniyor canım ona sut ilk geldiğinde sarı geliyor sonra beyaza donuyor korkmana gerek yok
Ayy inşallah gelir canim sütümüz allah ın izniyle. Bende de uzun süredir var. Sadece bu aralar daha sık oluyor. Sutyene de bulaşıyor kurumuş halde hatta.Kolostum mu ne ilk gelen süt oluyor ya onun rengi sarı canım. Bende de var uzun süredir. Sarı sert kuru temizliyorum yine oluyor. İnşaAllah doğumdan sonra gelir hemen sütlerimiz
Zeytinyağı ni neden sur dedi canim söyledi mi sebebini de? Acı kaşıntı falan mi hissediyorsun?Kızlar gögüs ucuna zeytinyağı süren varmı saglık ocagında ki hemşire sür dedi de bugun bana
amin amin insallah hepimiz hamileyiz birbirimize dua etsek Rabbim acilan elleri bos cevirmez cnm merak etme.Çok sağol canım amin inşallah güzellikler bizimle olur tüm olumsuzluklardan korunur bebeklerimiz dediğin gibi İyiki dua var tevekkül var yoksa bu sakinlik olmaz çok şükur bugunlerimize herşey güzel olacak Allah'ın izniyle hepimiz için sende içini ferah tut Allah'ın izniyle hiç olumsuz etkilenmeyecekler
Şok markete bak canim. Ordan aldım ben gayet de güzel. Hem giderli hem büyük. Üstelik indirimli 20tl idi küvet. Ona file bakıyorum suanCanım kuvet takımının fiyatı uygunmu ben kararsız kaldım a101 takip ediyorum gelirmi diye beklesem mi alsam mı acaba
yok cnm merak etme ben de netten ogreniyorum.sonra bebisin hareketlerini gozlemliyorum cok sukur Rabbime.Yok şükür hareket ediyo ama dediğin gibi azaldı oyüzden panikledim. güya 2.gebeliğim ama insan unutuyo, gündüze göre şükür şuan daha iyi cnm.aslında eltim erken doğum yapınca tırsmıyo değilim gerçi onun tansiyondan dolayı oldu ama olsun insan ister istemez korkuyo işte.
şokta hala var miŞok markete bak canim. Ordan aldım ben gayet de güzel. Hem giderli hem büyük. Üstelik indirimli 20tl idi küvet. Ona file bakıyorum suan
BuCanım ben süngerlinin suyu çok çektiğini dolayısıyla bebeği üşüttüğünü duymuştum. File de çok ince geliyor gözüme sağlam değil gibi sanki. Ben havlu tarzı bişey aldım. Bak şundan
Canim şok lari gez sor görevliye. depodan da getirebiliyorlar.şokta hala var mi
Oo olmuş senin baya canım ben 2017 şubatda dogum yaptım5 yıl oldu canim
Gögüs uçlarım acıyo hemde şimdiden çatladı kupkuru kızımda gögüslerimden çok çekmiştim bunda da korkuyorum herkez farklı bişey söylüyor ne yapacagımı.şaşırdımZeytinyağı ni neden sur dedi canim söyledi mi sebebini de? Acı kaşıntı falan mi hissediyorsun?
Benim bildiğim de göğüs ucunu çok uyarmamak gerekiyor erken doğumu tetiklediği için.
Fakat doğuma 1 ay kala göğüs ucu bakım kremini kullanmaya başlamamız tavsiye ediliyor. Yara oluşmamasına karşı.
Normal canim. Ben günde 2 kez çamaşır degisiyorum en az. Kokulu ve rengi sarı yeşil değilse kaşıntı yoksa problem değil.kizlar akintisi artan oldu mu ya benim camasirim bayagi bi ıslaniyo artik eskisi gibi az degil nasil tarif etsem bilmiyorum ama meaela cay tabagi buyuklugunde sariyor camasirimi akinti.
Uçlarını çok uyarmadan nemlendirme amaçlı sur o zaman canim icin rahat etsin.Oo olmuş senin baya canım ben 2017 şubatda dogum yaptım
Gögüs uçlarım acıyo hemde şimdiden çatladı kupkuru kızımda gögüslerimden çok çekmiştim bunda da korkuyorum herkez farklı bişey söylüyor ne yapacagımı.şaşırdım
cnm kataloga baktim da netten gozukmuyor bu haftanin urunumuydu peki keske bugun sorsaydim onunden gecmistimBu
Canim şok lari gez sor görevliye. depodan da getirebiliyorlar.
yok cnm degil cok sukur.Normal canim. Ben günde 2 kez çamaşır degisiyorum en az. Kokulu ve rengi sarı yeşil değilse kaşıntı yoksa problem değil.
Rahim kendini hazırlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?