2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cnm doğal kantron yağı kullanmak istiyorum kendi yaptığım, hemoroitimde, yaralarda falan çok faydasını gördüm.eğer faydasını görmezsem yeni çözümler aramaya başlarım :)
ben de mi oyle yapsam ya
nasil yaptin cnm anlatirmisin ben de deneyim.
ben de pisik kremini kendim yapicam insallah

Amiin sana da canim. Benim dogum 26 kasimda olacakmis. Senin gunun belli mi.
Canim sezaryende genelde 10-12 gun onceye tarih veriyorlar bildigim kadariyla. Senin takvimine gore daha onceye gun vermis bir sebebi var mi acaba bebegin gelisimi onde mi?
Bir de kan sulandirici kullaniyordun hala gobekten mi yapiyorsun onu soracaktim, benim gobekten zorlamaya basladi sanki beni:/

Kızlar nerdeyse sürekli yatıyorum, öğlen yemek yedim ama bu saat oldu acıkmadım sanki. Yani yemek yiyesim yok, karnım da acayip sert, sanki yemeye çalışsam yemeğin gideceği yer yok Hareket etmiyorum diye acıkmadım mı acaba, kafam allak bullak oldu yine
Sizin iştahlar ne durumda?

Bende aynı durumdayım sürekli iki saate açıkan ben eskiki iştahım yok bu sıralar sırf vitamin olsun diye zorluyorum kendimi hevesle iştahla yiyemiyorum ben biraz ağladım rahatladım gözlerim doluyor karın çevreside iki hafta geride çıktı Dr genetik mi yoksa gelişim geriliği mi var diye cumaya kontrol vermişti aklım onda herşeye o kadar dikkat ediyorumki elimden gelenin fazlasını yapıyorum ne düşüneceğim ne hissedeceğim bilmiyorum aklım allak bullak sadece dua ediyorum sende açıkmasanda ye canım özellikle protein ağırlıklı bebeğe kiloyu protein aldiriyormus

inş cnm inş. sen de netten mi aldın? evet yatak ince ama başka bebek yataklarını elime alıp incelemedim hepsi ince midir diye düşündüm.sen ne yapmayı düşünüyorsun cnm?
N11 den aldim bende.Altina sert bi minder alicam canım. Reflu yatağı var ilk zamanlar ona yatar ama sonrası için gerekli. Sert zeminde yatması gerekliymiş bebislerin o yüzden Yoksa besikten memnun kaldim tahta hic boya vs koku yok gayet guzel. 6 ay kullanıcam zaten ekstra yatak almaya gerek varmı bilmiyorum.

Ben de ağladım biraz. Yiyemedim diye üzüldüm. İnşallah geçicidir. Bizim duadan başka yapacak bir şeyimiz yok kuzum. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.

Ben de ağladım biraz. Yiyemedim diye üzüldüm. İnşallah geçicidir. Bizim duadan başka yapacak bir şeyimiz yok kuzum. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
İnşallah canım yerken yediklerim şifa olsun diyerek yiyorum elimden geleni yapiyorum gerisi rabbime kalmış en hayırlısını nasip etsin korusun esirgesin diye dua etmektan başka birşey gelmiyor elimden Allah'a sigindim inşallah bu hafya güzel haberler almak nasıp olur

Amin canım inşallah güzel hayırlı haberler alırız hepimiz..

Hayırlı akşamlar kızlar, dün ve bugün bebişimin hareketleri çok yavaş devamlı bi koşturma içindeyim oglani kreşe bırak gel gün içinde ev işi snrada tekrar almaya git gel baya ayakta kalıyorum bide yokuş yukarı çantalarla yürümek iyice yoruyo, ama bunlara rağmen hareketleri maşallah hem çok hemde kuvvetliydi.Enson çarşamba komşumla çarşıya çıkmıştım dolaştık bide üstüne okadar yolu salak gibi yürüyerek geldik, ki baya mesafe var.perşembe sabahına kalktiğimdan beri böyle morelim çok bozuk vicdan yaptım ama malesef pek dinlenemiyorum.bikaç arkadaş geçen günlerde bebegimin hareketleri azaldı die yazmıştı şuan duzeldimi merak ettim? Daha kontrolümede 1hafta var inş biranönce eski gibi hareket eder canımın yanmasına razıyım yeterki iyi olsun.

hic mi hareket etmiyor yoksa azaldi mi sadece.
azaldiysa sorun yok bu haftalarda bebek buyudugu icin yeri daraliyomus eskisi gibi hareket etmiyomus.
ayrica cnm bu aylarda tempoyu azaltsan iyi olur.eskisi gibi hizli hareket yogun tempo degilde yavas hareket etmeye calis.erken dogum tehlikesine karsi.
benim bebegimin de hareketleri azaldi ama hareket ediyo cok sukur.
hic hareket etmemesi onemli olan cnm

Tatli yiyip soluna yatip bir yarım saat gözlemlesen, koştururken insan hareketlerini anlayamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…