- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.141
Ben de ayni durumdayım bir haftadir sirkeli suyla fisfis ve gargara yapiyorum, ıhlamur içiyorum hala gecmedi. Öksürük de başladı , inşallah senin ilerlemez.An itibariyle uyandım Boğazım çok fena acıyor tükürüğüm zor geçiyor sirkeli su ile atlatırım. İnşallah yoksa antibiyotik şart gibi ya
ben emzirirkene sürdüm hep hiç krem kullanmamıştım canımKızlar gögüs ucuna zeytinyağı süren varmı saglık ocagında ki hemşire sür dedi de bugun bana
babyjem in xl filesi var canım bilgin olsunŞok markete bak canim. Ordan aldım ben gayet de güzel. Hem giderli hem büyük. Üstelik indirimli 20tl idi küvet. Ona file bakıyorum suan
Sanada çok geçmiş olsun canım geçen kış hep böyleydim önce Boğazım acır ardından öksürük devamlı antibiyotik içtim inşallah bu kış böyle olmaz dedim ama maalesef başladım yine inşallah bebek doğunca olmaz onada geçer bide antibiyotik içince anne sütü alamıyor offfff ya oğlum çok hasta bir haftadır doktorlardayım kesin oralardan mikrop aldım yaBen de ayni durumdayım bir haftadir sirkeli suyla fisfis ve gargara yapiyorum, ıhlamur içiyorum hala gecmedi. Öksürük de başladı , inşallah senin ilerlemez.
sen farklı yerden almışsın, kaça aldın cnm ?6 ay çok kısa süreymiş, ben yatabildiği kadar yatırırım.N11 den aldim bende.Altina sert bi minder alicam canım. Reflu yatağı var ilk zamanlar ona yatar ama sonrası için gerekli. Sert zeminde yatması gerekliymiş bebislerin o yüzden Yoksa besikten memnun kaldim tahta hic boya vs koku yok gayet guzel. 6 ay kullanıcam zaten ekstra yatak almaya gerek varmı bilmiyorum.
Çatladı hemde kuru acıyo canımNeden acaba bişey demedimi.
canım ben avent göğüs koruyucuları evde kullanmaya başladım tahin yağı sürüp onu takıyorum inşallah geçer senindeÇatladı hemde kuru acıyo canım
Bebegin haftasini doktorum ilerde hesapliyor canim. Soyle ki 26 kasim sata gore 37+3 oluyor. Ama doktorum 38+0 olarak hesapliyor. Arada 4 gun var. Dedigine gore yuksek dozda kan sulandirici (cleaxene 0.6 gunde 2 kez) kullandigim icin cok bekletmek istemiyor birde bagisiklikla ilgili sorunum da var.
Canim gunde 2 kez olunca heryerim morardi da beze gibi sertlik de oldu. Bende igneyi 10 gun gobekten yapiyorum sonraki 10 gun bacaklarimdan. Boylelikle gobegim morluklari gecmis oluyor. Yalniz son haftada gobegimde sertlesme oluyor sikamiyorum deriyi oldukca gergin oluyor. Bebegin kilosu artikca vuramayacam gobekten galiba
Bende alıyım o zman gögüs koruyuculardan zaten gögüs ucum az olanda çatladı zatenİ
canım ben avent göğüs koruyucuları evde kullanmaya başladım tahin yağı sürüp onu takıyorum inşallah geçer seninde
Ben silverette gümüş kapakta alıcam 20 gün sonra sipariş vericem bebek doğmadan 15 gün önce hergün 2 şer saat kullanıyorsun doğuncada gece gündüz kullananlarla görüştüm hepsi acısız atlatmış emzirme dönemini oğlumda okadar çok krem almıştıkki gümüş kapaklardan 3 tane alırdım kreme verdiğim paraylaBende alıyım o zman gögüs koruyuculardan zaten gögüs ucum az olanda çatladı zaten
Canım benim 20. haftadan beri başı aşağıdaydı. Erken doğum olacak diye bi şey yok ama yine de dikkat et kendine. Ben doktoru dinlemeyip çalışmaya devam ettim ve 1 haftada rahim uzunluğum kısalmıştı. Tabi benimkinin başı tam rahimde. Seninkinin pozisyonu bilemem biraz yanda bile olsa korkmaya gerek yok bence.Ya kizlar bebegin basi aşağıya inince göğüs altinda bosluk oluyor mu yani karin aşağıya inmiş gibi dün beni gören herkes karnin baya asagiya inmis erken doğum mu neden böyle diyip durdular biraz endiselendim açıkçası böyle birşey olabilir mi yani göbek aşağıya inince erken doğum mu olur
Canım benim 20. haftadan beri başı aşağıdaydı. Erken doğum olacak diye bi şey yok ama yine de dikkat et kendine. Ben doktoru dinlemeyip çalışmaya devam ettim ve 1 haftada rahim uzunluğum kısalmıştı. Tabi benimkinin başı tam rahimde. Seninkinin pozisyonu bilemem biraz yanda bile olsa korkmaya gerek yok bence.[/QUOTE doktorum olması gereken yerde demişti ama bilmiyorum tabi ALLAH sanada sifa versin inşallah canım simdi nasilsin
Ben mustela aldım canım, inşallah memnun kalırız.Bebe sampuani ne aldiniz kizlar. Muhendisin sayfasindakilere baktim mustela ve baby me aklima yatti yalniz ikisinin arasinda cok fark var. Baby me tercih eden oldu mu?
bübchen veya penaten kullanıyorumBebe sampuani ne aldiniz kizlar. Muhendisin sayfasindakilere baktim mustela ve baby me aklima yatti yalniz ikisinin arasinda cok fark var. Baby me tercih eden oldu mu?
Babyandme aldım canim memnun kalmazsam diğerlerini denicem bendeBebe sampuani ne aldiniz kizlar. Muhendisin sayfasindakilere baktim mustela ve baby me aklima yatti yalniz ikisinin arasinda cok fark var. Baby me tercih eden oldu mu?
Ben mustela aldim bakim urunlerini.Bebe sampuani ne aldiniz kizlar. Muhendisin sayfasindakilere baktim mustela ve baby me aklima yatti yalniz ikisinin arasinda cok fark var. Baby me tercih eden oldu mu?
Bende bübchen aldım hoş bir kokusu var inş kızımda memnun kalır.hipp mi alsam diyede düşündüm ama bübchende karar kıldım.bübchen veya penaten kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?