2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
An itibariyle uyandım Boğazım çok fena acıyor tükürüğüm zor geçiyor sirkeli su ile atlatırım. İnşallah yoksa antibiyotik şart gibi ya
Ben de ayni durumdayım bir haftadir sirkeli suyla fisfis ve gargara yapiyorum, ıhlamur içiyorum hala gecmedi. Öksürük de başladı , inşallah senin ilerlemez.

Ben de ayni durumdayım bir haftadir sirkeli suyla fisfis ve gargara yapiyorum, ıhlamur içiyorum hala gecmedi. Öksürük de başladı , inşallah senin ilerlemez.
Sanada çok geçmiş olsun canım geçen kış hep böyleydim önce Boğazım acır ardından öksürük devamlı antibiyotik içtim inşallah bu kış böyle olmaz dedim ama maalesef başladım yine inşallah bebek doğunca olmaz onada geçer bide antibiyotik içince anne sütü alamıyor offfff ya oğlum çok hasta bir haftadır doktorlardayım kesin oralardan mikrop aldım ya

sen farklı yerden almışsın, kaça aldın cnm ?6 ay çok kısa süreymiş, ben yatabildiği kadar yatırırım.

Sizinle aynıyız dogumlarımızda aynı bende kan sulandırıcı kullanıyorum bekletmicek o yüzden tarihlerde aynı bizde kasım sonu alacak. Dün kontrolüm vardı 2 haftaya bi gel dedi 34 den sonra haftada geleceksin dedi yogun günler bizi bekliyor şimdi

Bende alıyım o zman gögüs koruyuculardan zaten gögüs ucum az olanda çatladı zaten
Ben silverette gümüş kapakta alıcam 20 gün sonra sipariş vericem bebek doğmadan 15 gün önce hergün 2 şer saat kullanıyorsun doğuncada gece gündüz kullananlarla görüştüm hepsi acısız atlatmış emzirme dönemini oğlumda okadar çok krem almıştıkki gümüş kapaklardan 3 tane alırdım kreme verdiğim parayla

Ya kizlar bebegin basi aşağıya inince göğüs altinda bosluk oluyor mu yani karin aşağıya inmiş gibi dün beni gören herkes karnin baya asagiya inmis erken doğum mu neden böyle diyip durdular biraz endiselendim açıkçası böyle birşey olabilir mi yani göbek aşağıya inince erken doğum mu olur

Canım benim 20. haftadan beri başı aşağıdaydı. Erken doğum olacak diye bi şey yok ama yine de dikkat et kendine. Ben doktoru dinlemeyip çalışmaya devam ettim ve 1 haftada rahim uzunluğum kısalmıştı. Tabi benimkinin başı tam rahimde. Seninkinin pozisyonu bilemem biraz yanda bile olsa korkmaya gerek yok bence.

Avent göğüs koruyucu kapak hangisinden almak lazım göğüs kalkanı var bir de kelebek göğüs koruyucu var

Bebe sampuani ne aldiniz kizlar. Muhendisin sayfasindakilere baktim mustela ve baby me aklima yatti yalniz ikisinin arasinda cok fark var. Baby me tercih eden oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…