- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.181
Sıkıntı eşinden kaynaklanıyor ilk önce, sonra da kayınvalidenin vurdumduymazlığı var.Var canim 4 tane daha var .Sözde bana yrd ediyo calisiyorum. Saat 3te basliyor dersim aksam 19.30da bitiyor. Esim 3te evde oluyor ama uyumayi tercih ettigi icin annesini cagirdi iki senedir bizimle kaliyor. Ama sagolsun elini sicak sudan soguk suya sokmaz. Yemekleri ben yapiyorum temizlik bende. Sadece ben yokken ogluma bbakiyor o da kocamin tembelliginden. Aksam geldigimde bile beni bekliyor yemegi isitip cagiriyorum gelip yiyor ve gidiyorlar
Sabah hep ben kahvalti hazirliyorum.
Amannn kim hamile kim kime yardim ediyor belli degil bizim evde. Herkes sadece kendini düşünüyor. Diyorum ki esime gelmesin biz idare ederiz. Yok kayinvalidemin de isine geliyor evde kayinpeder var evde dursa ona bakacak yemek bulasik. Burda paso oturuyor rahat yani
30. Haftamdayim sanirim 32de izine ayrilmak zorunda kalacagim cok agrim var cok yoruluyorum
Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın inşallah, marrkası ne ?Kizlar bugun bebek arabasi setini aldik biz. Chicco liteway plus alcam diye gittim bambaska bsyle ciktim :) travel dusunen ama agir olur diye vazgeçen varsa tavsiye ederim inanilmaz pratik ve hafif bi urun. Chicco nun puseti bunun yaninda agir kaldi mesela. Magazada gidip yakindan gormek denemek baska oluyormus
Papetto. Italyan markasiymis. Ayaküstü bi internet arastirmasi yaptim ama araba cok hosumuza gitti bizim. Cift yonlu oluşu, bagaja koyarken tekerleklerinin bile cikabilio olmasi tek elle kapanmasi kumasi filan guzel bayagi.Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın inşallah, marrkası ne ?
Hayırlı olsun canım, biz de aklımızda başka bir şey olarak gittik ama bambaşka bir şey aldık :)Kizlar bugun bebek arabasi setini aldik biz. Chicco liteway plus alcam diye gittim bambaska bsyle ciktim :) travel dusunen ama agir olur diye vazgeçen varsa tavsiye ederim inanilmaz pratik ve hafif bi urun. Chicco nun puseti bunun yaninda agir kaldi mesela. Magazada gidip yakindan gormek denemek baska oluyormus
Magazada gorup denemek lazimmis. Tabi yolda nasil olur bilemem de konforlu geldi araba. Cok satan bir suru modelden daha iyi geldi tek tek baktik. Hayirlisi artik :)Hayırlı olsun canım, biz de aklımızda başka bir şey olarak gittik ama bambaşka bir şey aldık :)
insallah degistirir cnm.ama degistirmezse de korkma bu serviks uzunlugu 1.5 ken bile 36 haftalari gorenler olmus.tabi ki yatarakValla kuzum bizimki değiştirmedi kendini, o yüzden yüzünü bile göremedik ultrasonla. Son 2 kez kontrolde baş çapını ölçmek için alttan ultrason kullandı doktor. Bakalım çarşamba günü ne alemde.
Canım ilk doğduklarında minicik oluyorlar, ben şahsen tedirgin olurum. Küvetin üstünde yıkamak daha kolay olur filede.Kızlar hipp marka şampuanın göz yaktığı söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam, araştırıp alın isterseniz. Ben mustela köpük olanını alacağım.
Geçen hafta da bebe yağını aldım frei oil markasından.
Tarak ve fırçayı da almıştım.
Küvet takımı konusunda kararsızım, sizce gerekli mi? Sanki zahmetli gibi geldi bana, akan suyun altında yıkamayı düşündüm ama baktım olmuyor alırız bir küvet.
Bakım olarak her alt açmada krem sürmeyi düşünüyor musunuz? Ben pişik olmaya başladığını anlarsam bepanthen sürerim diye düşündüm, bakım amaçlı krem almayacağım. Bebek yağından popoya da sürerim belki arada bir.
cnm kayinvaliden idare ediversin sana bi yemek yapamicak kadar ayakta kalamiyor mu.en azindan yemegini yapsin otursun.Kizlar ya ben cok yoruldum. Gecen hafta idrarda protein cikmisti tansiyonum yukselmisti .bugun de agrim var ve idrarda seker cikti. Kum döküyormusum. Evde de bi kucuk oglum var onunla ilgileniyoruum. Kayinvalifem bizde kaliyor onda da bel fitigi var dr yat demis
Valla ben kendime mi bakayim kayinvalideye mi ogluma mi kocama mi. Yeter artik valla basimi alip gidiveresim geliyor
Çok sağol canım inşallah görürüm o haftaları. Sağolsun kaynanam yapıyor yemek, 2 gün yiyorum.insallah degistirir cnm.ama degistirmezse de korkma bu serviks uzunlugu 1.5 ken bile 36 haftalari gorenler olmus.tabi ki yatarak
zaten sen de yatiyorsun surekli.yemegini yapacak kimsen yoksa oturarak dinlene dinlene yemek yap.kaplumbaga hizinda hareket etmeye calis.insallah sen de goruceksin 36 lari 38 leri.
degistirmemesine de cok sasirdim hareket ediyo sonucta hep ayni yonde mi ediyo ne kadar enteresena dimi
benim kizim da hep sagda toplaniyo basi mi poposu mu anlamiyorum ama sağ tarafi cok sevdi galiba
anne karninda sıkılmiyolar mi hic yahu hep ayni yönde
kiyamam kuzucuk erken gelmek istiyo demekki ama daha var bekleyedursunÇok sağol canım inşallah görürüm o haftaları. Sağolsun kaynanam yapıyor yemek, 2 gün yiyorum.
Valla ben de şaşkınım, hareket ediyordu hatta ilk hissettiğimde balık gibiydi içimde. Ama sonra kafayı dayadı kaldı. En son ağzını açtığını falan görmüştük.
Valla canım bende psikoloji kalmadı, geçen hastaneden çıkıp eve gelince öyle gerildim, öyle yalnız hissettim eşim işteydi taksiyle eve geldim, bi gün önceden anahtarımı almamışım kapıda kaldım. apartmanda kimsenin evine girmemişim, kimse de kapımı çalmamış. Nefret ettim Bursa dan. Ailem çok uzakta, kimsem yok gibiydim.kiyamam kuzucuk erken gelmek istiyo demekki ama daha var bekleyedursun
benimki de bugun pek bi hareketli anlamadim gunu gununu tutmuyo
ama ben stresliyken yorgunken hic hareket etmiyo duygusallasiyorum kiyamam benim yuzumden hareketi azaliyo diye gozlerim doluyo
ben zatem cok duygusalim hamileyken daha bi duygusal oldum
ha gayret 2 ayimiz kaldi sabretsin yavrucaklar da biz de insallah sag salim kavusalim
Benim de 25.haftadan beri bas asagi pozisyonda. Doktor sorun yok dedi. Hatta pozisyon degistirmese daha iyiymis :) ama surekli idrara cikma hissi oluyor. Idrarda enfeksiyon fln yok ama baski yapiyor demek kiValla kuzum bizimki değiştirmedi kendini, o yüzden yüzünü bile göremedik ultrasonla. Son 2 kez kontrolde baş çapını ölçmek için alttan ultrason kullandı doktor. Bakalım çarşamba günü ne alemde.
cnm ilk 3 ay da ben yerimden kalkamiyordum bulantidan gucsuz dusmustum tuvalete tutuna tutuna gisiyordum.hic bisey yiyemiyodum.ölmek istiyorum diyordum.Valla canım bende psikoloji kalmadı, geçen hastaneden çıkıp eve gelince öyle gerildim, öyle yalnız hissettim eşim işteydi taksiyle eve geldim, bi gün önceden anahtarımı almamışım kapıda kaldım. apartmanda kimsenin evine girmemişim, kimse de kapımı çalmamış. Nefret ettim Bursa dan. Ailem çok uzakta, kimsem yok gibiydim.
O üzüntüyle çok ağladım o gün ağzımdan da doğacaksa doğsun çıktıŞimdi de böyle tedirginim ama bi yandan da güzel şeyler düşünmek istiyorum. Dua ediyorum.
ÖYle maalesef sık idrara çıkıyorum ama işte rahim uzunluğum kısaldı canım. Hatta doktorum 14 eylüldeki muayenemde rapor yazmak istemişti çalışma dinlen diye ama ben iyiyim demiştim. 2 ekimdeki muayenede kısalmayla birlikte yatış yaptım, ciğer geliştirici iğne yapıldı.Benim de 25.haftadan beri bas asagi pozisyonda. Doktor sorun yok dedi. Hatta pozisyon degistirmese daha iyiymis :) ama surekli idrara cikma hissi oluyor. Idrarda enfeksiyon fln yok ama baski yapiyor demek ki
Sağol canım benimKoalina Minik bebis
kizlar oksuruk icin birebir tarif
taze bi yemek kasigi kadar zencefili soyun ince ince dilimleyin.kaynatin kaynayinca 5 dk daha kaynasin.bi cay kasigi bal bi cay kasigi limon suyuyla karistirip icin.
2.si de zencefil zerdecal balı macun kivamina getirip tatli kasigiyla yiyin.
oksurugu super keser
ayrica turşu suyu icin bi cay bardagi sabah aksam ici de sarimsak sirke vs oldugu icin cok guzel dogal antibiyotik.
ayni zamanda bol c vitamini kizlar
cok gecmis olsun.
ben disari cikinca gobegim cok aciyo.seninde oyle oluyor muUzun zamandır ilk defa eşimle dışarı çıktık oğlumu traş ettirip ona ayakkabı aldık toplamda 2 saat ama öyle bir ağrım olduki meğerse idrar ve gaz sıkışmış tuvalete zor yetiştim dışarı gezmeye gidenler nasıl idare ediyorsunuz bu durumu
canım ben normal bel korselerinden kullanmıştımBanada dr kullanma demisti cnm kullanmadim zaten deneyim dedim hayatta takamadim sezeryan dikisinin acisindan asla kullanilacak bisey gelmemisti biraz iyilesmesi gerek heralde dikislerin. Daha sonrasi icin onereceginiz bir marka olur mu korse icin aliexpresten alinir mi?
canım ben su bel ağrılarında falan kullanılan normal bel korsesi kullandım yün korse diye satılanlardancanim dikislerinde acı olmadi mi korse bayagi sikıyor sonucta
ve kendi bedeninde mi almistin korseyi yoksa bi beden kucuk mu ?
geçmiş olsun canım sen de yat naz yap eşine o yapsın diyeceğim ama ben de senle aynı durumdayımKizlar ya ben cok yoruldum. Gecen hafta idrarda protein cikmisti tansiyonum yukselmisti .bugun de agrim var ve idrarda seker cikti. Kum döküyormusum. Evde de bi kucuk oglum var onunla ilgileniyoruum. Kayinvalifem bizde kaliyor onda da bel fitigi var dr yat demis
Valla ben kendime mi bakayim kayinvalideye mi ogluma mi kocama mi. Yeter artik valla basimi alip gidiveresim geliyor
Aynen öyle oldu canım evde bişeyim Yok yarım saatte bir idrara çıktığım için baskıyı azaltıyorum dışarıda karnım öyle acıdıki kasıklarım patlıcaktı gaz çıkarmaya çalışırken idrar ondan önce geliyor çıkaramadım gazıda mahvoldum eşime çaktırmadım ama acayip ağrı acı hissettim ben dışarı oğlumu okula getir götür pazar market çok çıkıyorum ama en fazla 1 saat sonra evde oluyorum daha 2 saat biryere gitmem yaniben disari cikinca gobegim cok aciyo.seninde oyle oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?