- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.161
Ikisini bende dusundum 200ml. Di mustelanin 500ml le ayni gelicek nerdeyse fiyati diye mustela mi tercih etsem dedim. Ama bi yandanda kucuk almak mi avantajli olur iyi gelmezse degistiririz.Bende bübchen aldım hoş bir kokusu var inş kızımda memnun kalır.hipp mi alsam diyede düşündüm ama bübchende karar kıldım.
geçmiş olsun canımAn itibariyle uyandım Boğazım çok fena acıyor tükürüğüm zor geçiyor sirkeli su ile atlatırım. İnşallah yoksa antibiyotik şart gibi ya
canım başı aşağı doğru diye erken doğum olmaz korkma bebeğin pozisyonundan öyle boş gibi duruyordurYa kizlar bebegin basi aşağıya inince göğüs altinda bosluk oluyor mu yani karin aşağıya inmiş gibi dün beni gören herkes karnin baya asagiya inmis erken doğum mu neden böyle diyip durdular biraz endiselendim açıkçası böyle birşey olabilir mi yani göbek aşağıya inince erken doğum mu olur
Banada dr kullanma demisti cnm kullanmadim zaten deneyim dedim hayatta takamadim sezeryan dikisinin acisindan asla kullanilacak bisey gelmemisti biraz iyilesmesi gerek heralde dikislerin. Daha sonrasi icin onereceginiz bir marka olur mu korse icin aliexpresten alinir mi?kızlar ben sezaryenden hemen sonra korse kullanmıştım doktorum kullanabilirsin hiç-bir şey olmaz demişti o yüzden kullanmıştım doktorunuza danışıp kullanın bence..çünkü doğumdan sonra o latin sönmüş balina dönüyor tabi sonra toparlaniyor ama sarmak da buna katkı sağlar elbette
Bir sıkıntı olmaz inşallah sahlikla kucagimiza alalimgeçmiş olsun canım
canım başı aşağı doğru diye erken doğum olmaz korkma bebeğin pozisyonundan öyle boş gibi duruyordur
aynen cnm bende öyle düşündüm.20 tlye aldım .Ikisini bende dusundum 200ml. Di mustelanin 500ml le ayni gelicek nerdeyse fiyati diye mustela mi tercih etsem dedim. Ama bi yandanda kucuk almak mi avantajli olur iyi gelmezse degistiririz.
ben kızımı bübchen ile büyüttüm penaten de iyi ama onda köpüğü çok oluyor çok durulaman gerekiyor bübchen güzel. hipp in kokusu çok yoğun biz el için köpüğünü kullanıyoruz çok yoğun kokusu var ben rahatsız oldum şahsen kalıcı kokusundan.Bende bübchen aldım hoş bir kokusu var inş kızımda memnun kalır.hipp mi alsam diyede düşündüm ama bübchende karar kıldım.
aynen bende kullanmıştım doktorum da rahatsızlık vermezse kullanabilirsin demişti bende evde kullanmıştım zaten. karnım aşağa iniyor gibiydi korse giydiğimde rahatladım.kızlar ben sezaryenden hemen sonra korse kullanmıştım doktorum kullanabilirsin hiç-bir şey olmaz demişti o yüzden kullanmıştım doktorunuza danışıp kullanın bence..çünkü doğumdan sonra o latin sönmüş balina dönüyor tabi sonra toparlaniyor ama sarmak da buna katkı sağlar elbette
Avent göğüs koruyucu kapak hangisinden almak lazım göğüs kalkanı var bir de kelebek göğüs koruyucu var
aynen cnm bende öyle düşündüm.20 tlye aldım .
Sağol canim bilgi için ona gore alayim bendeIkisi farkli şeyler, kelebek göğüs koruyucu yu bebeği emzirirken takiyorsun, ben kullanmıştım oğlum bir alıştı ona asla ciplak almadi memeyi hep onunla emzirmiştim, o yuzden bu sefer kullanmayi düşünmüyorum, zaten meme ucu olmayanlar kullaniyor genelde, göğüs kalkanını normalde takiyorsun meme ucu tahriş olmasın diye. Hastane çantama koyacağım onu ben.
Nerden aldin acaba, mustela mi?
canim dikislerinde acı olmadi mi korse bayagi sikıyor sonuctakızlar ben sezaryenden hemen sonra korse kullanmıştım doktorum kullanabilirsin hiç-bir şey olmaz demişti o yüzden kullanmıştım doktorunuza danışıp kullanın bence..çünkü doğumdan sonra o latin sönmüş balina dönüyor tabi sonra toparlaniyor ama sarmak da buna katkı sağlar elbette
ya şu gogus kalkanini bende alicam cok pahali be 70 kusur falan bi indirime de giremedi mecbur alicam artik bu ay sonuna kadar beklicem.Ikisi farkli şeyler, kelebek göğüs koruyucu yu bebeği emzirirken takiyorsun, ben kullanmıştım oğlum bir alıştı ona asla ciplak almadi memeyi hep onunla emzirmiştim, o yuzden bu sefer kullanmayi düşünmüyorum, zaten meme ucu olmayanlar kullaniyor genelde, göğüs kalkanını normalde takiyorsun meme ucu tahriş olmasın diye. Hastane çantama koyacağım onu ben.
cnm doguma kadar bebegin pozisyon degistirir belki ayaklar asagi iner.olabiliyomu oyle biseyCanım benim 20. haftadan beri başı aşağıdaydı. Erken doğum olacak diye bi şey yok ama yine de dikkat et kendine. Ben doktoru dinlemeyip çalışmaya devam ettim ve 1 haftada rahim uzunluğum kısalmıştı. Tabi benimkinin başı tam rahimde. Seninkinin pozisyonu bilemem biraz yanda bile olsa korkmaya gerek yok bence.
hayır cnm bübchen 200 mllik.hepsi buradadan aldım.Ikisi farkli şeyler, kelebek göğüs koruyucu yu bebeği emzirirken takiyorsun, ben kullanmıştım oğlum bir alıştı ona asla ciplak almadi memeyi hep onunla emzirmiştim, o yuzden bu sefer kullanmayi düşünmüyorum, zaten meme ucu olmayanlar kullaniyor genelde, göğüs kalkanını normalde takiyorsun meme ucu tahriş olmasın diye. Hastane çantama koyacağım onu ben.
Valla kuzum bizimki değiştirmedi kendini, o yüzden yüzünü bile göremedik ultrasonla. Son 2 kez kontrolde baş çapını ölçmek için alttan ultrason kullandı doktor. Bakalım çarşamba günü ne alemde.cnm doguma kadar bebegin pozisyon degistirir belki ayaklar asagi iner.olabiliyomu oyle bisey
yani illa basi asagidaysa hep oyle mi kalcak.
mesela benim kizimin ayagi genelde kasiklarimda .bazen gobegimde bazen belimde oluyo.baş hep ayni yerdemi kaliyo
Çok geçmiş olsun canım, kayınvalidenin başka çocuğu yok mu?Kizlar ya ben cok yoruldum. Gecen hafta idrarda protein cikmisti tansiyonum yukselmisti .bugun de agrim var ve idrarda seker cikti. Kum döküyormusum. Evde de bi kucuk oglum var onunla ilgileniyoruum. Kayinvalifem bizde kaliyor onda da bel fitigi var dr yat demis
Valla ben kendime mi bakayim kayinvalideye mi ogluma mi kocama mi. Yeter artik valla basimi alip gidiveresim geliyor
Var canim 4 tane daha var .Sözde bana yrd ediyo calisiyorum. Saat 3te basliyor dersim aksam 19.30da bitiyor. Esim 3te evde oluyor ama uyumayi tercih ettigi icin annesini cagirdi iki senedir bizimle kaliyor. Ama sagolsun elini sicak sudan soguk suya sokmaz. Yemekleri ben yapiyorum temizlik bende. Sadece ben yokken ogluma bbakiyor o da kocamin tembelliginden. Aksam geldigimde bile beni bekliyor yemegi isitip cagiriyorum gelip yiyor ve gidiyorlarÇok geçmiş olsun canım, kayınvalidenin başka çocuğu yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?