2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar ben sezaryenden hemen sonra korse kullanmıştım doktorum kullanabilirsin hiç-bir şey olmaz demişti o yüzden kullanmıştım doktorunuza danışıp kullanın bence..çünkü doğumdan sonra o latin sönmüş balina dönüyor tabi sonra toparlaniyor ama sarmak da buna katkı sağlar elbette

Bende bübchen aldım hoş bir kokusu var inş kızımda memnun kalır.hipp mi alsam diyede düşündüm ama bübchende karar kıldım.
Ikisini bende dusundum 200ml. Di mustelanin 500ml le ayni gelicek nerdeyse fiyati diye mustela mi tercih etsem dedim. Ama bi yandanda kucuk almak mi avantajli olur iyi gelmezse degistiririz.

An itibariyle uyandım Boğazım çok fena acıyor tükürüğüm zor geçiyor sirkeli su ile atlatırım. İnşallah yoksa antibiyotik şart gibi ya
geçmiş olsun canım
canım başı aşağı doğru diye erken doğum olmaz korkma bebeğin pozisyonundan öyle boş gibi duruyordur

Banada dr kullanma demisti cnm kullanmadim zaten deneyim dedim hayatta takamadim sezeryan dikisinin acisindan asla kullanilacak bisey gelmemisti biraz iyilesmesi gerek heralde dikislerin. Daha sonrasi icin onereceginiz bir marka olur mu korse icin aliexpresten alinir mi?

Bende bübchen aldım hoş bir kokusu var inş kızımda memnun kalır.hipp mi alsam diyede düşündüm ama bübchende karar kıldım.
ben kızımı bübchen ile büyüttüm penaten de iyi ama onda köpüğü çok oluyor çok durulaman gerekiyor bübchen güzel. hipp in kokusu çok yoğun biz el için köpüğünü kullanıyoruz çok yoğun kokusu var ben rahatsız oldum şahsen kalıcı kokusundan.

aynen bende kullanmıştım doktorum da rahatsızlık vermezse kullanabilirsin demişti bende evde kullanmıştım zaten. karnım aşağa iniyor gibiydi korse giydiğimde rahatladım.

Avent göğüs koruyucu kapak hangisinden almak lazım göğüs kalkanı var bir de kelebek göğüs koruyucu var

Ikisi farkli şeyler, kelebek göğüs koruyucu yu bebeği emzirirken takiyorsun, ben kullanmıştım oğlum bir alıştı ona asla ciplak almadi memeyi hep onunla emzirmiştim, o yuzden bu sefer kullanmayi düşünmüyorum, zaten meme ucu olmayanlar kullaniyor genelde, göğüs kalkanını normalde takiyorsun meme ucu tahriş olmasın diye. Hastane çantama koyacağım onu ben.

aynen cnm bende öyle düşündüm.20 tlye aldım .

Nerden aldin acaba, mustela mi?

Sağol canim bilgi için ona gore alayim bende

canim dikislerinde acı olmadi mi korse bayagi sikıyor sonucta
ve kendi bedeninde mi almistin korseyi yoksa bi beden kucuk mu ?

ya şu gogus kalkanini bende alicam cok pahali be 70 kusur falan bi indirime de giremedi mecbur alicam artik bu ay sonuna kadar beklicem.

cnm doguma kadar bebegin pozisyon degistirir belki ayaklar asagi iner.olabiliyomu oyle bisey
yani illa basi asagidaysa hep oyle mi kalcak.
mesela benim kizimin ayagi genelde kasiklarimda .bazen gobegimde bazen belimde oluyo.baş hep ayni yerdemi kaliyo

hayır cnm bübchen 200 mllik.hepsi buradadan aldım.

Koalina Minik bebis
kizlar oksuruk icin birebir tarif
taze bi yemek kasigi kadar zencefili soyun ince ince dilimleyin.kaynatin kaynayinca 5 dk daha kaynasin.bi cay kasigi bal bi cay kasigi limon suyuyla karistirip icin.
2.si de zencefil zerdecal balı macun kivamina getirip tatli kasigiyla yiyin.
oksurugu super keser
ayrica turşu suyu icin bi cay bardagi sabah aksam ici de sarimsak sirke vs oldugu icin cok guzel dogal antibiyotik.
ayni zamanda bol c vitamini kizlar
cok gecmis olsun.

Valla kuzum bizimki değiştirmedi kendini, o yüzden yüzünü bile göremedik ultrasonla. Son 2 kez kontrolde baş çapını ölçmek için alttan ultrason kullandı doktor. Bakalım çarşamba günü ne alemde.

Kizlar ya ben cok yoruldum. Gecen hafta idrarda protein cikmisti tansiyonum yukselmisti .bugun de agrim var ve idrarda seker cikti. Kum döküyormusum. Evde de bi kucuk oglum var onunla ilgileniyoruum. Kayinvalifem bizde kaliyor onda da bel fitigi var dr yat demis
Valla ben kendime mi bakayim kayinvalideye mi ogluma mi kocama mi. Yeter artik valla basimi alip gidiveresim geliyor

Çok geçmiş olsun canım, kayınvalidenin başka çocuğu yok mu?

Çok geçmiş olsun canım, kayınvalidenin başka çocuğu yok mu?
Var canim 4 tane daha var .Sözde bana yrd ediyo calisiyorum. Saat 3te basliyor dersim aksam 19.30da bitiyor. Esim 3te evde oluyor ama uyumayi tercih ettigi icin annesini cagirdi iki senedir bizimle kaliyor. Ama sagolsun elini sicak sudan soguk suya sokmaz. Yemekleri ben yapiyorum temizlik bende. Sadece ben yokken ogluma bbakiyor o da kocamin tembelliginden. Aksam geldigimde bile beni bekliyor yemegi isitip cagiriyorum gelip yiyor ve gidiyorlar
Sabah hep ben kahvalti hazirliyorum.
Amannn kim hamile kim kime yardim ediyor belli degil bizim evde. Herkes sadece kendini düşünüyor. Diyorum ki esime gelmesin biz idare ederiz. Yok kayinvalidemin de isine geliyor evde kayinpeder var evde dursa ona bakacak yemek bulasik. Burda paso oturuyor rahat yani
30. Haftamdayim sanirim 32de izine ayrilmak zorunda kalacagim cok agrim var cok yoruluyorum

Kizlar bugun bebek arabasi setini aldik biz. Chicco liteway plus alcam diye gittim bambaska bsyle ciktim :) travel dusunen ama agir olur diye vazgeçen varsa tavsiye ederim inanilmaz pratik ve hafif bi urun. Chicco nun puseti bunun yaninda agir kaldi mesela. Magazada gidip yakindan gormek denemek baska oluyormus

Eklentiler

• Screenshot_20181006-154831.webp
    13 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…