2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Doktordan gelince bol bol istirahat edecekmişim deseydin evdekilere beyaz yalan bu acıkan ısıtır yer toplar sen yapmazsan elbette yapacaklar canım herkes başının çaresine baksın de ben çok kötüyüm de yat çek battaniyeyi üstüne bak ne oluyor ozaman Hamilelik nazı diye bişey var bu ne canım bukadar yüz verme çok geçmiş olsun dikkat et bol su iç canım

benim idrar gaz degilde cnm gobegimi alttan ustten biri cekistiriyor gibi oluyor.sertlik olusuyor gobegimde o da acitiyor.
ben de malesef su cok icemedigim icin idrar sorunu pek yok.bu ara artti ama insallah enfeksiyon degildir su icmeye calisiyorum ama 2 litreyi yine de bulmuyor midemi
spor gecmisin var mi cnm ? eger oylenoksaydi yurumek cok iyi bile gelirdi de bunye spora alisik degilya bi yuruyelim hemen agrilar basliyor.hele ayaklarimi ben hissetmiyorum yuruyjnce.ben zaten mecbur olnadikca disari hic cikmiyorum midemden dolayi.
esimle gezip dolasmayi cok ozledim valla.

Spor geçmişim var canım hergün 6 km yürüyordum 5 km hızla

Canım ben bugün eminönü ne gittim 5 6saat yürüdük gezdim pekte oturmadik wc ye temiz bulduğum bir iki yere girdim eve gelince normal yorgunluk vardı sadece

kizlar akintisi artan oldu mu ya benim camasirim bayagi bi ıslaniyo artik eskisi gibi az degil nasil tarif etsem bilmiyorum ama meaela cay tabagi buyuklugunde sariyor camasirimi akinti.
Benimde akıntım çok rengide sarı Perşembe kontrolüm var mutlaka muane eder bakar diye düşünüyorum

Kızlar imkânı olan İstanbul da olan eminönü havuzlu hana uğraşın 3lü lohusa takımları 50tl falandı bebek kıyafetleri envai cesitti herşey vardı bizim ihtiyacımız olmadığı için ben birşey almadim ama tavsiye ederim

Canım ben bugün eminönü ne gittim 5 6saat yürüdük gezdim pekte oturmadik wc ye temiz bulduğum bir iki yere girdim eve gelince normal yorgunluk vardı sadece
Ne güzel canım maşallah ya ben oğlum ve ev işleri arasında 10 ar dk yatarak yaşıyorum sırtım ve belim çok ağrıyor yoksa dayanamıyorum 1 saatten fazlada tuvalet tutamıyorum en son bebeğin kafası midemde ayakları mesanemdeydi yine öyle galiba doktorum ters duruyor demişti

Benim oğlumda çok hareketli maşallah ı var ama bugün arabasında durdu bende sürekli wc deyim ama pek su icmedim disardayim diye öyle idare ettik ben oğlumda da çok geziyordum doğuma bile geze geze gittik

Anladim cnm.keske o zmn rapor alip dinlenseydin. Dunyayi kurtarmayacagiz sonucta hicbir sey bebislerimizin sagligindan onemli degil su anda. Ne kdr olculdu en son rahim uzunlugun?

Sik sik wc ye giriyorum yoksa baskidan ve gazdan duramiyorum.

Anladim cnm.keske o zmn rapor alip dinlenseydin. Dunyayi kurtarmayacagiz sonucta hicbir sey bebislerimizin sagligindan onemli degil su anda. Ne kdr olculdu en son rahim uzunlugun?
Ah canım bilsem bi dk düşünmezdim, o zaman 3.4 tü işte 5 gün sonra 2 ye düşmüştü.
Bir de benimkinin başı tam orda maalesef, yani alttan ultrasonla girince direk yuvarlak top gibi karşımızda duruyor.

Canım biz o 112 tl yazanı 109 a almıştık indirimde değil yani :). Biz süngerli aldık ama desenden ötürü aldık açıkçası süngeri kullanmayız belkide
Hadi ya bende önceden bakmadığım için fiyatına indirimde sandım, insanı ksndırıyorlar resmen gerçi her şeye zam yapmışlar belki de bundada fiyat önce artırmışlardır sonra indirim yaptık diye yazmıştır

Reactions: 114
Doğumdan en az 2 hafta sonra kullanılabilir deniliyor. Tabi ki şahsi olarak her kişinin farklı olur acisi, dikişi ve iyileşme süresi. Ama kullananlar çok memnun. Ben araştırıyorum şuan.

Sinir oluyoruum canim ben yapmayinca bisey yapilmiyor. 2.5 yasinda oğlum var ona bile yemek yapmiyorlar mecbur yapiyorum

Yine iyi gezmişsin canim sen. Ben 1 avm yi anca gezebildim bugun. Ahh boyle miydim eskiden? Yorulmak nedir bilmezdim. Simd8 2 yuruyup yoruluyorum.Biz de bugün niyetlenmist8k eminonuye ama kesmedi gözüm. Nasıl var mı g uzel uygun şeyler bebiş için?

uygar eymen idrarda protein kaç çıktı? Doktorun ne dedi
Canim dr um bana bisey yok demişti gecen hafta. Ama ben ozellikle istemistim idrarda proteine bi bakalim diye cunku basima oyle bir agri girdi ki gozlerim gormedi tansiyonumu olctum 13e 9 cikmisti. Ama dr bi sey yok grip oldugun icin tansiyonun yukselmis olmus olabilir demisti. Bugun de agrim olunca okuldan cikip direkt dr a gittim nstye bagladi. Sanci yok dedi. Sonra dedi ki canan senin idrarda protein cikmis gecen hafta bi daha tahlil yapalim dedi. Ama bana gecen hafta oyle bisey dememisti. İdrar temiz demisti. Ben de kagit olarak almiyorum ya sonuclar dr a gidiyo bakamiyorum. Bugun ciktisini istedim deger yazmiyor sadece protein pozitif yaziyormus. Bugunku tahlilde idrarda protein negatif glukoz ++pozitif yaziyordu. Bir de bana kum dokuyorsun dedi. Bilemedim valla neler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…