2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm herkesin kendi tercihi ama benim yaptigimi soyleyim kizimda normal pamukla sildim hic boyle ozel seyler almamistim. Simdide yaparsam bunlar pahali bence cunku baya pamuk harcaniyo cabuk biter yine normal pamukla yada uygun fiyatli makyaj temizleme pamugu kullanicam.

Pişik kremi için ne tercih ettiniz? Sudokrem falan içeriği sıkıntılı çıkmış.

kış olduğu için üşürsün kısa bu
ben kolsuz 2 tane gecelik takımı götüreceğim. İkisinin de sabahlıkları var. Doğum yapacağım hastane çok sıcak üşümem diye düşündüm. İnşallah üşümem:) üşürsem de bir hırka giyerim üzerime
Pişik kremi için ne tercih ettiniz? Sudokrem falan içeriği sıkıntılı çıkmış.
ben o içerik olayına pek takılmıyorum. Önemli olan bebeğin tenine iyi gelmesi diye düşünüyorum. Çünkü kullandığımız her üründe mutlaka bir kimyasal var zaten. Sudocrem kullanıcam. Kardeşim de epey bir nivea pişik kremi getirdi. Deneyeceğim bakalım bunlar iyi gelmezse değiştiririm artık.

Ben pijama takımı 3 tane yıkadım utuledim hazır gecelik olarak da dün aldım ama dar geldi sanki büyük bedenide kalmadığı için 35 TL'ye almıştım kumaşı falan da çok güzeldi bakalım nasil degistircem

Eklentiler

• IMG-20181007-WA0003.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 91
Teşekkür ederim canım içim rahatladı. Bugün benim de göğsüm ve yanaklarım kıpkırmızı oldu :)

Geçmiş olsun canım benim de tüm etlerim kemiklerim ağrıyor çok kötüyüm ya
sağol canım sana da..rapor aldım şimdi evdeyim ilk ders zor idare ettim sağlık ocağına geldim doktora durumu anlatıyorum sanki canını istiyormuşum gibi rapor yazası yok sinir oluyorum o adama neyse zorla da olsa bir gün yazdı . kendi aile hekimim çok iyi biri ama bugün mobil hizmet günüymüş yerine bakan bu doktor gıcığım teki ..neden böyle zorluk çıkarırlar anlamam görüyorsun ki hamileyim ve hastayım ilaç da kullznmadigima göre yokuşa sürmenin anlamı ne .kusura bakma canım uzun oldu sinirden yazdım

canım ameliyattan ilk çıktığımda çok üşümüştüm ben ve acayip bir titreme gelmişti yanında mutlaka çorap ve hırka bulunsun

Ben aldim bundan ama organik olanı değil, pembe paket, yılların pamuk markasi iyidir herhalde.

ruhum_mavi hem hastane sıcak oluyor hemde bana arkadaşım doğumdan sonra oluk oluk terlediğini çok sıcak bastığını söylemişti. Hatta çok atlet götür sırılsıklam oldum ben demişti. Herkeste aynı olmaz belki ama sıcak olacağı kesin görünüyor. Sonuçta bebeğin duracağı bir ortam soğuk olamaz bizim için

Aynen canm. Bir de doğum yapacağım hastaneye geçen yıl kış aylarında bebek görmeye gitmiştim aşırı sıcaktı. Üşüyeceğimizi sanmam.

Reactions: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…