- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.381
ben de öyleyim kendimi zorlayıp okula geldim ama çok halsizim ders işleyemiyorum galiba izin alıp eve gideceğimAn itibariyle yattım ve burnum tıkalı nefes alamıyorum dün gece hiç uyumadım sabah a uyumuşum bu gecede aynı olacak delircem
34te falan geneldeKizlar nst ye ne zaman giriliyor girdiniz mi
Geçmiş olsun canım benim de tüm etlerim kemiklerim ağrıyor çok kötüyüm yaben de öyleyim kendimi zorlayıp okula geldim ama çok halsizim ders işleyemiyorum galiba izin alıp eve gideceğim
Cnm herkesin kendi tercihi ama benim yaptigimi soyleyim kizimda normal pamukla sildim hic boyle ozel seyler almamistim. Simdide yaparsam bunlar pahali bence cunku baya pamuk harcaniyo cabuk biter yine normal pamukla yada uygun fiyatli makyaj temizleme pamugu kullanicam.Eki Görüntüle 2195977 Kızlar oğlumda ıslak mendil kullandım ama kızım olacağı için daha hassas oldukları için evde pamuk dışarıda ıslak mendil kullanıcam bu marka alan oldumu iyimi fiyatıda alıyımmı
Pişik kremini bebek pişik olursa alacağım. Şimdiden almaya gerek yok. Alırsamda mustela alırımPişik kremi için ne tercih ettiniz? Sudokrem falan içeriği sıkıntılı çıkmış.
Ben de almadim hametan var aklimda zaten evde var onu kullanirim.Pişik kremi için ne tercih ettiniz? Sudokrem falan içeriği sıkıntılı çıkmış.
ben kolsuz 2 tane gecelik takımı götüreceğim. İkisinin de sabahlıkları var. Doğum yapacağım hastane çok sıcak üşümem diye düşündüm. İnşallah üşümem:) üşürsem de bir hırka giyerim üzerimekış olduğu için üşürsün kısa bu
ben o içerik olayına pek takılmıyorum. Önemli olan bebeğin tenine iyi gelmesi diye düşünüyorum. Çünkü kullandığımız her üründe mutlaka bir kimyasal var zaten. Sudocrem kullanıcam. Kardeşim de epey bir nivea pişik kremi getirdi. Deneyeceğim bakalım bunlar iyi gelmezse değiştiririm artık.Pişik kremi için ne tercih ettiniz? Sudokrem falan içeriği sıkıntılı çıkmış.
Teşekkür ederim canım içim rahatladı. Bugün benim de göğsüm ve yanaklarım kıpkırmızı oldu :)geçmiş olsun canım korkma bende geçen hafta aynı 4 doz yaptım iğneyi. göğüsüm ve yanaklarım çok kızardı ateş bastı sonra üşüme geldi. bebeğin hareketleri hiç yoktu endişe etmiştim burda diğer arkadaşlar normal diyince rahatladım ve iki üç gün oldu anca kendine geldi meleğim. ilk başlarda hareketleri çok cansız idi yavaş yavaş sıklaştı. şimdi maşaAllahı var =) Rabbim tüm yavrularımızı korusun vaktinde gelirler inşaAllah
Bundan haberim yoktu canım çok sağol.. Dikkat edeyim bende.C Cevizli kek canım bana iğneyi yapan hemşire dedi ki 1 hafta ödem yapacak yiyeceklerden uzak dur. tuz vs.
sağol canım sana da..rapor aldım şimdi evdeyim ilk ders zor idare ettim sağlık ocağına geldim doktora durumu anlatıyorum sanki canını istiyormuşum gibi rapor yazası yok sinir oluyorum o adama neyse zorla da olsa bir gün yazdı . kendi aile hekimim çok iyi biri ama bugün mobil hizmet günüymüş yerine bakan bu doktor gıcığım teki ..neden böyle zorluk çıkarırlar anlamam görüyorsun ki hamileyim ve hastayım ilaç da kullznmadigima göre yokuşa sürmenin anlamı ne .kusura bakma canım uzun oldu sinirden yazdımGeçmiş olsun canım benim de tüm etlerim kemiklerim ağrıyor çok kötüyüm ya
canım ameliyattan ilk çıktığımda çok üşümüştüm ben ve acayip bir titreme gelmişti yanında mutlaka çorap ve hırka bulunsunben kolsuz 2 tane gecelik takımı götüreceğim. İkisinin de sabahlıkları var. Doğum yapacağım hastane çok sıcak üşümem diye düşündüm. İnşallah üşümem:) üşürsem de bir hırka giyerim üzerime
ben o içerik olayına pek takılmıyorum. Önemli olan bebeğin tenine iyi gelmesi diye düşünüyorum. Çünkü kullandığımız her üründe mutlaka bir kimyasal var zaten. Sudocrem kullanıcam. Kardeşim de epey bir nivea pişik kremi getirdi. Deneyeceğim bakalım bunlar iyi gelmezse değiştiririm artık.
=) rica ederim geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım içim rahatladı. Bugün benim de göğsüm ve yanaklarım kıpkırmızı oldu :)
Aynen canm kalınca çoraplar ve hırka yada polar sabahlık gibi bişeyler de götüreceğim mutlaka.canım ameliyattan ilk çıktığımda çok üşümüştüm ben ve acayip bir titreme gelmişti yanında mutlaka çorap ve hırka bulunsun
Sebamed almıştım. Mustela nin da setinde vardı. Sırayla ikisini kullanacağım.Pişik kremi için ne tercih ettiniz? Sudokrem falan içeriği sıkıntılı çıkmış.
Eki Görüntüle 2195977 Kızlar oğlumda ıslak mendil kullandım ama kızım olacağı için daha hassas oldukları için evde pamuk dışarıda ıslak mendil kullanıcam bu marka alan oldumu iyimi fiyatıda alıyımmı
Aynen canm. Bir de doğum yapacağım hastaneye geçen yıl kış aylarında bebek görmeye gitmiştim aşırı sıcaktı. Üşüyeceğimizi sanmam.ruhum_mavi hem hastane sıcak oluyor hemde bana arkadaşım doğumdan sonra oluk oluk terlediğini çok sıcak bastığını söylemişti. Hatta çok atlet götür sırılsıklam oldum ben demişti. Herkeste aynı olmaz belki ama sıcak olacağı kesin görünüyor. Sonuçta bebeğin duracağı bir ortam soğuk olamaz bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?