- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.401
kış olduğu için üşürsün kısa bu
Canm alla alla niye 4 kadr baglamslar ki cok mu sancn vardi benim durum karsk tam istanblda dr buldm derken esimin isi yuzundn izmire tasndm burdads dr daha belli degil gitcm iste gecen buca kadin hastalgna gittim sokmadi nstye ondan merk ettm ne zaman giriliyor diye32 de sanırım canım ama durumuna göre değişiyor. Benim çok ağrım vardı kontrol amaçlı 26da girmiştim. Bir de geçen hafta 29.haftada hastanede yattığımda sabah a kadar 4 defa bağladılar.
He o zaman daha var benim kacrmams oluyorum iyi sevindimBana doktor acil bir durum olmadığı sürece 34den sonra nst dedi.
Hepsiburadadan baktım canim. 70 falandi sanırım. Bugün sipariş vericem ben. 2!3 güne gelir begenmezsem gönderirim.
Canm alla alla niye 4 kadr baglamslar ki cok mu sancn vardi benim durum karsk tam istanblda dr buldm derken esimin isi yuzundn izmire tasndm burdads dr daha belli degil gitcm iste gecen buca kadin hastalgna gittim sokmadi nstye ondan merk ettm ne zaman giriliyor diye
Bende kacrdm sandm iyi kacrmamsm cnm sagol daha var zamanimaBana 34 girdircem dedi doktorum canım 34 de başlarız nst ye dedi
He o zaman daha var benim kacrmams oluyorum iyi sevindim
Ben çok fazla alışveriş yapıyorum.alıp da gelmeyen hiç bir ürünüm olmadı. sipariş verirken mağazanın yıldızlarına bak 4 yıldızdan aşağıysa alma. bir de sipariş sayısı yazıyor.o üründen o mağazadan kaç tane sipariş verilmiş daha önce diye. ne kadar çoksa sipariş sayısı o kadar güvenilir demektir.bir de ücretsiz kargo olanlardan al. nadir de olsa sana kargo fiyatı 3-4 lira yazıyo mesela.ama gümrükten geçerken bi kargo daha ekliyorlar geldiğinde kargo ücreti de ödüyorsun ekstra 20 lira falan benim 1 kere başıma geldi. o yüzden ücretsiz kargo olanları tercih etArkadaşlar Ali expresten alışveriş yapan var mı tahmini ne kadar sürede ürün geliyor sizce risklimi oradan alışveriş yapmak
Canım erken doğum riskim oldu ya, akciğer geliştirici iğne yapıldı, ondan dolayı.Canm alla alla niye 4 kadr baglamslar ki cok mu sancn vardi benim durum karsk tam istanblda dr buldm derken esimin isi yuzundn izmire tasndm burdads dr daha belli degil gitcm iste gecen buca kadin hastalgna gittim sokmadi nstye ondan merk ettm ne zaman giriliyor diye
Masallah paşaya...Rahîm ağzı ölcüldü mü acabaBugün kontrolüm vardı herşey yolunda 1970 gr 45.5 santim olmuş oğlum
Ölçtüyse de ben sormadım canim unutuyorum bazi seyleri heyecandan sormayi hersey yolunda dedi haftaya tekrar gidecem ozamn sorarim ınşaallahMasallah paşaya...Rahîm ağzı ölcüldü mü acaba
Çok teşekkürler canım çok güzel yardımcı oldun sağolasınBen çok fazla alışveriş yapıyorum.alıp da gelmeyen hiç bir ürünüm olmadı. sipariş verirken mağazanın yıldızlarına bak 4 yıldızdan aşağıysa alma. bir de sipariş sayısı yazıyor.o üründen o mağazadan kaç tane sipariş verilmiş daha önce diye. ne kadar çoksa sipariş sayısı o kadar güvenilir demektir.bir de ücretsiz kargo olanlardan al. nadir de olsa sana kargo fiyatı 3-4 lira yazıyo mesela.ama gümrükten geçerken bi kargo daha ekliyorlar geldiğinde kargo ücreti de ödüyorsun ekstra 20 lira falan benim 1 kere başıma geldi. o yüzden ücretsiz kargo olanları tercih et
İnşallah tmm canımÖlçtüyse de ben sormadım canim unutuyorum bazi seyleri heyecandan sormayi hersey yolunda dedi haftaya tekrar gidecem ozamn sorarim ınşaallah
Ben canımKizlar hamilelik şekeri yüksek cikan diyet yapan var miydi grupta
kızlar kalsiyum takviyesi alan var mı aranızda? hangisini kullanıyorsunuz?
Canm bilmedgm icin bende gerekli sandm demekki sancn oldgnda girmem lazm sukur yok o zaman gec girerim benYok canım sen iyiysen agrin sancin yoksa girmene gerek yok. Doktor bana 34den sonra dedi ama 36-37de giren de var ilk nstye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?