- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.421
Aa ciddimisin nasl oldunuz peki cnm simdi iyi mi bebek erken dogum riskin gittimi canm sennde cektgn nedr cnm ya hamile kaldgndan beri aksilikler birakamadi seni bir turluCanım erken doğum riskim oldu ya, akciğer geliştirici iğne yapıldı, ondan dolayı.
ismi ne canımben kullanıyorum canım ama hergün değil suda eriyenden vermişti içinde d vitaminide var haftada 3-4 falan kullanıyorum
ben rossmann dan sensitive pudra ve penaten pudra pişik krem aldım. kızımda hep rossmann pudra (babydream) kullandım pudra daha etkili oldu krem pek kullanmadımKızlar bebek bakım ürünlerinden herkes mustelayı tercih etmiş sebamed hediye geldi bana set olarak. Yengem eczaneden çalışıyor o almış sağolsun. Bir kişi bile sebamed almamış tedirgin oldum sebamed ile ilgili kötü bir duyum alan var mı
Maşallah çok güzelBugün kontrolüm vardı herşey yolunda 1970 gr 45.5 santim olmuş oğlum
Şimdi evde sürekli yatıyorum canım. Dışarı çıkmıyorum, Biraz bulaşık ve çamaşır onun dışında hiçbir şey yapmıyorum.Aa ciddimisin nasl oldunuz peki cnm simdi iyi mi bebek erken dogum riskin gittimi canm sennde cektgn nedr cnm ya hamile kaldgndan beri aksilikler birakamadi seni bir turlu
Ben şampuan ve banyo köpüğü sebamed aldım canımKızlar bebek bakım ürünlerinden herkes mustelayı tercih etmiş sebamed hediye geldi bana set olarak. Yengem eczaneden çalışıyor o almış sağolsun. Bir kişi bile sebamed almamış tedirgin oldum sebamed ile ilgili kötü bir duyum alan var mı
Canım bence sebamed de çok iyi, pişik kremi olarak ayrıca sebamed almıştım hatta, diğeri bitince onu kullanacağım. Benim ablam pişi kremi olarak hep sebamed kullandı.Kızlar bebek bakım ürünlerinden herkes mustelayı tercih etmiş sebamed hediye geldi bana set olarak. Yengem eczaneden çalışıyor o almış sağolsun. Bir kişi bile sebamed almamış tedirgin oldum sebamed ile ilgili kötü bir duyum alan var mı
Canım bence sebamed de çok iyi, pişik kremi olarak ayrıca sebamed almıştım hatta, diğeri bitince onu kullanacağım. Benim ablam pişik kremi olarak hep sebamed kullandı.
Devlet hastanesi beni 30.haftada soktu nst ye normalde de 32 de giriliyomus cnm.Canm bilmedgm icin bende gerekli sandm demekki sancn oldgnda girmem lazm sukur yok o zaman gec girerim ben
Kacinci haftanda belli oldu canim. Simdi diyet mi yapiyorsun diyetle duzeliyor mu. Her gun takip mi ediyorsunuz. Diyetin agir miBen canım
Ben aliyorum cnm kalsiyum ve magnezyum birlikte bacagima saplanan krampi gecirdi sukur ama duzenli kullanmak gerekiyo.kızlar kalsiyum takviyesi alan var mı aranızda? hangisini kullanıyorsunuz?
şampuan da bübchen kullanıyorum ve alacağım yineKızlar bebek bakım ürünlerinden herkes mustelayı tercih etmiş sebamed hediye geldi bana set olarak. Yengem eczaneden çalışıyor o almış sağolsun. Bir kişi bile sebamed almamış tedirgin oldum sebamed ile ilgili kötü bir duyum alan var mı
Merak etme cnm ben ilk gebeligimde hep sebamed urunleri kullandim kendim de gunes urunlerini kullanirim. Hic bir sikayetim olmadi gayet iyidir.Kızlar bebek bakım ürünlerinden herkes mustelayı tercih etmiş sebamed hediye geldi bana set olarak. Yengem eczaneden çalışıyor o almış sağolsun. Bir kişi bile sebamed almamış tedirgin oldum sebamed ile ilgili kötü bir duyum alan var mı
kalsiyum ismi ne canımBen aliyorum cnm kalsiyum ve magnezyum birlikte bacagima saplanan krampi gecirdi sukur ama duzenli kullanmak gerekiyo.
Osteo formula cnmkalsiyum ismi ne canım
hap mı suda eriyen mi canımOsteo formula cnm
Ben sebamedin hic bir urununden memnun kalmamistim o yuzden tercih etmedim, icerigi de cok dogal degil ama çok memnun kalanlar da var.Kızlar bebek bakım ürünlerinden herkes mustelayı tercih etmiş sebamed hediye geldi bana set olarak. Yengem eczaneden çalışıyor o almış sağolsun. Bir kişi bile sebamed almamış tedirgin oldum sebamed ile ilgili kötü bir duyum alan var mı
Cok gecmis olsun canm ins olmaz erken dogum dikkat et kendineŞimdi evde sürekli yatıyorum canım. Dışarı çıkmıyorum, Biraz bulaşık ve çamaşır onun dışında hiçbir şey yapmıyorum.
Hiç sorma sürekli bi sorunlu oldu maalesef, buna şükür diyorum artık, risk devam ediyor maalesef çarşamba kontrolüm var inşallah daha da kısalma olmamıştır rahim uzunluğumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?