- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.441
Bana drlar hic kalsiyum vermediler zaten decavit birde 8 tane damlatani iciyrm saglk ocagni verdgniOsteo formula cnm
Hap cnmhap mı suda eriyen mi canım
Krampin olmuyorsa vermemislerdir cnmBa
Bana drlar hic kalsiyum vermediler zaten decavit birde 8 tane damlatani iciyrm saglk ocagni verdgni
24. Haftada çıktı canım kanda çıkıyor şeker olunca idrarda çıkmıyor başka sebebi vardır onun ben hergün cihazla ölçüm yapıyorum şekerime bakıyorum maalesef iki gündür yediklerime dikkat ettiğim halde yüksek çıkıyor muhtemelen ünsülin kaçılmaz oldu ünsülin iğneye başlatır doktor bayağı yüksek gidiyorKacinci haftanda belli oldu canim. Simdi diyet mi yapiyorsun diyetle duzeliyor mu. Her gun takip mi ediyorsunuz. Diyetin agir mi
Cok soru sordum kusura bakmayın. Ben de 30. Haftadayim da idrarda şeker cikti. Bugun 3.30da dr randevum var bakalim ne diyecek .gebelik sekeri olunca mi idrarda seker ccikiyor. Seker yuklemesi yapmamisti drum bana. Gerek yok aclik tokluk yapalim yeter demisti. Simdi Simdi idrarda glukoz ++cikinca panik yaptim
Cok gecmis olsun cnm ben de birazdan ogrenecegim ne oldugunu bakalim24. Haftada çıktı canım kanda çıkıyor şeker olunca idrarda çıkmıyor başka sebebi vardır onun ben hergün cihazla ölçüm yapıyorum şekerime bakıyorum maalesef iki gündür yediklerime dikkat ettiğim halde yüksek çıkıyor muhtemelen ünsülin kaçılmaz oldu ünsülin iğneye başlatır doktor bayağı yüksek gidiyor
Çok sağol canım inşallah olmaz hiçbirimizde :)Cok gecmis olsun canm ins olmaz erken dogum dikkat et kendine
500 ml şampuanı, pişik kremi ve bebe yağı üçünü 127 aldım dermoeczanemden.Mustela sampuani kaca aldiniz kizlar kac ml?
Canım bugun benim de kontroljm vardi, rahim agzi uzunlugu benim de 2.5 a dusmus. Bana da akciger gekistirici igne verdi doktor. 2 3 gun bebegin hareketleri azalabilri, sana ates basabilir korkma dedi. Sen yasadin mi bu tür yan etkilerŞimdi evde sürekli yatıyorum canım. Dışarı çıkmıyorum, Biraz bulaşık ve çamaşır onun dışında hiçbir şey yapmıyorum.
Hiç sorma sürekli bi sorunlu oldu maalesef, buna şükür diyorum artık, risk devam ediyor maalesef çarşamba kontrolüm var inşallah daha da kısalma olmamıştır rahim uzunluğumda.
ilk gün üşürsen üşürsün zaten sonrasında yer basıyor sürekli yanına yine de bir şeyler alırsın ne olur ne olmazHastane baya sıcak oluyor ama polar sabahliklardan alicam bir tane usursem diye. Bide benim boyum uzun değil o gecelik kesin bana diz altı olurbide ilk gün gecelik giyerim sonrasında pijama daha rahat olur bence.
tamam canım çok sağolHap cnm
selam canım nasılsın var mi yeni bir bebiş inşallahKızlarr bir selam vereyim istedim.. Nasılsınız nasıl gidiyor..? umarım hepiniz iyisinizdir.. Epey büyümüşsünüz maşallah.. Sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah..
korunma sürecim bitti eylül bir ekim iki bakalım canım beklemedeyim şimdi.. Nasip olursa olur. Olmazsa da üzülmücem diyorum :)selam canım nasılsın var mi yeni bir bebiş inşallah
Çok geçmiş olsun canım bende ateş olmadı, ama ara ara kalp atışlarımda hızlanma olmuştu 2 gün falan.Canım bugun benim de kontroljm vardi, rahim agzi uzunlugu benim de 2.5 a dusmus. Bana da akciger gekistirici igne verdi doktor. 2 3 gun bebegin hareketleri azalabilri, sana ates basabilir korkma dedi. Sen yasadin mi bu tür yan etkiler
Canım nasılsın iyisindir inşallahKızlarr bir selam vereyim istedim.. Nasılsınız nasıl gidiyor..? umarım hepiniz iyisinizdir.. Epey büyümüşsünüz maşallah.. Sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah..
iyiyim canım çok şükür.. iş güç uğraşıyorum.. sen iyisin inşallah.. kız mı erkek mi bebişiinn.. şimdi sorunun var mı iğne devam mı?Canım nasılsın iyisindir inşallah
Hayırlı haberler bekliyorum canımCok gecmis olsun cnm ben de birazdan ogrenecegim ne oldugunu bakalim
Canim yarin sabah idrar kan tekrar verilecekuygar eymen nasıl çıktı sonuçların inşallah bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?