2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
24. Haftada çıktı canım kanda çıkıyor şeker olunca idrarda çıkmıyor başka sebebi vardır onun ben hergün cihazla ölçüm yapıyorum şekerime bakıyorum maalesef iki gündür yediklerime dikkat ettiğim halde yüksek çıkıyor muhtemelen ünsülin kaçılmaz oldu ünsülin iğneye başlatır doktor bayağı yüksek gidiyor

Cok gecmis olsun cnm ben de birazdan ogrenecegim ne oldugunu bakalim

Canım bugun benim de kontroljm vardi, rahim agzi uzunlugu benim de 2.5 a dusmus. Bana da akciger gekistirici igne verdi doktor. 2 3 gun bebegin hareketleri azalabilri, sana ates basabilir korkma dedi. Sen yasadin mi bu tür yan etkiler

Hastane baya sıcak oluyor ama polar sabahliklardan alicam bir tane usursem diye. Bide benim boyum uzun değil o gecelik kesin bana diz altı olur bide ilk gün gecelik giyerim sonrasında pijama daha rahat olur bence.
ilk gün üşürsen üşürsün zaten sonrasında yer basıyor sürekli yanına yine de bir şeyler alırsın ne olur ne olmaz

Canım bugun benim de kontroljm vardi, rahim agzi uzunlugu benim de 2.5 a dusmus. Bana da akciger gekistirici igne verdi doktor. 2 3 gun bebegin hareketleri azalabilri, sana ates basabilir korkma dedi. Sen yasadin mi bu tür yan etkiler
Çok geçmiş olsun canım bende ateş olmadı, ama ara ara kalp atışlarımda hızlanma olmuştu 2 gün falan.
Evet hareketleri de azalıyor maalesef, hatta çok tedirgin olmuştum bi sonraki akşam tekrar hastaneye gittim ama nst de her şey normaldi, 3 günden sonra baya normale dönüyor.

uygar eymen nasıl çıktı sonuçların inşallah bir sorun yoktur
Canim yarin sabah idrar kan tekrar verilecek
Bir de bobreklerden ultrason cekecekler. Yarin bir daha bakalim bence sonuclar yanlis cikmistir dedi dr. Senin tokluk sekerin bile 116 cikmis seker olacagini hic sanmam dedi .bakalim yarin tekrardan bakilacak.
Sordugun icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…