2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
sen farklı yerden almışsın, kaça aldın cnm ?6 ay çok kısa süreymiş, ben yatabildiği kadar yatırırım.
576 tl ye aldım canım. Sen kaça aldin ? 6 ay sonra oda yapıcaz o yüzden o kadar kullanıcam. Bak bugün kurduk biz.

Eklentiler

• Screenshot_20181008-172124.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20181008-172248.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 86
576 tl ye aldım canım. Sen kaça aldin ? 6 ay sonra oda yapıcaz o yüzden o kadar kullanıcam. Bak bugün kurduk biz.
baya farklı sanki beşikler cnm.60-120 bizim senin daha mı minik öle mi görünüyor bana :)
o ışıklar öle mi kalıcak canım ?
yatak uyku seti beşik cibinlik 890,00 tl cnm bizim.

baya farklı sanki beşikler cnm.60-120 bizim senin daha mı minik öle mi görünüyor bana :)
o ışıklar öle mi kalıcak canım ?
yatak uyku seti beşik cibinlik 890,00 tl cnm bizim.
Yok benimkide 60*120 bebekonfor markası. Işıkları da bakmak için takmıştık belki kalır ama uyurken yanmaz tabi.

Kızlar biberon alanlar ola ki mama vermek gerekince o biberon başlığıyla mı vereceksiniz? Ben çay kaşığıyla vermeyi düşünüyorum, ablam enjektörle vermişti, ama enjektörden korkuyorum birden çok veririm diye. Biberon başlığına rahatlığa alışır da emmez diye korkuyorum ben.

Ben biberon simdilik almiyorum. Bir gruba uye oldum da orada biberon, emzik almayin vs denmis. Tam vakif olamadim olaya ama simdiden okuyayim da emzirme hakkinda bilgileneyim diye girdim. Cok ihtiyac duyarsam ve son care olursa alirim artik.

Bence bebekten bebege göre degişiyor bu arkadaşlar benim bi tanıdık var hem emziriyor hem mama veriyor biberonla bebiş doymuyor sanırım ama bir o ksdar da memeye düşkün. Kızıda öyleydi kızı memeden kesince biberonu alıp eline yatar bitince uyurdu süte devam ettiginde kişiden kişiye degişiklik gösteriyor anladıgım kadarıyla

Ben biberon simdilik almiyorum. Bir gruba uye oldum da orada biberon, emzik almayin vs denmis. Tam vakif olamadim olaya ama simdiden okuyayim da emzirme hakkinda bilgileneyim diye girdim. Cok ihtiyac duyarsam ve son care olursa alirim artik.
Ablam mutlaka al dedi, tabi sezaryen olup sütümün az olma ihtimaline karşı, maalesef 3 yeğenim de sarılık olmuşlardı, ben de tek falan olacağım; ablam emzirsen de çok az mesela 1 yemek kaşığı kadar mamayla destekle diyor, ilk bir hafta için.
Bebiş güçlenince sen de biraz toparlayınca vermezsin dedi.

QUOTE="tinyrose, post: 57516959, member: 721139"]cnm senim doktorun senin durumunu daha iyi bilir.belki de nette okuduklarinin rahik yumusamasi daha fazladir korkulcak kadardir.demekki seninki normal yumusakliktaki doktorun normal diyo.netteki yorumlara bakma bence.
idrar yolu enfeksiyonu benim de ne alemde merak ediyorim.doktor 2 litre ic dediyse de yok olmuyor.
gercekten su icmek bu kadar zor mu ya diyorum kendime ama cidden zormus.midem almiyor resmen.
normalde de cok su icen biri degildim.ama simdi susama ihtiyaci bile pek hissetmiyorum.kana kana su ictigimi bilmem.
insallah bi daha idrar yolu emfeksiyonuyla ugrasmayiz.o doktorum verdigi toz icecekte zaten midemi bulandirmisti.insallah bi daha cikmaz da icmek zorunda kalmam o icecegi.ve insallah bebislerimize gecmez.
cnm sen aeker yuklemesi yaptirabildin mi
benim aclik tokluguma bakildi sadece.[/QUOTE
Valla cnm enfeksiyon hala devam etmekte bugün gittim ve vajinal antibiyotik krem verdi onu gece küçük enjektörle bırakacam vajinaya rahim ağzı yumuşaklığı için şuan için bir sıkıntı yok ama sıvısı fazla bebeğin dedi çok aşırı değilmiş onu takip edecek işte allahım beterinden korusun bizi az kaldı bu minikler bizi yormadan gelmeyecek:) cnm şeker yüklemeyi 75 mg yaptım ama düşündüğüm gibi olmadı yani öyle aşırı aşırı zor değildi evet midem bulandı ama 2 saatin sonunda oldu tadı çok güzeldi belki ondan hemen midem bulanmadı ama 2 saaat boyunca mide boş olunca azıcık midem bulandı kusmadım ama şükür normal çıktı benim ailemde şeker hastası çok diye tamam dedim yoksa senin gibi yapacaktım ben de tinyrose

iyiyim canım çok şükür.. iş güç uğraşıyorum.. sen iyisin inşallah.. kız mı erkek mi bebişiinn.. şimdi sorunun var mı iğne devam mı?
İyim canım çok şükür oglum olucak allah nasip ederse bir problemimiz yok şimdilik igne falan kullanmıyorum
Rabbim senide sevindirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…