- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.461
Yarina kaldi canim. Tekrar aclik tokluk sekerime bakilacak. Kan degerlerime bakilacak b12 vitaminine bakilacak .bir de bobrek ultrasonu cektirelim bobrekte kum var diye dusunuyorum dediHayırlı haberler bekliyorum canım
576 tl ye aldım canım. Sen kaça aldin ? 6 ay sonra oda yapıcaz o yüzden o kadar kullanıcam. Bak bugün kurduk biz.sen farklı yerden almışsın, kaça aldın cnm ?6 ay çok kısa süreymiş, ben yatabildiği kadar yatırırım.
baya farklı sanki beşikler cnm.60-120 bizim senin daha mı minik öle mi görünüyor bana :)576 tl ye aldım canım. Sen kaça aldin ? 6 ay sonra oda yapıcaz o yüzden o kadar kullanıcam. Bak bugün kurduk biz.
576 tl ye aldım canım. Sen kaça aldin ? 6 ay sonra oda yapıcaz o yüzden o kadar kullanıcam. Bak bugün kurduk biz.
Yok benimkide 60*120 bebekonfor markası. Işıkları da bakmak için takmıştık belki kalır ama uyurken yanmaz tabi.baya farklı sanki beşikler cnm.60-120 bizim senin daha mı minik öle mi görünüyor bana :)
o ışıklar öle mi kalıcak canım ?
yatak uyku seti beşik cibinlik 890,00 tl cnm bizim.
Evet canim migrosa gelmişti. 30 tl gibi bi fiyatı vardı. Pilli çalışıyor :)Led lamba mi onlar? Çok hoş olmuş
anladım cnm gule gule kullanalım inş :) sağlıklı günlerdeYok benimkide 60*120 bebekonfor markası. Işıkları da bakmak için takmıştık belki kalır ama uyurken yanmaz tabi.
Çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın576 tl ye aldım canım. Sen kaça aldin ? 6 ay sonra oda yapıcaz o yüzden o kadar kullanıcam. Bak bugün kurduk biz.
Hepimiz güle güle kullanalım inşallah içinde bebislerimizin olduğu :)anladım cnm gule gule kullanalım inş :) sağlıklı günlerde
Insallah cok tesekkur ederizÇok güzel olmuş güzel günlerde kullanın
Ablam mutlaka al dedi, tabi sezaryen olup sütümün az olma ihtimaline karşı, maalesef 3 yeğenim de sarılık olmuşlardı, ben de tek falan olacağım; ablam emzirsen de çok az mesela 1 yemek kaşığı kadar mamayla destekle diyor, ilk bir hafta için.Ben biberon simdilik almiyorum. Bir gruba uye oldum da orada biberon, emzik almayin vs denmis. Tam vakif olamadim olaya ama simdiden okuyayim da emzirme hakkinda bilgileneyim diye girdim. Cok ihtiyac duyarsam ve son care olursa alirim artik.
Ben park yatak aldım, kesinlikle alez alacağım canım. Çünkü yatağa çiş ya da kaka falan geçerse kokusu gitmez bence.Anne yanı beşiğe alez alan varmı ya
Ben park yatak aldım, kesinlikle alez alacağım canım. Çünkü yatağa çiş ya da kaka falan geçerse kokusu gitmez bence.Anne yanı beşiğe alez alan varmı ya
İyim canım çok şükür oglum olucak allah nasip ederse bir problemimiz yok şimdilik igne falan kullanmıyorumiyiyim canım çok şükür.. iş güç uğraşıyorum.. sen iyisin inşallah.. kız mı erkek mi bebişiinn.. şimdi sorunun var mı iğne devam mı?
He iyi rahatladm benim takip eden dr bir turlu bulamadm cnm tsm buldum tasndm o yuzdn onemli mi diye sorym dedmKrampin olmuyorsa vermemislerdir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?