2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ben silikon mama kasigi alicam disleri yokya acimasin damaklari diye.
biberona alismamasi icin emzirme destek sistemine bak you tube dan derim cok guzel anlatilmis.
ben de simdilik kasik dusunuyorum.zaten bebekler emme refleksiyle doguyor kasigin icindekileri de emecektir.o yuzden bence yumusak silikon kasik daha iyi cnm

iyi bari cnm sekerin yokmus neyse ki.
insallah bi daha ugrasmayiz cnm enfeksiyonla.
doktor ne dedi su ic dedi mi yine.
hic sorma cnm ya artik 2 ay kalmis zaten umudum yok artik mide sıkıntilarimizjn gececeginden.sudan tiksinti bile gecmedi.agizdaki acı tat bogazdaki yumru...
arrik dua ediyorum insallah dogum yapar yapmaz kurtuluruz mide sorunlarimizdan.boyle yasanmaz yoksa.
bebisler de saglikla gelsin de insallah
cnm bebegin sivisi fazla derken amniyon sivin mi fazlaymis.bak su icmedigin halde sivisi iyiyse cok sukur.ama neden enfeksiyon olmus ki tekrardan
Gizemtkdmr

Canim yenidogan kasikli biberon var ondan aliniyor ilk zamanlar icin eger mama verilecekse sende bi bak istersen.

Bilmiyorum cnm ya ben de şaşırdım kaldım bu enfeksiyonla geçmedi gitti sıvı fazla olunca erken doğumu tetikler normalde ama bunun suyla bir ilgisi yok İnan aşırı su içmesen de onun sıvısını etkilemiyor fazla ark bizim gibi aşırı kusmuş hatta 9 ay sürmüş ve Doğumdan 2 ay sonra normale döndüm demişti haklı olabilir hormonlar 40 gün boyunca yüksek sonra normale dönüyor

Ölçtüyse de ben sormadım canim unutuyorum bazi seyleri heyecandan sormayi hersey yolunda dedi haftaya tekrar gidecem ozamn sorarim ınşaallah
MaşaAllah Paşa’ya kilosu boyu çok güzel çıkmış. Günlerimiz aynı ben de cuma gideceğim İnşaAllah. Çalışıyor muydun canım çalışabilir/çalışamaz raporu aldın mı. 32 bitince mi alıyoruz yoksa 31+ lar da da verirler mi

İnstagram da mühendisinoğlu diye biri bar. Krem bez vs herşeyi araştırıyor ona bir bak derim.

Kızlarr bir selam vereyim istedim.. Nasılsınız nasıl gidiyor..? umarım hepiniz iyisinizdir.. Epey büyümüşsünüz maşallah.. Sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah..
Amin saol arkadasim. Hayirlisiyla tekrar nasip etsin sana da Allah saglikla insallah

Anne yani besik alan var mi kizlar? Tekerlekli cibinlikli modellere bakiyorum da nerden alacagima bir turlu karar veremedim
Ben bebekonforbesikten aldim canm. Bayagi cesit var bir bak istersen.

Koalina oy maşallahh ya :) Keşke benimki de çıksa biraz daha içimde nefes alamaz oldum sürekli, sanki bebeğim çok sıkışıyor yaa.
Bu arada koltuklarımız aynı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…