- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.481
ben silikon mama kasigi alicam disleri yokya acimasin damaklari diye.Kızlar biberon alanlar ola ki mama vermek gerekince o biberon başlığıyla mı vereceksiniz? Ben çay kaşığıyla vermeyi düşünüyorum, ablam enjektörle vermişti, ama enjektörden korkuyorum birden çok veririm diye. Biberon başlığına rahatlığa alışır da emmez diye korkuyorum ben.
Sen naslsn cnm evet sorma buyuduler az kaldi heyecn artyorKızlarr bir selam vereyim istedim.. Nasılsınız nasıl gidiyor..? umarım hepiniz iyisinizdir.. Epey büyümüşsünüz maşallah.. Sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah..
iyi bari cnm sekerin yokmus neyse ki.QUOTE="tinyrose, post: 57516959, member: 721139"]cnm senim doktorun senin durumunu daha iyi bilir.belki de nette okuduklarinin rahik yumusamasi daha fazladir korkulcak kadardir.demekki seninki normal yumusakliktaki doktorun normal diyo.netteki yorumlara bakma bence.
idrar yolu enfeksiyonu benim de ne alemde merak ediyorim.doktor 2 litre ic dediyse de yok olmuyor.
gercekten su icmek bu kadar zor mu ya diyorum kendime ama cidden zormus.midem almiyor resmen.
normalde de cok su icen biri degildim.ama simdi susama ihtiyaci bile pek hissetmiyorum.kana kana su ictigimi bilmem.
insallah bi daha idrar yolu emfeksiyonuyla ugrasmayiz.o doktorum verdigi toz icecekte zaten midemi bulandirmisti.insallah bi daha cikmaz da icmek zorunda kalmam o icecegi.ve insallah bebislerimize gecmez.
cnm sen aeker yuklemesi yaptirabildin mi
benim aclik tokluguma bakildi sadece.[/QUOTE
Valla cnm enfeksiyon hala devam etmekte bugün gittim ve vajinal antibiyotik krem verdi onu gece küçük enjektörle bırakacam vajinaya rahim ağzı yumuşaklığı için şuan için bir sıkıntı yok ama sıvısı fazla bebeğin dedi çok aşırı değilmiş onu takip edecek işte allahım beterinden korusun bizi az kaldı bu minikler bizi yormadan gelmeyecek:) cnm şeker yüklemeyi 75 mg yaptım ama düşündüğüm gibi olmadı yani öyle aşırı aşırı zor değildi evet midem bulandı ama 2 saatin sonunda oldu tadı çok güzeldi belki ondan hemen midem bulanmadı ama 2 saaat boyunca mide boş olunca azıcık midem bulandı kusmadım ama şükür normal çıktı benim ailemde şeker hastası çok diye tamam dedim yoksa senin gibi yapacaktım ben detinyrose
Canim yenidogan kasikli biberon var ondan aliniyor ilk zamanlar icin eger mama verilecekse sende bi bak istersen.Kızlar biberon alanlar ola ki mama vermek gerekince o biberon başlığıyla mı vereceksiniz? Ben çay kaşığıyla vermeyi düşünüyorum, ablam enjektörle vermişti, ama enjektörden korkuyorum birden çok veririm diye. Biberon başlığına rahatlığa alışır da emmez diye korkuyorum ben.
Bilmiyorum cnm ya ben de şaşırdım kaldım bu enfeksiyonla geçmedi gitti sıvı fazla olunca erken doğumu tetikler normalde ama bunun suyla bir ilgisi yok İnan aşırı su içmesen de onun sıvısını etkilemiyor fazla ark bizim gibi aşırı kusmuş hatta 9 ay sürmüş ve Doğumdan 2 ay sonra normale döndüm demişti haklı olabilir hormonlar 40 gün boyunca yüksek sonra normale dönüyoriyi bari cnm sekerin yokmus neyse ki.
insallah bi daha ugrasmayiz cnm enfeksiyonla.
doktor ne dedi su ic dedi mi yine.
hic sorma cnm ya artik 2 ay kalmis zaten umudum yok artik mide sıkıntilarimizjn gececeginden.sudan tiksinti bile gecmedi.agizdaki acı tat bogazdaki yumru...
arrik dua ediyorum insallah dogum yapar yapmaz kurtuluruz mide sorunlarimizdan.boyle yasanmaz yoksa.
bebisler de saglikla gelsin de insallah
cnm bebegin sivisi fazla derken amniyon sivin mi fazlaymis.bak su icmedigin halde sivisi iyiyse cok sukur.ama neden enfeksiyon olmus ki tekrardan
Gizemtkdmr
Ahha ayni ben :)) erkek anasiyiz sekerim olcak o kdr sivrilik
Iyice sundu gobek ya alttan destek koycam DAhha ayni ben :)) erkek anasiyiz sekerim olcak o kdr sivrilik
MaşaAllah Paşa’ya kilosu boyu çok güzel çıkmış. Günlerimiz aynı ben de cuma gideceğim İnşaAllah. Çalışıyor muydun canım çalışabilir/çalışamaz raporu aldın mı. 32 bitince mi alıyoruz yoksa 31+ lar da da verirler miÖlçtüyse de ben sormadım canim unutuyorum bazi seyleri heyecandan sormayi hersey yolunda dedi haftaya tekrar gidecem ozamn sorarim ınşaallah
İnstagram da mühendisinoğlu diye biri bar. Krem bez vs herşeyi araştırıyor ona bir bak derim.Kızlar bebek bakım ürünlerinden herkes mustelayı tercih etmiş sebamed hediye geldi bana set olarak. Yengem eczaneden çalışıyor o almış sağolsun. Bir kişi bile sebamed almamış tedirgin oldum sebamed ile ilgili kötü bir duyum alan var mı
Süt ve mama kaşığa çabuk doluyor yazmışlar, katı gıda meyve püresi verenler memnun kalmış, bakalım araştırayım yine de :)Canim yenidogan kasikli biberon var ondan aliniyor ilk zamanlar icin eger mama verilecekse sende bi bak istersen.
Amin saol arkadasim. Hayirlisiyla tekrar nasip etsin sana da Allah saglikla insallahKızlarr bir selam vereyim istedim.. Nasılsınız nasıl gidiyor..? umarım hepiniz iyisinizdir.. Epey büyümüşsünüz maşallah.. Sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah..
Ben bebekonforbesikten aldim canm. Bayagi cesit var bir bak istersen.Anne yani besik alan var mi kizlar? Tekerlekli cibinlikli modellere bakiyorum da nerden alacagima bir turlu karar veremedim
Erkek bebeklerin ole canm one veriyor kiz bebekleri yana veryr iste
Amin sagol canimAmin saol arkadasim. Hayirlisiyla tekrar nasip etsin sana da Allah saglikla insallah
Evet cok heyecanli canim. Sagol ben de iyiyim..Sen naslsn cnm evet sorma buyuduler az kaldi heyecn artyor
Evet sanki cok durmayacak gibi geliyorErkek bebeklerin ole canm one veriyor kiz bebekleri yana veryr isteama sennki ckmak istiyor galiba biran once
Masallh benim kizda kalcalari doldurdu hepEvet sanki cok durmayacak gibi geliyor
Gobek cevremi ölçtük tam 100 cm çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?