- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.501
Ins sennde guzel haberlerini alrz cnm:) rabbim sanada nasip eder insEvet cok heyecanli canim. Sagol ben de iyiyim..
Ben de gobegim ortadan yarilacak gibi hissediyorum surekli bir kasinti ve gerginlik hissi. Cikmamasi daha iyi ya ben hep cok cikmaz 5 aya kadar diye dusunurdum tam tersi olduKoalina oy maşallahh ya :) Keşke benimki de çıksa biraz daha içimde nefes alamaz oldum sürekli, sanki bebeğim çok sıkışıyor yaa.
Bu arada koltuklarımız aynı:)))
Amin canim cok tskler.insallahh..Ins sennde guzel haberlerini alrz cnm:) rabbim sanada nasip eder ins
:))) son haftalarımızı düşünemiyorum ben nasıl kalkacağız acabaBen de gobegim ortadan yarilacak gibi hissediyorum surekli bir kasinti ve gerginlik hissi. Cikmamasi daha iyi ya ben hep cok cikmaz 5 aya kadar diye dusunurdum tam tersi oldu
Bu koltuga da bi oturuyorum kalkarken esim sirtimdan ittiriyor yoksa kalkamiyorum
Masallah ya cok guzel
Canim bugun benim 32+0,bugun icin cagirmisti doktor ve verdi calisamaz raporunu. Bugun itibariyle dogum oncesi izindeyimMaşaAllah Paşa’ya kilosu boyu çok güzel çıkmış. Günlerimiz aynı ben de cuma gideceğim İnşaAllah. Çalışıyor muydun canım çalışabilir/çalışamaz raporu aldın mı. 32 bitince mi alıyoruz yoksa 31+ lar da da verirler mi
Kurulum yapiyorlar mi cnm?Amin saol arkadasim. Hayirlisiyla tekrar nasip etsin sana da Allah saglikla insallah
Ben bebekonforbesikten aldim canm. Bayagi cesit var bir bak istersen.
Yaa ben 31+1 den itibaren izne ayrilabiliyoruz sanıyordum :/Canim bugun benim 32+0,bugun icin cagirmisti doktor ve verdi calisamaz raporunu. Bugun itibariyle dogum oncesi izindeyim
Yok canim ama youtube'da kurulum videosu var oradan yaptik biz=)Kurulum yapiyorlar mi cnm?
Ben biberon aldım ve olur da sütüm yetmezse biberonla vereceğim canm. Arkadaşımın bebeği hem biberonla hazır mama yiyor hem annesini emiyor. Bence alıştırmakla alakalı. Sütüm yetmezse her ikisine de alışsın istiyorum.Kızlar biberon alanlar ola ki mama vermek gerekince o biberon başlığıyla mı vereceksiniz? Ben çay kaşığıyla vermeyi düşünüyorum, ablam enjektörle vermişti, ama enjektörden korkuyorum birden çok veririm diye. Biberon başlığına rahatlığa alışır da emmez diye korkuyorum ben.
Benim Cuma’dan cumaya atıyor haftalar. Bugün 31+3. Cuma 32+0 olacak ama bir ayı geçti dr a gitmeyeli. Rapor almak için geciktirdim kontrolü içim de rahat değil. erken verirse gideyim diyecektim ama bekleyeyim bariCanim bugun benim 32+0,bugun icin cagirmisti doktor ve verdi calisamaz raporunu. Bugun itibariyle dogum oncesi izindeyim
Raporu sordum perşembe günü 32+0 oluyorum ama doktor çalışmak istiyosan bence haftaya gel rapor için 1 hafta fazla çalışmış olursun sonraya yansır dedi benimde işime geldi :))MaşaAllah Paşa’ya kilosu boyu çok güzel çıkmış. Günlerimiz aynı ben de cuma gideceğim İnşaAllah. Çalışıyor muydun canım çalışabilir/çalışamaz raporu aldın mı. 32 bitince mi alıyoruz yoksa 31+ lar da da verirler mi
Benim göbekte çok sivrildi oturduğum yerden zor kalkiyommBen de gobegim ortadan yarilacak gibi hissediyorum surekli bir kasinti ve gerginlik hissi. Cikmamasi daha iyi ya ben hep cok cikmaz 5 aya kadar diye dusunurdum tam tersi oldu
Bu koltuga da bi oturuyorum kalkarken esim sirtimdan ittiriyor yoksa kalkamiyorum
Maşallah
Allah tez zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun inşallahkorunma sürecim bitti eylül bir ekim iki bakalım canım beklemedeyim şimdi.. Nasip olursa olur. Olmazsa da üzülmücem diyorum :)
geçmiş olsun inşallah doktorun dediği gibi sonuçlar yanlıştır bir sorun yokturCanim yarin sabah idrar kan tekrar verilecek
Bir de bobreklerden ultrason cekecekler. Yarin bir daha bakalim bence sonuclar yanlis cikmistir dedi dr. Senin tokluk sekerin bile 116 cikmis seker olacagini hic sanmam dedi .bakalim yarin tekrardan bakilacak.
Sordugun icin tesekkur ederim
iyi yapmışsın ben de ilk doğumunda almıştım ama hiç kullanmadım çok şükür taa 1 yaşına kadar lazım olursa da her eczanede var alınır yaniBen biberon simdilik almiyorum. Bir gruba uye oldum da orada biberon, emzik almayin vs denmis. Tam vakif olamadim olaya ama simdiden okuyayim da emzirme hakkinda bilgileneyim diye girdim. Cok ihtiyac duyarsam ve son care olursa alirim artik.
mutlaka al derim ilk zaman sıvı kaka çıkabiliyor canımAnne yanı beşiğe alez alan varmı ya
maşallah ya senin gerçekten önden gidiyor doğumun yakın gibi duruyor maşallah diyelim nazar değmesin sağlıkla gelsin bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?