2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Herşey yolunda gidecek Allah’ın izniyle ben başlarda neler yaşadım enfeksiyon olmadı bekli ama kanama vardı bu sefer de enfeksiyon çıktı ama biz üstesinden gelecez inanıyorum sen de İnan bu minikler çok mücadele ettiler o kusmalarımıza rağmen bizimle oldular hamdolsun bundan sonrada olacaklar hem şöyle düşün rahatla bundan sonra doğsa bile yaşama şansı daha yüksek de geç düşünme kendini rahatlat

Çok geçmiş olsun canım

Hiç sürmedim ben kremi sadece kızardığı zaman sürdüm

Geceleri soldan başka pozisyonda uyuyan varmı ben sağımdada çok uyuyorum da korkuyorum oğlumda solda çok rahattım bunda sağda rahatım
ben kendimi her uyandığımda sırt üstü buluyorum ve belim çok ağrımış oluyor ona uyanıyorum zaten ağrıya malesef

Kontrolden geldim kızlar, pozisyonu hala aynıydı, evde istirahata devam dedi, ama kilo almamış yavrum üzüldüm biraz hala 1400 gram mış, en son 2 ekimde de öyleydi.
Canim sagligi iyi demek ki cok sukur rakamlara pek takilma. Kaşar peyniri ve muz yiyorum ben hergun faydasi oldu kilosuna bence. Benimki dd pzt 1750 grdi iki hafta var seninle aramizda. Sen dinlenmene bak

Canim sagligi iyi demek ki cok sukur rakamlara pek takilma. Kaşar peyniri ve muz yiyorum ben hergun faydasi oldu kilosuna bence. Benimki dd pzt 1750 grdi iki hafta var seninle aramizda. Sen dinlenmene bak
Çok şükür canım kilo dışında iyiydi diğer her şey. Kaşar yiyorum kahvaltıda her gün 1 yumurta. 3 de ceviz yiyorum sürekli. Et fazla yememiştim bi dahaki kontrole kadar biraz ete yükleneceğim bakalım. Sadece muz yiyemiyorum kabızlık sorunum var maalesef

var canım kızımda hiç böyle değildi bu iç organlarımı yerinden hoplatiyor resmen erkek bebek olduğu için mi diyorum ben de

Kontrolden geldim kızlar, pozisyonu hala aynıydı, evde istirahata devam dedi, ama kilo almamış yavrum üzüldüm biraz hala 1400 gram mış, en son 2 ekimde de öyleydi.
Kaç kafta gündesin ki canım. Pozisyonu aynı derken canım dönmemiş mi

Kızlar ben çok anlamamakla beraber birer metre müslin poplin ve Pazen kumaş aldım. Pazen kumaştan iki katlı battaniye yapılıyormuş çok kullanılıyormuş. Zaten kalın bir kumaş tam kışlık. Pazeni genelde kundak için alıyorlarmış Allah nasip ederse kundaklamak istiyorum deneyeceğim en azından. Müslin de her yerde kullanılıyormuş. Puset örtüsü ağız bezi ter bezi alt açma battaniye herşey yapılabilirmiş. Onu da örtülğk büyük kesip kalan parçaları da mendil yapmayı düşünüyorum. Burada muhabbeti olmuştu müslin kumaşın. Kimler aldı neler yaptınız

Pozisyona çok takılma canım sürekli değiştiriyorlar tevafuk olmuş öncekiyle. Bir haftada çok fazla kilo alımı beklenmez zaten. Sen düzenli dengeli beslen Rabbim hayırlısını verir için rahat olsun. Doktor ne dedi peki kilosu için

canım benim de geçen kontrolde baya canım sıkılmıştı kilo konusuna. Sonra her gün düzenli olarak kaşar, pekmez, muz ve ceviz yemeye başladım. 3 haftada 650 gram aldı. Sağlıklı olsun da kiloyu nasıl olsa alırlar, moralini bozma annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…