- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.781
Pekmez ve cevizden ne kadar yiyorsun canım?canım benim de geçen kontrolde baya canım sıkılmıştı kilo konusuna. Sonra her gün düzenli olarak kaşar, pekmez, muz ve ceviz yemeye başladım. 3 haftada 650 gram aldı. Sağlıklı olsun da kiloyu nasıl olsa alırlar, moralini bozma annesi.
Ben aldım canım büyük büyük bez yaptık kundak battaniye banyodan sonra havlunun içine koymak için pusete örtü herşeye kullanılıyor ben 1,5metre aldım eni 1.80di iki büyük çıktı 5tane ter bezi gibi yaptikKızlar ben çok anlamamakla beraber birer metre müslin poplin ve Pazen kumaş aldım. Pazen kumaştan iki katlı battaniye yapılıyormuş çok kullanılıyormuş. Zaten kalın bir kumaş tam kışlık. Pazeni genelde kundak için alıyorlarmış Allah nasip ederse kundaklamak istiyorum deneyeceğim en azından. Müslin de her yerde kullanılıyormuş. Puset örtüsü ağız bezi ter bezi alt açma battaniye herşey yapılabilirmiş. Onu da örtülğk büyük kesip kalan parçaları da mendil yapmayı düşünüyorum. Burada muhabbeti olmuştu müslin kumaşın. Kimler aldı neler yaptınız
İnan ki evde uzanmak bile zormuş diyorum belki de 1 haftadır falan moralim çok iyi değildi iştahım da azalmıştı açıkçası. Doktor sınırda dedi, canın istemese de yemene dikkat et dedi.Pozisyona çok takılma canım sürekli değiştiriyorlar tevafuk olmuş öncekiyle. Bir haftada çok fazla kilo alımı beklenmez zaten. Sen düzenli dengeli beslen Rabbim hayırlısını verir için rahat olsun. Doktor ne dedi peki kilosu için
Hiç takma canım alır inşallah kiloda sen gabizlik için zeytin yagina kuru incir koyup her sabah yersen hic problem kalmaz inşallah denedin mi bilmiyorum amaİnan ki evde uzanmak bile zormuş diyorum belki de 1 haftadır falan moralim çok iyi değildi iştahım da azalmıştı açıkçası. Doktor sınırda dedi, canın istemese de yemene dikkat et dedi.
Son adet tarihiniz ne.ultrasona göre mi hesaplanıyor sat a göre mi ?Kızlar bugün doğum iznine ayrıldım soranlar olmuş 31+ vs değil tam 32 olması gerekiyor geçen hafta vermemişti doktorum.
Buarada bugünlerde göğüslerimde hafif sızıntı oluyor gibi açık sarı araştırdım normalmiş gören var mı sıvıyı :)
Et ye cnm ozellikleİnan ki evde uzanmak bile zormuş diyorum belki de 1 haftadır falan moralim çok iyi değildi iştahım da azalmıştı açıkçası. Doktor sınırda dedi, canın istemese de yemene dikkat et dedi.
Valalhi canm benim arkadsmdan goruyorum kiz emzik uyudgu zaman birde emzigi emdikten sonra veriyor cock 3 aylık alıyor sastm ama emzigi de aliyor ama durmadan kiz emziriyor ve emiyor da sastm bende onun gbi yapmayi dusunyrm isikli emzik ilk defa duydm dur onlarada bakiym ama benim gozum o kapaklilarda kaldi guzeller zaten internette sipars vercm artk bende internette uygn cunkuben de ebebekten almiatim cnm aslinda bende 2 li olanlardan alcaktim.ama hem pahaki gelmisti hem de bi sevmezse bosuna bu kadar para vermeyim dedim.12 tlye aldim bi tane.en azindan bunu sevmezse degistirir baska bisey alirim ya da gerek klamaz bilemiyorum yasayip gorcem.ben emzik kullansa da olur kullanmasa da diye dusunuyorum.gece yatarken alsa gunduz almasa mesela cok iyi olur ama iste alisinca gunduz de birakamiyolarmis.denicem bakalim.
sana tavsiyem 2 li alcaksan philips aventin gece kendiliginden yanan desenleri olan emzik alman.benim aklimdaki onlardi.ama dedigim gibi bi de sevmezse diye riske almak istemedim.o emzikler gece bebek emzigi dusunce agladigi zmn senin isigi acmadan emzigi bulmani sagliyomus.2 saat emzik aramicaksin yani besigin icjnde.bi de kendinden gece yandigi icin lambayi da acmak zorunda kalmicaksin.
bi de kaucuk olanlar iyi cidden bebekler daha cok seviyomus sanirim oyle okumustum.bende oyle aliyim dedim.cidden bi dokunsan kaucuk olanlar klasik silikon emziklere gore daha yumusacik.
ama damakli mi damaksiz mi hic bilmiyorum cnm.
tecrubeli annelere sor istersen onlar dahs iyi fikir verir
Anladm ben aliyim damakli olandan kutulu e bebekte begendm olmazsa baska emzik alirimbebeğe göre değişir kimi damaklı sever kimi de damaksiz sever hatta bazı bebekler bakkal emziği seviyor su çok ucuz olanları
İnşallah alır kuzum ya. zeytinyağı sabahları yiyorum, nasıl koyacağım öyle içine mi atacağım akşamdan falan?Hiç takma canım alır inşallah kiloda sen gabizlik için zeytin yagina kuru incir koyup her sabah yersen hic problem kalmaz inşallah denedin mi bilmiyorum ama
Kilosu normal ama zaten bir hafta önce gitmişsin küsüratlar değişiyor ki bence hiç dert etme. Boşuna endişelenip sıkma canını. Sağlıkla kavuşursun inşallah30+4 teyim canım, Başı hala en aşağıda çıkacak yerde maalesef sıpanın:)))
İnciri ortadan bölüp üzerini gecicek kadar zeytinyağına koyuyosun canım sabah yedin hemen arkasına koyuyosun ertesi sabaha birkaç güne etki eder bebisede şifa olur inşallah canimİnşallah alır kuzum ya. zeytinyağı sabahları yiyorum, nasıl koyacağım öyle içine mi atacağım akşamdan falan?
Sağol canım inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz :)Kilosu normal ama zaten bir hafta önce gitmişsin küsüratlar değişiyor ki bence hiç dert etme. Boşuna endişelenip sıkma canını. Sağlıkla kavuşursun inşallah
fark eder mi canım?İnciri ortadan bölüp üzerini gecicek kadar zeytinyağına koyuyosun canım sabah yedin hemen arkasına koyuyosun ertesi sabaha birkaç güne etki eder bebisede şifa olur inşallah canim
Aç karnina canım bağırsakları öyle çalıştırıyor çünküPeki aç veya tok
fark eder mi canım?
Bende çok kötüyüm canım ağzımla nefes alıp vermekten devamlı su içiyorum herşeyi denedim otrivine spreyle rahatım akşama kadar o tıkanıklığa katlanıp yatarken sprey sıkıyorum hemen açılıyor ciğerime nefes doluyor 12 saat kadar etkili oluyor sonra yine tıkanıyor işin ilginci burnum akmıyor sadece tıkalı çok geçmiş olsubGrip olan arkadaslarim burun tikanikligina ne yapiyorsunuz. Kac gecedir uyuyamiyorum zaten ama dun gece cigerlerim söndü sandim artik. Resmen nefes darligi yasiyorum ki vardi benim suyum fazla oldugu icin griple daha beter oldum. Vicks falan sursek bir zarari olur mu acaba ne yapacagimi şaşırdim.
Kızlar ben çok anlamamakla beraber birer metre müslin poplin ve Pazen kumaş aldım. Pazen kumaştan iki katlı battaniye yapılıyormuş çok kullanılıyormuş. Zaten kalın bir kumaş tam kışlık. Pazeni genelde kundak için alıyorlarmış Allah nasip ederse kundaklamak istiyorum deneyeceğim en azından. Müslin de her yerde kullanılıyormuş. Puset örtüsü ağız bezi ter bezi alt açma battaniye herşey yapılabilirmiş. Onu da örtülğk büyük kesip kalan parçaları da mendil yapmayı düşünüyorum. Burada muhabbeti olmuştu müslin kumaşın. Kimler aldı neler yaptınız
Ben kullanacağım canım, duştan sonra hafif nemlendirmek iyi olur diye düşünüyorum. Tabi aşırı dökmeden.Kızlar bebek yağı gerekli mi sizce ? Alıp almama konusunda kararsızım
Günde toplam 3 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı yiyorum canım. Karışımda pekmez oranı daha fazla oluyor. Daha da fazla yiyemiyorum şekerim sınırda çıkmıştı. Ayrıca günde 3-4 tam ceviz yiyorum. Yani yarım olanlardan 6-7 tane falan.Pekmez ve cevizden ne kadar yiyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?