2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Pekmez ve cevizden ne kadar yiyorsun canım?

Grip olan arkadaslarim burun tikanikligina ne yapiyorsunuz. Kac gecedir uyuyamiyorum zaten ama dun gece cigerlerim söndü sandim artik. Resmen nefes darligi yasiyorum ki vardi benim suyum fazla oldugu icin griple daha beter oldum. Vicks falan sursek bir zarari olur mu acaba ne yapacagimi şaşırdim.

Ben aldım canım büyük büyük bez yaptık kundak battaniye banyodan sonra havlunun içine koymak için pusete örtü herşeye kullanılıyor ben 1,5metre aldım eni 1.80di iki büyük çıktı 5tane ter bezi gibi yaptik

İnan ki evde uzanmak bile zormuş diyorum belki de 1 haftadır falan moralim çok iyi değildi iştahım da azalmıştı açıkçası. Doktor sınırda dedi, canın istemese de yemene dikkat et dedi.

İnan ki evde uzanmak bile zormuş diyorum belki de 1 haftadır falan moralim çok iyi değildi iştahım da azalmıştı açıkçası. Doktor sınırda dedi, canın istemese de yemene dikkat et dedi.
Hiç takma canım alır inşallah kiloda sen gabizlik için zeytin yagina kuru incir koyup her sabah yersen hic problem kalmaz inşallah denedin mi bilmiyorum ama

Son adet tarihiniz ne.ultrasona göre mi hesaplanıyor sat a göre mi ?

Valalhi canm benim arkadsmdan goruyorum kiz emzik uyudgu zaman birde emzigi emdikten sonra veriyor cock 3 aylık alıyor sastm ama emzigi de aliyor ama durmadan kiz emziriyor ve emiyor da sastm bende onun gbi yapmayi dusunyrm isikli emzik ilk defa duydm dur onlarada bakiym ama benim gozum o kapaklilarda kaldi guzeller zaten internette sipars vercm artk bende internette uygn cunku

Hiç takma canım alır inşallah kiloda sen gabizlik için zeytin yagina kuru incir koyup her sabah yersen hic problem kalmaz inşallah denedin mi bilmiyorum ama
İnşallah alır kuzum ya. zeytinyağı sabahları yiyorum, nasıl koyacağım öyle içine mi atacağım akşamdan falan?

İnşallah alır kuzum ya. zeytinyağı sabahları yiyorum, nasıl koyacağım öyle içine mi atacağım akşamdan falan?
İnciri ortadan bölüp üzerini gecicek kadar zeytinyağına koyuyosun canım sabah yedin hemen arkasına koyuyosun ertesi sabaha birkaç güne etki eder bebisede şifa olur inşallah canim

Bende çok kötüyüm canım ağzımla nefes alıp vermekten devamlı su içiyorum herşeyi denedim otrivine spreyle rahatım akşama kadar o tıkanıklığa katlanıp yatarken sprey sıkıyorum hemen açılıyor ciğerime nefes doluyor 12 saat kadar etkili oluyor sonra yine tıkanıyor işin ilginci burnum akmıyor sadece tıkalı çok geçmiş olsub

Ne kadara aldınız metrelerini pazen kumaş ile müslin kumaşın?

Pekmez ve cevizden ne kadar yiyorsun canım?
Günde toplam 3 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı yiyorum canım. Karışımda pekmez oranı daha fazla oluyor. Daha da fazla yiyemiyorum şekerim sınırda çıkmıştı. Ayrıca günde 3-4 tam ceviz yiyorum. Yani yarım olanlardan 6-7 tane falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…