- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.741
amin cnm insallah Rabbim yasatmasin evlat acisi hic kimseyeAcibadem hastanesi Mustafa Taş canim. Bence alaninda uzman doktorlardan biri gayet memmunum. 4 kayiptan sonra umudumuz oldu. Insallah bebisimiz bizimle :)
E bebekte gordum bole olmasi daha mi iyi iki tane emzik kabinda bu marka 36 tl ydi internettn bakcm eger uygunsa internettn alrm kapta olmasi iyi:)cnm ben hic dikkat etmedim acikcasi damakli damaksiz olusuna fiyati uygundu digerlerine gore ben 13 e almistim
ve kaucuk olmasini istiyodum oyle aldim.Eki Görüntüle 2196519
benim aldigim emzik buydu cnm
ben de ebebekten almiatim cnm aslinda bende 2 li olanlardan alcaktim.ama hem pahaki gelmisti hem de bi sevmezse bosuna bu kadar para vermeyim dedim.12 tlye aldim bi tane.en azindan bunu sevmezse degistirir baska bisey alirim ya da gerek klamaz bilemiyorum yasayip gorcem.ben emzik kullansa da olur kullanmasa da diye dusunuyorum.gece yatarken alsa gunduz almasa mesela cok iyi olur ama iste alisinca gunduz de birakamiyolarmis.denicem bakalim.E bebekte gordum bole olmasi daha mi iyi iki tane emzik kabinda bu marka 36 tl ydi internettn bakcm eger uygunsa internettn alrm kapta olmasi iyi:)
Bendede aynı durum söz konusu ahh diye bir ses çıkarttırıyor yani bana o derece. İki yeri birden gerdiğide oluyorİyi geceler kızlar
Bebişler çok hareketli mi? Benimki yan yatıyor sanırım ve hareket ederken inanılmaz canımı yakıyor.her hareketin de değil tabi de arada biryerlerini öyle bir dayıyor ki o an nefes alamıyorum aşırı canım yanıyor.sizde de aynı durum var mı?
Ahh kusura bakmayın sırtüstü yazacaktım. Dalgınlığıma gelmiş dikket etmemişim. Mümkünmü yüzüstü yatmak :) ama çok özledim öyle yatmayın:)cnm yuzustu nasil yatabiliyorsun hele ki bu aylarda nasil rahat edebiliyo musun tehlikeli degil mi
Ben sağ tarafıma yatıyorum vuruyor sola yatıyorum vuruyor sırt üstü yatıyorum be sefer de sertleşiyor toplanıyor. Bizim ufaklığın derdi beni yatırmamak sanırım :)Ben genelde sagda yatiyorum bazen sirt ustu, nadiren sola donuyorum. Bir problem olmadi simdiye kadar zaten bebek rahatsiz olunca pit pit uyariyor hemen
ben de sasirdim inan kiAhh kusura bakmayın sırtüstü yazacaktım. Dalgınlığıma gelmiş dikket etmemişim. Mümkünmü yüzüstü yatmak :) ama çok özledim öyle yatmayın:)
Benimki beni saga yatirmiyor. Henuz nefes daralmasi vs yasamiyorum ama sizden biraz kucuguz bakalim ilerki haftalarda ne olacakİyi geceler kızlar
Bebişler çok hareketli mi? Benimki yan yatıyor sanırım ve hareket ederken inanılmaz canımı yakıyor.her hareketin de değil tabi de arada biryerlerini öyle bir dayıyor ki o an nefes alamıyorum aşırı canım yanıyor.sizde de aynı durum var mı?
Geçmiş olsun canımben de sasirdim inan ki
ben de tek yastikla yatmayi ozledim ya oturur pozisyonda yat yat biktim midem yuzunden
ben de o yuzden sirt ustu rahat yatiyorum.
sag sol da fark etmiyo.
Güle güle kullan canım bu gece parlayanlardan sanırım. Benimde cuma kontrolüm bende çok heycanlıyım :) her seferinde böyle heycanlanıyorumEki Görüntüle 2196572 Uykusuz bir gecenin sabahından merhaba kızlar yarın kontrolüm var şimdiden heyecan bastı ben bu emzikten aldım bildiğimden değil okudum birkaç yerde kullanan çok bunu inşallah tutar Doğumdan 1 hafta sonra vericem önce beni emmeye alışsın oyüzden hastaneye götürmücem
Evet canım gece parlayanlardan çok teşekkür ederim umarım kontrolün güzel geçerGüle güle kullan canım bu gece parlayanlardan sanırım. Benimde cuma kontrolüm bende çok heycanlıyım :) her seferinde böyle heycanlanıyorum
ben de bundan aldım canım. Hiç bir fikrim yok nasıl olduğuna dair. Sırf karanlıkta rahat bulurum diye aldımEki Görüntüle 2196572 Uykusuz bir gecenin sabahından merhaba kızlar yarın kontrolüm var şimdiden heyecan bastı ben bu emzikten aldım bildiğimden değil okudum birkaç yerde kullanan çok bunu inşallah tutar Doğumdan 1 hafta sonra vericem önce beni emmeye alışsın oyüzden hastaneye götürmücem
Cnm bende de bobrek buyumesi ciktiCanm böbrek ağrısından çok geçtim gerçekten. Zaten teşhis koyana kadar 3-5 doktor gezdim. Sonra bir ürolog koydu teşhisi. Gebelik hidronefrozuymuş. Bebek büyüdükçe böbreğe baskı tapıyor ve büyütüyormuş. Tüm doktorlar bol su iç deyince ben de günde 4ltye falan çıkarmıştım. Ama bu teşhisi koyan doktor çok su da böbreği yorar. 3 lt yeterli dedi. 1 aydır yok ağrım neyse ki. Gebeliğin tadını yeni çıkarmaya başladım diyebilirim.
Emzirme pozisyonu konusunda ben de pek bilgi sahibi değilim. İlk bebeğim olacak. Dediğin gibi ilk zamanlar biraz daha dik tutmak gerekebilir ama bebek büyüdüğünde dik tutmak mümkün değil zaten. Dolayısıyla emzirme yastığı hem bebeğin de ağırlığı arttığı için baya hayat kurtarıcı oluyormuş. Kollarındaki yükü alıyormuş.
Canım ben de aynı şikayetle tahlil verdin. hem idrar hem idrar kültürü. ultrason da çektirdi doktor böbreklere falan. herşey temiz. normalmiş bebek idrar kesesine baskı yaptığı için çok varmış gibi hissediyomuşuz. tedirgin olma yani. bebişler büyüyo :)Gizemtkdmr
cnm kafama bisey takildi.bu ara surekli tuvaletim geliyo.ama mesela bi an oluyo birden geliyo sanki çok sıkışmışım gibi.gidiyorum az ama.bu muydu diyorum.
bazen de yine bi an tuvaletim geliyo.sonra biraz zaman gecince normale donuyorum.
idrar yolu emfeksiyonunda dami boyle oluyo.
yani mesela idrar yollarinda enfeksiyon olsaydi da mi idrar sıkışik oldugum halde az geliyo olcakti ?
ya da soyle soruyum hamilelikteki idrara sıkısiklik belirtisiyle enfeksiyondaki idrara sıkısiklik belirtisi ayni mi ?
geçmiş olsun canım. Hidronefrozun belli dereceleri var benimki 1.dereceydi. 3. ve 4. derecede stent takılıyordu. Ama çok ağrım vardı 1.derecede bu kadar ağrı olmaması lazım diyordu doktor. Benim böbreklerde kum taş çıkmadı. Sadece bebeğin yaptığı baskıya bağlı olarak büyüyor böbrek. İnşallah senin olmaz şiddetli ağrıların. Bol su içmek önemli evet. Su içemiyorsan da hangi sıvıları tüketebiliyorsan onları tüket mutlaka.Cnm bende de bobrek buyumesi cikti
Kum tikadigi icin ya da bebek baskisindan olabilir dedi dr. Bol su ic dedi ama icemiyorum ki cok midem bulaniyor. Olmazsa antibiyotik başlarız cunku enfeksiyon da olusmus dedi. En son care katater takiliyormus. İnsallah su icebilriim ve benimki de duzelir
Cnm o öyle birşey ki hamilelik öncesi olsaydı sana kesin enfeksiyon vardır derdim ama bu haftalarda bebek mesenaye baskı yapar ve çok varmış gibi yada yaptım içinde kalmış gibi hisettirir bu gayet normaldir tabi sen her ay rutin testlerini ihmal etme sağlık ocağında yaptır önlem amaçlı mesela ben her ay rutin kan be idrar yaptırıyorum geçen ay enfeksiyon çıktı ilaç kullandım şimdi de vajinal enfeksiyon varGizemtkdmr
cnm kafama bisey takildi.bu ara surekli tuvaletim geliyo.ama mesela bi an oluyo birden geliyo sanki çok sıkışmışım gibi.gidiyorum az ama.bu muydu diyorum.
bazen de yine bi an tuvaletim geliyo.sonra biraz zaman gecince normale donuyorum.
idrar yolu emfeksiyonunda dami boyle oluyo.
yani mesela idrar yollarinda enfeksiyon olsaydi da mi idrar sıkışik oldugum halde az geliyo olcakti ?
ya da soyle soruyum hamilelikteki idrara sıkısiklik belirtisiyle enfeksiyondaki idrara sıkısiklik belirtisi ayni mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?