- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.721
Ben hem sağ hem sol bazende sirt üstü yatıyorum bebek hareketlenince sola dönüyorumGeceleri soldan başka pozisyonda uyuyan varmı ben sağımdada çok uyuyorum da korkuyorum oğlumda solda çok rahattım bunda sağda rahatım
cnm bende 2 hafta once idrar yollarimda enfeksiyon cikmisti da ondan kafam takildi.ama o zmnlar idrar sıkışıkligim yoktu bu aralar basladi.enfeksiyon olmasin da raziyim yaBende öyleyim canım azda olsa devamlı sıkışık gibi oluyorum yapmadan duramıyorum
Ben aldım canm. Instagramdan minikom_baby sayfasından emzirme yastığı ve emzirme önlüğünü birlikte aldım.Kızlar emzirme minderi alan varmı ben almaya karar verdim oğlumda devamlı orama burama yastık sıkıştırıyordum kollarım kopuyordu sırtım ağrıyordu aldıysanız nerden hangi marka aldınız acaba
Ben hep sağda uyurum doktoruma sordum problem degil dediGeceleri soldan başka pozisyonda uyuyan varmı ben sağımdada çok uyuyorum da korkuyorum oğlumda solda çok rahattım bunda sağda rahatım
35. Hafta canım sınır, o nedenle biz 33+2 de gidiyoruz. Bütçeyi de bir şekilde hallettik. Bakalım ne olacak..hayırlısı olsun canım ama baya bi bütçe ayırmanız gerekiyor. ne zaman gideceksin 32. haftaya kadar uçağa binilebiliyor diye biliyorum ama
Süper haber bakıcam bendeKizlar A101 e bu hafta bebek malzemeleri geliyor, küvet masrapa kova vs bekleyenler vardi, aklınızda olsun:)
Ben de emzirme kursunda sorup ona göre alıp almamaya karar vereceğimKızlar emzirme minderi alan varmı ben almaya karar verdim oğlumda devamlı orama burama yastık sıkıştırıyordum kollarım kopuyordu sırtım ağrıyordu aldıysanız nerden hangi marka aldınız acaba
Ben sağ ve sola yatıyorum.. hangisinde rahat edersem..Geceleri soldan başka pozisyonda uyuyan varmı ben sağımdada çok uyuyorum da korkuyorum oğlumda solda çok rahattım bunda sağda rahatım
Cnm emzik damaklimi aliniyor damaksiz mi bilemedm samakli yazyrdu bugn alcktm vazgectmamin amin cnm saglikli hayirli olsunlar da
Ben bazen wcye gidiyorum aradan 5dakika geçiyor geçmiyor tekrar sıkışıklık hissi oluyor gidiyorum pek de tuvaletim yok sıkışan mesane kendini tam boşaltamadığından olurmuş diye okumuştuminsallah oyledir cnm
benim idrar yollarimda enfeksiyon cikmiati 2 hafta once.ama boyle sıkışık degildim hic bu ara boyleyim
kaça aldın canımBemde bübchen aldım geçen e bebekte bakım çantasıyla beraber indirimdeydi
hayırlısı olsun canım güzel bir an olacak hepiniz için =) sağlıkla vaktinde gelir inşaAllah35. Hafta canım sınır, o nedenle biz 33+2 de gidiyoruz. Bütçeyi de bir şekilde hallettik. Bakalım ne olacak..
benim 5 dk degil de 10 15 dk oluyo cnm.Ben bazen wcye gidiyorum aradan 5dakika geçiyor geçmiyor tekrar sıkışıklık hissi oluyor gidiyorum pek de tuvaletim yok sıkışan mesane kendini tam boşaltamadığından olurmuş diye okumuştum
cnm yuzustu nasil yatabiliyorsun hele ki bu aylarda nasil rahat edebiliyo musun tehlikeli degil miEn çok solda rahatım ama sağada yatıyorum yüzüstü de
Kayserideki doktorunuz kim acaba
Benim eskisi kadar hareketli değil sabah öğlen aksam hareketli oluyor uyuyor galiba artık diğer zamanlarda. Ve o dayamalar maalesef acıtıyor hafif elimi koyup sesleniyorum öyle yapınca duruyor sonra :)İyi geceler kızlar
Bebişler çok hareketli mi? Benimki yan yatıyor sanırım ve hareket ederken inanılmaz canımı yakıyor.her hareketin de değil tabi de arada biryerlerini öyle bir dayıyor ki o an nefes alamıyorum aşırı canım yanıyor.sizde de aynı durum var mı?
Bende ilk hamileliğimde günde 2 kullandım bacaklarımdaki bezeler 1 yılda ancak geçti Allah kolaylık versin çok stresli bi durum.. bu hamileliğimde gerek kalmadı çok şükür
benim de bazen sag tarafima dayaninca duzelsin diye soluma yatiyorum cok canimi yakiyor.sonra tekrar saga donuyorum.ya da sirt ustu yatiyorum.İyi geceler kızlar
Bebişler çok hareketli mi? Benimki yan yatıyor sanırım ve hareket ederken inanılmaz canımı yakıyor.her hareketin de değil tabi de arada biryerlerini öyle bir dayıyor ki o an nefes alamıyorum aşırı canım yanıyor.sizde de aynı durum var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?