- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.701
Sagol canimmmhayirli olsun canim cok cok sevindim.
evet gunde bir kez kullaniliyor
Kızlar çok meraktayım bi benle ilgilensenizMerhaba kızlar ben aranızda yeniyim 11/04 adet günümdü gebelik testinde çift çizgi çıktı bugün adetin üzerinden iki gün geçince kanda bthcg 326 çıktı sizce adetten iki gün sonra için düşük bi değermi sizlerin nasıldı çok kafama taktım yoksa bende kendimi aralık annesi olarak görebilirmiyim hayırlısıyla
Kuzum korkma inşallah kendiliğinden kaybolur, dua edelim..Kizlar kese buyumus sukur onda sorun yok ama 1 tane kist gordu ve cok uzuldum gebelik kistidir dedi kucuk dedi ama yine de aklima takildi iste benim kist sikayetim olmamisti hic ya acaba gebelikte mi olustu gercekten yoksa onceden de vardida haberim mi yokmus. Keseyi bebegi dusunurken bambaska bi sorunla karsilastim
Bence güzel değerler bundan sonra artışa bakacaksın canım inşallah kese de güzelce gelişir, sabirla bekle canım.Kızlar çok meraktayım bi benle ilgilenseniz
Gayet normal degeriniz kafaya takılacak bir durum yok. Hayırlı olsun bu arada. Bir hafta sonra gider keseyi gorursunuz iciniz rahatlar. Once biraz saskın oluyor insan tabiKızlar çok meraktayım bi benle ilgilenseniz
Evet iki gün sonra bi daha artış için baktırcam ama adeti iki gün geçince için normal bi değer dimiBence güzel değerler bundan sonra artışa bakacaksın canım inşallah kese de güzelce gelişir, sabirla bekle canım.
Teşekkür ederim inşaallah hayırlısıGayet normal degeriniz kafaya takılacak bir durum yok. Hayırlı olsun bu arada. Bir hafta sonra gider keseyi gorursunuz iciniz rahatlar. Once biraz saskın oluyor insan tabi
Hayırlı olsun canım benimde ilk 301 di iki günde bir artış oluyor.güle güle kucağına al inşallah bebeğiniMerhaba kızlar ben aranızda yeniyim 11/04 adet günümdü gebelik testinde çift çizgi çıktı bugün adetin üzerinden iki gün geçince kanda bthcg 326 çıktı sizce adetten iki gün sonra için düşük bi değermi sizlerin nasıldı çok kafama taktım yoksa bende kendimi aralık annesi olarak görebilirmiyim hayırlısıyla
bana da 1 ay sonra demıstı bugun resmen adet olucakmısım gıbı kasıklarım belım sanırım adet dongumun ıcıne gırdım ve aynı agrılarım oluyor normald e 3 gun sonra det olucaktımCok hizli :) kan uyusmazligi icin 28. Haftada gel igne vurul dedi. Folik asite devam ett. 5 hafta sonra kontrole gel dedi canimm
Canim hoş geldin. Degerin gayet guzel. Onemli olan 2 gunde bir düzenli artisidir. Tebrik ederimMerhaba kızlar ben aranızda yeniyim 11/04 adet günümdü gebelik testinde çift çizgi çıktı bugün adetin üzerinden iki gün geçince kanda bthcg 326 çıktı sizce adetten iki gün sonra için düşük bi değermi sizlerin nasıldı çok kafama taktım yoksa bende kendimi aralık annesi olarak görebilirmiyim hayırlısıyla
benım adet gunum 83 tu cnm ondan 3 gun sonra da466 cıktı bence degerın gayet guzel onemlı olan artısın duzgun olmasıMerhaba kızlar ben aranızda yeniyim 11/04 adet günümdü gebelik testinde çift çizgi çıktı bugün adetin üzerinden iki gün geçince kanda bthcg 326 çıktı sizce adetten iki gün sonra için düşük bi değermi sizlerin nasıldı çok kafama taktım yoksa bende kendimi aralık annesi olarak görebilirmiyim hayırlısıyla
Değer gayet iyi cnm haftaya büyür keseyi görürsünKızlar çok meraktayım bi benle ilgilenseniz
Evet canim cogu kisinin adet dongusunde agrisi oluyor bence sıkıntı yok. Lekelenmen durdu demibana da 1 ay sonra demıstı bugun resmen adet olucakmısım gıbı kasıklarım belım sanırım adet dongumun ıcıne gırdım ve aynı agrılarım oluyor normald e 3 gun sonra det olucaktım
Doktorun cok daha iyi bilir canim endise edecek bisey olsa soylerdi. Gonlunu ferah tut hersey allahtan uzulup hamileligini zehir etme.Herkese merhaba,
Aranızda yeniyim bende. 04 nisan günü anne olacağımı öğrendim. Ne hissettiğimin tarifi bile yok. 38 yaşındayım ve anne olmak için her gün dua ettim Allaha. Allah'ım herkesin yakarışını duysun inşallah. Aynı zaman da 1 sene önce teşhis konulmuş epilepsi hastasıyım. Anne olacağımı öğrendiğim gün ilacımı içmeyi bıraktım. Korktum çünkü..Bugün sabah ta nöroloji doktoruma gittim. İlacı kesinlikle bırakamayacağımı, tekrar başlamam gerektiğini, ilacı kullanmazsam tehlikesinin çok daha büyük olacağını söyledi. Ve ben o kadar çok üzülüyorum ki ilaç içmek zorunda kaldığım için. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Şu mübarek günde Allah bebegini sana bagislasin dert etme dua et. Hersey gönlünce olsun ablacim:)Herkese merhaba,
Aranızda yeniyim bende. 04 nisan günü anne olacağımı öğrendim. Ne hissettiğimin tarifi bile yok. 38 yaşındayım ve anne olmak için her gün dua ettim Allaha. Allah'ım herkesin yakarışını duysun inşallah. Aynı zaman da 1 sene önce teşhis konulmuş epilepsi hastasıyım. Anne olacağımı öğrendiğim gün ilacımı içmeyi bıraktım. Korktum çünkü..Bugün sabah ta nöroloji doktoruma gittim. İlacı kesinlikle bırakamayacağımı, tekrar başlamam gerektiğini, ilacı kullanmazsam tehlikesinin çok daha büyük olacağını söyledi. Ve ben o kadar çok üzülüyorum ki ilaç içmek zorunda kaldığım için. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Doktorun cok daha iyi bilir canim endise edecek bisey olsa soylerdi. Gonlunu ferah tut hersey allahtan uzulup hamileligini zehir etme.
Şu mübarek günde Allah bebegini sana bagislasin dert etme dua et. Hersey gönlünce olsun ablacim:)
sen nedne 24 ü yazdın bebeğinin doğum tarihine,Merhaba kızlar ben aranızda yeniyim 11/04 adet günümdü gebelik testinde çift çizgi çıktı bugün adetin üzerinden iki gün geçince kanda bthcg 326 çıktı sizce adetten iki gün sonra için düşük bi değermi sizlerin nasıldı çok kafama taktım yoksa bende kendimi aralık annesi olarak görebilirmiyim hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?