- 11 Aralık 2017
- 229
- 99
- 98
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.041
çok beğendim canım ellerine emeğine sağlıkHediyelerimin bir kısmı paketlenmeye hazır. Hafta sonu eşim etiketleri tasarlayacak.
Eki Görüntüle 2197070
Tamam cnmCanım bi önceki sayfada doktorun tüm dediklerini yazdım ilacın da fotosunu attım bi bak istersen
Bende kan pıhtılaşmasıda var o yuzden de korkuyorum en iyisi gitmek canım çok sagolkalp damar cerrahisine gitmen gerekiyor canım. Arkadaşımın da hamileyken aşırı bacak ağrıları vardı ve varis çıktı. Ama varise de hamileyken tedavi uygulanmıyor. Sadece varis çorabı öneriyor doktorlar. Doğumdan sonra devam ederse lazerle varisleri yaktırabiliyorsun.
Bulgur sakatet çikolata kaşar pekmez bezelye kuruyemiş bunlar yasakselam kızlar herkese :)
kızlar metioninden fakir diyet nedir?
uygulayan varsa yardımcı olur mu bana acaba
neler yasak neler serbest
Bwnimde ayni senn gbi oldu benimde tuvaletmi yaptktan snra oldu dr icimi rahatlatti sukur hemde cocugumu detayli gosterdi dr hepsni gayet iyi dedi ama bir daha olursa bende giderim dr dedi olursa cm acklgna baklir dediCanım bana da olmuştu.akıntı gibi ama daha sıvısı su gibiydi. küçük 1 çay bardağı kadar gelmiştir. gebelik eğitimi vardı ona gitmiştim sbah 10 dan akşam 5 e kadar seminerdeydim. bütün gün oturmaktan olmuştur dedi ordaki doktorlar. kendi doktorumu da aradım o da korkulcak bişey yok git eve kendini yorma dinlen dedi. bir kez daha olsaydı giderdim o gün panikle geçti ama bi daha öyle bir şey olmadı.anlık bişeymiş demekki
Canım önden gidiyor diye üzülmeye gerek yok bence, ne güzel sağlıklı demek, maşallah, yolculuk konusunda yorum yapamayacağım kuzum:)Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.kontrole gittim bugün bebegim 2hafta önden gidiyor 2hafta erken alınabilir dedi doktor önden gitmesi sorunmuş gibi konuştu moralimi çok bozdu.bu durumda olan varmı? Bide haftaya uçakla yolculuk yapmam gerekiyor bu haftalar bebekte sıkıntı olabilir uçak yolculuğu dedi?son haftalarda uçaga binen varmı ?
Çok begendim ellerine saglıkHediyelerimin bir kısmı paketlenmeye hazır. Hafta sonu eşim etiketleri tasarlayacak.
Eki Görüntüle 2197070
Olabilir cnm bundan sonra bole geldiginde korkmam dikkat ederim ins zamnnda once gelmez kizim zamannda gelir:) hos dr dedi gelmeye niyeti yok keyfi iyi dedi bakalm:)korkma canim bu normal vajinal akıntı ilk hamileliğinde çok olurdu öyle suyu sanırdım sonra doktorum dedi bundan korkma bu normal akıntı suyun gelse altına çiş yapmış gibi olursun demişti..sen de gönlünü ferah tut..ilk hamileligim kız bebekti belki ondan da oluyor olabilir seninki de kiz
O zaman tis gbi gelmedigi surece korkmaym normal diyim birde dr dedi kaslmalar olursada gidersn dedi nstye felanda sokmadi zatencanım doktorun sanki seni biraz yanlış yönlendirmiş neden dersen çünkü o akıntı sadece tuvaletten sonra gelmiyor bazen durduk yere de olabiliyor mesela ayakta kaldıysan yürüyüş yaptıysan da olabilir
Ben de ondan korkuyorum canim ütü sevmezdim zaten. Kara kara düşünüyorum şimdi nasıl utlunecek bunlar minik minik diye. Yıkamadım bile dahaaAy kızlar ütüle ütüle bir hal oldum minicikler nerden tutacağımı şaşırdım :)
Cnm ben aldm 6 tl icindede plbaya var e bebekten aldmAbimin hanımı ile konuştum iki kızı var uğraşma pamukla falan dedi ben Yen'i doğan ıslak mendilleri iyice yıkıyordum öyle kullanıyordum dedi işime geldi valla bu temizleme pamukları biraz pahalı geldi bana
anlıyorum canım zor gerçekten Allah yardımcın olsun sağlıkla alalım inşallah hepimizCanım en doğrusu seninki bu gebelik şekeri çok yorucu devamlı diyet besleniyorum ve kanımı ölçüyorum çok yıpratıcı yani parmaklarım iğneden delik deşik unlu gıdalara hasretim 37 bitirsem yeter yani psikolojik olarak dayanamıyorum
Canm benim arkadasm o pusetn alrina alt acma ortusu yada battaniye koyuyr kiz ckarrcgi zaman ama onunda ortusu ayri var dye biliyrm bende belki alt acma ortsu koyablrmkızlar bebek doğdugunda hastaneye puseti götürcez ya içine ne sereceğiz? ortadaki koruma aparatları altta kalacak sırtını acıtmaz mı?
doğumhaneye vereceğimiz kesede neler olacak?
aklımda deli sorular?
Canim benmde de 6. Aydan sonra mide bulantıları kusmalar bas gostermisti.merhabaaa nasılsınız nasıl gidiyor? bayadır giremedim ben de, koşturmacadan. Kızlar benim midem çok kötü hiç 7 aydır mide bulantısı yaşamadım, son iki aya girdik ne yesem çıkarıyorum reflü oldu gece yatarken boğulcak gb oluyorum. kan değerlerim iyice düşmüş demir hapınada başladım iyice kötü oldum.37. haftaya kadar çalışmak istemiyorum hiç. siz de durumlar nasıl?
evet canım öyle olmadığı sürece o suyu değil..bazen suyu sızıntı şeklinde de olurmuş ama o zaman da hiç durmadan sızarmış ..ilk hamileliğinde suyu mu diye hep korkardım ki sonra doğum esnasında doktor suyunu patlatinca anladım ki o su öyle az buz değilmişO zaman tis gbi gelmedigi surece korkmaym normal diyim birde dr dedi kaslmalar olursada gidersn dedi nstye felanda sokmadi zaten
Benimde son kontrolde 2 hafta önden gitmeye başladı. Doktor hemen şekerden şüphelendi şeker yükleme yaptık hemen. Bişey çıkmadı şükür.ultrasonda da normal gözükünce herşey bebek iriliğine işaret dedi. Sıkıntılı bişey değildir büyük ihtimal.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.kontrole gittim bugün bebegim 2hafta önden gidiyor 2hafta erken alınabilir dedi doktor önden gitmesi sorunmuş gibi konuştu moralimi çok bozdu.bu durumda olan varmı? Bide haftaya uçakla yolculuk yapmam gerekiyor bu haftalar bebekte sıkıntı olabilir uçak yolculuğu dedi?son haftalarda uçaga binen varmı ?
Hahaevet canım öyle olmadığı sürece o suyu değil..bazen suyu sızıntı şeklinde de olurmuş ama o zaman da hiç durmadan sızarmış ..ilk hamileliğinde suyu mu diye hep korkardım ki sonra doğum esnasında doktor suyunu patlatinca anladım ki o su öyle az buz değilmişaltıma mi yapıyorum demistin doktora yok o bebeğin suyu demişti
Canım amerikaya gidecek bir arkadaş vardı topikte. Bazen önde olması avantaj olabiliyor canım arkadaşım 33. Haftada suyu geldi bebeği onunda 2 hafta öndeydi o yüzden kilosu gelişimi iyiydi.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.kontrole gittim bugün bebegim 2hafta önden gidiyor 2hafta erken alınabilir dedi doktor önden gitmesi sorunmuş gibi konuştu moralimi çok bozdu.bu durumda olan varmı? Bide haftaya uçakla yolculuk yapmam gerekiyor bu haftalar bebekte sıkıntı olabilir uçak yolculuğu dedi?son haftalarda uçaga binen varmı ?
15 gün öncesi yeterli olur diye düşünüyorum ben. Ama nerden vrecegimi de net kararlastirmadim canim. Nette bir sürü site var. Sen karar verdin mi? En uygun neresi bakıcam. Kutulu mu yaptiracaksin sen ?Kızlar çikolata veya şeker sipariş edecekler ne kadar önceden vereceksiniz siparişi?
Sağol canım.doktor moralimi bozdu yaCanım önden gidiyor diye üzülmeye gerek yok bence, ne güzel sağlıklı demek, maşallah, yolculuk konusunda yorum yapamayacağım kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?