2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.kontrole gittim bugün bebegim 2hafta önden gidiyor 2hafta erken alınabilir dedi doktor önden gitmesi sorunmuş gibi konuştu moralimi çok bozdu.bu durumda olan varmı? Bide haftaya uçakla yolculuk yapmam gerekiyor bu haftalar bebekte sıkıntı olabilir uçak yolculuğu dedi?son haftalarda uçaga binen varmı ?

Bende kan pıhtılaşmasıda var o yuzden de korkuyorum en iyisi gitmek canım çok sagol

selam kızlar herkese :)
kızlar metioninden fakir diyet nedir?
uygulayan varsa yardımcı olur mu bana acaba
neler yasak neler serbest
Bulgur sakatet çikolata kaşar pekmez bezelye kuruyemiş bunlar yasak
Günlük 30 gr et yeme hakkın var yumurta mercimek kuru fasulye yedigin günler et yemiyceksin et yemedigin gün çay bardagı kadar leblebi et yerine geçiyo onu yiyebilirsin süt ölçülü
Günlük 10 dilim ekmek yeme hakkın var eger makarna pilavı patatesi fazla yersen ekmeginden düşüceksin dondurma yersen o gün ki 1 dilim ekmegini ve sabah ki sütünü içmiyceksin aklıma gelen bunlar şimdilik canım
Kimin hastasısın sen sinan hocanın mı ?

Bwnimde ayni senn gbi oldu benimde tuvaletmi yaptktan snra oldu dr icimi rahatlatti sukur hemde cocugumu detayli gosterdi dr hepsni gayet iyi dedi ama bir daha olursa bende giderim dr dedi olursa cm acklgna baklir dedi

Canım önden gidiyor diye üzülmeye gerek yok bence, ne güzel sağlıklı demek, maşallah, yolculuk konusunda yorum yapamayacağım kuzum:)

Olabilir cnm bundan sonra bole geldiginde korkmam dikkat ederim ins zamnnda once gelmez kizim zamannda gelir:) hos dr dedi gelmeye niyeti yok keyfi iyi dedi bakalm:)

canım doktorun sanki seni biraz yanlış yönlendirmiş neden dersen çünkü o akıntı sadece tuvaletten sonra gelmiyor bazen durduk yere de olabiliyor mesela ayakta kaldıysan yürüyüş yaptıysan da olabilir
O zaman tis gbi gelmedigi surece korkmaym normal diyim birde dr dedi kaslmalar olursada gidersn dedi nstye felanda sokmadi zaten

Cnm ben aldm 6 tl icindede plbaya var e bebekten aldm

anlıyorum canım zor gerçekten Allah yardımcın olsun sağlıkla alalım inşallah hepimiz

kızlar bebek doğdugunda hastaneye puseti götürcez ya içine ne sereceğiz? ortadaki koruma aparatları altta kalacak sırtını acıtmaz mı?
doğumhaneye vereceğimiz kesede neler olacak?
aklımda deli sorular?
Canm benim arkadasm o pusetn alrina alt acma ortusu yada battaniye koyuyr kiz ckarrcgi zaman ama onunda ortusu ayri var dye biliyrm bende belki alt acma ortsu koyablrm

Canim benmde de 6. Aydan sonra mide bulantıları kusmalar bas gostermisti.
Ama geçmeyince reflu olduğu anlaşıldı.
Ilaç kullanyorum şimdi. Ne illetmis su reflu. Mid3m cayır cayır yanıyor. Allah kolaylık versin.

O zaman tis gbi gelmedigi surece korkmaym normal diyim birde dr dedi kaslmalar olursada gidersn dedi nstye felanda sokmadi zaten
evet canım öyle olmadığı sürece o suyu değil..bazen suyu sızıntı şeklinde de olurmuş ama o zaman da hiç durmadan sızarmış ..ilk hamileliğinde suyu mu diye hep korkardım ki sonra doğum esnasında doktor suyunu patlatinca anladım ki o su öyle az buz değilmişaltıma mi yapıyorum demistin doktora yok o bebeğin suyu demişti

Benimde son kontrolde 2 hafta önden gitmeye başladı. Doktor hemen şekerden şüphelendi şeker yükleme yaptık hemen. Bişey çıkmadı şükür.ultrasonda da normal gözükünce herşey bebek iriliğine işaret dedi. Sıkıntılı bişey değildir büyük ihtimal.

Haha kizin kacnci haftada dogdu cnm kiz bebekleri erken gelir derler ne guzel normal dogum yapms:) darisi bana ins o zaman benm gordugum normal sivi gbi birsyms artk korkmam sayende cnm:))

Canım amerikaya gidecek bir arkadaş vardı topikte. Bazen önde olması avantaj olabiliyor canım arkadaşım 33. Haftada suyu geldi bebeği onunda 2 hafta öndeydi o yüzden kilosu gelişimi iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…