- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.181
seni çok iyi anlıyorum canım ben 10 senedir evliyim alıştım artık sende kendini üzme hele şu halinle birde sana laf ederse git kendi odana ben öyle yapa yapa gelmiyor bana kayganaBen de bergamalıyım cnm ist yaşıyorum burda kimsem yok orda olsam mutlaka yardıma gelen bana bir kap yemek yapan olurdu uzak olmak çok zor gerçekten biz ailerlerden uzaktayız ikimiz de ama maşallah benim kaynana herşeye yetişir karışır ben eşime patlıyorum kaynanaya birşey diyemiyorum nedense susuyorum eşimle kavga ede ede artık pes ettim oda ben napayım laf sokuyorsa cvp ver der beni arada bırakma diye iyide ben birşey dersem bu sefer de gelin saygısız hazır cvp olurum diye utanıyorum birşey demiyorum oda içini rahatlatıyor bana laf sokarken tek bir defa bize kim bakacak kim bakacak dedi ben de kadın tutarız size bakarlar dedim kadın şok oldu ben bakarım dememi bekledi tabi eşim sonrasında me kavgalar etti aileme ben bakarım bakıcı mı tutulur bilmem ne diye işte böyle senin eşin bu konuda iyi sen de bunun farkında olduğunu eşine göster adam hep arkanda olmaya devam eder benim ki biraz fazla anacı ve çabuk doluyor ay ne bileyim ya uykularım kaçtı günlerdir düşünmekten gelecekler diye :) ben misafir istemeyen biri değilim bakarım da İnan sorun değil ama sürekli laf sokuyor sürekli bundan muzdaribim
Parti süs malzemeleri satan dükkandan. IzmirdeyimGüzelmiş bu keseler. Nereden aldınız
İşe yarar diyorsun :) inş yapabilir miyim bilmiyorum ama denerim artık son çareseni çok iyi anlıyorum canım ben 10 senedir evliyim alıştım artık sende kendini üzme hele şu halinle birde sana laf ederse git kendi odana ben öyle yapa yapa gelmiyor bana kaygana
=) kızıma doğuma geldi eve hemen doğumdan sonra ben ve eşim sevincimizi yaşayamadık kaygana bizde 4 5 gün kaldı ve ben odamdaydım hep sanırım rahatsız oldu birdakine geldiğinde aynı şekilde odamdaydım hep ve kızdı ben buraya tek başıma oturmaya mı geldim diye saygısoz felan saydı da saydı ağlayarak gitti ordan burdan birşeyler çılarıp duygu sömürüsü yapıp gitti. ama o 5 gün sadece bi çorba pişirdi başka birşey yok mecbur ben kalkıp yapmıştım sezeryan halimle birde elektrikler gitmeain mi fenerle yaptım düşün...nabza göre şerbet artık. kimse seni acımıyor değmezİşe yarar diyorsun :) inş yapabilir miyim bilmiyorum ama denerim artık son çare
Seninki ne diye gelmiş madem tövbe yarabbim ya benim annem gelecek nasip olursa Doğuma bırakmayacam 40 dolsun öyle gider en azından annem yemek yapar evi temizler misafir ağırlar en önemlisi kızıyım kıyamaz kalkıp birşeyler yapmama o gitmeden kaynanalar gelemez çünkü malum evlerimiz çok büyük değil ozmana kadar iyileşmiş olurum gelirse zaten bebeği bana ver ben bakarım der geri işler bana kalır yemek yapmayı bilmiyorum diyor zaten İnan bak iyi olsun canımı alsın ki ilk zamanlar ben çok çok hürmet ettim asla saygısızlık yapmadım ama kadın dilide durmuyor ve seninki gibi değil ben odaya gitsem oraya gelir gitmez asla aklında kışı geçirmek varken ben napsam da gitmezler yanı anlayacağın bebeğimle baş başa kalmam yaza kadar çok zor ...ama seninki de az değilmiş ya hasta kadından yemek beklemek nedir ya adı üstünde hasta yardıma ihtiyacı var ozaman gelme zahmette verme iyi yapmışsın=) kızıma doğuma geldi eve hemen doğumdan sonra ben ve eşim sevincimizi yaşayamadık kaygana bizde 4 5 gün kaldı ve ben odamdaydım hep sanırım rahatsız oldu birdakine geldiğinde aynı şekilde odamdaydım hep ve kızdı ben buraya tek başıma oturmaya mı geldim diye saygısoz felan saydı da saydı ağlayarak gitti ordan burdan birşeyler çılarıp duygu sömürüsü yapıp gitti. ama o 5 gün sadece bi çorba pişirdi başka birşey yok mecbur ben kalkıp yapmıştım sezeryan halimle birde elektrikler gitmeain mi fenerle yaptım düşün...nabza göre şerbet artık. kimse seni acımıyor değmez
=) millet laf etmesin diye geldi neden olsun =) aynen bana bir yaklaşsa tatlı dilli güler yüzlü olsa ben on yaklaşırım ki ilk evlendiğimde hep iyi olmaya çalıştım kendimi paraladım ama değmez. benim ailem yurt dışında canım yoksa onlarda hep bende kalırlardı veya farklı olurdu durumlar. doğumum hep yanlız geçiyor tek eşim var sağolsun oda yardımcı oluyor. sen yinede canını sıkma olduğun gibi davran rahat ol ve kendini hiç sıkma canım Allah yardımcın olsun sabır versin sen bebeğini düşün o mis kokusunu =)Seninki ne diye gelmiş madem tövbe yarabbim ya benim annem gelecek nasip olursa Doğuma bırakmayacam 40 dolsun öyle gider en azından annem yemek yapar evi temizler misafir ağırlar en önemlisi kızıyım kıyamaz kalkıp birşeyler yapmama o gitmeden kaynanalar gelemez çünkü malum evlerimiz çok büyük değil ozmana kadar iyileşmiş olurum gelirse zaten bebeği bana ver ben bakarım der geri işler bana kalır yemek yapmayı bilmiyorum diyor zaten İnan bak iyi olsun canımı alsın ki ilk zamanlar ben çok çok hürmet ettim asla saygısızlık yapmadım ama kadın dilide durmuyor ve seninki gibi değil ben odaya gitsem oraya gelir gitmez asla aklında kışı geçirmek varken ben napsam da gitmezler yanı anlayacağın bebeğimle baş başa kalmam yaza kadar çok zor ...ama seninki de az değilmiş ya hasta kadından yemek beklemek nedir ya adı üstünde hasta yardıma ihtiyacı var ozaman gelme zahmette verme iyi yapmışsın
Bizim 7 tane papağan varKızlar evcil hayvanı olan var mı.bebek geldiğinde nasıl tanıştırmayı düşünüyosunuz kuzucuklarla
12 küsür çıkmıştı benimMrba kızlar..31 haftalık olan arkadaşlar acaba yakın zamanda tahlil sonuçlarındaki kan değerlerleriniz kaç çıkmıştı rica etsem yazarmısınız.????
Ben özelde çalışıyorum ama bugün bende tazminatımı istedim ayrılmayı düşünmüyorum ama ihtiyacım var dedim çünkü 9 yıldır aynı firmadayım tazminatı bırakıp çıkmak istemiyorum ne olur ne olmaz dönemezsem o kadar tazminat boşa gidecek. Düşüneceklermiş öyle dedilerevet canım en azından şansımı denemiş olurum.sen çalışıyor musun?özel-kamu
Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bu yavruları inş=) millet laf etmesin diye geldi neden olsun =) aynen bana bir yaklaşsa tatlı dilli güler yüzlü olsa ben on yaklaşırım ki ilk evlendiğimde hep iyi olmaya çalıştım kendimi paraladım ama değmez. benim ailem yurt dışında canım yoksa onlarda hep bende kalırlardı veya farklı olurdu durumlar. doğumum hep yanlız geçiyor tek eşim var sağolsun oda yardımcı oluyor. sen yinede canını sıkma olduğun gibi davran rahat ol ve kendini hiç sıkma canım Allah yardımcın olsun sabır versin sen bebeğini düşün o mis kokusunu =)
amin canım inşaAllahRabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bu yavruları inş
Ben küçük hurçla vercem ilk bebeğimde de öyle yapmıştımcnm kıyafetleri koymak için kumaştan kese falan yapan çok oldu ben henüz yapmadım ama düşünüyorum.
kese yapan ya da alan arkadaşlar bize de örnek olması için atabilir misiniz?kese değilse de neyle verecekseniz....
Benim 11.10 çıktı ama hct rbc değerleri de düşük ondan mı demiştir bilemedim31+3 üm şuan dün yapıldı tahlil 11.7 çıktı düşük dedi ama geneli böyle olunca normal diyoruz dedi, kafam karıştı
cnm ayni benim esim de oyle.ben de seneye tasimcam uzaga gidicem biraz ayni sehirde ama biraz daha uzaklascam yine aynisi olur ama degismez.Çok haklısın cnm senin ki yakın oda ayrı dert benim uzak ama yakın gibi herşeye müdahale bizim biliyorum eninde sonunda bana yerleşip kalacaklar istediğim kadar söyliyeyim yüzsüz insanlar bunlar anlamıyor ki eşimde ne var diyen biri arkamda olan biri asla olmadı olmazda anlatsam roman olur bana söylediği lafları kaynananın ben dönüp cvp bile vermedim eşimle ne kavgalar ettim ama değişen sadece ben kötü oldum artık bıraktım ben de bu filmin sonu belli evet acayip sinir oluyorum bu duruma ama ya gidecem bırakacam oğlunu yada mecburen bakacam onlara hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim valla rahat olan insanlara imreniyorum ben de nasip olurda bir gün kaynana olacam ama kesinlikle öncelik çocuğumun mutluluğu olur eşim bazen çocuğumuz bize bakacak der ben de kızarım mecbur değil bizi rabbim kimseye muhtaç etmesin kimseyi de bize etmesin derim anlayışsız insanlar işte yapacak hiç birşey yok me yazıkkki...bu Arada sen Doğum çantanı hazırladın mı ben hala hazırlayamadım bi takım pijama daha alırsam ondan sonra hazırlarım diyorum
cnm ben battaniye katlayip koyucam bence de acitir o aparatlar .Anladım canım.Minderi aparatların üstüne koysak faydası olur mu acaba.
Bizim bir kedicigimiz var canm, bebegin ilk giydigi kiyafetleri onden kedimize gosterip koklatacagiz insallah. Zaten su an evde bir seyler oldugunun farkinda:) gelen her esyayi once kedimiz kokluyor bakiyor. Daha sonra da bebegin kokusunu tanidikca yavas yavas yaklastiracagiz. Ben bir sorun olacagini sanmiyorum masallah cok uysal kedimiz, eve gelen cocuklar daraltsa bile tirnak cikarmiyor kaciyor sadece. Insallah iyi anlasirlar bebegimizle beraber guzelce buyurler=)Kızlar evcil hayvanı olan var mı.bebek geldiğinde nasıl tanıştırmayı düşünüyosunuz kuzucuklarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?