- 26 Nisan 2016
- 1.409
- 2.277
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.201
Benim dr her seferinde bakıyor ekstra ücret ödemedim canım. Ben istemeden bakıyor zatenGizemtkdmr cnm bu arada bebegin giysulerini yikamadim daha dolabi yok kese almadim.onlari bekliyorim cnm zaten daha 30 haftaligiz iki uc hafta daha beklicem bunun icin.yarin kontrole gidicem bakalim 3 haftadir gormuyorum bebisi merak ediyorum.
cnm benim doktorum renkli bakmiyor.rica etsem bakar mi yoksa onun icj ekstra ucret mi vermek gerek
Doktorunun ultrason cihazında renkli ultrason 3 boyutlu ultrason özelliği varsa bakar canım. Ekstra ücret istemez. Bana her kontrolde bakıyor.Gizemtkdmr cnm bu arada bebegin giysulerini yikamadim daha dolabi yok kese almadim.onlari bekliyorim cnm zaten daha 30 haftaligiz iki uc hafta daha beklicem bunun icin.yarin kontrole gidicem bakalim 3 haftadir gormuyorum bebisi merak ediyorum.
cnm benim doktorum renkli bakmiyor.rica etsem bakar mi yoksa onun icj ekstra ucret mi vermek gerek
Valla onu ben de yaptırmadım hiç aklıma da gelmiyor İnan gidince söylemek bebeği görünce unutuyorum ona odaklanıyorum nasıl iyi mi bunları sormaktan aklım gidiyor İnan ama ben de istiyorum renkli usg çıktısı sen sor bi ben de sorayım ücret alınıyor mu bilmiyorum İnan ayrıca benim miniğim yüzünü hep sakladığı için renkli olsa da birşey fark etmez bir kere dışında yüzünü göstermedi yarısını gösteriyor yada tamamen kapatıyor :) valla Doğum çantasını ben de hazırlamadım daha biraz daha bekleyelim en iyisi 34 gibi hazırlarız pijama aldın mı senGizemtkdmr cnm bu arada bebegin giysulerini yikamadim daha dolabi yok kese almadim.onlari bekliyorim cnm zaten daha 30 haftaligiz iki uc hafta daha beklicem bunun icin.yarin kontrole gidicem bakalim 3 haftadir gormuyorum bebisi merak ediyorum.
İnş cnm inş dediğin gibi olurcnm ayni benim esim de oyle.ben de seneye tasimcam uzaga gidicem biraz ayni sehirde ama biraz daha uzaklascam yine aynisi olur ama degismez.
eslerimiz bizimle tartisirlar ama ailelerinin yankislarini asla gormezler cnm.biz de cok tartisiyoduk.senin annen soyle dedi boyle dedi diye soyyleniyordum.baktim esim mudahsle etmiyo aksine beni sucluyo.ben de vazgectim.kaynanami degistiremem bu saatten sonra.sikayetlenip durma dedim kendime.bisey degismicek.ben kendi kendime edicem.ustune bi de suclu konumunda oluyodum.ben de artik hic sikayetlenmiyorum.tutup da annesini kardesini atsin demiyoruz zatem ara sira esleri oldugumuzu hatirlayip bizi de sahiplenseler yeter.bakalim insallah cocuk olunca aile oldugumuzun farkjna varirlar cnm
Hangi hastane bu yani hangi şehirde fiyat çok iyi benim gitttiğim sadece sezaryen 4000 tl ve içinde hiç birşey yokUzun aradan sonra çok şükür gördük bebişimizi. 1870 gr olmuş. En son 870 ti :) 5 hafta oldu bir kilo almış arada. Haftasıyla uyumlu dedi ellerine kollarına baktık. Renkli fotoğraf çıkardı bize. 32+0 ım bugün raporu aldım daha işe gitmek yok. Nst ye başladık bir de sıkıntı yok dedi 20 gün sonra gideceğiz tekrar. Muayene ücreti 115 nst 10 normal doğum 2200 prenses(epidural ile) doğum 2300 sezeryan 2300 tl fiyatları. Fiyatın içinde bir gece konaklama+ fotoğraf + bir refakatçi ücreti varmış. Allah korusun olsa ki bebek küveze ya da yoğun bakıma alınırsa extra ücret alınmıyormuş. Gece 12 ye kadar da kadın doğum doktoru bulunuyormuş acilde. Doktor da yoğun ama ilgiliydi. Bebeğe bakarken kalbini biraz fazla dinledi sıkıntı mı bar diye sorduğumda doppler bakıyoruz dedi kordon kanına vs bakılıyormuş,o da hoşuma gitti. Fiyatlar da uygun. Sanırım artık kesinleşti hastane ve doktorum.
Belkide yoktur bilemedim. Söyle bakalım ne diyecek
aldim cnm bi altli ustlum vardi annem almisti hic giymedim doguma sakladim.bi de uzun gecelik ve sabahlik aldim ikisine 100 verdim cok pahali ama bulamadim em uygunu buydu.Valla onu ben de yaptırmadım hiç aklıma da gelmiyor İnan gidince söylemek bebeği görünce unutuyorum ona odaklanıyorum nasıl iyi mi bunları sormaktan aklım gidiyor İnan ama ben de istiyorum renkli usg çıktısı sen sor bi ben de sorayım ücret alınıyor mu bilmiyorum İnan ayrıca benim miniğim yüzünü hep sakladığı için renkli olsa da birşey fark etmez bir kere dışında yüzünü göstermedi yarısını gösteriyor yada tamamen kapatıyor :) valla Doğum çantasını ben de hazırlamadım daha biraz daha bekleyelim en iyisi 34 gibi hazırlarız pijama aldın mı sen
Kocaeli deyim canım. Memleket burası tayinle yeni geldik biz. Net kararımız yoktu hastane ve doktor konusunda herkes farklı şey söylüyor. Çok iyi denen doktoru bir başkası kötülüyor. Hastane için de aynı. Kulaklarımı tıkayacağım artık bundan devam edeceğim İnşaAllah. Kocaeli Konak hastanesi doktor da Gülçin HanımHangi hastane bu yani hangi şehirde fiyat çok iyi benim gitttiğim sadece sezaryen 4000 tl ve içinde hiç birşey yok
Ben renkli usg girdim ama çıktı vermedi yada yüzünü göstermedi diye vermedi pek hatırlamıyorum ama her zaman renkli bakılmadı ay ben okadar çok dr gezdim ki bi memlekette bir burda kaç has gittim hatırlamıyorum bile hangisi bakmıştı diyealdim cnm bi altli ustlum vardi annem almisti hic giymedim doguma sakladim.bi de uzun gecelik ve sabahlik aldim ikisine 100 verdim cok pahali ama bulamadim em uygunu buydu.
yarin sabah gidicem sorucam cnm renkli ultrasona bakiyomusunuz diye.valla benim de bi suru sorcam sey oluyo gidince bebisi goruyum her seyi unutuyorum
bizimki de hicnyzunu gostermedi hep elleri yuzunde belki gosterir artik
bi de hep sag tarafta bi yumru olusuyo omu sorucam orada basimi var poposu mu merak ediyorum
En iyisini yaparsın takılma insanlara senin memnun kalman önemli ben ist yaşıyorum ve burda en uygun yazdığım fiyatta karar vermiş değilim nerde yapmalıyım diye ama bir karar vermem lazım artık benim deKocaeli deyim canım. Memleket burası tayinle yeni geldik biz. Net kararımız yoktu hastane ve doktor konusunda herkes farklı şey söylüyor. Çok iyi denen doktoru bir başkası kötülüyor. Hastane için de aynı. Kulaklarımı tıkayacağım artık bundan devam edeceğim İnşaAllah. Kocaeli Konak hastanesi doktor da Gülçin Hanım
Ben de sağda kafası solda ayakları var diye düşünüyordum ama kafası soldaydı bugün şaşırdım. Yavaştan baş aşağı dönmeye başlamış Doğuma hazırlıyor kendini dedi doktorBen renkli usg girdim ama çıktı vermedi yada yüzünü göstermedi diye vermedi pek hatırlamıyorum ama her zaman renkli bakılmadı ay ben okadar çok dr gezdim ki bi memlekette bir burda kaç has gittim hatırlamıyorum bile hangisi bakmıştı diyebenim de çok fazla olmaya başladı bu haftalar da sürekli topluyor kendini bi gün öyle bir yaptı ki korktum göbeğim resmen sivri oldu sorsan da o anlık görüntüyü söyler bu minikler hala çok dönüyor ve hatta baş aşağı ise yukarıya bile çıkabilir yer var sen kendin anlarsın nerde neyi var diye mesela ben anlıyorum ayaklar kaburgamın altında şuan :) başı da aşağıda
Ben biraz abarttım ama sen yine de almalısın hediye gelecek evet ama ne olacak ne kadar kullanışlı olacak bilmiyoruz hem onları kaldırıp biz de başkasına hediye yapabiliriz elimizde kalmaz ki öyle düşünüyorum ben aldıklarımı bi sıralayayım...Kıyafet olarak neler aldınız bayanlar. Çok bişey alma hemen büyüyor hediye de çok geliyor diyorlar ama kış çocuğu olacak bide hediye mi belliden çocuğu giydirmek için. İnçe zıbın fazla oldu ben de kalın kışlık alt üst pijama takımı alayım diyorum gerek yok battaniye ye sarıcan zaten diyorlar. Ne yapsam bilemedim. Kaçar tane neler aldınız neler alacaksınız yazar mısınız özellikle tecrübeli anneler yanıtlarsa sevinirim. Yarın çarşıya gideceğim bitsin artık alışveriş işi istiyorum. Yürümek bile zorlaştı artık
Canim hastane cikisi setinin icinden cikanlar dahil,0 aylik ve 0-3 aylik aylik toplam 3 tulumu, 5 alt ust pijamasi, 6 7 tane kisa kollu citcitli badisi, 2 tane ayakli pijama alti vsr. Okuyunca cok gibi gelebilir ama kis günü yika kurut her gun beklemekten iyidir kusacaklar ...caklar sonucta bol bol :)Kıyafet olarak neler aldınız bayanlar. Çok bişey alma hemen büyüyor hediye de çok geliyor diyorlar ama kış çocuğu olacak bide hediye mi belliden çocuğu giydirmek için. İnçe zıbın fazla oldu ben de kalın kışlık alt üst pijama takımı alayım diyorum gerek yok battaniye ye sarıcan zaten diyorlar. Ne yapsam bilemedim. Kaçar tane neler aldınız neler alacaksınız yazar mısınız özellikle tecrübeli anneler yanıtlarsa sevinirim. Yarın çarşıya gideceğim bitsin artık alışveriş işi istiyorum. Yürümek bile zorlaştı artık
Sürekli oynuyorlar ya bi yerde sabit kalmıyorlar taki yerleri tamamen daralana kadar böyle :)Ben de sağda kafası solda ayakları var diye düşünüyordum ama kafası soldaydı bugün şaşırdım. Yavaştan baş aşağı dönmeye başlamış Doğuma hazırlıyor kendini dedi doktor
Bu doktor fazla yoğun odasının önü hep kalabalık. Geldiğimiz yerde de öyleydi. Beş altı tane doktor vardı kadın Doğumda bizim gittiğimiz tıklım tıklımdı. Demekki insanlar memnun ki kalabalık oluyor. Bekleriz artık napalım yeter ki içimize sinsin. 32 bitti 33 e girdim artık sabitlemek lazım bir an önce. Sen de çok kurcalama bence hem fiyat hem ilgi orta halli oldu mu yeter. Bir şekilde gelecekler dünyaya :)En iyisini yaparsın takılma insanlara senin memnun kalman önemli ben ist yaşıyorum ve burda en uygun yazdığım fiyatta karar vermiş değilim nerde yapmalıyım diye ama bir karar vermem lazım artık benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?