- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.221
Valla biraz fazla üzerine düşünüyorum ben sanki dr beğensem hastaneyi beğenmiyorum has beğensem dr :) bi karar vermem lazım en yakın zaman da dediğin gibi bir şekilde gelecekler ama nasıl inş en Kolay en rahat şekilde olur doğumlarımızBu doktor fazla yoğun odasının önü hep kalabalık. Geldiğimiz yerde de öyleydi. Beş altı tane doktor vardı kadın Doğumda bizim gittiğimiz tıklım tıklımdı. Demekki insanlar memnun ki kalabalık oluyor. Bekleriz artık napalım yeter ki içimize sinsin. 32 bitti 33 e girdim artık sabitlemek lazım bir an önce. Sen de çok kurcalama bence hem fiyat hem ilgi orta halli oldu mu yeter. Bir şekilde gelecekler dünyaya :)
Ne yapmışsın canım sen uçmuşsun :) kusmuklu böcek olurlarsa anca yeter aslında.Ben biraz abarttım ama sen yine de almalısın hediye gelecek evet ama ne olacak ne kadar kullanışlı olacak bilmiyoruz hem onları kaldırıp biz de başkasına hediye yapabiliriz elimizde kalmaz ki öyle düşünüyorum ben aldıklarımı bi sıralayayım...
0 ay-9 adet uzun kollu zıbın
0 ay-4 adet alt üst takım
0 ay-3 adet eldiven ve 4 adet şapka
0 ay-4 adet önlük
0 ay-10 adet atlet
0 ay-2 adet sadece alt pijama
0 ay-6 adet tulum
0 ay- penye yelek
0-3 ay- 4 adet atlet
0-3 ay-2 adet sadece alt pijama
0-3 ay-4 adet tulum
0-3 ay-2 adet kısa kol zıbın
0-3 ay-3 adet uzun kol zıbın
0-3 ay-3 adet atlet
7 adet çorap
15 adet ağız bezi
3 adet battaniye 2 penye 1 örğü
1 adet müslin örtü
1 tane Chicco kauçuklu emzik 0-6 ay
1 tane avent yenidoğan biberon
1 tane tırnak makası
1 paket 12 açma bezi prima
1 paket göğüs pedi
12 paket unibeyby yenidoğan ıslak mendil
Küvet
Emzik kabı
2 paket dalan sabun tozu
2 adet müzikli oyuncak
İnş işine yarar
Pijamalar kalın kışlık mı canım yoksa inçe mi. İnçe üst üste giydirip battaniyeye sarmak mı iyiyoksa kışlık pijama giydirip üstüne inçe battaniye mi örtsekCanim hastane cikisi setinin icinden cikanlar dahil,0 aylik ve 0-3 aylik aylik toplam 3 tulumu, 5 alt ust pijamasi, 6 7 tane kisa kollu citcitli badisi, 2 tane ayakli pijama alti vsr. Okuyunca cok gibi gelebilir ama kis günü yika kurut her gun beklemekten iyidir kusacaklar ...caklar sonucta bol bol :)
Aynen evde özellikle yatarken hatta şu an da öyle kıpır kıpır durmuyor. Bütün nst de uyudu beyfendi :) zor uyandırdık :)Sürekli oynuyorlar ya bi yerde sabit kalmıyorlar taki yerleri tamamen daralana kadar böyle :)
Amin İnşaAllah ya Rabbim kolaylığını versin İnşaAllah. Biri diyor eğitim araştırmaya git öteki diyor kadın hastanesine başkası diyor özelde şuna git bir diğeri başka özelde başka doktor söylüyor... uzadı da uzadı benim. Kafamı da bulandırdılar iyice ama artık yeter dedim. Özelde çok uçuk olmayan fiyata devam edeceğim İnşaAllah doktoru da hastaneyi de öven çok. Bizim sağlık ocağındaki hemşire kendisi çalışmış. Kendi doğumunu da orda yapmış. Tavsiye ettiklerinden şikayet de gelmemiş. Ben de verdim son kararımı artık. Doktor yoğun ama ilgili o yeter banaValla biraz fazla üzerine düşünüyorum ben sanki dr beğensem hastaneyi beğenmiyorum has beğensem dr :) bi karar vermem lazım en yakın zaman da dediğin gibi bir şekilde gelecekler ama nasıl inş en Kolay en rahat şekilde olur doğumlarımız
Valla cnm altına yapar ne bileyim üste çıkar her şeyi batırır diye biraz fazla aldım ve ben uzakta olduğum için öyle çok hediye gelmez anca bir kaç parça bir şey olur okadar sülaleden uzaktayız da:) ama en uygun şekilde almaya çalıştım aşırı pahallı hiç birşey yok biberon ve emzik için çok araştırma yaptım kullanan kuzenler de aynı şeyi söyledi sen yine de al kıyafet bana kalırsa evin sıcaksa kalın almana gerek yok içine iki kat giydirip battaniye oh mis erkek çocuğu sıkıntıya gelemez der annem bilgin olsun aşırı aşırı giydirmeNe yapmışsın canım sen uçmuşsun :) kusmuklu böcek olurlarsa anca alında
Aynen evde özellikle yatarken hatta şu an da öyle kıpır kıpır durmuyor. Bütün nst de uyudu beyfendi :) zor uyandırdık :)
Senin içine sinmesi önemli benim içime sinen bir dr hala bulamadım koca ist çoğu suratsız özelde ama zannedersin devletten çalışıyorlar ilgisiz alakasız saçma sapan dr denk geldimAmin İnşaAllah ya Rabbim kolaylığını versin İnşaAllah. Biri diyor eğitim araştırmaya git öteki diyor kadın hastanesine başkası diyor özelde şuna git bir diğeri başka özelde başka doktor söylüyor... uzadı da uzadı benim. Kafamı da bulandırdılar iyice ama artık yeter dedim. Özelde çok uçuk olmayan fiyata devam edeceğim İnşaAllah doktoru da hastaneyi de öven çok. Bizim sağlık ocağındaki hemşire kendisi çalışmış. Kendi doğumunu da orda yapmış. Tavsiye ettiklerinden şikayet de gelmemiş. Ben de verdim son kararımı artık. Doktor yoğun ama ilgili o yeter bana
11,5 pardon yanlış alıntıBizim 7 tane papağan var
Penye takım var ama inçe geliyor bana kalın iki tane takım varyetmez gibi geliyor. Aşırı giydirmekte iyi değiş gerçekten. İnçe alıp oda sıcaklığına göre sarmak en iyisi sanırımValla cnm altına yapar ne bileyim üste çıkar her şeyi batırır diye biraz fazla aldım ve ben uzakta olduğum için öyle çok hediye gelmez anca bir kaç parça bir şey olur okadar sülaleden uzaktayız da:) ama en uygun şekilde almaya çalıştım aşırı pahallı hiç birşey yok biberon ve emzik için çok araştırma yaptım kullanan kuzenler de aynı şeyi söyledi sen yine de al kıyafet bana kalırsa evin sıcaksa kalın almana gerek yok içine iki kat giydirip battaniye oh mis erkek çocuğu sıkıntıya gelemez der annem bilgin olsun aşırı aşırı giydirme
Doğru söylüyorsun çok kalın almamak gerek o zaman. Penye tarzı ideal gibiCanim normal penye pijama benim aldiklarim. E ev illa ki sicak olacak, alttan da badi giyecekler, çoğunlukla da yatar pozisyonda olacaklari icin uzerlerine bisey ortulu olur. Oda sicakligi normal oldukca cocugu kat kat giydirmeyi dusunmuyorum basi ayagi sicakta olsun yeter derler zaten hep:)
Geçmiş olsun o sertleşme ara ara bendede oluyo korkuyorum daha öncede iğneyle durdurmuşlardı erken gelmemesi için benim miniğimide.Şimdi nasılsın?Kızlar akşam 7 buçukta başlayan karnım in taş gibi olması nefes almanın zor olmasi ve kasıklarımda acı hissi. Ara ara rahatladım ama bu türlü tamamen geçmemişti. Doktoruma mesaj atmaya çekindim. Direk hastaneye gekdik saat. 10 buçuk olunca, hemşireye söykedim nst ye bağladılar. Bı 5 dk sonra nst de sancı çıktı, ara ara sürekli sancı çıktı hem de 100 e kadar bazen
Ebe alttan kontrol etti açılma olmuş mu diye. Yokmuş çok şükür.
Yine yatış yapıldı ve art Arda 3 nidicard serum falan derken daha yeni azaldı sancılar.
Benim oğlum çok aceleci çıktı
Ama inşallah ilaçlarla durduracağız sıpayı.
Geçmiş olsun canım ya bu bendede oluyor gün içinde karnım bir anda taş gibi olup nefes alamıyorum hiç aklıma gelmedi doktora demekKızlar akşam 7 buçukta başlayan karnım in taş gibi olması nefes almanın zor olmasi ve kasıklarımda acı hissi. Ara ara rahatladım ama bu türlü tamamen geçmemişti. Doktoruma mesaj atmaya çekindim. Direk hastaneye gekdik saat. 10 buçuk olunca, hemşireye söykedim nst ye bağladılar. Bı 5 dk sonra nst de sancı çıktı, ara ara sürekli sancı çıktı hem de 100 e kadar bazen
Yine yatış yapıldı ve art Arda 3 nidicard serum falan derken daha yeni azaldı sancılar.
Çok geçmiş olsun canım ya ne kadar zor anne olmak dimiKızlar akşam 7 buçukta başlayan karnım in taş gibi olması nefes almanın zor olmasi ve kasıklarımda acı hissi. Ara ara rahatladım ama bu türlü tamamen geçmemişti. Doktoruma mesaj atmaya çekindim. Direk hastaneye gekdik saat. 10 buçuk olunca, hemşireye söykedim nst ye bağladılar. Bı 5 dk sonra nst de sancı çıktı, ara ara sürekli sancı çıktı hem de 100 e kadar bazen
Geçmiş olsun canım. İnşallah zamanında sağlıkla gelir miniğinKızlar akşam 7 buçukta başlayan karnım in taş gibi olması nefes almanın zor olmasi ve kasıklarımda acı hissi. Ara ara rahatladım ama bu türlü tamamen geçmemişti. Doktoruma mesaj atmaya çekindim. Direk hastaneye gekdik saat. 10 buçuk olunca, hemşireye söykedim nst ye bağladılar. Bı 5 dk sonra nst de sancı çıktı, ara ara sürekli sancı çıktı hem de 100 e kadar bazen
Çok geçmiş olsun canımKızlar akşam 7 buçukta başlayan karnım in taş gibi olması nefes almanın zor olmasi ve kasıklarımda acı hissi. Ara ara rahatladım ama bu türlü tamamen geçmemişti. Doktoruma mesaj atmaya çekindim. Direk hastaneye gekdik saat. 10 buçuk olunca, hemşireye söykedim nst ye bağladılar. Bı 5 dk sonra nst de sancı çıktı, ara ara sürekli sancı çıktı hem de 100 e kadar bazen
Canim gecmis olsun, durabildigi kadar tutarsiniz insallah dikkat et kendine. Bundan sonra artik yata yata beklemen lazim.Kızlar akşam 7 buçukta başlayan karnım in taş gibi olması nefes almanın zor olmasi ve kasıklarımda acı hissi. Ara ara rahatladım ama bu türlü tamamen geçmemişti. Doktoruma mesaj atmaya çekindim. Direk hastaneye gekdik saat. 10 buçuk olunca, hemşireye söykedim nst ye bağladılar. Bı 5 dk sonra nst de sancı çıktı, ara ara sürekli sancı çıktı hem de 100 e kadar bazen
Ben 4 ay sonra işe başlayıp işyerinde de süt sağacağım için emzirme sütyeni ve atleti ikisini de aldım. Ama evde olacaklar için kış bitene kadar sadece atlet yeter bence. Zaten onların da göğüs kısmı kalın oluyor.Bir soru daha hatta iki..
Birincisi kendimiz için EmZirme atleti mi yoksa EmZirme sütyeni mi daha kullanışlı olur
İkincisi hastanede elbise tarzı gecelik mi yoksa alt üst pijama takımımı daha iyi olur.
Allah izin verirse normal doğum istiyorum ona göre cevaplar mısınız.
Ben emzirme atleti aldim emzirme sutyeninden bir farki yok kalin bir penye. Ama eve gelip deneyince de cok gereksiz buldum, goguslerim zaten ufak herhangi bir atleti de saga sola cekerek emzirme isi yapilabilir.Bir soru daha hatta iki..
Birincisi kendimiz için EmZirme atleti mi yoksa EmZirme sütyeni mi daha kullanışlı olur
İkincisi hastanede elbise tarzı gecelik mi yoksa alt üst pijama takımımı daha iyi olur.
Allah izin verirse normal doğum istiyorum ona göre cevaplar mısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?