- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.401
Onu bilmiyorum canım. Benim de tam 29 ekime denk geliyor. Doktor 30’unda mutlaka al raporu dedi.Doktor kontrolüm 32+4 é denk geliyo o zaman alınabilir mi rapor
Senin kilonla bebeğin kilosu orantılı değil canm. Ben ilk 6 ay hiç kilo almadım ama bebek alıyordu.Kızlar kilolar ne alemde? Bendeki şeker yüksek çıkınca herşeyi yasaklamıştı diyetisyen, ve son 6 haftadır kilom aynı bu bebek hiç kilo almamışmı anlamına gelio?? Pzrtsi knrolüm, genelde sormam ama şimdi en merak ettiğim boyu posu???
canım yeni kanguru lar bel destekli onlar iyi ama bel sıkıntın varsa tavsiye etmem zaten doğumdan itibaren olanlar çok pahalı ve doğum şeklin nasıl olur bilmiyorum herkeste farklı etken oluyor benim spinal olduğu için benim bünyem kaldırmadı 2 sene bel ağrısı çektim o yüzden benim için değil kanguru lar ama çok heves ediyorum. bence doğumdan sonra bak bi kendini nasıl hissedersen ona göre al derim.
Ozaman benim depodan gidiyo deseneSenin kilonla bebeğin kilosu orantılı değil canm. Ben ilk 6 ay hiç kilo almadım ama bebek alıyordu.
canım hiç sıkıntı etme bence almaman daha iyi bebek alıyor merak etme o senin depolardan alıyor annesi =) kaç kilo aldın ki şimdiye kadar? ben 5 kilo aldım ve bu da son iki ayda hızlı aldım malesef bakalım doğuma kadar ne kadar alacağızKızlar kilolar ne alemde? Bendeki şeker yüksek çıkınca herşeyi yasaklamıştı diyetisyen, ve son 6 haftadır kilom aynı bu bebek hiç kilo almamışmı anlamına gelio?? Pzrtsi knrolüm, genelde sormam ama şimdi en merak ettiğim boyu posu???
Bel sıkıntısı çok şükür yokta şimdi bebeği önde taşıyoruz hafif bir temizlik yapsan bel ağrın oluyor, ordan yola çıkarak acaba kanguruyla nasıl olur,kimi ilk aylar olmaz diyor kimi 6 7 kilodan sonra çocuk durmaz diyo her kafadan bir sescanım yeni kanguru lar bel destekli onlar iyi ama bel sıkıntın varsa tavsiye etmem zaten doğumdan itibaren olanlar çok pahalı ve doğum şeklin nasıl olur bilmiyorum herkeste farklı etken oluyor benim spinal olduğu için benim bünyem kaldırmadı 2 sene bel ağrısı çektim o yüzden benim için değil kanguru lar ama çok heves ediyorum. bence doğumdan sonra bak bi kendini nasıl hissedersen ona göre al derim.
8 aldım ama normalde hamilelik boyunca alınması gereken standart bir kilo var sağlıklı anne ve bebek için,hani 5 kiloda çok az değilmi canım yaa??bende çok hızlı aldım onu sıkıntı yaparken şimdide durdu onu sıkıntı yapıyomcanım hiç sıkıntı etme bence almaman daha iyi bebek alıyor merak etme o senin depolardan alıyor annesi =) kaç kilo aldın ki şimdiye kadar? ben 5 kilo aldım ve bu da son iki ayda hızlı aldım malesef bakalım doğuma kadar ne kadar alacağız
denemek istersen al tabi canım =) sırtında taşındığında kolik azalıyormuş. ama yeni doğanda olmaz tabii slingler olur eski üsülü çarçaf sararlardı ya sırtında taşırlardıBel sıkıntısı çok şükür yokta şimdi bebeği önde taşıyoruz hafif bir temizlik yapsan bel ağrın oluyor, ordan yola çıkarak acaba kanguruyla nasıl olur,kimi ilk aylar olmaz diyor kimi 6 7 kilodan sonra çocuk durmaz diyo her kafadan bir seskraftın çok güzel çok beğeniyorum çok saglam duruyo alırım galiba bi denemek lazım
Aynıyız hepimiz yaştan değildir o kosturmacamız fazla ikide bende var ders çalıştırmaktan nefret ediyorum bize ders çalıştıran olmadı yaniHamilelik takvimlerimizde çoğumuz 30 lu haftalardayız artık heyecan yapıyorum ve bazı sıkıntılarım yüzünden vakit çabuk geçsin diyorum sanki zaman durdu geceleri çok uzun uyuyamıyorum bayağı zorlandım oğlumda sıkıntım olmamıştı galiba yaş ilerledikçe hamilelik daha zor doğumuma çok var da vaktinde gelsinde inşallah valla koşturmayı rahatça iş yapmayı gezmeyi özledim zaten eşimle 8 ay oldu arkadaş gibiyiz onun için de üzülüyorum Allah tan çok anlayışlı ve güveniyorum şu son 15 güne kadar koşturmaca vardı bende ama artık ufak tefek ağrılarım var rahat iş yapamıyorum annem geldi ev işi onda mutfak bende bayağı rahatladım yoksa çok perişandım artık oğlumda 1 e başladı okuma yazma çalıştırmam lazım niye anlattım ki şimdi dime bunları rahatlıyorum size yazınca :))))))
içini ferah tut canım bak yarın bebeğini görünce rahatlayacaksın =) hepimiz aynıyoz sanırım doktora gittiğimizde miniklerimizi gördüğümüzde soracaklarımızı unutuyoruz çocuğunu8 aldım ama normalde hamilelik boyunca alınması gereken standart bir kilo var sağlıklı anne ve bebek için,hani 5 kiloda çok az değilmi canım yaa??bende çok hızlı aldım onu sıkıntı yaparken şimdide durdu onu sıkıntı yapıyomyarın ola hayrola bi hafta önde giden bebeğim gerilemedi inşallah yarın öğrenirim artık,usg ekranına bakınca soracağım bütün sorular kafamdan uçup gidiyor eve gelince kendi kendime sahi dra şunu şunu soracaktım diyip kendi kendime gülüyorum
Eskilerin bildiği kesin benim annem nasıl büyüttüyse 17 yaşına kadar hiç hastane yüzü görmedim ilk gitiğimde sivilce içindidenemek istersen al tabi canım =) sırtında taşındığında kolik azalıyormuş. ama yeni doğanda olmaz tabii slingler olur eski üsülü çarçaf sararlardı ya sırtında taşırlardıeskiler biliyormuş bence =)
bende oluyordu canım sureklı onun içindeydı oyle bızımkı 5-10 dakkalık sey degıldı
Canim persembe günü 32 +0 'dim doktorum çalışmak istiyorsan 1 hafta sonra gel oyle vereyim calisabilir raporunu bence dogumdan sonraki haftana aktarırsın senin için iyi olur 1 hafta avantaj dedi bana bende öyle yapacam doktordan doktora değişir belki bilemiyorumDoktor kontrolüm 32+4 é denk geliyo o zaman alınabilir mi rapor
Aynen canım benimde tek istediğim sağlıklı olması işte sadece acabalar var kafamdaiçini ferah tut canım bak yarın bebeğini görünce rahatlayacaksın =) hepimiz aynıyoz sanırım doktora gittiğimizde miniklerimizi gördüğümüzde soracaklarımızı unutuyoruz çocuğunukilo konusunda işte bu aon trimester baya alınıyor ya birde sağlıklı beslenmiyorum malesef :/ daha çok alırım bu gidişle. kızımda 13 kilo almıştım ve doğum sonrası 15 kilo vermiştim o yüzden pek sıkıntı yapmıyorum aslında. bunda fazla almadım evet. bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da kilo verilir de alınır da =)
Nasıl verdin 15 kiloyu dogumdan sonraiçini ferah tut canım bak yarın bebeğini görünce rahatlayacaksın =) hepimiz aynıyoz sanırım doktora gittiğimizde miniklerimizi gördüğümüzde soracaklarımızı unutuyoruz çocuğunukilo konusunda işte bu aon trimester baya alınıyor ya birde sağlıklı beslenmiyorum malesef :/ daha çok alırım bu gidişle. kızımda 13 kilo almıştım ve doğum sonrası 15 kilo vermiştim o yüzden pek sıkıntı yapmıyorum aslında. bunda fazla almadım evet. bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da kilo verilir de alınır da =)
Onun içinde kendini anne karnında hissedidip rahat oluyormuş ama işte bizimde rahat etmemiz gerekiyor?bizim bi arkadaş takmıştı bebek düşecek gibi duruyordu ben baktıkça panikliyordum, kızlarımda benim vardı kullanmayı beceremedim hep düşek sandım birilerine verdim, içimde kaldı açıkçasıbende oluyordu canım sureklı onun içindeydı oyle bızımkı 5-10 dakkalık sey degıldı
bebişlerimiz kiş bebegı içinde sıcak duruyorlar baya rahatlar acıkcası ama anne için zor tabı al içnde kalmasın ben bıdaha pek alıstırmak ıstemıyorum acıkcasıOnun içinde kendini anne karnında hissedidip rahat oluyormuş ama işte bizimde rahat etmemiz gerekiyor?bizim bi arkadaş takmıştı bebek düşecek gibi duruyordu ben baktıkça panikliyordum, kızlarımda benim vardı kullanmayı beceremedim hep düşek sandım birilerine verdim, içimde kaldı açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?