2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Su pijama isi dert oldu bana ya internetten alcam ama bir suru marka var bide incecik olmasindan korkuyorum ic gosterir . Var mi tavsiyesi olan
Ben bymecit.com dan aldim markasi da mecit onceden bir magazada gordum bu markayi arastirdim ama magazada 130 tlydi ben netten 89.99 aldim 2 gunde geldi.

biz daha hiçbişey konusmadık 2 hafta sonra nasıpse kontrolum var doktoruma danısayım o bızı yonlendırır buyuk ıhtımal

bizde kadın doğum doktoruna sormuştuk o bizi çocuk genel cerrahına yönlendirdi. hayırlısıyla inşallah önce kucağımıza alalım sonra sünnetini yapabilelim inşallah

ben ilk günler yaptıramam ya aglarsa filan baska derdi olsa hep sünnetten midir diye korkarım :S o yüzdeen 7 aylık oldugunda yaptırmayı düşünüyorum açıkcası

bende aynı şeyden korktum canı yanarmı acaba falan diye yaptıran 2 kişiyle konuştum rahat olduğunu söyledi. doktorda hiçbir şey anlamayacağını sargısı bile olmayacağını söyledi. yeni doğduğu için vücut ve deri kendini çok hızlı yeniliyor 2 güne tamamen toparlıyor dedi. bizde inanıyoruz öyle olduğuna..ama önemli olan senin içinin hangisiyle rahat edeceği canım gerisi boş herkes kendini bilir. haklarımızda hayırlısı inaşllah her zaman

Börek yapan kızlar ne koydunuz böregin içine bende patatesli severim yapıyım dedim ama etrafımdakiler patatesli börek buzlukta çok kalmaz tadı kötü olur dediler ne yapsam ki
Ben önceden ıspanaklı yapmıştım güzel olmuştu. Şimdi patatesli yaptım ama kötü olacağını sanmıyorum. Sonuçta hazır satılan patatesliler de var kötü olsa üretilmez :/

Börek yapan kızlar ne koydunuz böregin içine bende patatesli severim yapıyım dedim ama etrafımdakiler patatesli börek buzlukta çok kalmaz tadı kötü olur dediler ne yapsam ki
canım patatesli bizde hiç yenmediği için denemedim ama peynirli, mercimekli ve kıymalı yapıyorum hiç bir şey olmuyor.

Ben önceden ıspanaklı yapmıştım güzel olmuştu. Şimdi patatesli yaptım ama kötü olacağını sanmıyorum. Sonuçta hazır satılan patatesliler de var kötü olsa üretilmez :/

canım patatesli bizde hiç yenmediği için denemedim ama peynirli, mercimekli ve kıymalı yapıyorum hiç bir şey olmuyor.
Sagolun kızlar o zman bende kıymalı patatesli ıspanaklı yapıp atarım buzluga annemde kete yapıcak atıcaz buzluga. Yeterli olur heralde

Tabi kaynamis sogumus su gibi olmaz gozun aliyosa gotur tabi canim, ben hastanede ugrasamam sanirim. Pamugu gectim bezleri bile baglayamayip heba edebilirim
cnm termosum kucuk goturulebilir.ya insallah oyle aman aman agrilarimiz olmaz.ben yine de goturuyum de kullanip kullanamamaya hastanede karar veririm artik cnm.
puset goturmekten vazgectim ama hem cok agir hem bebegimi kucagimda tasiyip eve getirmek istiyorum.ilk evine gircegi zmn kucagimda girsin istiyorum

doktorun hiç olumlu biri değilmiş bu tip doktorlardan hiç hoşlanmıyorum hep olumsuzlar ve genelde sezaryen tercih ediyorlar bu yolla da gebenin bilinç altına sezaryen fikrini iyice yerleştiriyor

inşallah olmaz cnm inşallah.. sanırım benim üşüttüm diye de oldu. çünkü ayaklarımı daha sıcak tuıtalı agrılarım azaldı, artık sanırım iyice dikkat etmemiz gerekiyor
Geçmiş olsun canım havalar daha sıcak şimdiden üşüttüğüne göre sen artık çorapsız ceketsiz kalma benceşimdi değil ama doğum sonrası üşütmesek çok güzel olur Rabbim hepimizi hertürlü negatif etkenlerden hastalıklardan korusun inşallah

Su pijama isi dert oldu bana ya internetten alcam ama bir suru marka var bide incecik olmasindan korkuyorum ic gosterir . Var mi tavsiyesi olan
Canım ben aldım inatagramda zerrebebe var. Toptan fiyatına satıyor korkarak aldık kız kardeşim de hamile onunla. Ertesi gün geldi hemen beğendik malı da öyle dandik diil. Dışarıdaki fiyatların yarısı nerdeyse.

sherin canim ben de internetten bymecit pijamadan aldim. Daha once de almistim ordan yillarca ne rengi soldu ne kumasina bisey oldu baya kaliteli fiyatı da makul bi bak o siteye de. Ben alt ust beyaz pijama alip sabahlik olarak.lcwdan cicek ddesenli sabahlik aldim 40 liraya, sabahlik cok sevdiğim kullandigim hisey değil onyuzden sabahlikli takimlara o kadar ppara vermek istemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…