2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cok hizli :) kan uyusmazligi icin 28. Haftada gel igne vurul dedi. Folik asite devam ett. 5 hafta sonra kontrole gel dedi canimm
Çok hızlı olmuş sinir olmuşsundur. Sen haftalarca bekle sonra 3 dk da bitsin

Kızlar çok meraktayım bi benle ilgilenseniz

Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Değerin iyi yükselmiş mi diye bakarsın haftaya Dr a gidersin
Epilepsi ilaçlar bırakılmamalı diye biliyorum bende hep Dr kontrolü lt da olmalısın. Senin için çok sevindim. RABBIM bu mübarek günde hepimize sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Canim bebegi gormek icin diyorsan elle tabiki bakmiyor. Ultrason cihazinin probuyla bakiyor. Cok az giriyor. Üstünde örtü oluyor zaten açıkta kalan bir yer yok yani
Ha iyi bari. Hiç vajinal muayene olmadım, daha doğrusu hiç izin vermedim. Cevap icin sağol

Evet bırakılmamalı ama işte içgüdüsel olarak farklı düşünüyorsun bir anda. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.

inş herlşey çok güzel geçer,
ilacın gebelkte kullanılabilecek türden miymiş

sen nedne 24 ü yazdın bebeğinin doğum tarihine,
benim sat 14 marttı ben senden önce doğum yapacak görünüyourm?
değerin de gayet iyi canım bekle bi kaç gün kan ver yüklselişi gör
Ben son adet tarihim 18 martta beklenen adet günüm 11 nisandı yukarıya yazdığım tarih beklediğim adet günüm 11 nisan

ancak merak ettim epilepsi kaynağı neymiş çünkü 37 yaşında durup dururken ortaya çıkmış

Geçen sene mart ayında park ettiğim arabayı çalıştırıp üzerine 5 kat merdiven çıkıp arabanın durduğu bir kaza yaptım. Ve ben bu olayı hatırlamıyorum yanımda da yeğenim ve 1 yaşında kızı vardı... Bu olaydan sonra bir sürü doktor test ve tetkik sonucunda epilepsi teşhisi kondu. Doktorların söylediğine göre her insan hayatında bir kere nöbet geçirirmiş. Ama bunun farkına varmazmış bir çoğu. Benim ki acı bir şekilde farkına vardırdı kendine. Epilepsi binlerce çeşidi ve nedeni olan bir hastalık. 80 yaşında olup teşhis konulan bile var. Şükürler olsun ilaçlarım ayarlandı ve ben bi iki nöbetle kontrol altına aldım. Fakat şimdi anne olacağını öğrenince insan mantık yetisini kaybediyor maalesef..

Canim hosgeldin seninle ayni yastayiz hic korkma doktor sonucta hamile oldugunu biliyor bebegi de tehlikeye atmaz ben de romatoit hastasiyim benim ilaclarim kesinlikle yasak kullanamam yalnizca cok agrim olunca kortizon kullanabilirsin dedi yani demem o ki kendini uzme rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin

Çok geçmiş olsun ama böyle düşünme yiyecek ekmeği varsa bunun kimse önüne geçemez. Sen epilepsi ilacı kullanıyorsun ben kullanmıyorum ama şuan her ikimizde aynı risklere sahibiz. Aynı şeyler için bekliyoruz keseyi kalp atışı mış 2 li test iş ayrıntılı usg miş VS.

Ben son adet tarihim 18 martta beklenen adet günüm 11 nisandı yukarıya yazdığım tarih beklediğim adet günüm 11 nisan
tamam şimdi oldu,
sat a göre ayarlanıyor ya senin sat bendne geç tarihte, ok,
biz arkadan gelenleriz bu topicte,
bebeğin oğlak olacak senin bu durumda, ben sınırdan yırttım görünüyor ama elbette belli olmaz son anda:)

Amin inşallah. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Allah, herkesin gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah.

Yani muhtemel doğum tarihi 10 Aralık ama sonuçta sezeryan olacağım için bu tarihten bayağı önce olacak benimde

Evet canim cogu kisinin adet dongusunde agrisi oluyor bence sıkıntı yok. Lekelenmen durdu demi
bellı olmuyor canım bı yok bır var artık bız onunla butunlestık artık ama ole eskısı kadar bıle gelmıyor daha bole sarımtırak gelıyor bakım belkı bı kac gune gecer artık sabah aksam alıyorum cunku fıtılı

Aslinda sorun var deseydi hizlica yollasaydi sinir olabilirdim :) ama iyi diyince insan cok takilmiyor :)

Sevindim canim insallah tamamen kesilir hem zaten kirmizi olmadigi surece takilmayin diyor doktorlar . saglikla buyusun bebisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…