- 26 Nisan 2008
- 2.912
- 1.055
- 373
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.721
Çok hızlı olmuş sinir olmuşsundur. Sen haftalarca bekle sonra 3 dk da bitsinCok hizli :) kan uyusmazligi icin 28. Haftada gel igne vurul dedi. Folik asite devam ett. 5 hafta sonra kontrole gel dedi canimm
Kızlar çok meraktayım bi benle ilgilenseniz
Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Değerin iyi yükselmiş mi diye bakarsın haftaya Dr a gidersinİçim kıpır kıpır gidip görsem bi an önce herşey yolunda dese doktor , kendim kendime vesvese yapıyorum bildiğim herşeyi unuttum şu an , bi kızım var beş yaşında geçen sene 17 haftalıkken rahim ağzı polip yüzünden erkek bebeğimi kucağıma alamadan kayıp yaşadım hep korku var içimde ondan endişem telaşım kusuruma bakmayın Rabbim biliyo ya içimi çok istiyorum sağlıkla gelsin bu defa
Epilepsi ilaçlar bırakılmamalı diye biliyorum bende hep Dr kontrolü lt da olmalısın. Senin için çok sevindim. RABBIM bu mübarek günde hepimize sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinHerkese merhaba,
Aranızda yeniyim bende. 04 nisan günü anne olacağımı öğrendim. Ne hissettiğimin tarifi bile yok. 38 yaşındayım ve anne olmak için her gün dua ettim Allaha. Allah'ım herkesin yakarışını duysun inşallah. Aynı zaman da 1 sene önce teşhis konulmuş epilepsi hastasıyım. Anne olacağımı öğrendiğim gün ilacımı içmeyi bıraktım. Korktum çünkü..Bugün sabah ta nöroloji doktoruma gittim. İlacı kesinlikle bırakamayacağımı, tekrar başlamam gerektiğini, ilacı kullanmazsam tehlikesinin çok daha büyük olacağını söyledi. Ve ben o kadar çok üzülüyorum ki ilaç içmek zorunda kaldığım için. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Ha iyi bari. Hiç vajinal muayene olmadım, daha doğrusu hiç izin vermedim. Cevap icin sağolCanim bebegi gormek icin diyorsan elle tabiki bakmiyor. Ultrason cihazinin probuyla bakiyor. Cok az giriyor. Üstünde örtü oluyor zaten açıkta kalan bir yer yok yani
Çok hızlı olmuş sinir olmuşsundur. Sen haftalarca bekle sonra 3 dk da bitsin
Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Değerin iyi yükselmiş mi diye bakarsın haftaya Dr a gidersin
Epilepsi ilaçlar bırakılmamalı diye biliyorum bende hep Dr kontrolü lt da olmalısın. Senin için çok sevindim. RABBIM bu mübarek günde hepimize sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
ancak merak ettim epilepsi kaynağı neymiş çünkü 37 yaşında durup dururken ortaya çıkmışAmin canım, teşekkürler
inş herlşey çok güzel geçer,Herkese merhaba,
Aranızda yeniyim bende. 04 nisan günü anne olacağımı öğrendim. Ne hissettiğimin tarifi bile yok. 38 yaşındayım ve anne olmak için her gün dua ettim Allaha. Allah'ım herkesin yakarışını duysun inşallah. Aynı zaman da 1 sene önce teşhis konulmuş epilepsi hastasıyım. Anne olacağımı öğrendiğim gün ilacımı içmeyi bıraktım. Korktum çünkü..Bugün sabah ta nöroloji doktoruma gittim. İlacı kesinlikle bırakamayacağımı, tekrar başlamam gerektiğini, ilacı kullanmazsam tehlikesinin çok daha büyük olacağını söyledi. Ve ben o kadar çok üzülüyorum ki ilaç içmek zorunda kaldığım için. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Ben son adet tarihim 18 martta beklenen adet günüm 11 nisandı yukarıya yazdığım tarih beklediğim adet günüm 11 nisansen nedne 24 ü yazdın bebeğinin doğum tarihine,
benim sat 14 marttı ben senden önce doğum yapacak görünüyourm?
değerin de gayet iyi canım bekle bi kaç gün kan ver yüklselişi gör
ancak merak ettim epilepsi kaynağı neymiş çünkü 37 yaşında durup dururken ortaya çıkmış
inş herlşey çok güzel geçer,
ilacın gebelkte kullanılabilecek türden miymiş
Canim hosgeldin seninle ayni yastayiz hic korkma doktor sonucta hamile oldugunu biliyor bebegi de tehlikeye atmaz ben de romatoit hastasiyim benim ilaclarim kesinlikle yasak kullanamam yalnizca cok agrim olunca kortizon kullanabilirsin dedi yani demem o ki kendini uzme rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinHerkese merhaba,
Çok geçmiş olsun ama böyle düşünme yiyecek ekmeği varsa bunun kimse önüne geçemez. Sen epilepsi ilacı kullanıyorsun ben kullanmıyorum ama şuan her ikimizde aynı risklere sahibiz. Aynı şeyler için bekliyoruz keseyi kalp atışı mış 2 li test iş ayrıntılı usg miş VS.Geçen sene mart ayında park ettiğim arabayı çalıştırıp üzerine 5 kat merdiven çıkıp arabanın durduğu bir kaza yaptım. Ve ben bu olayı hatırlamıyorum yanımda da yeğenim ve 1 yaşında kızı vardı...Bu olaydan sonra bir sürü doktor test ve tetkik sonucunda epilepsi teşhisi kondu. Doktorların söylediğine göre her insan hayatında bir kere nöbet geçirirmiş. Ama bunun farkına varmazmış bir çoğu. Benim ki acı bir şekilde farkına vardırdı kendine. Epilepsi binlerce çeşidi ve nedeni olan bir hastalık. 80 yaşında olup teşhis konulan bile var. Şükürler olsun ilaçlarım ayarlandı ve ben bi iki nöbetle kontrol altına aldım. Fakat şimdi anne olacağını öğrenince insan mantık yetisini kaybediyor maalesef..
tamam şimdi oldu,Ben son adet tarihim 18 martta beklenen adet günüm 11 nisandı yukarıya yazdığım tarih beklediğim adet günüm 11 nisan
Canim hosgeldin seninle ayni yastayiz hic korkma doktor sonucta hamile oldugunu biliyor bebegi de tehlikeye atmaz ben de romatoit hastasiyim benim ilaclarim kesinlikle yasak kullanamam yalnizca cok agrim olunca kortizon kullanabilirsin dedi yani demem o ki kendini uzme rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
Çok geçmiş olsun ama böyle düşünme yiyecek ekmeği varsa bunun kimse önüne geçemez. Sen epilepsi ilacı kullanıyorsun ben kullanmıyorum ama şuan her ikimizde aynı risklere sahibiz. Aynı şeyler için bekliyoruz keseyi kalp atışı mış 2 li test iş ayrıntılı usg miş VS.
bellı olmuyor canım bı yok bır var artık bız onunla butunlestık artık ama ole eskısı kadar bıle gelmıyor daha bole sarımtırak gelıyor bakım belkı bı kac gune gecer artık sabah aksam alıyorum cunku fıtılıEvet canim cogu kisinin adet dongusunde agrisi oluyor bence sıkıntı yok. Lekelenmen durdu demi
Aslinda sorun var deseydi hizlica yollasaydi sinir olabilirdim :) ama iyi diyince insan cok takilmiyor :)Çok hızlı olmuş sinir olmuşsundur. Sen haftalarca bekle sonra 3 dk da bitsin
Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Değerin iyi yükselmiş mi diye bakarsın haftaya Dr a gidersin
Epilepsi ilaçlar bırakılmamalı diye biliyorum bende hep Dr kontrolü lt da olmalısın. Senin için çok sevindim. RABBIM bu mübarek günde hepimize sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Sevindim canim insallah tamamen kesilir hem zaten kirmizi olmadigi surece takilmayin diyor doktorlar . saglikla buyusun bebisin :)bellı olmuyor canım bı yok bır var artık bız onunla butunlestık artık ama ole eskısı kadar bıle gelmıyor daha bole sarımtırak gelıyor bakım belkı bı kac gune gecer artık sabah aksam alıyorum cunku fıtılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?