- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.141
Annem bilet almis cok erken tarihe ya. Benim dogum 26 aralik gorunuyor, 5 aralikta 37+0 olup izne ayriliyorum. Annem bir hafta veya 10 gun kalabilcek. Araligin 8 ine almis. Dedim cok erken, bence degil dogurursun o zamana dedi
Canım takma hiçbir şey i az kaldı zaten sabredelim. Allah in izniyle biz de sağ salim kavuşacağız inşallah.Lalekiran cnm bebimde kesfette surekli cikiyor doktorlar.izlememeye calisiyorum cok agliyorum yokaa ama bugun bende kalkar kalmaz gozume carpti izledim bi kac video
Allah im su sikıntıli sureclerim bitsin de su 2 ay su gibi gecsin rahatlayim bebegimi kucagima aliyim artik bende dedim.aglaya aglaya icim disima cikti.cok yiprandim.cok stresli hamielik geciriyorum bebegime yansiyo diye de agladim bi suru insallah bebegim cikinca telafi edicem bebegimle.bebegime affet beni diye agliyorum salak gibi benim yuzumden strese giriyor diye.bi de ben strese girince yorulunca hic hareket etmiyor kuzum anliyor sanki
32+0 da 1870 gr dı. Normal haftasıyla uyumlu dedi doktorKizlar 31+2 yim bugun. Randevum vardi. Kilosu 1744 boy 44 cm cikti degerlendiremedim. Normal mi az mi veya cok mu. Bilgisi olan var mi acaba. Sizlerin nasil
Ben ingilizce ogretmeniyim, her kademede calistim ama ilkokul ogrencisi kadar da velisi kadar da meslek lisesinde bile yorulmadimCanım 1. sınıfta tek tek teslim ettim, çıkışta dakikalarca beklediğim çok oldu. Artık geçen sene 2. dönem hiç beklememeye başladım alışmıştı bizimkiler. Bu sene 3. sınıflar, haftada bir gün bekliyorum sadece velilerle görüşmek için. Benden önce sabah idareye gitmiş zaten, müdür yardımcımız senin boş boş konuşan bir velin var kadın dinlemiyor bile, göndermedik sana yolladık evine dedi.
Eşim de diyor ki çok ağız dalaşına girmeseydin bir şey yaparlarsa görürsün. Öyle cahil cühela, çingenelerin olduğu bir kesim. Bir bakmışsın arabayı çizmişler.
Ölçüyorum ben. Çok Halsiz kalıyorum bazen bir ölçüyorum tansiyon yerlerde. Büyük9-10 küçük 5-6 çıkıyorKızlar hiç tansiyonunuzu ölçüyormusunuz ?
Canim nobetci ilgilensin sen niye ugrasasin ki senin gorevin degil. Beni ilgilendirmez nobetci ogretmenle konusun de gecCok sinirim bozuldu bugun ya.
2. Siniftan beri cocuklari ailelerine tek tek teslim etmiyorum, bahcede bir toplanma yerimiz var orada oluyor cocuklar. Beklersem yarım saat 1 saat beklemek durumunda kalıyorum, her gün durum soranlar, öğretmen nasıl olsa bekliyor diye pazara uğrayıp gelenler vs... Zaten 1. Sinif haric beklemek zorunda da değilmişiz. Gecen bir velim 5'te aldi cocugunu biz 2.30da çıkıyoruz.
Bu sene 13 yeni öğrenci geldi, bir tanesinin annesi çıkışta gelip "dünyadaki tek hamile sen misin, çocukları niye beklemiyosun" diye benimle kavga etti resmen. Kızıyla bir kaç kız tartışmış,ben öğle arası da başlarında olacakmışım, teneffuste yokmusum falan.
Bir suru planim vardi bugun, pazar ve balık günümüz bizim. Geldim direk yattım cok canım sıkıldı.
Başım çatlıycak resmenYapıyor canım maalesef
Çok teşekkürler canim bende bakayım hepsi buradayaBu çantayı e bebekte görüp begenmiştim canım e bebekte 189 tl di
hepsiburada da indirime girmişti ordan 124 tl aldım
Roxanne sırt çantası diye geçiyor begendiysen başka sitelerden de bakabilirsin canım
Markası babyes
Bol su iç canım aklıma başka bi şey gelmiyor maalesefBaşım çatlıycak resmen
Ben de hergün ölçüyorum sabah öğle akşam. En yüksek 11 /7 çıkıyor. Genelde de 10 /6Kızlar hiç tansiyonunuzu ölçüyormusunuz ?
Kızlar kontrolden geldim bende 32+1 iz 2180 olmuş ogluşum çok gibi geldi ☺☺ kasım 30 da olacak dogumda hayırlısıyla 2 haftada gidiyorum iki hafta sonra haftada gitcez ve her hafta nst ye girecekmişim heyecan dorukta
erken almış gerçekten eğer gelince doğuma kadar bekleyecekse ve doğumdan sonra da 1 hafta beklerse sıkıntı yok da ya değilse sıkıldım diyip gidecekse çok erken olmuş ..benim kızımdayken erken doğum riski olmuştu ama ona rağmen kızım 41i doldurup doğdu yani belli olmuyorAnnem bilet almis cok erken tarihe ya. Benim dogum 26 aralik gorunuyor, 5 aralikta 37+0 olup izne ayriliyorum. Annem bir hafta veya 10 gun kalabilcek. Araligin 8 ine almis. Dedim cok erken, bence degil dogurursun o zamana dedi
Daha önce burada biri lohusa takımları için instagram da zerre bebe sayfasini önermişti. Orada gercekten uygun takimlar var. Ben almasaydim ordan bakardim. Yalnız benim aldigim takim orada 200 ben 170 e almistim aldığım yer indirim yapmıştı.
Gecelik aldınız mı? Ben yedek pijama alti koyacağım başka takıma gerek var mi ki?
Merhaba Adana'da hangi hastahanw ve dr a gidiyorsunuz acaba bende adanadayim merak ettim Dr nuz gün aralığı vermiş ya ben hiç konusmadimda gunben adanada yaşıyorum. kompedan var oradan uzun lohusa gecelik aldım 70 liraya sonra bir de pentiden aldım gecelik ve sabahlık 150 liraya. evdende alt üst bir eşoftman takımı götürücem çıkış için yeterli olur diye düşünüyorum. en azından sikir olsun
Evet senin durumun çalışmak zor olur inş azalır diye dua edeliminşallah olmaz canım bir de ben 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum bu ağrıyla biraz zor olur
Bizim mudur yardimcilari ilgileniyor gelmeyen cocuklarin aileleriyle. Gecen sene de hic beklemedim, bu sene de beklemeyecegimi yazdim velilere.Fazla kalamaz mi? belki kalır.
Şu ogrenci bekleme olayinda da net olman lazim zorunlulugun yok çünkü. Bizim ilkokulda ogretmen kizimi almam gerekiyor kimsenin çocuğunu bekleyemem diye uyarmisti. Yine cikista gelmeyen velilerin çocuğunu güvenliğin oraya bırakıp gidiyordu. Geciken velilerede kızıyordu.
Daha once hic boyle bir sorun yasamamistim yani bir sey olsa bile boyle terbiyesizce dile getiren olmamisti. Bi hamile sen misin dedi resmen ne alakasi varsa...Ben ingilizce ogretmeniyim, her kademede calistim ama ilkokul ogrencisi kadar da velisi kadar da meslek lisesinde bile yorulmadimhic uzme kendini, hele de idare de velinin bilincindeyse muhattap bile olma hocam
Nobetciler beklemiyor ki cikista hepsi gidiyor ama mudur yardimcilari bakiyor. Kadinin derdi guvenlikten ziyade cocuklarin basinda olayim da simarmasinlar. Ogle arasi da cikmayip bekleyecekmisim.Canim nobetci ilgilensin sen niye ugrasasin ki senin gorevin degil. Beni ilgilendirmez nobetci ogretmenle konusun de gec
Yok canim bekleyemez zaten 1 hafta 10 gun kalabilecekti ne zaman alirsa. Bebek ileride cikinca kendi kendine erken dogar diye dusunmus ama hic bir doktor erken dogabilir falan demedi.erken almış gerçekten eğer gelince doğuma kadar bekleyecekse ve doğumdan sonra da 1 hafta beklerse sıkıntı yok da ya değilse sıkıldım diyip gidecekse çok erken olmuş ..benim kızımdayken erken doğum riski olmuştu ama ona rağmen kızım 41i doldurup doğdu yani belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?