2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Annem bilet almis cok erken tarihe ya. Benim dogum 26 aralik gorunuyor, 5 aralikta 37+0 olup izne ayriliyorum. Annem bir hafta veya 10 gun kalabilcek. Araligin 8 ine almis. Dedim cok erken, bence degil dogurursun o zamana dedi

Fazla kalamaz mi? belki kalır.

Şu ogrenci bekleme olayinda da net olman lazim zorunlulugun yok çünkü. Bizim ilkokulda ogretmen kizimi almam gerekiyor kimsenin çocuğunu bekleyemem diye uyarmisti. Yine cikista gelmeyen velilerin çocuğunu güvenliğin oraya bırakıp gidiyordu. Geciken velilerede kızıyordu.

Canım takma hiçbir şey i az kaldı zaten sabredelim. Allah in izniyle biz de sağ salim kavuşacağız inşallah.

Daha önce burada biri lohusa takımları için instagram da zerre bebe sayfasini önermişti. Orada gercekten uygun takimlar var. Ben almasaydim ordan bakardim. Yalnız benim aldigim takim orada 200 ben 170 e almistim aldığım yer indirim yapmıştı.

Gecelik aldınız mı? Ben yedek pijama alti koyacağım başka takıma gerek var mi ki?

Ben ingilizce ogretmeniyim, her kademede calistim ama ilkokul ogrencisi kadar da velisi kadar da meslek lisesinde bile yorulmadim hic uzme kendini, hele de idare de velinin bilincindeyse muhattap bile olma hocam

Canim nobetci ilgilensin sen niye ugrasasin ki senin gorevin degil. Beni ilgilendirmez nobetci ogretmenle konusun de gec

kizlar sizinde gobeginiz aciyor mu
benim dün bebek aksam hep sağ tarafimdaydi taş gibiydi.
son 2 3 gundur de gobegim aciyor
pazartesi doktoruma randevum var bakalim insallah aksilik yoktur.
ve acayip tum kemiklerim agriyor.usutmusum.

bende geçen hafta gitmiştim 32+3 te benimkide 2100 dı. doktor normal dedi. bende tombiş oğlum diyorum benide 3 hafta sonra gel dedi. 2 keredir nst ye bağlanıyorum. senin doğum kesin mi yani sezeryan mı diye gün verdi. ben normal istedim 25 kasım 5 aralık arası gelir dedi. o yüzden sordum canım yanlış anlama

Annem bilet almis cok erken tarihe ya. Benim dogum 26 aralik gorunuyor, 5 aralikta 37+0 olup izne ayriliyorum. Annem bir hafta veya 10 gun kalabilcek. Araligin 8 ine almis. Dedim cok erken, bence degil dogurursun o zamana dedi
erken almış gerçekten eğer gelince doğuma kadar bekleyecekse ve doğumdan sonra da 1 hafta beklerse sıkıntı yok da ya değilse sıkıldım diyip gidecekse çok erken olmuş ..benim kızımdayken erken doğum riski olmuştu ama ona rağmen kızım 41i doldurup doğdu yani belli olmuyor

ben adanada yaşıyorum. kompedan var oradan uzun lohusa gecelik aldım 70 liraya sonra bir de pentiden aldım gecelik ve sabahlık 150 liraya. evdende alt üst bir eşoftman takımı götürücem çıkış için yeterli olur diye düşünüyorum. en azından sikir olsun

Merhaba Adana'da hangi hastahanw ve dr a gidiyorsunuz acaba bende adanadayim merak ettim Dr nuz gün aralığı vermiş ya ben hiç konusmadimda gun

İyi akşamlar kızlar bizimde bugün kontrolümuz vardı 43 cm 1954 gram olmuş kızım iki hafta sonra tekrar gideceğiz sanırım bu gittiğimde çatı muayeneside yapacak bu aşamaya geldiysek doğum yaklaştı diyorum heyecanlaniyor ve inanamıyorum

Bizim mudur yardimcilari ilgileniyor gelmeyen cocuklarin aileleriyle. Gecen sene de hic beklemedim, bu sene de beklemeyecegimi yazdim velilere.
Kalamaz annem maalesef sinava hazirlanan bir kardesim var onu birakip gelmek istemiyor. Biz de daha once dogum olunca haber veririm bilet alir gelir diye konusmustuk ama kendi kendine almaya karar vermis.

Ben ingilizce ogretmeniyim, her kademede calistim ama ilkokul ogrencisi kadar da velisi kadar da meslek lisesinde bile yorulmadim hic uzme kendini, hele de idare de velinin bilincindeyse muhattap bile olma hocam
Daha once hic boyle bir sorun yasamamistim yani bir sey olsa bile boyle terbiyesizce dile getiren olmamisti. Bi hamile sen misin dedi resmen ne alakasi varsa...

Canim nobetci ilgilensin sen niye ugrasasin ki senin gorevin degil. Beni ilgilendirmez nobetci ogretmenle konusun de gec
Nobetciler beklemiyor ki cikista hepsi gidiyor ama mudur yardimcilari bakiyor. Kadinin derdi guvenlikten ziyade cocuklarin basinda olayim da simarmasinlar. Ogle arasi da cikmayip bekleyecekmisim.

Yok canim bekleyemez zaten 1 hafta 10 gun kalabilecekti ne zaman alirsa. Bebek ileride cikinca kendi kendine erken dogar diye dusunmus ama hic bir doktor erken dogabilir falan demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…