2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet ucuz birşey yok maalesef seninki yine iyiymiş Medline göre :) evet önemli olan kendimizi güvende rahat hissetigimiz yer erkenden sünnet ettirmen iyi olur rabbim kolayligini versin inşallah

evet kesinlikle amin canım çok sağ ol.araştırdım en kolayı ve rahatı bebişimiz için tabi erkenden olmasıymış, inşallah sağlıkla mutlulukla herşeyin üstesinden geliriz

Dua et içini ferah tut rabbim kolaylığiki vermez seni zor durumda bırakmaz bir bakmışsın güzelce herşey kendiliginden yolunda ilerlemiş eşinede çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlar
Sağol canim insallah kazasiz belasız kucağıma aliyim yeter diyorum tek kalirim önemli değil diyorum iste ama ne biliyim bazen çok kötü oluyorum

Var hepsi var hic kimsede gelmez şimdiye kadar biri beni aramadi bile birsey olur belki ister diye annem dahil
Canim ya hadi kaynana neyse de annen nasil arayip merak etmez analik duygusu bu biseye benzemez. Belki aile ici sorunlariniz vardir bilmiyorum desmek istemem ama sasiriyorum boyle duyunca anne ne olursa olsun kizini yavrusunu hic bi sekilde birakmaz. Gercekten uzuldum bir kadinin yalniz doguma gitmesi ne kadar kotu bir duygu. Allah sana guc kuvvet versin de insallah kimseye muhtac olma cnm. Ilk dogumun normal miydi?

Öksürüğüm çok fena kızlar limon ıhlamur ayva çayı sıcak çay hiçbirşeye yaramadı ya doktora gidicem kesin antibiyotik verir napıcam

Var hepsi var hic kimsede gelmez şimdiye kadar biri beni aramadi bile birsey olur belki ister diye annem dahil
Ne desem bilemedim canım ama en azından anneni sen arasan, gelse. Ay ben 2 ablamın da doğumlarında yanındaydım hep. Şimdi onlar iki çocuklu gelemeyecekler bana, aramızda 12 saat var. Çocukları da küçük sayılır. Memleketimde olamadığım için üzülüyorum maalesef.

Benim saatler degil de dakikalar suruyor ona ragmen yine de progestan vermisti doktor. Gorun mutlaka ne yasadigini da bilmiyor insan tecrubesiz olunca
aynen kasilmak ne demek nasil bisey onu bile bilmiyorum sorucam doktora muhakkak.
ben onceki randevumda gobegimde sertlesme oluyo dedigimde bi hafta sonra gel demisti tahminim nts sokcak galiba.progestan vermek isteseydi verirdi doye dusunuyorum ama.
sen neden almistin progestani.

oyyy ben diyorum 3000 geçmesin sonrası bana sıkıntı ve önemli olan sağlıkla kucağımıza almak nasıl aldığımızın çok önemi yok.. o zaman son hamiş günlerinin keyfini çıkar

Sezeryanda olsa bende 3000 ideal bi bebekte herşeyin fazlası zarar canım ☺ Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sagl salim kavuşalım yavrularımıza ☺☺

Sezeryanda olsa bende 3000 ideal bi bebekte herşeyin fazlası zarar canım ☺ Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sagl salim kavuşalım yavrularımıza ☺☺

aynen 3000 gr geçme bebişim diyorum ama sanırım şimdiden beni dinlemiyor. amin inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi

Öksürüğüm çok fena kızlar limon ıhlamur ayva çayı sıcak çay hiçbirşeye yaramadı ya doktora gidicem kesin antibiyotik verir napıcam
2 gundur cok fenaydim ihlamur hicbir ise yaramadi.Kirmizi elmanin once kabuklarini soydum cezvenin icine sonrada kucuk kucuk dilimleyip sicak suda ihlamur gibi demlenmesini bekledim ve her gece 2 bardak ictim simdi hic oksurmuyorum.kabuklariyla beraber demleyin mutlaka ise yarayacagini dusunuyorum

gelişimin önde olması erken doğacağı anlamına gelmiyor canım bebek biraz iri bir bebek olacaksa da öyle çıkıyor ultrasonda bir de bunlar tahmini ölçüm kesin olmuyor yani ..annen biletini değiştirse iyi olur diye düşünüyorum
oyyy ben diyorum 3000 geçmesin sonrası bana sıkıntı ve önemli olan sağlıkla kucağımıza almak nasıl aldığımızın çok önemi yok.. o zaman son hamiş günlerinin keyfini çıkar
3000 altı bebek de zayıf olur canım 3500 daha iyi ne kilolu ne zayıf hem de bebek güçlü olduğu için kendini kolay iter kolayca doğar

inşallah. u sefer insafa gelirler diyelim..özelde doğum yapacaksanız hemşireler sizinle ilgilenir de devletse çok zorlanirsiniz
..Allah yardımcınız olsun..
geçmiş olsun canım bu hastalıklar bizi buldu gitmek bilmiyor malesef ilaç kullanamadığımız için

Son ay çokta fazla almıyorlarmış ama benimki 2 haftada 540 gram almış 6 haftam var böyle alırsa yandım ☺☺☺

bende tersine son haftalarda daha çok alıyorlar diye biliyorum. 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım benim tosunum ne durumda

Evet canim normaldi 9 dikisim vardi tek basimaydim hastanede ayrica arasada gelemem der Türkçesi yok inan evim olduğu gibi duruyor kimsenin kimseye hayri yok esim düştü evim kira yogyo bakimda kaldı kimse nasılsınız demedi o yüzden umudum beklentim hiç yok

valla 3000 gr olsun sağlıklı olsun benim olsungücü ya da kendisini itmesinin kiloyla bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. tüm bebişler ister zayıf ister kilolu olsun nasıl ne yapacaklarını iyi biliyor ve ona göre hareket ediyorlar

Arasamda gelemem der babam emekli hep evde türkcesi yok annemde istek yok kizimda hastaneye bile gelmedi ALLAH sağlıkla kucagima almayı nasip etsin baska birsey istemem inan ama duydukça gördükçe üzülüyorum

Eşim calişmiyor GSS var devlet hastanesi nde düşünüyorum kizimdada tektim devlet hastanesinde odada iki kişi kalıyorduk yanimdaki kişinin refakatciside yardımcı oldu o zaman sağolsun inşallah tekrar RABBİM yardim eder

Bende kırmızı elmayı kabuğunu soymadan parçalara ayırıp kaynatıp içtim canım oda işe yaramadı oğlumdan geçiyor bana hep ya ilkokula gidiyor önce o hasta oluyor sonra ben bebekle napcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…