2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maşallah canım. Çatı muayenesi beni çok geriyor ya canım acır mı ki acaba

kizlar sizinde gobeginiz aciyor mu
benim dün bebek aksam hep sağ tarafimdaydi taş gibiydi.
son 2 3 gundur de gobegim aciyor
pazartesi doktoruma randevum var bakalim insallah aksilik yoktur.
ve acayip tum kemiklerim agriyor.usutmusum.
Benim hep oluyor o, butun gobegim tas gibi oluyor genelde. Doktor magnezyum ve kalsiyum verdi ama kullanmadim. O kadar cok ilac iciyorum ki onlara sira gelmiyor.

Ya banada çok geldi kilosu :) ne kadar dogar tahmini dedim 3500 dedi ☺ kesin sezeryan tüp bebekte normal dogum önerilmiyormuş riske atmamak için 30 kasım 38+1 de alıroz dedi normal olsaydı 13 aralıktı ama malesefki sezeryan

Benim hep oluyor o, butun gobegim tas gibi oluyor genelde. Doktor magnezyum ve kalsiyum verdi ama kullanmadim. O kadar cok ilac iciyorum ki onlara sira gelmiyor.
bana da bir hafta oluyo vereli kullaniyorum.
benimde aslinda 3.aydan beri hep oluyodu ama bu sefer bebek de buyudugundenmidir cok rahatsiz ediyor beni.
saatlerce gecmiyor sertlik.simdide sol gogsumun altina toplanmis bi yeri cok sert.oksuyorum hic banamisin demiyor.
gobegim de acimiyordu bayagidir acimaya basladi bi kac gundur.randevumu yarina aldim bekleyemem sorucam yarin.insallah sanci falan degildir.

Benim saatler degil de dakikalar suruyor ona ragmen yine de progestan vermisti doktor. Gorun mutlaka ne yasadigini da bilmiyor insan tecrubesiz olunca

Merhaba Adana'da hangi hastahanw ve dr a gidiyorsunuz acaba bende adanadayim merak ettim Dr nuz gün aralığı vermiş ya ben hiç konusmadimda gun

güzelyalı hastanesine gidiyorum esmen hanıma..sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun. ben sordum annem istanbuldan gelecek bir fikrimiz olsun diye sordum

Çatı muayenesinde kendinizi kasmayın rahat olmaya çalışın. Spekulumla muayene olmak gibi bir şey. Çatalda gövdenizi minderin ucuna kadar getirin, kendinizi yukari çekmeyin.

oyyy ben diyorum 3000 geçmesin sonrası bana sıkıntı ve önemli olan sağlıkla kucağımıza almak nasıl aldığımızın çok önemi yok.. o zaman son hamiş günlerinin keyfini çıkar

güzelyalı hastanesine gidiyorum esmen hanıma..sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun. ben sordum annem istanbuldan gelecek bir fikrimiz olsun diye sordum
Hımmm ben Medline gidiyorum Nursel hanıma Nursel hanım il dışındayken lekelenmem olmuştu o zaman guzelyaliya gitmiştim bir kere celal beydi galiba

Çatı muayenesinde kendinizi kasmayın rahat olmaya çalışın. Spekulumla muayene olmak gibi bir şey. Çatalda gövdenizi minderin ucuna kadar getirin, kendinizi yukari çekmeyin.
Normalde vajinal muayene rahat geçiyor ama çatı muaynesi nasıl olur bilmiyorum bir süredir ilişkide yok ama çatı muayenesinden önce ilişki dusunuyorum faydası olur diye

Hımmm ben Medline gidiyorum Nursel hanıma Nursel hanım il dışındayken lekelenmem olmuştu o zaman guzelyaliya gitmiştim bir kere celal beydi galiba

benim evim medlinena çok yakın ama ücretleri biraz fazla geldi bana o yüzden güzelyalıyı tercih ettim. şimdilik doktordanda hastanedende çok memnunum inşallah böyle devam eder. senin bebiş kız mı erkek mi

benim evim medlinena çok yakın ama ücretleri biraz fazla geldi bana o yüzden güzelyalıyı tercih ettim. şimdilik doktordanda hastanedende çok memnunum inşallah böyle devam eder. senin bebiş kız mı erkek mi
Benim evimde medline yakın :) evet fiyatlarida guncellemisler muayene ücreti 200 doğum 3500 olmuş bende yıllardır Dr um diye aynı yere gittim insallah memnuniyetin devam eder bebeğim kız

Benim evimde medline yakın :) evet fiyatlarida guncellemisler muayene ücreti 200 doğum 3500 olmuş bende yıllardır Dr um diye aynı yere gittim insallah memnuniyetin devam eder bebeğim kız

:)) ben 100 lira veriyorum doğumda 2500 oldu. hepsi pahalı ama içimize sinmesi en önemlisi tabi benimki erkek doğumdan sonra sünnet düşünüyorum o yüzden sordum

Kızlar annelerinizin veya kayinvalidelerinizin sizinle doğuma gelmek istemesi ne kadar güzel Kasım annelerinide okuyorum kiminin ya annesi ya kayınvalidesi israr ediyorlarmis gelmek için keske benimde yanımda olmak isteseler kızımı dogurdugum gibi tek kalmasam diyorum hastanede kızimda sadece esim vardi yanimda bunda galiba esimde olmicak çünkü esim 3.kattan düştü 3 ay oldu kaburgaları hepsi kırıktı cok iyi değil kızım var birde onu hastaneye getirmek zorunda gelirse ikimize bakamaz hala dogrulamiyor çok fazla en iyisi gelme evde cocuga bak ben tek giderim diyorum bilmiyorum iyi degilim inanin

:)) ben 100 lira veriyorum doğumda 2500 oldu. hepsi pahalı ama içimize sinmesi en önemlisi tabi benimki erkek doğumdan sonra sünnet düşünüyorum o yüzden sordum
Evet ucuz birşey yok maalesef seninki yine iyiymiş Medline göre :) evet önemli olan kendimizi güvende rahat hissetigimiz yer erkenden sünnet ettirmen iyi olur rabbim kolayligini versin inşallah

Dua et içini ferah tut rabbim kolaylığiki vermez seni zor durumda bırakmaz bir bakmışsın güzelce herşey kendiliginden yolunda ilerlemiş eşinede çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlar

Annen kaynanan kardeşin, görümcen veya eltin, hiç mi kimse yok canım ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…