- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.321
cnm senin bebegin kac kiloydu 31.haftada hatirliyomusun.Ayy canım aynı dert bende de var. Bebişin kilosu süşük habire beslenmeye verdim kendimi. Stres yapmayalım önümüzdeki haftalara bakarsak alırlar gelişimleri durmaz ise.
Canm ya adet doneminde sadece 1.gun belim agrir o da kasiklarim degil yani. O yuzden kasiklarda adet sancisini cok fazla yasamadgim icin cok ayirt edemiyorum o sanci gbi mi diye. Benm de senin gbi sertlesmeler cok oluyor gobegimde. Dun doktor da bebegin kafasi baya asagida deyince ustune bugun kasiklarimda da agri hissedince korktum ya. Bir de dun gece hani adet sancisi gibi bir durum yasayan uyemiz vardi ya. Onda 2 cm acilma olmus ya. Beni de bir korku sardi ki sorma. Ins normaldir. Doktora da bu saatlerde msj flan atmaya sormaya cekiniyorum.cnm adet sancisin nasil bisey olmadigini bilmedigin icin bjsey diyemicem ama benim de son 2 3 gundur gibegimde sertlik kasiklarimda agri falan vardi.doktor nornal dedi.
o degik de cidden hic adet zamanlarinda sanci yasamiyomusun cok sasirdim cok sanski ender insanlardansin bence :)
cnm benim hamilelik biraz sacma sapan geciyorHım, anladım canım. Ben de kilo konusunda biraz araştırma yaptım hatta buranın eski konularına bakmıştım. Birisi yazmış günde 8 mandalina, 1 elma, 1 portakal, 1kivi yiyorum yazmış bebek baya kilo almış. Doktoru da azalt biraz demiş. Yiyebiliyorsan meyveyi biraz arttırabilirsin ne kadar yiyorsun bilmiyorum tabi. Ben bir veya iki mandalina yiyordum sadece. Şimdi düzenli 2 mandalina 1 elma ya çıkardım.
Oyy canım yaa bir de bulgur da kilo aldırıyor diye duymuştum. Ne diyeyim sağlıklı olsunlar yeterli yaa :)cnm benim hamilelik biraz sacma sapan geciyormesela gecen ay falan mandalina portakal yedim bayagi aşerdim icin. sonra birden tiksindim kokusunu almak istemiyorum.elma da reflüden dolayi yiyemiyorum.
bende nar kilo aldiriyo diye okumustum.1 tanesi yetiyo fazlasini yiyemem heralde narin.
kuruyemis yumurta falan da safra kesemde taş oldugu icin yasak.
ben her gun ne yicem derdine dusuyorum zaten
cnm cok agrin olursa muhakkak ara hic cekinme.Canm ya adet doneminde sadece 1.gun belim agrir o da kasiklarim degil yani. O yuzden kasiklarda adet sancisini cok fazla yasamadgim icin cok ayirt edemiyorum o sanci gbi mi diye. Benm de senin gbi sertlesmeler cok oluyor gobegimde. Dun doktor da bebegin kafasi baya asagida deyince ustune bugun kasiklarimda da agri hissedince korktum ya. Bir de dun gece hani adet sancisi gibi bir durum yasayan uyemiz vardi ya. Onda 2 cm acilma olmus ya. Beni de bir korku sardi ki sorma. Ins normaldir. Doktora da bu saatlerde msj flan atmaya sormaya cekiniyorum.
Aman canım dikkatli olun ben hergün kan ölçtüğüm için biliyorum mandalina acayip şekerimi çıkarıyor hemde iki tane yediğim halde bunun yüzünden kaç saat aç geziyorum ancak öyle düşüyor şekerim bebeği şekerle kilo aldırmaya gerek Yok en iyisi yoğurt süt ceviz bol et balık protein yaniHım, anladım canım. Ben de kilo konusunda biraz araştırma yaptım hatta buranın eski konularına bakmıştım. Birisi yazmış günde 8 mandalina, 1 elma, 1 portakal, 1kivi yiyorum yazmış bebek baya kilo almış. Doktoru da azalt biraz demiş. Yiyebiliyorsan meyveyi biraz arttırabilirsin ne kadar yiyorsun bilmiyorum tabi. Ben bir veya iki mandalina yiyordum sadece. Şimdi düzenli 2 mandalina 1 elma ya çıkardım.
Cnm kirmizi et kilo aldirir ama sen yiyemiyomussun kofte falan yesen. Benim doktorum eti hep tembihler bunun yaninda soyledigini sanada diyim kilo icin balik sut yumurta ceviz. Ama ozellikle et. Ben basindan beri uyuyorum masallah kilomuz iyi onde gidiyor.cnm benim hamilelik biraz sacma sapan geciyormesela gecen ay falan mandalina portakal yedim bayagi aşerdim icin. sonra birden tiksindim kokusunu almak istemiyorum.elma da reflüden dolayi yiyemiyorum.
bende nar kilo aldiriyo diye okumustum.1 tanesi yetiyo fazlasini yiyemem heralde narin.
kuruyemis yumurta falan da safra kesemde taş oldugu icin yasak.
ben her gun ne yicem derdine dusuyorum zaten
Canım ben bir mandalina bir de yarım elma yiyorum kahvaltı sonrası, bir de akşam 5 te bir mandalina yarım elma daha. Tabi o yazan abartmış ki zaten c vitaminin fazlası da atılıyor. :)Aman canım dikkatli olun ben hergün kan ölçtüğüm için biliyorum mandalina acayip şekerimi çıkarıyor hemde iki tane yediğim halde bunun yüzünden kaç saat aç geziyorum ancak öyle düşüyor şekerim bebeği şekerle kilo aldırmaya gerek Yok en iyisi yoğurt süt ceviz bol et balık protein yani
bulgur da dokunuyo desem abartmiyorum gercektenOyy canım yaa bir de bulgur da kilo aldırıyor diye duymuştum. Ne diyeyim sağlıklı olsunlar yeterli yaa :)
malesef yiyemiyorum eti.Cnm kirmizi et kilo aldirir ama sen yiyemiyomussun kofte falan yesen. Benim doktorum eti hep tembihler bunun yaninda soyledigini sanada diyim kilo icin balik sut yumurta ceviz. Ama ozellikle et. Ben basindan beri uyuyorum masallah kilomuz iyi onde gidiyor.
O zmn takma kafana cnm elinde olan bir neden degil sonuctamalesef yiyemiyorum eti.
yumurta yemem de kesinlikle yasak.safra kesemde tas oldugu icin.yani beyazini ye sarisini yeme dedi.bende oyle yapiyorum.
kuruyemis de yasak.çiğ kuruyemis ye demisti bana.ceviz aslinda hamileligimin ilk zmnlari cok yedim sonra bi ara tiksindim yemedim bayagi.esime aldiriyim onu bi ara.
ben hamiligimde biseyi cok canım isteyince yiyorum da yiyorum sonra da tiksiniyorum yuzune bakmiyorum.
bende uymayi cok isterim ama mide sorunlarim yuzunden yiyemiyorum.biseyi yemek istesem de bu sefer dokunuyo reflüden.
süt artik 2 bardaga cikardim 1 bardak iciyordum.nesquikle falan.balikda haftada bir yiyorum
benim doktorum da her gittigimde haftasiyla uyumlu diyor.doktor sonucta diye takmiyorim ben ona.demekki heosi de ayni fikirde bu konuda sende takma bence.Benim kızımın değerleride bir garip doktor normal dediği için takmıyorum FL 31 haftayla uyumlu AC 29 hafta BPD 30 hafta karın çevresi bayağı geri ama bişey demedi
saglikli olsun da napalim kilo alir bi sekilde.O zmn takma kafana cnm elinde olan bir neden degil sonucta
amin cnm insallah saglikli olsunlar bizi korkutup erken cikmak istemesinler de :)tinyrose Anladım canım olduğu kadar o zaman. Yani yiyebildiğin kadar yersin zaten şurada az zamanımız kaldi. Allah şifa etsin yediklerimizi bebişlerimize.
canım daha ne olsun seninki nekadar normal başka nasıl olacaktıkibenim doktorum da her gittigimde haftasiyla uyumlu diyor.doktor sonucta diye takmiyorim ben ona.demekki heosi de ayni fikirde bu konuda sende takma bence.
bende 31 haftalik oldum bugun.
ac 30+1 fl 30+4 bpd 30+2 cikiyor.
zaten doktorlar da diyor bunlar kesin deger degil tahmini diye.
cnm benimkide aslinda gorunurde bi tanesi 1 hafta geriden.ama doktor haftasiyla uyumlu diyor.sen karin cevresine takildin sanirim.ama inanki doktorun haftasiyla uyumlu olmasaydi derdi uyumlu degil diye.kafana takma cnm.doktorlara gore demekki cok uç degerler degil ki normal diyorlar.canım daha ne olsun seninki nekadar normal başka nasıl olacaktıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?