2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayy canım aynı dert bende de var. Bebişin kilosu süşük habire beslenmeye verdim kendimi. Stres yapmayalım önümüzdeki haftalara bakarsak alırlar gelişimleri durmaz ise.
cnm senin bebegin kac kiloydu 31.haftada hatirliyomusun.
ya doktor normal diyoda doktorlar bebek 2500 kilo dogsa da normal diyo zaten.
ilk bebegim tecrubem de yok 3 kilo dogsaydi iyi olurdu benim icin bakimi iyi olurdu.
yoksa saglikli olsun da en buyuk istegim o.kilosunu pek takmiyorum aslinda ama kendime kiziyorum hic yiyemiyorum onun gelisimi icin gerekli seyleri midem almiyor.süt icip balik yiyebiliyorum.baska da bisey elimden gelmiyor.bulanti hapi ictigim icin hala korkuyorum bebek icin o yuzden kilosunu cok takmiyorum sagligi iyi olsun yeterki.kilosunu emzirerek falan hallederiz bi sekilde.azcik da kilo alsalar bize kolaylik olurdu bi tarifini incitrsem falan diye korkarim yoksa

Canm ya adet doneminde sadece 1.gun belim agrir o da kasiklarim degil yani. O yuzden kasiklarda adet sancisini cok fazla yasamadgim icin cok ayirt edemiyorum o sanci gbi mi diye. Benm de senin gbi sertlesmeler cok oluyor gobegimde. Dun doktor da bebegin kafasi baya asagida deyince ustune bugun kasiklarimda da agri hissedince korktum ya. Bir de dun gece hani adet sancisi gibi bir durum yasayan uyemiz vardi ya. Onda 2 cm acilma olmus ya. Beni de bir korku sardi ki sorma. Ins normaldir. Doktora da bu saatlerde msj flan atmaya sormaya cekiniyorum.

cnm benim hamilelik biraz sacma sapan geciyor mesela gecen ay falan mandalina portakal yedim bayagi aşerdim icin. sonra birden tiksindim kokusunu almak istemiyorum.elma da reflüden dolayi yiyemiyorum.
bende nar kilo aldiriyo diye okumustum.1 tanesi yetiyo fazlasini yiyemem heralde narin.
kuruyemis yumurta falan da safra kesemde taş oldugu icin yasak.
ben her gun ne yicem derdine dusuyorum zaten

Oyy canım yaa bir de bulgur da kilo aldırıyor diye duymuştum. Ne diyeyim sağlıklı olsunlar yeterli yaa :)

cnm cok agrin olursa muhakkak ara hic cekinme.
bende 3 gundur bitmeyen bi sertlik vardi ara ara vajinada igne batmasi gibi agrilar yasadim bugun de.bende korktum acikcasi hareketlerim kisitlanmisti.2 gundur kemiklerim de agriyordu usutmustum.gobegimde acılık da vardi.
gobegim hala aciyor ama bugun setlik gecti.
konrtokde bebegimin ayaklari asagida cikti.rahim kapali dedi.
en kisa zamanda sende bi gozuk cnm.icin rahat etsin.
ben doktora kasilma nasil bisey bilmiyorum gecmeyen bi sertlik var.bazen gogusumun atinda toplaniyo cok rahatszi oluyorum.bazen sag tarafimda toplaniyo hele dun heo sag tarafimdaydi korktum dedim.merak etme kasilsaydi anlardin bunu dedi.daha fazlasi olurdu sanki.
ya hatta su anda bile vajinada igne batiyo gibi agri oluyo

Aman canım dikkatli olun ben hergün kan ölçtüğüm için biliyorum mandalina acayip şekerimi çıkarıyor hemde iki tane yediğim halde bunun yüzünden kaç saat aç geziyorum ancak öyle düşüyor şekerim bebeği şekerle kilo aldırmaya gerek Yok en iyisi yoğurt süt ceviz bol et balık protein yani

Cnm kirmizi et kilo aldirir ama sen yiyemiyomussun kofte falan yesen. Benim doktorum eti hep tembihler bunun yaninda soyledigini sanada diyim kilo icin balik sut yumurta ceviz. Ama ozellikle et. Ben basindan beri uyuyorum masallah kilomuz iyi onde gidiyor.

Kızlar iyi akşamlar. Bebek bezi almayanlar için carrefour da şuan tüm bebek bezlerinde %20 indirim var haberiniz olsun

Reactions: 114
Canım ben bir mandalina bir de yarım elma yiyorum kahvaltı sonrası, bir de akşam 5 te bir mandalina yarım elma daha. Tabi o yazan abartmış ki zaten c vitaminin fazlası da atılıyor. :)

Benim kızımın değerleride bir garip doktor normal dediği için takmıyorum FL 31 haftayla uyumlu AC 29 hafta BPD 30 hafta karın çevresi bayağı geri ama bişey demedi

Oyy canım yaa bir de bulgur da kilo aldırıyor diye duymuştum. Ne diyeyim sağlıklı olsunlar yeterli yaa :)
bulgur da dokunuyo desem abartmiyorum gercekten
reflü belasindan bi an once kurtulmak istiyorum zaten
dokunuyo derken bazi yiyecekler bogazimda takilip gitmiyor o da midemi bulandiriyor cnm.
isin garibi hamilelikten once hic reflüm yoktu.
onceki doktorum safra kesesindeki taşin midedeki sorunlari tetikledigini soylemisti.ondan galiba.ciddi anlamda reflüm cok fazla.gece uyuyamiyorum onun yuzunden.bukanti icin yine hap kullaniyorum geciyor ama
reflü icin hap kullansam da bi faydasi olmuyor.ya da oluyosa da az oluyo.
mesela yediklerimi karnim doyana kadar da yiyemiyorum.yine takilip kaliyor o zmn
yani bilmiyorum ben bebek nasil 3 kilo olcak.insallah yedigim balik süt tahin pekmez ise yarar yoksa zor.
mesela ben bi hafta icinde hic kilo almamisim 73 tum yine 73 ciktim.ama bebek 113 gr almis.az bence ama bu beslenmeme gore yine iyi diyorum ben.

malesef yiyemiyorum eti.
yumurta yemem de kesinlikle yasak.safra kesemde tas oldugu icin.yani beyazini ye sarisini yeme dedi.bende oyle yapiyorum.
kuruyemis de yasak.çiğ kuruyemis ye demisti bana.ceviz aslinda hamileligimin ilk zmnlari cok yedim sonra bi ara tiksindim yemedim bayagi.esime aldiriyim onu bi ara.
ben hamiligimde biseyi cok canım isteyince yiyorum da yiyorum sonra da tiksiniyorum yuzune bakmiyorum.
bende uymayi cok isterim ama mide sorunlarim yuzunden yiyemiyorum.biseyi yemek istesem de bu sefer dokunuyo reflüden.
süt artik 2 bardaga cikardim 1 bardak iciyordum.nesquikle falan.balikda haftada bir yiyorum

O zmn takma kafana cnm elinde olan bir neden degil sonucta

Benim kızımın değerleride bir garip doktor normal dediği için takmıyorum FL 31 haftayla uyumlu AC 29 hafta BPD 30 hafta karın çevresi bayağı geri ama bişey demedi
benim doktorum da her gittigimde haftasiyla uyumlu diyor.doktor sonucta diye takmiyorim ben ona.demekki heosi de ayni fikirde bu konuda sende takma bence.
bende 31 haftalik oldum bugun.
ac 30+1 fl 30+4 bpd 30+2 cikiyor.
zaten doktorlar da diyor bunlar kesin deger degil tahmini diye.

tinyrose Anladım canım olduğu kadar o zaman. Yani yiyebildiğin kadar yersin zaten şurada az zamanımız kaldi. Allah şifa etsin yediklerimizi bebişlerimize.

O zmn takma kafana cnm elinde olan bir neden degil sonucta
saglikli olsun da napalim kilo alir bi sekilde.
bulanti hapi etki etmesin de baska bisey istemiyorum.
sadece 3 kilo olsa bana bakim icin iyi olurdu.acemiyim birde ilk oldugu icin.
masallah bu arada bebisine insallah hep boyle gider cmm.saglikli olsunlar da kilo alinir da verilir de

tinyrose Anladım canım olduğu kadar o zaman. Yani yiyebildiğin kadar yersin zaten şurada az zamanımız kaldi. Allah şifa etsin yediklerimizi bebişlerimize.
amin cnm insallah saglikli olsunlar bizi korkutup erken cikmak istemesinler de :)
kilo bizim icin iyi olurdu bakimi icin olmasa da insallah sutumuz bol bol olurda hemencecik kilo alirlar

canım daha ne olsun seninki nekadar normal başka nasıl olacaktıki

canım daha ne olsun seninki nekadar normal başka nasıl olacaktıki
cnm benimkide aslinda gorunurde bi tanesi 1 hafta geriden.ama doktor haftasiyla uyumlu diyor.sen karin cevresine takildin sanirim.ama inanki doktorun haftasiyla uyumlu olmasaydi derdi uyumlu degil diye.kafana takma cnm.doktorlara gore demekki cok uç degerler degil ki normal diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…