- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.301
Benim erken doğum olabilir oyüzden takılıyorum yoksa sorun değil aynen alır bence 40a kadar. İnşallah 40 ı göreceğizCanım benim kızım 31+4 de 1880 gr dı.
38 haftalıkken dogum yaptım 3165 gr dogdu prensesim takma hiç kiloyu sezeryan olmycaksn 39 40 da dogum yapcaksan 3500 bile olur bebek yani
Biraz oda sicakliginda sut icebilirsinkızlar benim midem çok ağrıyor ya napsam ki :/
Ben önermiştim canım. Gecelik-sabahlık takımı 100 tl ye aldım ve sabahlıklı pijama takımını da 100 e aldım. Gayet de güzel malı beğendim. Ara ara bakmak gerek gün gün fiyatlar değişiyor. Mesela bebek bakım çantasını aldım kargo gelmeden fiyatı yükselmişti. Allah dan indirimde yakalamışım.Daha önce burada biri lohusa takımları için instagram da zerre bebe sayfasini önermişti. Orada gercekten uygun takimlar var. Ben almasaydim ordan bakardim. Yalnız benim aldigim takim orada 200 ben 170 e almistim aldığım yer indirim yapmıştı.
Gecelik aldınız mı? Ben yedek pijama alti koyacağım başka takıma gerek var mi ki?
Ben abarttım sanırım iki pijama takımı iki gecelik takım aldım. Kitlenir filan diye. Bi takım pijama iki takım gecelik koymayı düşünüyorum. Geceliğin birini fotoğraf çekimi için düşündüm. İlk gece de diğer geceliği giyerim. Çıkarken de pijama giderim diye planladım. Sağlıkla gelsinler inşallah.Daha önce burada biri lohusa takımları için instagram da zerre bebe sayfasini önermişti. Orada gercekten uygun takimlar var. Ben almasaydim ordan bakardim. Yalnız benim aldigim takim orada 200 ben 170 e almistim aldığım yer indirim yapmıştı.
Gecelik aldınız mı? Ben yedek pijama alti koyacağım başka takıma gerek var mi ki?
tamam canım denicem teşekkür ederimBiraz oda sicakliginda sut icebilirsin
Ben kulak burun bogaza gitmistim. Antibiyotik vermisti.Benim öksürüğe doktorum bişey vermedi sıcak ılık şeyler iç dedi Pazartesi ye kadar ilerlerse dahiliye doktorumuz baksın dedi valla çok kötü öksürük var duramıyorum artık ya
Evet canım agumentin vermişti demeBen kulak burun bogaza gitmistim. Antibiyotik vermisti.
Bal zencefil denicem bakalım bugün yarın eşim buldu taze zencefil getiriyor inşallah geçer Pazartesi doktora gidicem yadaBen kulak burun bogaza gitmistim. Antibiyotik vermisti.
Bal zencefil denicem bakalım bugün yarın eşim buldu taze zencefil getiriyor inşallah geçer Pazartesi doktora gidicem yada
cnm ben normalde de hayatta kemik suyuyla corba yapmam yemem hele ki hamilelikte bu tiksintilerle hic icemem.32 olduk canım 1750 oldu ama karın çevresi 1 buçuk hafta geride çıkıyor maalesef, ama sağlıklı olsun diyorum buna şükür :)
Kemik kaynatıp suyuna çorba veya yemeklere eklesen de faydası olurdu canım öyle denesen olmaz mı?
Sağol canım şimdi yatmadan yapıcam mutlaka çok teşekkür ederimTaze zencefil ve 1 limonu kabuklari ile dograyip uzerini kaplayacak şekilde bal koyuyorsun 1 gece dolapta bekliyor ertesi gün 1 yemek kaşığı içiyorsun öksürüğü kesiyor. Yatmadan evvel de içebilirsin gece öksürüğünü de keser karışımı dolapta saklıyorsun baya gidiyor. Ben hep kışın bu karışımı yapıyorum oğluma da kullanirim doğal öksürük şurubu gibi bir şey.
cnm adet sancisin nasil bisey olmadigini bilmedigin icin bjsey diyemicem ama benim de son 2 3 gundur gibegimde sertlik kasiklarimda agri falan vardi.doktor nornal dedi.Kizlar ya. Bugun kasiklarimda sanci degil ama agri var ya. Normal mi bu durum. Bilen var mi. Adet donemlerimde sanci yasamadigim icin adet sancisi gibi de diyemiyorum. Sanci gelip gitmiyor ama agri gibi agirlik gibi. Normal mi yoksa degil mi anlayamadim
Ayy canım aynı dert bende de var. Bebişin kilosu süşük habire beslenmeye verdim kendimi. Stres yapmayalım önümüzdeki haftalara bakarsak alırlar gelişimleri durmaz ise.kizlar 31.haftamda bebegim 1575 kilo.sizce 38.haftaya kadar 3 kiloyu bulur mu bir haftada 113 gram almis sadece.
Hım, anladım canım. Ben de kilo konusunda biraz araştırma yaptım hatta buranın eski konularına bakmıştım. Birisi yazmış günde 8 mandalina, 1 elma, 1 portakal, 1kivi yiyorum yazmış bebek baya kilo almış. Doktoru da azalt biraz demiş. Yiyebiliyorsan meyveyi biraz arttırabilirsin ne kadar yiyorsun bilmiyorum tabi. Ben bir veya iki mandalina yiyordum sadece. Şimdi düzenli 2 mandalina 1 elma ya çıkardım.cnm ben normalde de hayatta kemik suyuyla corba yapmam yemem hele ki hamilelikte bu tiksintilerle hic icemem.
ben de netten arastirmistim biraz süt nar balik falan kilo aldiriyo diye.balik her hafta bi kere yiyorum.her gun nar yiyorum bi tane ama beni tatmin etmedi kilosu.
sutü binkac gundur 2 bardaga cikardim bakalim.tahin pekmezi de az yiyordum onu da biraz arttirmaya basladim bugun.pekmezi tek yiyemiyorum.tavuk yemek bebege yariyomu bilmiyorum ama kirmizi et yiyemiyorum ama tavuk yiyorum.iki hafta sonra kontrolum var bakalim insallah yarar arttirirsam yediklerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?