- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.361
Lohusa pedi 10 lira, kulot biraz pahaliydi 30 lira. Kullanmadan hangisinde rahat edecegimi bilemedigim icin ben ikisinden de aldim. Dusununce kulot daha mantikli geldi yirt at yenisini giy gibi ama kullanimda nasil olur bilemedim.Kizlar gunaydin kafamda deli sorularla uyandim yine hergun bir sey dusunerek kalkiyorum. Simdi aklima gelense lohusa kulodu alsam iyi olur mu kullan atlardan onu alinca ped konuluyor mu. Ped mi alsam depend kulot mu valla derdim bu oldusiz ne alip koyucaksiniz. Ben bu arada sezeryan olucam.
Zaten citcitli giydiriliyor canim tek basına alt ust takim giydirilmez bence yeterli olur 3 takim icine sinmezse 1 tanede ayakli tulum al istersen. 0 3 aylar daha cok is gorecek merak etme yenidoganlara cok masraf yapmaya hic gerek yok.Kizlar ben de hastane cantasini hazirlarken baktim yenidogan hastane cikislarim 3lu iki tane. Bir tane kalin var ama etiketini kopartirken delmisim onu almadim. Baska tulumlar, setler var ama hep 0-3 ay. Sizce hastane cikisi alsam mi yoksa bunlarin icine cit citli body falan koyup oyle mi giydirsek bilemedim.
Evet cnm bende oyle dusundum 30tl ona ver bide ped al su krizde bosa para harcamamak gerek ikisini birden almak yerine bir tane tercih ediyim diyorum ped is goruyosa uygun fiyat oldugundan onu tercih edebilirim.Ben bir dahaki kontrol de hemşireye soracağım lohusa külodunu. Çok kararsız kaldım sanki ablam sadece 1 tane kullanıp sonra ped takmıştı diye hatırlıyorum. 1 tane için 30 TL vermek istemiyorum. Kafam baya karışık bu konuda.
Agumentin 1000 deme canım sabah akşam mı içtin günde 1 tanemi içtinEvet canim Augmentin vermisti.
Bu sefer de oksuruk baslar baslamaz gittim rapor verdi, antibiyotige gerek yokmus henuz. Ihmal etme bana oksuruk ileri haftalarda acilmaya bile sebep olabiliyor neyse ki daha erken haftalardasiniz demisti.
Canım bana doğum yaptığında hemşire bebek bezi koymuştu çokta rahattır birkaç gün bende öyle yaptım sonra ped e geçtim iki uç gün yoğun oluyor kanama zaten sonra baya hafifliyorEvet cnm bende oyle dusundum 30tl ona ver bide ped al su krizde bosa para harcamamak gerek ikisini birden almak yerine bir tane tercih ediyim diyorum ped is goruyosa uygun fiyat oldugundan onu tercih edebilirim.
Evet canim sabah aksam vermisti bana.Agumentin 1000 deme canım sabah akşam mı içtin günde 1 tanemi içtin
Benimkide aynı öyleDogunca tersi olurmuş, bir deCok isterim uslu bir bebek olsun. Herkes dogunca da anne karnindaki rutin bir sure devam ediyor dedi ama benimkinin bir saat uyuduğunu bilmem, rutin mutin yok. Anlamadım ben uyuyup uyandığı saatleri
Ben içlerine zıbın koyup kendim takım yaptım bazılarını öyle yapabilirsin 0-3 benimkilerdeKizlar ben de hastane cantasini hazirlarken baktim yenidogan hastane cikislarim 3lu iki tane. Bir tane kalin var ama etiketini kopartirken delmisim onu almadim. Baska tulumlar, setler var ama hep 0-3 ay. Sizce hastane cikisi alsam mi yoksa bunlarin icine cit citli body falan koyup oyle mi giydirsek bilemedim.
Doktoruma mesaj attım cevap yazmıyor eşim ona göre nöbetçi eczaneden alıcak abimlerin ankarada kapı komşusu çok ünlü bir kadın doğumcu belki bilirsin adı zahide küçük instagram da meşhur kendisi yengem de ona soracak şimdi ıhlamur ayva elma çayı limon bal zencefil hiç kesmedi ama kuru değil öksürük devamlı balgam çıkarıyorum çıkardıkça rahatlıyorum öksürük tutunca çok korkuyorum bebek için karnım sallanıyor sonuçtaEvet canim sabah aksam vermisti bana.
canım 0-3 aylar daha kullanışlı boş yere yeni doğan alma derim. ben çoğunu 1-3 ay aldım yeni doğan 2 tane var sadece.kızım 52cm doğmuştu mesela yeni doğanlar da 54 ya da 56cm oluyor kızım hastane çıkışını 1 ay bile giyememişti diyebilirimKizlar ben de hastane cantasini hazirlarken baktim yenidogan hastane cikislarim 3lu iki tane. Bir tane kalin var ama etiketini kopartirken delmisim onu almadim. Baska tulumlar, setler var ama hep 0-3 ay. Sizce hastane cikisi alsam mi yoksa bunlarin icine cit citli body falan koyup oyle mi giydirsek bilemedim.
ben ilk doğumda sadece ilk gün kullanmıştım onu da hastane vermişti kendi aldığım 1 paket ped boşa gitmişti bunu da hastaneye sorup öyle alayim diyorum eğer veriyorlarsa boşa almayacağımKizlar lohusa kulodu icin ne dusunuyosunuz peki hani e bebekte satiliyo kullan at seklinde ondan alinca ped mi konuluyor icine.
ben de öyle fazla kullanmamıştım 2 tane falan kullandım onu da hastane vermişti benim aldığım 1 paket ped boşa gitmiştiBen bir dahaki kontrol de hemşireye soracağım lohusa külodunu. Çok kararsız kaldım sanki ablam sadece 1 tane kullanıp sonra ped takmıştı diye hatırlıyorum. 1 tane için 30 TL vermek istemiyorum. Kafam baya karışık bu konuda.
Kadin dogumcu vermeyebilir alanidegil cunku.Doktoruma mesaj attım cevap yazmıyor eşim ona göre nöbetçi eczaneden alıcak abimlerin ankarada kapı komşusu çok ünlü bir kadın doğumcu belki bilirsin adı zahide küçük instagram da meşhur kendisi yengem de ona soracak şimdi ıhlamur ayva elma çayı limon bal zencefil hiç kesmedi ama kuru değil öksürük devamlı balgam çıkarıyorum çıkardıkça rahatlıyorum öksürük tutunca çok korkuyorum bebek için karnım sallanıyor sonuçta
Bu haftaya geldik hala bebek hareketleri benim icin sıkıntılı. Ben mi abartiyorum surekli tepinmesini bekliyorum bilmiyorum ama bazen ne yapsam hareketini duyamiyorum. Tatli ye sola yat karnini hafifce durt vs hak getire. Sonra birden alakasiz bir anda başlıyor gayet net hareket etmeye. Doktor hareketini hissetmedigin zaman gel nst ye baglayalim dedi. Allahtan gitmeye gerek kalmadan hareketleri basliyot ama mesela simdi uyanali yarim saat oldu copleri kapiya çıkardım evde bi iki dolandim soluma yattim tik yook. Niiye boyle yav :/
sanırım bu 30 lu haftalara girdik ya ve ilerliyor ya bu endişe korku hepimizde var yani dün ben benim kız çıkacak sandım öyle böyle değildi hareketleri maşaAllah yani ve bu saatten sonra gelsede endişe etmiyorum açıkcası evet prematüre bebek zor oluyor ve ne kadar anne karnında kalırsa daha iyi ama pek fazla düşünmemeye çalışıyorum. benim yek isteğim bu da sezeryanla olacağı için suyumun gelmesi ve öyle sezeryan olmam aynı kızım gibi çünkü kendisi hazır olsun istiyorum ama hayırlısı bakalım. hepimize hayırlı sağlıklı kolay acısız doğumlar nasip olsun inşaAllahBeni yine dogum korkusu sardı dünden beri kendimi sakinleştiremiyorum panikliyorum düşünürken nefesim kesiliyo ne yapıcam hiç bilmiyorum
Mecbur dogacak bu çocuk ama nasıl
Agumentin 1000 iç dedi sabahta dahiliye bölümüne git dedi canım bugünü atlatmam lazım çok kötüyümKadin dogumcu vermeyebilir alanidegil cunku.
Bana kulak burun bogaz ilk gittigimde vermemisti akinti ve balgam sari veya yesile donmusse antibiyotik basliyorlar yoksa vermiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?