2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben kızımı kkaybettikten sonra panik atak oldum herşeyden korkar oldum kızımda sezeryan oldum gayet sakindim ameliyathaneye girerken çünkü ne yapıcaklarını bilmiyordum şimdi inan ki o ameliyathane kıyafetini giyindigimi düşününce bile panikliyorum kafamda herşeyi geçiriyorum masaya oturucam igne yapıcaklar ondan sonrası yok düşününce kalbim çıkıcak gibi atıyo niye böyle oluyorum bilmiyorum hiç hazır degilim doguma hemde hiçç ne yapıcam bilmiyorum
Kızımı kaybettikten sonra her gece uyanıp eşimin nefesini kontrol ettim yaşıyomu diye ailemi eşimi aradıgımda açmadıklarında elim ayagım titriyodu bişey mi oldu diye çıt sesten bile korkar olmuştum piskolojim bozulmuştu bu süreci sagolsunlar eşimle ailemle atlattım taa ki hamile kalana kadar şimdide öyle oldu iyidim başlarda yine kaybetme korkusu vardı tabi ama şimdi dogum korkusu sardı kiminle ne konuşsam sakinleşemiyorum içimi rahatlatacak birşey duyamıyorum doktorumda piskolojimi anlıyo ona göre yaklaşıyo sagolsun koonuşucaz daha sonra dogumu dedi kapattık konuyu bu gittigimde konuyu açsam mı acaba belki konuşup rahatlarım ama geçen gittigimde konuşurken kötü oldum gözlerm doldu eeellerimi nereye koycagımı şaşırdım doktorum fark etti konuyı kapatalım sonra konuşuruz dedi
Amma dertliymişim baya yazdım

canım yaşadıkların gerçekten çok zor evet haklısın endişelenmene ama dua edelim birbirimize sağlıkla vaktinde gelsinler inşaAllah bizim topikte kim ilk önce doğum yapacaksa özellikle senin için ve zor hamilelik geçirenlere dua etsin ben her zaman dua ediyorum hepimize

Beni yine dogum korkusu sardı dünden beri kendimi sakinleştiremiyorum panikliyorum düşünürken nefesim kesiliyo ne yapıcam hiç bilmiyorum
Mecbur dogacak bu çocuk ama nasıl
canım ameliyattan korkuyorsan ssvd düşünebilirsin yani normal doğum yapan bazı doktorlar var.tabi o da kolay değil ama her aşamasında kendindesin kontrol daha çok sen ve bebeğinde

Ben ilk dogumumda depend almayı unuttum normal pedde ilk gunlerde işe yaramadı cok yogun kanama oluyor cunku. Pijamalara gectı hep bu sefer depend kulotlardan alıcam ama tabi normal dogumla sezeryan kanaması farklı mı bılmıyorum ben normal dogum yapmıştım

Mustela yenidogan sampuaninin gorselini bi atar misiniz? Ben bi kac farkli sise gordum kararsiz kaldim siparis vericem de uzerinde ne yaziyor hangisini alicam
Mustelanın internet sitesinden çeşitlerine detaylıca bakabilirsin canım orda hepsi daha açıklayıcı yazıyo benimde senin gibi kafam karışmıştı çeşitlerden

Reflü bende de var. Ben çareyi akşam 6 dan sonra hiçbir şey yemeyerek buldum. Ancak o zaman geceleri daha az oluyor:... çayı kahveyi de azaltmak lazım ama onu yapamıyorum..
kahve bi fincan icebilirsin dedi bana doktorum Türk kahvesi.bende beni tuttugu icin gece yatmadan sutlu iciyorum.iyi geliyo.
aksam 6 dan sonra hic bisey yemezsem bu sefer acliktan midem bulanir safra kusarim ben.mecbur yatmadan 1 saat once hafif seyler yiyorum.corba gibi.sonra da sütlu kahvemi icip yatiyorum.tabi uyuyamiyorum hemen 3 4 u buluyo.
ya ben bu ara kendi yatagimda da yatamiyorum sert koltuk midem acisindan daha rahat geliyo bana.bi kac gundur iyi uyudum koltukta.
sen dede su icsen hemen gegirme durumu oluyo mu bogazda bi yumru oluyo mu
benim reflü cok uçta sanirim ya

ben de bazen karnimi oksuyorum sola yatiyorum tık yok.hic beklemedigim bi zmnda tekme atiyo.hareket ediyo falan.benim bebegim de cok hareketli degil.
her bebek ayni degilki.sen hareket ediyor mu ona bak.ediyorsa sıkınti yok.hic hareket etmiyosa o onemli Allah korusun.

ben depend kulot aldim.kanama cok olursa diye.ustune de 2 3 tane pamuklu buyuk kilot alio giyicem.kullan at kilotlar bana cok ince geldi rahat edemem ben onlarla.

ben depend kulot aldim.kanama cok olursa diye.ustune de 2 3 tane pamuklu buyuk kilot alio giyicem.kullan at kilotlar bana cok ince geldi rahat edemem ben onlarla.
Hic kulotlari incelemedim cnm kulot ve ped kullanisli olur gibi geldi bilemedim. Dependi giyince kulot ihtiyaci olmuyor o zmn

cnm hastane cikislarinin icinde citcitli zibin yokmu oluyor zaten hepsinde
dogumuna yakin bebegin kilosuna gore bi kac zibin daha eklersin.
ben de iç zibin alsammi acaba onu dusunuyorum.
bence bi tane daha ekle hastane cikisi iki tane az gelebilir.ben 3 tane koyucam.ekstra citcitli zibindan da iki tane daha koyucam.kalin giysi almadik hic.aslinda kadife hastane cikislari vardi alicaktim vazgectim battaniye yeter bence.iki battaniye goturcem.birini altina birini de ustune sericem.
ya ben daha dolap da almadik hastane cikislarini da hazirlamadim 2 hafta daha gecsin bari

Hic kulotlari incelemedim cnm kulot ve ped kullanisli olur gibi geldi bilemedim. Dependi giyince kulot ihtiyaci olmuyor o zmn
ben rahat edemem cnm ic camasirsiz sanki kenardan sızcak gibi gelir bana.ben adet zmnlarinda da rahat edemem zaten hic evden cikmak istemem ilk günü.
ben baktim kullan at lohusa kilotlarina bana cok fazla ince geldi.bi de yorumlara bakmistim oncesinde memnun olanlar da vardi olmayanlarda.ama iste kanamamiz nasil olcak bilmiyoruz bazilarinin cok oluyo bazilarinin az.
depend kilotlu ustune de ic camasiri daha mantikli geldi bana.rahat bisey bence.tabi ic camasirini buyuk alicam xxl seklinde 2 tane dusunuyorum.ama giyemicek durumda olursa da giymem.yanimda olsun yine de
ve eger hemsire depend kilotluyu kullanma derse dikislerden artik hastaneden verileni kullanirim.eve gelince depend kullanirim.aslinda lazerle yapistirma yapiyolar dikis yapmiyolar giyme diceklerini sanmiyorum.burda bi arkadas almis depend kilotlu kullanma demis doktor.ben biomiyordum.istersen bi doktoruna danis.

Evet cnm doktoruma sorup oyle aliyim bari biraz tuhaf olacak ama hangi pedi aliyim demek:)) tabi onlar alisiktir.

Ben de ne varsa hepsini almıştım ilk doğumda(sezaryen)
Hemşire bebeğimin bezinin kenarını yırtıverip koydu en iyisi bu dedi, hepsi çöpe :)

Ben de ne varsa hepsini almıştım ilk doğumda(sezaryen)
Hemşire bebeğimin bezinin kenarını yırtıverip koydu en iyisi bu dedi, hepsi çöpe :)
hic sizma olmadi mi kanamaniz mi az oldu
ben aslinda evde de kullanmak istiyorum o yuzden de aldim.tek hastanede kullanmicam.dikislerden dolayi kenarlarindan yirtup atilmasi beni cezbetti.cikartmakla ugrasmicam.
herkeste farkli tabi belki benim de kanmama az olur ama ya fazka olursa diye aldim ben

Sagol canım allah razı olsun senden

canım ameliyattan korkuyorsan ssvd düşünebilirsin yani normal doğum yapan bazı doktorlar var.tabi o da kolay değil ama her aşamasında kendindesin kontrol daha çok sen ve bebeğinde
Normal dogum yapmam imkansız canım ameliyatım iyileşmemiş daha çok bir zamanda girmedi araya şubat 2017 de dogum yapmştım şuan bile dikişlerim agrıyo yapmam imkansız dedi doktorum artık sezeryana hazırlanmam lazım

Kızlar depend aldım ben büyük boy üzerine kilot giyerim zaten muhakkak. Küçük olması sıkıntı. Bide çoğusu büyük daha iyi demiş yorumlarda öyle yaptım bende

o zaman yapamazsın canım dikişler sıkıntı çıkarır..korkma biri iyi geçmedi diye hepsi öyle olacak değil ya bunda daha kolay olacak her şey inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…