- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.421
cnm hastane bezi neBizim burdaki hemsirelere hastane bezi istemisler eylulde dogum yapan arkadasimdan. Bende hastane bezi koydum 3 tane. Sonra depend aldim buyuk boy oldukca kullanisli geldi bana tamamen korunakli. Evde de gece pedlerinden var zaten.
Dogum cantam da hazir
vee geri sayimlar basladicok sukur
merak etme cnm cogu gitti azi kaldi insallah sag salim bebegine kavuscaksin.erken teshis her zmn daha iyi.erken dogum tehliken var diyip 40.haftalari gorenler bile olmus.sen yuregini ferah tut.Kizlar bende haberler fena Aksam adet agrisi hatta gaz sancisi gibi agrim oldu daha cok belim agriyordu hastaneye geldik yatışım yapildi kasilmalar icin ilaclar ve cigerleri gelissin diye igne yapildi sürekli nstye baglaniyorum suyum cok oldugu icin oluyormus bunlar doktor erken dogum olacagini soyledi en azindan 34 u gecmek hedefimiz dualarinizi bekliyorum.
Bizim evde hemen hemen aynı durumda canım aynen bende neyi nereye koysam durumundayım ama oluyo yavaş yavaş.Heyecandan çok korku var bendedeBenim de iki üç gün sabah bulantım oldu geçenlerde ama geçti çok şükür. Mideyanması yaşıyorum aşırı derecede. Gece yatmadan önce bir bardak soğuk(aşırı değil ılık oda sıcaklığında) süt içiyorum. Hem yanmayı kesiyor hem de tok tuttuğu için sabah bulantısı olmuyor.
Heyecan bir geliyor bir gidiyor. Düşündükçe korku da basmıyor değil :) normal düşünüyorum ilk olacak bir de nasipse nasıl olacak bilmiyorum. Doğum çantam da hazır değil. Eşyaları ayarladım gibi yıkanıp ütülenecek. Benim yer sıkıntım var maalesef. Ne dolap alabildim ne beşik. 2+1 ev. Odalar çok küçük. Salon yayla gibi ve dış kapı girişimde ayrı kapısı yok antre gibi düşünün. Orayı kışın ısırmak imkansız. Odaların biri yatak odası zor sığdı mobilyalar. Hatta komidinleri kullanamıyoruz. Diğer odada iki çekyat küçük tv ünitesi var başka da yer yok. Eşyaları çoktan hazırlayıp yerleştirmek istiyordum ama hep sıkıntı. Aldık ortalarda dolanıyor poşetlerde. Yıkasan nereye koycan vs vs.
al benden de o kadar kucuk cok amacli bi dolap alicam dedim daha alamadim.benim de hersey posette duruyo dolap alinca yikayip utuleyim koyucam.henuz beklemedeyiz bakalim.Bizim evde hemen hemen aynı durumda canım aynen bende neyi nereye koysam durumundayım ama oluyo yavaş yavaş.Heyecandan çok korku var bendede
Gece lambası yada prize takılan küçük ışıklar falan daha iyi olur sanki ışıkta bencede kaliteli olmaz gibi uykusu.bende prize takılan küçük ışıklardan kullanmayı düşünüyorum ayrıca kolay gelsin hepimize heyecan bi yandan stres biyandan :)al benden de o kadar kucuk cok amacli bi dolap alicam dedim daha alamadim.benim de hersey posette duruyo dolap alinca yikayip utuleyim koyucam.henuz beklemedeyiz bakalim.
biz de yatak odasina gecemicez besik sigmiyo bu sene idare edicez oturma odasinda.
bazen bebegi nasil uyutcam onu dusunuyorum.isikta uyumaya mi alissa yoksa gece lambasi falan mi alsam.bizin de 2 arti 1 salon yok oturma odasinda oturup kalkiyoruz.
bi arkadasim da oyle bebegini alistirmis isikta uyuyo ama taa gece 1 2 gibi uyuyo.uykusu kaliteli olmaz bence isikta uyursa gibi geliyo bana.gece lambasi daha iyi sanki bilemedim.
ya da tv nin isigi yeter mi acaba
benim bulantim hic gecmedi ama hap alinca kusmuyorum.kusunca benim yuzumdeki nokta nokta kan toplamalari hep oluyo alistim resmen aynaya bakmayi unuttum benSadece sabahlarımı oluo cnm merak ettim. bende tam yazacaktım aynısını yaşayan varmı die. 4gündür sabahları midem fena bulanıyo bu sabah artık afedersin cikarmaktan yüzüm çok kötü nokta nokta kan topladı, aynaya falan bakmadan direk uzandim eşim gelip görünce noldu yüzüne die korktu oyle farkettim.normalde makyaj yapmam ama fondotensiz dışarı çıkılacak gibi değil tipim kaymış, zaten bugün acayip modum düşüktü icerdeki paşada gün boyu çok az hareket edince sinirlilikle ağlamaklı bi hâl vardı üstümde.ama şükür akşam 7gibi coşmaya başladı kaç saattir öyleydi daha yeni yeni biraz duruldu fakat çok sık toplanıyo karnım sertleşio oyüzden baya zorlanıyorum. Bulantı yüzünden sabahın olmasını dört gözle bekleyen ben şimdide yataktan kalkmaya korkar oldum.o değil bulantıyla oğlumu kreş için hazırla götür bırak gel derken dahada zor oluo kalbim çarpıyo nefes alamıyorum başım dönüyo inş doğuma kadar bu durum devam etmez zaten bulantılar çok geç geçmişti şimdi bidaha başlaması gerdi beni. İnş seninde geçer canım.
cnm prize takilan kucuk isiklar dedigin gece lambasi degil mi farkli bisey mi ?Gece lambası yada prize takılan küçük ışıklar falan daha iyi olur sanki ışıkta bencede kaliteli olmaz gibi uykusu.bende prize takılan küçük ışıklardan kullanmayı düşünüyorum ayrıca kolay gelsin hepimize heyecan bi yandan stres biyandan :)
Yani böyle ayaklı masa lambası gibi değil el kadar bişey oluyo prize takılıyo.Aynen benimde şuan çok fena baskı var sürekli wc gidiyorum kafası aşağıda korkuyorum ağrımda var.Geçsin diye bekliyorumcnm prize takilan kucuk isiklar dedigin gece lambasi degil mi farkli bisey mi ?
hic sorma ya vajinaya bi baski var ki korkutuyo beni bu saatte zaten midemde uyuyamiyorum.
2 gun once doktora gitmemis olsaydim yarin kesin giderdim.ama rahim kapali ayaklar asagida diyince rahatladim.
lavaboya gidicem kalkasim yok agridan idrar torbasina da arada baski yapiyo gitsemmi gitmesemmi arasinda kaliyorim sonra geciyo.
nese ben uyumaya caliscam benimki geve gece hareketlendi gunduz tık yoktu sola yatiyim belki gecer :)
hm anladim cnm bende aslinda gece kambasi derken prize takilanlari kast etmistim ama acaba dedim yeni baska bisey mi varda bilmiyorumYani böyle ayaklı masa lambası gibi değil el kadar bişey oluyo prize takılıyo.Aynen benimde şuan çok fena baskı var sürekli wc gidiyorum kafası aşağıda korkuyorum ağrımda var.Geçsin diye bekliyorum
İnsallah canim bir gun bile dursa kardir o kadar korktumki dedigin gibi iyiki bunlari fark ettik ve onlemimizi aliyoruz. Allah hepimizin yardimcisi olsun dua etmekten baska care yok.merak etme cnm cogu gitti azi kaldi insallah sag salim bebegine kavuscaksin.erken teshis her zmn daha iyi.erken dogum tehliken var diyip 40.haftalari gorenler bile olmus.sen yuregini ferah tut.
Geçmiş olsun canım inşallah hedeflediğinizden daha çok durur bebeğin. Nasılsın peki şimdiKizlar bende haberler fena Aksam adet agrisi hatta gaz sancisi gibi agrim oldu daha cok belim agriyordu hastaneye geldik yatışım yapildi kasilmalar icin ilaclar ve cigerleri gelissin diye igne yapildi sürekli nstye baglaniyorum suyum cok oldugu icin oluyormus bunlar doktor erken dogum olacagini soyledi en azindan 34 u gecmek hedefimiz dualarinizi bekliyorum.
Özelleri bilmiyorum ama devlet hastanesinde doğum için yatak pedi istediler arkadaştan. Yatak koruyucu diye de geçiyor. Bir paket aldık içinden bir tane aldılar sadece gerisini bize verdiler
Kizlar bende haberler fena Aksam adet agrisi hatta gaz sancisi gibi agrim oldu daha cok belim agriyordu hastaneye geldik yatışım yapildi kasilmalar icin ilaclar ve cigerleri gelissin diye igne yapildi sürekli nstye baglaniyorum suyum cok oldugu icin oluyormus bunlar doktor erken dogum olacagini soyledi en azindan 34 u gecmek hedefimiz dualarinizi bekliyorum.
cnm hastane bezi ne
Evde uzun pedler yetiyor hastanede de anestezi etkisi geçene kadar zaten yataktasın ondan sonra ara ara kalkıp yürümen gerekiyor. Her kalktığımda değiştirdim ama öyle fazla bi kanama gibi düşünmeyin.hic sizma olmadi mi kanamaniz mi az oldu
ben aslinda evde de kullanmak istiyorum o yuzden de aldim.tek hastanede kullanmicam.dikislerden dolayi kenarlarindan yirtup atilmasi beni cezbetti.cikartmakla ugrasmicam.
herkeste farkli tabi belki benim de kanmama az olur ama ya fazka olursa diye aldim ben
Bu arada hastane çantasını herkes hazırladı mı? Ben daha hazırlamadım son bir kaç şeyleri yıkayıp hazırlıycam
Canım çok geçmiş olsun. Gerekli önlemler alınmış bu iyi birşey. Hafta olarakda korkma herşey yolunda görünüyor.Kizlar bende haberler fena Aksam adet agrisi hatta gaz sancisi gibi agrim oldu daha cok belim agriyordu hastaneye geldik yatışım yapildi kasilmalar icin ilaclar ve cigerleri gelissin diye igne yapildi sürekli nstye baglaniyorum suyum cok oldugu icin oluyormus bunlar doktor erken dogum olacagini soyledi en azindan 34 u gecmek hedefimiz dualarinizi bekliyorum.
Hayır bebeğin bezi yenidoğan bez yani.Uzerine nasil kulot giydin cnm buyuk boy mu almistin
Bana da aynısını söyledi. Hiç ısrar etmedim gerek yok. Riskin tam olarak ne olduğunu okuyunca hak verdim zaten.Ben çok araştırdım ssvd yi tamamen doğal dışardan mudahale gerekmeden doğurman lazım. Çok sanci cekemiyorsun suni sanci yok. Beklemeden cok fazla sanci cekmeden doğurdun doğurdun yoksa risk diye sezeryana alıyorlar. Benim 12 yil oldu doktor istersen deneriz ama ssvd riskli dedi. Benim hala sezeryan yerim acıyor bebek baski yapınca.
Bana da aynısını söyledi. Hiç ısrar etmedim gerek yok. Riskin tam olarak ne olduğunu okuyunca hak verdim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?