2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cnm hastane bezi ne

merak etme cnm cogu gitti azi kaldi insallah sag salim bebegine kavuscaksin.erken teshis her zmn daha iyi.erken dogum tehliken var diyip 40.haftalari gorenler bile olmus.sen yuregini ferah tut.

Bizim evde hemen hemen aynı durumda canım aynen bende neyi nereye koysam durumundayım ama oluyo yavaş yavaş.Heyecandan çok korku var bendede

Bizim evde hemen hemen aynı durumda canım aynen bende neyi nereye koysam durumundayım ama oluyo yavaş yavaş.Heyecandan çok korku var bendede
al benden de o kadar kucuk cok amacli bi dolap alicam dedim daha alamadim.benim de hersey posette duruyo dolap alinca yikayip utuleyim koyucam.henuz beklemedeyiz bakalim.
biz de yatak odasina gecemicez besik sigmiyo bu sene idare edicez oturma odasinda.
bazen bebegi nasil uyutcam onu dusunuyorum.isikta uyumaya mi alissa yoksa gece lambasi falan mi alsam.bizin de 2 arti 1 salon yok oturma odasinda oturup kalkiyoruz.
bi arkadasim da oyle bebegini alistirmis isikta uyuyo ama taa gece 1 2 gibi uyuyo.uykusu kaliteli olmaz bence isikta uyursa gibi geliyo bana.gece lambasi daha iyi sanki bilemedim.
ya da tv nin isigi yeter mi acaba

Gece lambası yada prize takılan küçük ışıklar falan daha iyi olur sanki ışıkta bencede kaliteli olmaz gibi uykusu.bende prize takılan küçük ışıklardan kullanmayı düşünüyorum ayrıca kolay gelsin hepimize heyecan bi yandan stres biyandan :)

benim bulantim hic gecmedi ama hap alinca kusmuyorum.kusunca benim yuzumdeki nokta nokta kan toplamalari hep oluyo alistim resmen aynaya bakmayi unuttum ben
esimden de disardaki merakli gozlerden de utanmiyorum hamileyiz biz napalim Allah beterinde korusun.keske mide sorunlari yasamasaydik da kirmizi noktalar gelio geciyo nasilsa.
benim bulantidan ziyade tiksinmelerim bazi koku hassasiyetlerim bitmedi.ama hapi kullanmazsam direk kusuyorum saat fark etmiyo.
bende keske klasik sabah kusmasi olsa da gecse diyorum ama nafile.senin sabah kusman olup oglene geciyorsa yine iyi.benim hap almasam gun icinde hep bulaniyo.yemek yedikten sonra kusunca hem bulanti daha cok artiyo hem de kendimi cok zorluyorum o yuzden kan topluyo yuzumuz.
ya beni reflü bitiriyo o benim midemi daha cok bulandiriyo malesef.

cnm prize takilan kucuk isiklar dedigin gece lambasi degil mi farkli bisey mi ?
hic sorma ya vajinaya bi baski var ki korkutuyo beni bu saatte zaten midemde uyuyamiyorum.
2 gun once doktora gitmemis olsaydim yarin kesin giderdim.ama rahim kapali ayaklar asagida diyince rahatladim.
lavaboya gidicem kalkasim yok agridan idrar torbasina da arada baski yapiyo gitsemmi gitmesemmi arasinda kaliyorim sonra geciyo.
nese ben uyumaya caliscam benimki geve gece hareketlendi gunduz tık yoktu sola yatiyim belki gecer :)

Yani böyle ayaklı masa lambası gibi değil el kadar bişey oluyo prize takılıyo.Aynen benimde şuan çok fena baskı var sürekli wc gidiyorum kafası aşağıda korkuyorum ağrımda var.Geçsin diye bekliyorum

hm anladim cnm bende aslinda gece kambasi derken prize takilanlari kast etmistim ama acaba dedim yeni baska bisey mi varda bilmiyorum
ben sola yattim vajina agrisi gecti bu sefer sol gogsumun akti cok agriyo yatamiyorum bi uyuyabilseydim iyiydi

merak etme cnm cogu gitti azi kaldi insallah sag salim bebegine kavuscaksin.erken teshis her zmn daha iyi.erken dogum tehliken var diyip 40.haftalari gorenler bile olmus.sen yuregini ferah tut.
İnsallah canim bir gun bile dursa kardir o kadar korktumki dedigin gibi iyiki bunlari fark ettik ve onlemimizi aliyoruz. Allah hepimizin yardimcisi olsun dua etmekten baska care yok.

Geçmiş olsun canım inşallah hedeflediğinizden daha çok durur bebeğin. Nasılsın peki şimdi

Özelleri bilmiyorum ama devlet hastanesinde doğum için yatak pedi istediler arkadaştan. Yatak koruyucu diye de geçiyor. Bir paket aldık içinden bir tane aldılar sadece gerisini bize verdiler

Her hastane farkli bisey istiyor demekki. Ozel canim burasi hastane bezi istenmis sezeryan dogumdu benimki de oyle olacak.

Allahim ikinizin de yardimcisi olsun canim.

Evde uzun pedler yetiyor hastanede de anestezi etkisi geçene kadar zaten yataktasın ondan sonra ara ara kalkıp yürümen gerekiyor. Her kalktığımda değiştirdim ama öyle fazla bi kanama gibi düşünmeyin.

Bu arada hastane çantasını herkes hazırladı mı? Ben daha hazırlamadım son bir kaç şeyleri yıkayıp hazırlıycam

Aslında herseyim tam eksik yok ama bir türlü yıkama işine baslamadin. Yani daha yıkama utuleme çanta hiç hazır değil. Sanırım haftaya falan baslarim artık. Bir tembellik var ustumde.

Canım çok geçmiş olsun. Gerekli önlemler alınmış bu iyi birşey. Hafta olarakda korkma herşey yolunda görünüyor.

Bana da aynısını söyledi. Hiç ısrar etmedim gerek yok. Riskin tam olarak ne olduğunu okuyunca hak verdim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…