2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
geçmiş olsun canım. benim bulantı geçmiyor malesef ve çıkaramıyorum da bu benim yapım da var malesef ve bu daha da kötü oluyor çıkartsam rahatlarım belki. aynen başım da dönüyor zor da nefes alıyorum daralıyorum. bu hafta doktora gideceğim soracam zaten vajim de çok ağrıyor hergün progestan alıyorum anlamadım. bu bulantı için acaba kan ilacını mı değiştirsem diye düşünüyorum. kasım annelerinde okıdum da bulantı geçmiş gynoferon alıyorum oda alıyormuş ve değiştirmiş bende olmazsa deneyim diyorum çünkü yiyemiyorum birşey

ben akşam vaktı veya hün içinde süt yoğurt çok içtim yedim mi balgam yapıyor bende malesef ve bu sefer de balgamdan uyuyamıyorum :/ doktora soracam rennie duo fayda etmesi talcid ile idare ediyorum bakalım

Özelleri bilmiyorum ama devlet hastanesinde doğum için yatak pedi istediler arkadaştan. Yatak koruyucu diye de geçiyor. Bir paket aldık içinden bir tane aldılar sadece gerisini bize verdiler
bebişlerinize alt değiştirme aldıysanız o da olur ben öyle yapmıştım kızımda yani yanımda bulundurdum bunda da öyle yapacam ayretten ona para veremem =)

geçmiş olsun canım inşaAllah vaktinde gelir bebişin en azından hastanede kontrol altındasın iyiki gitmişsin canım bizi haberdar et yinede

kızlar
artık bebeğin hareketlerini kasığımda hissediyorum
aşağıya düşmüş gibi
ve vaj dün gece çok ağrıdı
2 bacağımı açmakta zorlanıyorum misal yataktan kalkarken çok ağrıyr.
neden acaba
erken gelmez inşallah

Oh ne güzel :) tabi canım iyi düşünmüşsün bende geçen haftadan hazırladım bebeğin herşeyi tam. Benim bi kaç eksiğim kaldı sadece
Benimde eksik varda tam karar veremedim, kendim için bez alıncak hasta bezimi büyük boy çocuk bezimi alsam diye düşünüyorum,en sona bırakcam galiba birde ben çok üşürüm geceliğin kalınlığına bedenine karar veremedim hiç 60 kilo olmamıştım fazlasıyla olacak gibiyim bunlar biraz daha bekliycek işte

O ağrı bende de hep var bebegin pozisyonuyla alakalı sanırım

Ben dependin büyük boyunu aldım canım. Ama anladığım kadarıyla minyon tiplisin. 8. Ayda 60 kilo olduğuna göre :) içini açıp baktım çok kullanışlı duruyor tavsiye edebilirim zaten bende tavsiyeler üzerine aldım. Geceliği ben kalın almayacağım normaldede kalın giyinmeyi sevmiyorum birde doğumdan sonra çok terleniyormuş iyice bunalırım muhtemelen ben. Hatta kısa kollu bile alsammı diyorum çünkü kışın uzun kolluyla asla yatmadım şuana kadar. Eşimde uzun kollu al diyip duruyor bilemiyorum bakıcam kararsızım hala

Canım inşallah zamanını doldurup gelir. Kontrolün ne zaman sorardın doktoruna. Ama sen yinede kendini yoracak şeyler yapma ne olur ne olmaz

İlk doğumumda benden bir kan boşalmıştı yataga ben diyeyim yarım litre üstüm başım yatak her yer kan içindeydi. yatak koruyucu şart hastane koyuyorç depend giymek cok zordu benim zorunllu sezeryan olmuştu ayagını kaldırmak zulümdü. o yüzden bu sefer depend almayacağım

Benimde kanamam olmustu ilk gun ya. Bende diyorum dependle ugrasmak zor mu olur tuvalete gidince nasil indirip kaldircaz. lohusa pedi yetmez miki

Benimde kanamam olmustu ilk gun ya. Bende diyorum dependle ugrasmak zor mu olur tuvalete gidince nasil indirip kaldircaz. lohusa pedi yetmez miki

Giymek cok zordu açıkcası ben su an dependin külot olmayan normal pedini düşünüyorum. Gruba bakınca şok oldum herkes hazırlanıyor. Ben hiçbir şey yapmadım. kızım 13 aylık onun her şeyi var diye bu rahatlığım sanırım. ama bi yıkamam canta vs hazırlamam gerek sanırım

Hmm anladım canım bu sefer çok çok kolay olur umarım herşey

Ben lohusa pedi alıcam büyükçe. Penye hamile külotları almıştım, onun içine pedi koyarım. Bir de bebeğin tek kullanımlık alt açma örtülerinden çokca götürürüm ondan da sereriz altıma. Zaten 3 takım gecelik götüreceğim kan olursa değiştiririz. Sezeryan doğumda bazılarının çok az kanaması oluyormuş. Depend külodu giymek zor olur diye düşünüyorum. Altımda haşır huşur rahat edemem zaten ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…