- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.441
geçmiş olsun canım. benim bulantı geçmiyor malesef ve çıkaramıyorum da bu benim yapım da var malesef ve bu daha da kötü oluyor çıkartsam rahatlarım belki. aynen başım da dönüyor zor da nefes alıyorum daralıyorum. bu hafta doktora gideceğim soracam zaten vajim de çok ağrıyor hergün progestan alıyorum anlamadım. bu bulantı için acaba kan ilacını mı değiştirsem diye düşünüyorum. kasım annelerinde okıdum da bulantı geçmiş gynoferon alıyorum oda alıyormuş ve değiştirmiş bende olmazsa deneyim diyorum çünkü yiyemiyorum birşeySadece sabahlarımı oluo cnm merak ettim. bende tam yazacaktım aynısını yaşayan varmı die. 4gündür sabahları midem fena bulanıyo bu sabah artık afedersin cikarmaktan yüzüm çok kötü nokta nokta kan topladı, aynaya falan bakmadan direk uzandim eşim gelip görünce noldu yüzüne die korktu oyle farkettim.normalde makyaj yapmam ama fondotensiz dışarı çıkılacak gibi değil tipim kaymış, zaten bugün acayip modum düşüktü icerdeki paşada gün boyu çok az hareket edince sinirlilikle ağlamaklı bi hâl vardı üstümde.ama şükür akşam 7gibi coşmaya başladı kaç saattir öyleydi daha yeni yeni biraz duruldu fakat çok sık toplanıyo karnım sertleşio oyüzden baya zorlanıyorum. Bulantı yüzünden sabahın olmasını dört gözle bekleyen ben şimdide yataktan kalkmaya korkar oldum.o değil bulantıyla oğlumu kreş için hazırla götür bırak gel derken dahada zor oluo kalbim çarpıyo nefes alamıyorum başım dönüyo inş doğuma kadar bu durum devam etmez zaten bulantılar çok geç geçmişti şimdi bidaha başlaması gerdi beni. İnş seninde geçer canım.
ben akşam vaktı veya hün içinde süt yoğurt çok içtim yedim mi balgam yapıyor bende malesef ve bu sefer de balgamdan uyuyamıyorum :/ doktora soracam rennie duo fayda etmesi talcid ile idare ediyorum bakalımBenim de iki üç gün sabah bulantım oldu geçenlerde ama geçti çok şükür. Mideyanması yaşıyorum aşırı derecede. Gece yatmadan önce bir bardak soğuk(aşırı değil ılık oda sıcaklığında) süt içiyorum. Hem yanmayı kesiyor hem de tok tuttuğu için sabah bulantısı olmuyor.
Heyecan bir geliyor bir gidiyor. Düşündükçe korku da basmıyor değil :) normal düşünüyorum ilk olacak bir de nasipse nasıl olacak bilmiyorum. Doğum çantam da hazır değil. Eşyaları ayarladım gibi yıkanıp ütülenecek. Benim yer sıkıntım var maalesef. Ne dolap alabildim ne beşik. 2+1 ev. Odalar çok küçük. Salon yayla gibi ve dış kapı girişimde ayrı kapısı yok antre gibi düşünün. Orayı kışın ısırmak imkansız. Odaların biri yatak odası zor sığdı mobilyalar. Hatta komidinleri kullanamıyoruz. Diğer odada iki çekyat küçük tv ünitesi var başka da yer yok. Eşyaları çoktan hazırlayıp yerleştirmek istiyordum ama hep sıkıntı. Aldık ortalarda dolanıyor poşetlerde. Yıkasan nereye koycan vs vs.
bebişlerinize alt değiştirme aldıysanız o da olur ben öyle yapmıştım kızımda yani yanımda bulundurdum bunda da öyle yapacam ayretten ona para veremem =)Özelleri bilmiyorum ama devlet hastanesinde doğum için yatak pedi istediler arkadaştan. Yatak koruyucu diye de geçiyor. Bir paket aldık içinden bir tane aldılar sadece gerisini bize verdiler
Oh ne güzel :) tabi canım iyi düşünmüşsün bende geçen haftadan hazırladım bebeğin herşeyi tam. Benim bi kaç eksiğim kaldı sadeceEki Görüntüle 2199881 sonunda yıkadık, çantamızı hazırlıycaz inşallah, biraz daha bekleyebilirdi ama nolur nolmaz biz hazır olalım
allah yardımcınız olsun sağlıcakla gelsinler inşallahAllahim ikinizin de yardimcisi olsun canim.
geçmiş olsun canım inşaAllah vaktinde gelir bebişin en azından hastanede kontrol altındasın iyiki gitmişsin canım bizi haberdar et yinedeKizlar bende haberler fena Aksam adet agrisi hatta gaz sancisi gibi agrim oldu daha cok belim agriyordu hastaneye geldik yatışım yapildi kasilmalar icin ilaclar ve cigerleri gelissin diye igne yapildi sürekli nstye baglaniyorum suyum cok oldugu icin oluyormus bunlar doktor erken dogum olacagini soyledi en azindan 34 u gecmek hedefimiz dualarinizi bekliyorum.
Benimde eksik varda tam karar veremedim, kendim için bez alıncak hasta bezimi büyük boy çocuk bezimi alsam diye düşünüyorum,en sona bırakcam galiba birde ben çok üşürüm geceliğin kalınlığına bedenine karar veremedim hiç 60 kilo olmamıştım fazlasıyla olacak gibiyim bunlar biraz daha bekliycek işteOh ne güzel :) tabi canım iyi düşünmüşsün bende geçen haftadan hazırladım bebeğin herşeyi tam. Benim bi kaç eksiğim kaldı sadece
O ağrı bende de hep var bebegin pozisyonuyla alakalı sanırımkızlar
artık bebeğin hareketlerini kasığımda hissediyorum
aşağıya düşmüş gibi
ve vaj dün gece çok ağrıdı
2 bacağımı açmakta zorlanıyorum misal yataktan kalkarken çok ağrıyr.
neden acaba
erken gelmez inşallah
Ben dependin büyük boyunu aldım canım. Ama anladığım kadarıyla minyon tiplisin. 8. Ayda 60 kilo olduğuna göre :) içini açıp baktım çok kullanışlı duruyor tavsiye edebilirim zaten bende tavsiyeler üzerine aldım. Geceliği ben kalın almayacağım normaldede kalın giyinmeyi sevmiyorum birde doğumdan sonra çok terleniyormuş iyice bunalırım muhtemelen ben. Hatta kısa kollu bile alsammı diyorum çünkü kışın uzun kolluyla asla yatmadım şuana kadar. Eşimde uzun kollu al diyip duruyor bilemiyorum bakıcam kararsızım halaBenimde eksik varda tam karar veremedim, kendim için bez alıncak hasta bezimi büyük boy çocuk bezimi alsam diye düşünüyorum,en sona bırakcam galiba birde ben çok üşürüm geceliğin kalınlığına bedenine karar veremedim hiç 60 kilo olmamıştım fazlasıyla olacak gibiyim bunlar biraz daha bekliycek işte
Canım inşallah zamanını doldurup gelir. Kontrolün ne zaman sorardın doktoruna. Ama sen yinede kendini yoracak şeyler yapma ne olur ne olmazkızlar
artık bebeğin hareketlerini kasığımda hissediyorum
aşağıya düşmüş gibi
ve vaj dün gece çok ağrıdı
2 bacağımı açmakta zorlanıyorum misal yataktan kalkarken çok ağrıyr.
neden acaba
erken gelmez inşallah
Ben dependin büyük boyunu aldım canım. Ama anladığım kadarıyla minyon tiplisin. 8. Ayda 60 kilo olduğuna göre :) içini açıp baktım çok kullanışlı duruyor tavsiye edebilirim zaten bende tavsiyeler üzerine aldım. Geceliği ben kalın almayacağım normaldede kalın giyinmeyi sevmiyorum birde doğumdan sonra çok terleniyormuş iyice bunalırım muhtemelen ben. Hatta kısa kollu bile alsammı diyorum çünkü kışın uzun kolluyla asla yatmadım şuana kadar. Eşimde uzun kollu al diyip duruyor bilemiyorum bakıcam kararsızım hala
Benimde kanamam olmustu ilk gun ya. Bende diyorum dependle ugrasmak zor mu olur tuvalete gidince nasil indirip kaldircaz. lohusa pedi yetmez mikiİlk doğumumda benden bir kan boşalmıştı yataga ben diyeyim yarım litre üstüm başım yatak her yer kan içindeydi.yatak koruyucu şart hastane koyuyorç depend giymek cok zordu benim zorunllu sezeryan olmuştu ayagını kaldırmak zulümdü. o yüzden bu sefer depend almayacağım
Benimde kanamam olmustu ilk gun ya. Bende diyorum dependle ugrasmak zor mu olur tuvalete gidince nasil indirip kaldircaz. lohusa pedi yetmez miki
Hmm anladım canım bu sefer çok çok kolay olur umarım herşeyİlk doğumumda benden bir kan boşalmıştı yataga ben diyeyim yarım litre üstüm başım yatak her yer kan içindeydi.yatak koruyucu şart hastane koyuyorç depend giymek cok zordu benim zorunllu sezeryan olmuştu ayagını kaldırmak zulümdü. o yüzden bu sefer depend almayacağım
Hmm anladım canım bu sefer çok çok kolay olur umarım herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?