- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.461
Aynen minyonum canımBen dependin büyük boyunu aldım canım. Ama anladığım kadarıyla minyon tiplisin. 8. Ayda 60 kilo olduğuna göre :) içini açıp baktım çok kullanışlı duruyor tavsiye edebilirim zaten bende tavsiyeler üzerine aldım. Geceliği ben kalın almayacağım normaldede kalın giyinmeyi sevmiyorum birde doğumdan sonra çok terleniyormuş iyice bunalırım muhtemelen ben. Hatta kısa kollu bile alsammı diyorum çünkü kışın uzun kolluyla asla yatmadım şuana kadar. Eşimde uzun kollu al diyip duruyor bilemiyorum bakıcam kararsızım hala
hala ayaklari asagidami peki
bugun aksamdan beri kasik agrim cok oldu ayaklar hep asagida.bi ara asagilarda hareket ettigindendir sanirim tuvaletim varmis gibi oldu kac kez geri duzeldi.vajinaya baski da vardi.
hala agrim var kasikta gobekte.
İnsallah canim cok sagol ben agri hissetmiyorum suan yine nst cekiliyor ama sanci var. Saat 3 te perinatolog gelicekmis eger gerekirse siviyi azalticaklar iyice endiselendim.Geçmiş olsun canım inşallah hedeflediğinizden daha çok durur bebeğin. Nasılsın peki şimdi
Hepimizin canim cok sagolAllahim ikinizin de yardimcisi olsun canim.
Cok sagol canim evet cok sukur burdayiz kimse agrilarini hafife almasin ihmal etmesin ya allah korusun son zamanlar artik ne olur ne olmaz. Nst ye bagliyorlar sürekli sancilarim baya azalmisti ama suan yine var hayirlisi insallahgeçmiş olsun canım inşaAllah vaktinde gelir bebişin en azından hastanede kontrol altındasın iyiki gitmişsin canım bizi haberdar et yinede
aynen biz kendimizi bazen hafife alıyoruz bazen sancılar oluyor ve biz bunu hissetmeybiliyoruz malesef. inşaAllah sende bebeğinde iyi olacaksınız canımCok sagol canim evet cok sukur burdayiz kimse agrilarini hafife almasin ihmal etmesin ya allah korusun son zamanlar artik ne olur ne olmaz. Nst ye bagliyorlar sürekli sancilarim baya azalmisti ama suan yine var hayirlisi insallah
Canım allah yardımcın olsun inşallah kritik süreci atlatırsınız. Siz böyle deyince benim de içimi korku kaplıyo. benim de o tarz ağrılarım oluyo gaz sancısı gibi adet sancısı gibi bu ay. ama hiç doktora gitmedim.artık ilerlerdi o kadar olcak tabi diyorum. bu cuma kontrolüm var. doktor muayenede sen nerdesin bunca zaman dicek diye ödüm kopuyor. Bir de bugüne kadar çok sorunsuz geçti hamileliğim. her kontrolümde herşey haftasıyla uyumlu,suyu iyi boyu posu o iyi bu iyi.. sanki hiç problem çıkmıcakmış gibi alışmışım herhalde. kontrolde bi sorun çıkmaz inşallah diye dua ediyorumKizlar bende haberler fena Aksam adet agrisi hatta gaz sancisi gibi agrim oldu daha cok belim agriyordu hastaneye geldik yatışım yapildi kasilmalar icin ilaclar ve cigerleri gelissin diye igne yapildi sürekli nstye baglaniyorum suyum cok oldugu icin oluyormus bunlar doktor erken dogum olacagini soyledi en azindan 34 u gecmek hedefimiz dualarinizi bekliyorum.
canım gaviscon içmeyi denedin mi? Ben de senin gibiyim geceleri uyutmuyor reflü. Ama gavisconu içtiğim anda çat diye kesiliyor.Şaka gibi geceler yaşıyorum ağlıycam artık sinirimden denemediğim bişey kalmadı bütün millet uyur ben reflü denen illetten otur bütün gece otobüs yolculuğu gibi oturarak uyuyorum yoksa bir saat istifra ettiriyor o ağıza gelen acı su bıktım yaaa aptal gibi dolaşıyorum evde uyu uyan yapmaktan
çalışıyor musun canımŞaka gibi geceler yaşıyorum ağlıycam artık sinirimden denemediğim bişey kalmadı bütün millet uyur ben reflü denen illetten otur bütün gece otobüs yolculuğu gibi oturarak uyuyorum yoksa bir saat istifra ettiriyor o ağıza gelen acı su bıktım yaaa aptal gibi dolaşıyorum evde uyu uyan yapmaktan
Şaka gibi geceler yaşıyorum ağlıycam artık sinirimden denemediğim bişey kalmadı bütün millet uyur ben reflü denen illetten otur bütün gece otobüs yolculuğu gibi oturarak uyuyorum yoksa bir saat istifra ettiriyor o ağıza gelen acı su bıktım yaaa aptal gibi dolaşıyorum evde uyu uyan yapmaktan
Renkli ile beyazları ayırsın mı canım yıkarken. Benim üç dört parça koyu renkli var. Açık renk ve beyazları da ayrı mı yıkasam diyorum. Renk verir de beyazları bozarsa üzülürüm çokEki Görüntüle 2199881 sonunda yıkadık, çantamızı hazırlıycaz inşallah, biraz daha bekleyebilirdi ama nolur nolmaz biz hazır olalım
Geceleri ben de uyuyamıyorum artık. Ağrım sızım yok şükür ama sağa sola dön sürekli wc ye kalkıyorum uyku kalitesi sıfır. İki gündür sabahları güzel uyuyorum öğleye kadar. Şu an yataktayım mesela keyif yapıyoruz minik Paşa’yla :) Rabbim Doğumdan sonraki sürece hazırlıyor bence son zamanlarda gece uykusu olmaz diyorlardı zaten.Şaka gibi geceler yaşıyorum ağlıycam artık sinirimden denemediğim bişey kalmadı bütün millet uyur ben reflü denen illetten otur bütün gece otobüs yolculuğu gibi oturarak uyuyorum yoksa bir saat istifra ettiriyor o ağıza gelen acı su bıktım yaaa aptal gibi dolaşıyorum evde uyu uyan yapmaktan
Çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim esirgesin yavrunu, inşallah 34 ü geçersin. Allah yardımcın olsun..Kizlar bende haberler fena Aksam adet agrisi hatta gaz sancisi gibi agrim oldu daha cok belim agriyordu hastaneye geldik yatışım yapildi kasilmalar icin ilaclar ve cigerleri gelissin diye igne yapildi sürekli nstye baglaniyorum suyum cok oldugu icin oluyormus bunlar doktor erken dogum olacagini soyledi en azindan 34 u gecmek hedefimiz dualarinizi bekliyorum.
Bu haftaya geldik hala bebek hareketleri benim icin sıkıntılı. Ben mi abartiyorum surekli tepinmesini bekliyorum bilmiyorum ama bazen ne yapsam hareketini duyamiyorum. Tatli ye sola yat karnini hafifce durt vs hak getire. Sonra birden alakasiz bir anda başlıyor gayet net hareket etmeye. Doktor hareketini hissetmedigin zaman gel nst ye baglayalim dedi. Allahtan gitmeye gerek kalmadan hareketleri basliyot ama mesela simdi uyanali yarim saat oldu copleri kapiya çıkardım evde bi iki dolandim soluma yattim tik yook. Niiye boyle yav :/
Sicak dus alma cnm acilmayi tetiklerKızlar duştan sonra benim kasıklarım baya ağrıyor zaten sıkıntılarım olduğu için oluyordur ama sizde durumlar nasıl acaba?
Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğin vaktinde sağlıkla gelir benim oğlumda 32 haftalıkken geliyordu doktor Yaşar demişti korkma canım bebeğin kaç kilo şuan gelişimi haftasına uyumluysa rahat olKizlar bende haberler fena Aksam adet agrisi hatta gaz sancisi gibi agrim oldu daha cok belim agriyordu hastaneye geldik yatışım yapildi kasilmalar icin ilaclar ve cigerleri gelissin diye igne yapildi sürekli nstye baglaniyorum suyum cok oldugu icin oluyormus bunlar doktor erken dogum olacagini soyledi en azindan 34 u gecmek hedefimiz dualarinizi bekliyorum.
Renkli ile beyazları ayırsın mı canım yıkarken. Benim üç dört parça koyu renkli var. Açık renk ve beyazları da ayrı mı yıkasam diyorum. Renk verir de beyazları bozarsa üzülürüm çok
ben güvenemedim ve ayrı ayrı yıkadım. bence riske girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?