- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.481
Kizlar bende haberler fena Aksam adet agrisi hatta gaz sancisi gibi agrim oldu daha cok belim agriyordu hastaneye geldik yatışım yapildi kasilmalar icin ilaclar ve cigerleri gelissin diye igne yapildi sürekli nstye baglaniyorum suyum cok oldugu icin oluyormus bunlar doktor erken dogum olacagini soyledi en azindan 34 u gecmek hedefimiz dualarinizi bekliyorum.
Amin canim insallah. Sizde de İnsallah bir sorun cikmaz canim ben kimseyi korkutmak istemem sadece ihmale gelmiyor benim sancilarim da dayanilmicak seyler degildi doktor normal diyodu onemsemesem hic haberimiz bile olmayacakti belki allah korudu. En azindan kendini yorma egilip kalkma son zamanlar artik cok dikkat etmek lazim.Canım allah yardımcın olsun inşallah kritik süreci atlatırsınız. Siz böyle deyince benim de içimi korku kaplıyo. benim de o tarz ağrılarım oluyo gaz sancısı gibi adet sancısı gibi bu ay. ama hiç doktora gitmedim.artık ilerlerdi o kadar olcak tabi diyorum. bu cuma kontrolüm var. doktor muayenede sen nerdesin bunca zaman dicek diye ödüm kopuyor. Bir de bugüne kadar çok sorunsuz geçti hamileliğim. her kontrolümde herşey haftasıyla uyumlu,suyu iyi boyu posu o iyi bu iyi.. sanki hiç problem çıkmıcakmış gibi alışmışım herhalde. kontrolde bi sorun çıkmaz inşallah diye dua ediyorum
Yok canım sıcak almıyorum baya ılık su ayarlıyorum ama şimdi duş almam lazım ama tedirginim 6 gün oldu duş almayalı serviks kısa diye sık duş almıyorumSicak dus alma cnm acilmayi tetikler
Ben çok hastayım kızlar doktordaydık agumentin 1000 başlamıştım dün o az gelir dediler bıraktırdılar bir üstünü verdiler birtane de öksürük şurubu yazdı dahiliyeci kullan bişey olmaz dedi kadın Doğum doktorum da bişey olmaz dedi ama şurubun içinde plesantadan bebeğe geçer diyor asla kullanılmaz diyor internette baktım heryer aynı diyor çok korktum kullanamadım artık öksürük ten karnım acıyor kasıklarım göğsüm sırtım ağrıyor napcam ya
canım hayırlı olsun güle güle kullanın. Nasıl oldu oda takımı beğendiniz mi? Ben alırken hiç dikkat etmemişim ön korkuluğu aşağı inmiyormuş. Yatağın içini düzenlerken çok zorlanıyorum. İlerde çocuğu içinden almak da zor olacak galiba. Sizinki iniyor mu?Selam kizlar herkes iyidir umarim. Odamiz geldi onunla ugrastikkizimin esyalarini yikadik, utuledik dolabina yerlestirdik sukur Allah saglikla kullanmak nasip etsin hepimize insallah
Amin canim cok sagol hepimizin yavrularini korusun rabbimÇok çok geçmiş olsun canım, Rabbim esirgesin yavrunu, inşallah 34 ü geçersin. Allah yardımcın olsun..
Cok sagol canim insallah oglum gelisimi 2 3 hafta onden gidiyor en son kilosu 2300 du bugun o panikle hic soramadim. Kilosundan yana icim daha rahat azcik daha buyuse 34 u gecsek en azindan cok rahatlicamÇok geçmiş olsun canım inşallah bebeğin vaktinde sağlıkla gelir benim oğlumda 32 haftalıkken geliyordu doktor Yaşar demişti korkma canım bebeğin kaç kilo şuan gelişimi haftasına uyumluysa rahat ol
İnşallah geçersin canım şuan hastanedesin gereken yapılır bol dua et Allah'a havale et hayırlısı olur inşallahCok sagol canim insallah oglum gelisimi 2 3 hafta onden gidiyor en son kilosu 2300 du bugun o panikle hic soramadim. Kilosundan yana icim daha rahat azcik daha buyuse 34 u gecsek en azindan cok rahatlicam
Çok geçmiş olsun canım. Tam mevsim geçiş soğuklar başladı falan hastalık zamanına denk geldik. Allah hepimizi ve yavrularımızı korusun sağlık versin inşallahBen çok hastayım kızlar doktordaydık agumentin 1000 başlamıştım dün o az gelir dediler bıraktırdılar bir üstünü verdiler birtane de öksürük şurubu yazdı dahiliyeci kullan bişey olmaz dedi kadın Doğum doktorum da bişey olmaz dedi ama şurubun içinde plesantadan bebeğe geçer diyor asla kullanılmaz diyor internette baktım heryer aynı diyor çok korktum kullanamadım artık öksürük ten karnım acıyor kasıklarım göğsüm sırtım ağrıyor napcam ya
Renkli ile beyazları ayırsın mı canım yıkarken. Benim üç dört parça koyu renkli var. Açık renk ve beyazları da ayrı mı yıkasam diyorum. Renk verir de beyazları bozarsa üzülürüm çok
Canım iki bölüm yıkadım bende birbirine renkleri karışırsa hem üzülürüm hemde nefret ederim neyseki ayrı ayrı yıkadım
Geceleri ben de uyuyamıyorum artık. Ağrım sızım yok şükür ama sağa sola dön sürekli wc ye kalkıyorum uyku kalitesi sıfır. İki gündür sabahları güzel uyuyorum öğleye kadar. Şu an yataktayım mesela keyif yapıyoruz minik Paşa’yla :) Rabbim Doğumdan sonraki sürece hazırlıyor bence son zamanlarda gece uykusu olmaz diyorlardı zaten.
İnsallah canim cok sagol en azindan 34 gorsek ona da raziyim hakkimizda hayirlisi olsunçok çok geçmiş olsun canım inşallah sende o da sağlıkla birbirinize kavuşursunuz. çok şükür 27 haftadan sonra bebeklerimiz erkende gelse yaşıyor ve sağlıkla büyüyor içini rahat tut ve umarım 34 ü geçer..
Çok geçmiş olsun canım,bende yakalandım öksürük belasına geçen bitkisel çözüm bulmuş gibiydin noldu? Hastalığı kynaya sat derler buralarda bizemi sattın neBen çok hastayım kızlar doktordaydık agumentin 1000 başlamıştım dün o az gelir dediler bıraktırdılar bir üstünü verdiler birtane de öksürük şurubu yazdı dahiliyeci kullan bişey olmaz dedi kadın Doğum doktorum da bişey olmaz dedi ama şurubun içinde plesantadan bebeğe geçer diyor asla kullanılmaz diyor internette baktım heryer aynı diyor çok korktum kullanamadım artık öksürük ten karnım acıyor kasıklarım göğsüm sırtım ağrıyor napcam ya
İnşallah geçersin canım şuan hastanedesin gereken yapılır bol dua et Allah'a havale et hayırlısı olur inşallah[/QUOT
Amin insallah cok sagol dua dan baska carem yok insallah hayirlisi olsun hepimiz icin
Amin canim hepimiz insallah. Cok begendik canim. Biz buyuyen besigini almadik takimin canim baska besik aldim odaya uygun. Onun korkulugu iniyor asagiya. Evet biraz zorlayabilir aslinda inmemesi. Ayarlanmaz mi acaba:/canım hayırlı olsun güle güle kullanın. Nasıl oldu oda takımı beğendiniz mi? Ben alırken hiç dikkat etmemişim ön korkuluğu aşağı inmiyormuş. Yatağın içini düzenlerken çok zorlanıyorum. İlerde çocuğu içinden almak da zor olacak galiba. Sizinki iniyor mu?
MaşallahBizde 2600 gram olmusuz 34+0 bugun.
Kizlar kapi susu ve taki yastigi siparis etmek istiyorum. Guvenilir bildiğiniz bir yer var mi?
Eki Görüntüle 2199881 sonunda yıkadık, çantamızı hazırlıycaz inşallah, biraz daha bekleyebilirdi ama nolur nolmaz biz hazır olalım
doğru canım hatırladım şimdi sen başka beşik almıştın. Ayarı yok ne yazık ki. Hiç düşünemedim alırken.Amin canim hepimiz insallah. Cok begendik canim. Biz buyuyen besigini almadik takimin canim baska besik aldim odaya uygun. Onun korkulugu iniyor asagiya. Evet biraz zorlayabilir aslinda inmemesi. Ayarlanmaz mi acaba:/
Çok sağolasın canım sende yıkarsın tembellik değil halimizmi var herkesin bi tarafı ağrıyor aynı bölge olmasada kendimize zor yetiyoruz,b irde extradan minik minik elbiseler çıktı as as bitmeyenInstagramda tripartyshop diye bir sayfa var. Ahşap kapı süsü yapıyor. Ben ordan sipariş ettim ama daha gelmedi kalitesini gormedim yani.
Ellerine sağlık ne güzel yikamissin. Bende su üstümde ki tembelliği atarsam yikayacagim inşallah.
Amin inşallah benimde belim sırt ağrılarım bayadır vardır biraz yürüyeyim başlıyorum penguen gibi olmaya üstelik kiloda almadım birde kilolu olaymışım yerimden kalkamazdım ama bu mide beni bitirdiBende aynı durumdayım Allah hepimizin yardımcısı olsun bide kaburgalarım ve sırtım da ağrılar çoğalmaya başladı bu günlerde 3. Hamileliğim ama hiçbirinde bukadar zorlamamıştım hiç yazmamıştım ama hep okuyorum kızlar Allah sağ sağlım kucağımiza almak nasip etsin yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?