2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

çok çok geçmiş olsun canım inşallah sende o da sağlıkla birbirinize kavuşursunuz. çok şükür 27 haftadan sonra bebeklerimiz erkende gelse yaşıyor ve sağlıkla büyüyor içini rahat tut ve umarım 34 ü geçer..

Amin canim insallah. Sizde de İnsallah bir sorun cikmaz canim ben kimseyi korkutmak istemem sadece ihmale gelmiyor benim sancilarim da dayanilmicak seyler degildi doktor normal diyodu onemsemesem hic haberimiz bile olmayacakti belki allah korudu. En azindan kendini yorma egilip kalkma son zamanlar artik cok dikkat etmek lazim.

doktorunu arayıp tekrar bir sor benim içime sinmedi böyle yazıyor falan de bakalım ne diyecek

Selam kizlar herkes iyidir umarim. Odamiz geldi onunla ugrastik kizimin esyalarini yikadik, utuledik dolabina yerlestirdik sukur Allah saglikla kullanmak nasip etsin hepimize insallah
canım hayırlı olsun güle güle kullanın. Nasıl oldu oda takımı beğendiniz mi? Ben alırken hiç dikkat etmemişim ön korkuluğu aşağı inmiyormuş. Yatağın içini düzenlerken çok zorlanıyorum. İlerde çocuğu içinden almak da zor olacak galiba. Sizinki iniyor mu?

Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğin vaktinde sağlıkla gelir benim oğlumda 32 haftalıkken geliyordu doktor Yaşar demişti korkma canım bebeğin kaç kilo şuan gelişimi haftasına uyumluysa rahat ol
Cok sagol canim insallah oglum gelisimi 2 3 hafta onden gidiyor en son kilosu 2300 du bugun o panikle hic soramadim. Kilosundan yana icim daha rahat azcik daha buyuse 34 u gecsek en azindan cok rahatlicam

Cok sagol canim insallah oglum gelisimi 2 3 hafta onden gidiyor en son kilosu 2300 du bugun o panikle hic soramadim. Kilosundan yana icim daha rahat azcik daha buyuse 34 u gecsek en azindan cok rahatlicam
İnşallah geçersin canım şuan hastanedesin gereken yapılır bol dua et Allah'a havale et hayırlısı olur inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Tam mevsim geçiş soğuklar başladı falan hastalık zamanına denk geldik. Allah hepimizi ve yavrularımızı korusun sağlık versin inşallah

İnsallah canim cok sagol en azindan 34 gorsek ona da raziyim hakkimizda hayirlisi olsun

Çok geçmiş olsun canım,bende yakalandım öksürük belasına geçen bitkisel çözüm bulmuş gibiydin noldu? Hastalığı kynaya sat derler buralarda bizemi sattın ne doğal çözümler arıycam bulamazsam bende doktora giderim ilaç olmazsa olmuyo bazen, öksürünce ağrı değil kasığıma kramp giriyo buda nasıl oluyosa, Rabbim ikimizede şifa versin inşallah

Amin canim hepimiz insallah. Cok begendik canim. Biz buyuyen besigini almadik takimin canim baska besik aldim odaya uygun. Onun korkulugu iniyor asagiya. Evet biraz zorlayabilir aslinda inmemesi. Ayarlanmaz mi acaba:/

Kizlar kapi susu ve taki yastigi siparis etmek istiyorum. Guvenilir bildiğiniz bir yer var mi?

Instagramda tripartyshop diye bir sayfa var. Ahşap kapı süsü yapıyor. Ben ordan sipariş ettim ama daha gelmedi kalitesini gormedim yani.

Eki Görüntüle 2199881 sonunda yıkadık, çantamızı hazırlıycaz inşallah, biraz daha bekleyebilirdi ama nolur nolmaz biz hazır olalım

Ellerine sağlık ne güzel yikamissin. Bende su üstümde ki tembelliği atarsam yikayacagim inşallah.

Amin canim hepimiz insallah. Cok begendik canim. Biz buyuyen besigini almadik takimin canim baska besik aldim odaya uygun. Onun korkulugu iniyor asagiya. Evet biraz zorlayabilir aslinda inmemesi. Ayarlanmaz mi acaba:/
doğru canım hatırladım şimdi sen başka beşik almıştın. Ayarı yok ne yazık ki. Hiç düşünemedim alırken.

Çok sağolasın canım sende yıkarsın tembellik değil halimizmi var herkesin bi tarafı ağrıyor aynı bölge olmasada kendimize zor yetiyoruz,b irde extradan minik minik elbiseler çıktı as as bitmeyen Rabbim hepimize güç kuvvet versin su sayılı günleri bir an önce atlatalım..

Amin inşallah benimde belim sırt ağrılarım bayadır vardır biraz yürüyeyim başlıyorum penguen gibi olmaya üstelik kiloda almadım birde kilolu olaymışım yerimden kalkamazdım ama bu mide beni bitirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…