2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
doğru canım hatırladım şimdi sen başka beşik almıştın. Ayarı yok ne yazık ki. Hiç düşünemedim alırken.
Bebek kucukken yataginin altina dösek,minder gibi birsey koyup yatagi yukseltebilirsin canim en olmadi. Bebek yatakta ayaga kalkmaya baslayinca alirsin altindan yine düsmesin diye.

canım gaviscon içmeyi denedin mi? Ben de senin gibiyim geceleri uyutmuyor reflü. Ama gavisconu içtiğim anda çat diye kesiliyor.
İçiyorum canım 2.şişe oldu ilk zamanlar hafiften keserdi şimdi hiç faydası yok yatmadan önce soda içiyorum akşam 7den sonra bişey yemiyorum olabildiğince çiğ şeyler yemiyorum salata bile çok hafif ne yapsam bulamadım bi formül

Bebek kucukken yataginin altina dösek,minder gibi birsey koyup yatagi yukseltebilirsin canim en olmadi. Bebek yatakta ayaga kalkmaya baslayinca alirsin altindan yine düsmesin diye.
zaten ilk 1 yıl o yatakta yatırmayacağım canım. Yan yatağında yatıracağım da yine de biraz canım sıkıldı:) neyse hayırlısı artık yapacak bişey yok.

Öksürüğe değilde canım Boğaz acısına bulmuştum sirkeli su ile gargarayı ama öksürüğe naptıysam olmadı amin canım rabbim hepimize şifa versin inşallah ben çok kötüyüm öksürükten konuşamaz haldeyim ileri derece

Amin inşallah benimde belim sırt ağrılarım bayadır vardır biraz yürüyeyim başlıyorum penguen gibi olmaya üstelik kiloda almadım birde kilolu olaymışım yerimden kalkamazdım ama bu mide beni bitirdi

Süt çok iyi geliyo bana en az 2 saat rahatlıyorum salçalı soğanlı yemekler dokunuyo daha çok canım meyve yemeğe çalış biraz mideni rahatlatır

Merhaba kızlar nasılsınız hasta olanlara rabbim acil şifalar versin tam mevsim geçişi ve bende gribe yakalanan kardan oldum burnum tıkalı ve boğazım açıyor ilerletmeden atabilirim insallah
Kızlar ben bugün başladım kıyafetlerin etiketlerini kestim ilk makineye battaniyeleri atarak başladım yıkama işlemine 50 dereceye attım ama kimisi 60 diyor kimisi 30 battaniyeyi riske alıp attimda kıyafetleri kaç derece de yikasam kafam hala karışık sizler kaç derecede yikadiniz

40 derecede yıkadım ben hepsini cnm

Ben herşeyi 30 da yıkadım. 60 battaniye için çok fazla bence.

Artık çok daha dikkatli olmak lazım canım haklısın. Ben de hiç kollamıyorum kendimi. Daha dikkatli olcam canım sizden sonra akıllandım. Hepimiz vaktiyle sağlıkla alırız inşallah evlatlarımızı kucağımıza

Canım ben hazırlayalı kaç hafta oldu. Aslında erkendi ama ağırlaşırsam gözümde büyür diye yapıp poşetledim. Bir çantaya yerleştirmesi kaldı. Şu an o bile gözümde büyüyor, bir aksilik yoksa başla bence sen de.

Canım öksürük muhtemelen geniz akıntısından oluyordur. Ben öksürmekten çıkartıyordum artık o derece. Burnuma sürekli sirkeli su sıkarak atlatabildim son sefer. Bundan önce antibiyotikti mecburen. Hamilelikten önce süte zerdeçal da bayağı rahatlatıyordu ama zerdeçalın kullanılıp kullanılmadığını bilemiyorum. Bunun dışında ne zencefil ne bal ne karabiber hiç bir şey işe yaramıyordu bende.

Canım iyice öğremeden kullanma ilaç bence de allah korusun.. doğal yöntemlerle iyileşmeye çalış bal limon karabiber karıştırıp günde iki kez iki tatlı kaşığı benim öksürüğüme çok iyi geliyo

Himm 50 de yıkadim battaniyeleri kiyafetkeri 40 da yikayim o zaman deterjanın kutudunda 40 derecede kullanin yazıyor
Bende bebek kıyafetlerinin etiketine baktim birazında 40 birazında 30 derece yazıyordu. 40 fazla geldi minicik şeyler için 30 a attım.

Canım Rabbim yardımcı olsun stres yapmamaya rahat olmaya çalış. İnşallah zamanında sağlıkla gelir yavrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…