2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evde uzun pedler yetiyor hastanede de anestezi etkisi geçene kadar zaten yataktasın ondan sonra ara ara kalkıp yürümen gerekiyor. Her kalktığımda değiştirdim ama öyle fazla bi kanama gibi düşünmeyin.
9 ay adet gormeyince sanki kanama da cok olcakmis gibi geliyor nedense :)

bana hic sezeryan gozukuyo demedi benim 31+2 erken diye demedi galiba.ama sizin de daha cok degilki 33 haftalik.daha cok var bence belli olmaz.
benim de cok nadir yukari cikiyo sayilidir yani.

O kadar bahsi geçti ki iç çamaşırın üzerine depend külot giyip denedim şimdi Gayet yumuşak rahatsızlık veren bir tarafı yok. Normal iç çamaşırı boyutunda aşağı yukarı, pek uzun değil. Orta boyu oldu gayet ama normalde s bedenim,60 kilo üzeri büyük beden alsa daha iyi olur.
Bir de sırt üstü yatarken sızıntı yapabilir arkadan yani ped kısmı öyle bele kadar değil, herhangi bir uzun gece boy ped kıvamında

Himm anladım canım kanamamiz nasıl olur neyle karşılarız bilmedigimiz için bende düşünüyordum hangisi daha iyi olur diye bende baby me ped alım o zaman oda baya kalın zaten
baby&me lohusa pedini aldın mı daha önce canım? kalınlığı nasıl bilmediğim için ben dependin mesane pedini alayım diyorum ama bilemedim

amin canım inşaAllah hepimize. kızımda hiç bulantım yoktu bu çok farlkı :/

resmen ped krizi yaşadık yaw. Hiç bir şeyi seçerken bu kadar zorlanmamıştım
Aslında küçük bi ayrıntı
Hastanenizle konuşun özele gidenler tek kişilik oda deyip iki kişilik odaya çıkarmasınlar, bana öyle yaptılar çok rahatsız oldum diğerinin eşi girmek zorunda kaldı birkaç defa.
Sonra refakatçi için yatak falan var mı, mümkünse odanızı bi görün önceden.

Allah yardimcimiz olsun cnm.ara ara demekki bulantilarin olup biticek az kaldi zaten cnm.
ben hele hamileyken bi cocugum daha olsaydi napardin inanki bilmiyorum asla ilgilenemezdim.simdiden 2.den gozum korkuyo.kabus gibi bi hamilelik cok zormus nen hic boyle dusunmemistim.
Allah tan ilk cocugum ona rahmen mahvoldum kimseye tahammulum yok bi de cocuk olsaydi napardim ben

ben özelde yapacağım canım. Daha önce de 2 arkadaşım orada doğum yaptığı için odaları biliyorum. Odaların hepsi tek kişilik ve refakatçi için ayrıca yatak da var. Ama dediğin gibi önemli bir konu. Mutlaka gidip görülmeli odalar.

Kızlar burun kanaması yasadıniz mi basm agriyor ve yogun burun kanamam var durmuyor nye bole oldum anlamadm

her gebelik aynı değil canım benim ilk gebeliğimde hiç bulantım ve başka ağrım yoktu bunda maşaAllah bütün hamile belirtileri var =)

tansiyonuna baktır mutlaka canım. Yüksek tansiyondan kanıyor olabilir ve gebelikte yüksek tansiyon tehlikeli. İhmal etme.
Tansiyon mu vardr dysn normalde oluyordu burnmda ama yogn degildi iste normal burundaki sey gbi oluyrdu anladn solemiym bugun bildgin pecetyi kana cevrdi sanki burnum kirilms kaniyor gbi birde bas agrim basladi tansiyonlami alakalidr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…