- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.561
bilmiyorumki cnm nedense hic rahat gecirecegimi dusunmuyorum 2.yi.her gebelik aynı değil canım benim ilk gebeliğimde hiç bulantım ve başka ağrım yoktu bunda maşaAllah bütün hamile belirtileri var =)
Aman dikkat et canimBensw ilk defa bu kadar bole yogn yasadm ve basm donuyor yarm saat oncesi yoktu bianda oldu burnumdan geldi kan
Geçmiş olsun canım benimde baştan beri kanardı son iki aydır bildiğin akmaya başladı. Kbbye gittim çatlak varmış damarda. Kan basıncı arttığı için tetiklemiş .sprey ve krem verdi faydası olmadı doğumdan sonra devam ederse gel dedi bakalımTansiyon mu vardr dysn normalde oluyordu burnmda ama yogn degildi iste normal burundaki sey gbi oluyrdu anladn solemiym bugun bildgin pecetyi kana cevrdi sanki burnum kirilms kaniyor gbi birde bas agrim basladi tansiyonlami alakalidr
Evet ya baya babaanne donu gibi bir şey ama işe yarar umarımbenim esim depend kilotluyu gorunce bu ne ya bebek bezi alsaydin demistiadam bakamadi tiksindi
Sennde bas agrin basn dondumu cnm kalkamyrm otrdgm yerden sanada gecmis olsun cnm benim ilk defa oluk oluk akti onceden arada kurumus seklde oluyrdu bugn oldu sastmGeçmiş olsun canım benimde baştan beri kanardı son iki aydır bildiğin akmaya başladı. Kbbye gittim çatlak varmış damarda. Kan basıncı arttığı için tetiklemiş .sprey ve krem verdi faydası olmadı doğumdan sonra devam ederse gel dedi bakalım
Olmadi hastaneye gderm cnm basmda donuyor zatenAman dikkat et canim
:) Ben herşeyde kararsız kaldım ya normalde kendime beğenir alırım ama bebiş hazirliginda öyle olmadiresmen ped krizi yaşadık yaw. Hiç bir şeyi seçerken bu kadar zorlanmamıştım
Dependin pedi oldigunu bilmiyordum canım ben daha almadım ama burda bir arkadas paylasmisti pedi yanlış hatırlamıyorsam kalın duruyordibaby&me lohusa pedini aldın mı daha önce canım? kalınlığı nasıl bilmediğim için ben dependin mesane pedini alayım diyorum ama bilemedim
Aynen benimde öyle olurdu birden artış oldu korkutucu şekilde . Fazla kanayınca baş ağrısı ve dönmesi yapıyor ama yüksek tansiyon da tetikliyor. Sen tansiyonunu ölçtür eğer düşükse korkma kbbye gitSennde bas agrin basn dondumu cnm kalkamyrm otrdgm yerden sanada gecmis olsun cnm benim ilk defa oluk oluk akti onceden arada kurumus seklde oluyrdu bugn oldu sastm
Almadım onuda henüz ama yenidogum yapmis birinden duydum baby me elindeki bitince başka markalardan almış memnun kalmamış baby me pofuduk olanı almaya karar verdimrica ederim canım sen bebek için alt açma örtüsü aldın mı canım
Oturamıyorum canım bebeğin başı baya aşağıda benim kasıklarıma çok sancı yapıyor. suyu baya ılık ayarlıyorumCanım oturarak mı ayakta mı yıkanıyorsun suyun ısısı nasıl?
Bizde 2600 gram olmusuz 34+0 bugun.
İyi yapıyorsun canım sıcak su şuan için iyş değil bize duşlarını kısa tut uzun süre olunca da sıkıntı olabilirOturamıyorum canım bebeğin başı baya aşağıda benim kasıklarıma çok sancı yapıyor. suyu baya ılık ayarlıyorum
Olmadi baktrcam tansiyona 1 ay once bakldgnda iyiydi tansiyonm mu yukseldi ya bianda oldu hersy iyiyken simdi kalkamyrm bas agrm varAynen benimde öyle olurdu birden artış oldu korkutucu şekilde . Fazla kanayınca baş ağrısı ve dönmesi yapıyor ama yüksek tansiyon da tetikliyor. Sen tansiyonunu ölçtür eğer düşükse korkma kbbye git
biter biter merak etme o mis kokusunu bi alırsan ohhh hiç birşeyin kalmaz =)bilmiyorumki cnm nedense hic rahat gecirecegimi dusunmuyorum 2.yi.
hatta bu dogumdan sonra da hala sanki bitmicek gibi.
hee yok ben pedini demiştim bebek bezi şeklinde değil onun birde normal ped şekli de var baby&me ninEvet ya baya babaanne donu gibi bir şey ama işe yarar umarım
Ay valla zaten evde tekken duşa girmiyorum. Girince de ışık hızıyla çıkıyorum ne günlere kaldım diyorum, 34 ü geçseydim biraz daha içim rahatlardı.İyi yapıyorsun canım sıcak su şuan için iyş değil bize duşlarını kısa tut uzun süre olunca da sıkıntı olabilir
bende çok kararsızım depend den memnun kalmıştım epey kalındı mesane pedi diye geçiyorDependin pedi oldigunu bilmiyordum canım ben daha almadım ama burda bir arkadas paylasmisti pedi yanlış hatırlamıyorsam kalın duruyordi
Az kaldı canım hepimiz saglikla kavusalim insallah miniklerimizeAy valla zaten evde tekken duşa girmiyorum. Girince de ışık hızıyla çıkıyorum ne günlere kaldım diyorum, 34 ü geçseydim biraz daha içim rahatlardı.
Onu aldım ben de bayağı kalın, bir de dependin külodu da kalın ve çirkinhee yok ben pedini demiştim bebek bezi şeklinde değil onun birde normal ped şekli de var baby&me nin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?