2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
her gebelik aynı değil canım benim ilk gebeliğimde hiç bulantım ve başka ağrım yoktu bunda maşaAllah bütün hamile belirtileri var =)
bilmiyorumki cnm nedense hic rahat gecirecegimi dusunmuyorum 2.yi.
hatta bu dogumdan sonra da hala sanki bitmicek gibi.

Tansiyon mu vardr dysn normalde oluyordu burnmda ama yogn degildi iste normal burundaki sey gbi oluyrdu anladn solemiym bugun bildgin pecetyi kana cevrdi sanki burnum kirilms kaniyor gbi birde bas agrim basladi tansiyonlami alakalidr
Geçmiş olsun canım benimde baştan beri kanardı son iki aydır bildiğin akmaya başladı. Kbbye gittim çatlak varmış damarda. Kan basıncı arttığı için tetiklemiş .sprey ve krem verdi faydası olmadı doğumdan sonra devam ederse gel dedi bakalım

Sennde bas agrin basn dondumu cnm kalkamyrm otrdgm yerden sanada gecmis olsun cnm benim ilk defa oluk oluk akti onceden arada kurumus seklde oluyrdu bugn oldu sastm

baby&me lohusa pedini aldın mı daha önce canım? kalınlığı nasıl bilmediğim için ben dependin mesane pedini alayım diyorum ama bilemedim
Dependin pedi oldigunu bilmiyordum canım ben daha almadım ama burda bir arkadas paylasmisti pedi yanlış hatırlamıyorsam kalın duruyordi

Sennde bas agrin basn dondumu cnm kalkamyrm otrdgm yerden sanada gecmis olsun cnm benim ilk defa oluk oluk akti onceden arada kurumus seklde oluyrdu bugn oldu sastm
Aynen benimde öyle olurdu birden artış oldu korkutucu şekilde . Fazla kanayınca baş ağrısı ve dönmesi yapıyor ama yüksek tansiyon da tetikliyor. Sen tansiyonunu ölçtür eğer düşükse korkma kbbye git

Oturamıyorum canım bebeğin başı baya aşağıda benim kasıklarıma çok sancı yapıyor. suyu baya ılık ayarlıyorum
İyi yapıyorsun canım sıcak su şuan için iyş değil bize duşlarını kısa tut uzun süre olunca da sıkıntı olabilir

Olmadi baktrcam tansiyona 1 ay once bakldgnda iyiydi tansiyonm mu yukseldi ya bianda oldu hersy iyiyken simdi kalkamyrm bas agrm var

İyi yapıyorsun canım sıcak su şuan için iyş değil bize duşlarını kısa tut uzun süre olunca da sıkıntı olabilir
Ay valla zaten evde tekken duşa girmiyorum. Girince de ışık hızıyla çıkıyorum ne günlere kaldım diyorum, 34 ü geçseydim biraz daha içim rahatlardı.

Dependin pedi oldigunu bilmiyordum canım ben daha almadım ama burda bir arkadas paylasmisti pedi yanlış hatırlamıyorsam kalın duruyordi
bende çok kararsızım depend den memnun kalmıştım epey kalındı mesane pedi diye geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…