- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.581
Korkma canım iyi düşün sadece önlem amaçlı ölçtüreceksin zaten tansiyonumuzu düzenli olarak ölçtürmemiz gerekiyorOlmadi baktrcam tansiyona 1 ay once bakldgnda iyiydi tansiyonm mu yukseldi ya bianda oldu hersy iyiyken simdi kalkamyrm bas agrm var
ben rossmann kini kullanmıştım ve yine ondan almayı düşünüyorum baya sağlam ve memnun kaldım. o örtüyü altına serersin olmazsa dicektimAlmadım onuda henüz ama yenidogum yapmis birinden duydum baby me elindeki bitince başka markalardan almış memnun kalmamış baby me pofuduk olanı almaya karar verdim
Benim hic olculmuyor izmirdeki drlarida begenmedim ilk cocgmda adam aklli dr tuttramadm ne yazkki takibmi yapan dr yok anlcnKorkma canım iyi düşün sadece önlem amaçlı ölçtüreceksin zaten tansiyonumuzu düzenli olarak ölçtürmemiz gerekiyor
Sagol canim☺Masallah tontise cok tatli yaa
tamam canım çok teşekkür ederimOnu aldım ben de bayağı kalın, bir de dependin külodu da kalın ve çirkin
Ben varım canım. Baş iki hafta karın 3 hafta geride. Kilosu da düşük biraz. Haftalık takip oluyorum peritonolojiye? Senin de mi geride?Bebeği geriden gelen var mı kızlar ?
Ayy canım geçmiş olsun. Dün gece ben de aynı dertten uyuyamadım. Yeni başladı benim ama iğrenç bi hal. Yediklerine dikkat et ben afedersin pizza yemiştim ondan biliyorum.Şaka gibi geceler yaşıyorum ağlıycam artık sinirimden denemediğim bişey kalmadı bütün millet uyur ben reflü denen illetten otur bütün gece otobüs yolculuğu gibi oturarak uyuyorum yoksa bir saat istifra ettiriyor o ağıza gelen acı su bıktım yaaa aptal gibi dolaşıyorum evde uyu uyan yapmaktan
Kızlar devlet hastanesinde doğum yapacak olan var mı ?
cnm dependin kilotlu bezleri de hasta bezi katagorisine girmiyor mu ben onu almistim ekstra bi tane daha mi almak lazim ki
Hımmm onu bilmiyordum ama bakarım ona da fiyatı nasıl baby me uygundu 10 TL sanirimbende çok kararsızım depend den memnun kalmıştım epey kalındı mesane pedi diye geçiyor
Hımmm evet ondanda hastahane çantasında koyabilirim normalde koymayacaktim aklıma hiç gelmemişti :) sağol canim rossman evimin yakınında yok e bebek iki dakikalık mesafede oraya bakarimben rossmann kini kullanmıştım ve yine ondan almayı düşünüyorum baya sağlam ve memnun kaldım. o örtüyü altına serersin olmazsa dicektim
depend ler daha pahalı bugün bakacamHımmm onu bilmiyordum ama bakarım ona da fiyatı nasıl baby me uygundu 10 TL sanirim
tamam canım. bizde bezleneceğiz artık =)Hımmm evet ondanda hastahane çantasında koyabilirim normalde koymayacaktim aklıma hiç gelmemişti :) sağol canim rossman evimin yakınında yok e bebek iki dakikalık mesafede oraya bakarim
Sen bak bakalım bizede fikir olur ben önümüzdeki ay alırım galiba kalan son eksiklerodepend ler daha pahalı bugün bakacam
:) Evet ya değişik geliyor valla benim kuzen sezeryanla doğum yaptı öyle kananam olmadı normal ped kullandım dedi ama işte herkes farkli oluyirtamam canım. bizde bezleneceğiz artık =)
MaşallahBizde 2600 gram olmusuz 34+0 bugun.
Grupta herkes özelden bahsedince merak ettim :) İlçedeyim özel yok burda açıkçası ilk doğumum nolacak diye düşünüyorum çok fark var mıBen devlet hastanesinde yapicam canım
Anladım canım sağlık ocağında ölçtürebilir misin yada tansiyon aleti olan birinde. Acilde de ölçerler aslındaBenim hic olculmuyor izmirdeki drlarida begenmedim ilk cocgmda adam aklli dr tuttramadm ne yazkki takibmi yapan dr yok anlcn
Sıkıntıkı gebelıklerde ayakta ılık duş önerilir ben rahım ağzı yetmezlıgı hastasıyım serklajlıyım ayakta yapıyorum ve vajınal yıkama olmadanCanım oturarak mı ayakta mı yıkanıyorsun suyun ısısı nasıl?
Aynen canım oturarak yıkanmak özellikle son aylarda daha da sıkıntı oluşturabilirmiş. Ben baştan beri ayakta yıkandım iyi kide öyle yapmışım iyi sandığım gebeliğim 3 gün önce açılma var dendi diye yatakta geçiyorS
Sıkıntıkı gebelıklerde ayakta ılık duş önerilir ben rahım ağzı yetmezlıgı hastasıyım serklajlıyım ayakta yapıyorum ve vajınal yıkama olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?