2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
S

Sıkıntıkı gebelıklerde ayakta ılık duş önerilir ben rahım ağzı yetmezlıgı hastasıyım serklajlıyım ayakta yapıyorum ve vajınal yıkama olmadan
Canım peki özel olacak ama özel bölge için ağda yaptırıyor musun. Geçen ay rahat yaptırdım ama şimdi serviks kısalınca yaptırma konusunda yine tereddüde düştüm.

Aynıyız cnm uyku kalmadı birsey yemekten korkar oldum yemedikce kilo alıyorum o da garip ben sabah 7 de işe gidiyorum uykusuz uykusuz bir de gaviscon şurup aldım bakalım nolcak
Allah yardımcın olsun şu durumda birde çakışmayı düşünemiyorum öğlene kadar anca kendime geliyorum bende gaviscon falan kesmiyor beni artık

Grupta herkes özelden bahsedince merak ettim :) İlçedeyim özel yok burda açıkçası ilk doğumum nolacak diye düşünüyorum çok fark var mı

Benim 3. Doğumum olucak ilk oğlumu özelde 2.sini devlet hastanesinde doğum yaptım tabiki özeldeki lüks yok devlet hastanesinde ama ikiside hastene sonuçta doktor ve hemşire ilgisi konusunda ben hic bi sıkıntı yaşamadım devlet hastanesinde helede fiyatlar bukadar uçmuşken ben devleti tercih ediyorum

Canım peki özel olacak ama özel bölge için ağda yaptırıyor musun. Geçen ay rahat yaptırdım ama şimdi serviks kısalınca yaptırma konusunda yine tereddüde düştüm.
Kızımda 2.5 cm açılmam olup 25 haftalıkken dikiş atılmıştı onda doktor kasılmam olduğundan en ufak biley tektıkler düye tamamen yasaklamıştı yatalak gibi yatıyordum zaten bunda 14 haftada dikiş atıldı o zaman kadar ağda yaptırdım çünkü kendım en ufak bır egılme çömelme hareketı yapmıyorum doktorum aynı doktor sorsam gene yasak derdı bu aya kadar sormadan rahat oluyor dıye ayda bır yaptım agdayı ama geçen hafta gittiğimde gene lekelenmem falan vardı sorayım dedım keskinlikle dokunma suan dedı bende mecbur jilet yaptım su kadınlar için olan varya adını unuttum reklamlarda çıkıyor onu bıle affedersin kendım yapmıyorum egılmedıgjmden genelde uzun yatış seklındeyım

Ayy canım geçmiş olsun. Dün gece ben de aynı dertten uyuyamadım. Yeni başladı benim ama iğrenç bi hal. Yediklerine dikkat et ben afedersin pizza yemiştim ondan biliyorum.
Sağol canım bende ilk başlarda taze soğandan oldu roka yaptı vs diye bahane buluyordum ama yok ne yesem yada yemesemde aynı sırtım belim zaten ağrıyor bide dimdik yatıyorum istifra ettirmesi. Diye bütün ağrılarım tavan yaptı son 3 ayın güzellikleri başladı resmen :)

bırde kasılmam vardı dıye hatırlıyorum bu ay için riske atma derim ıkı üç hafta sonra yaptırırsın

Esim dedi yarn giderz hastaneye bende tmm dedm cnm buraya daha aldrmadm saglk ocgni
Canım aldır e nabızdan iki dknı almaz ben öyle yapmıştım . Şimdilik dinlen elinle çok dokunma burnuna uyumadan önce de havlu ser yastığına akmasına karşın inşallah kanamaz tekrar

Anladım canım çok sağol . İnşallah sıkıntısız atlatırız. Deneyimlerimizi yazarız buraya yine :)

Canım aldır e nabızdan iki dknı almaz ben öyle yapmıştım . Şimdilik dinlen elinle çok dokunma burnuna uyumadan önce de havlu ser yastığına akmasına karşın inşallah kanamaz tekrar
Cnm ılık dus aldm simdi uzanyrm suan kanamam azaldi gelmyr ama feci basm agryr

Kızlar duştan sonra benim kasıklarım baya ağrıyor zaten sıkıntılarım olduğu için oluyordur ama sizde durumlar nasıl acaba?
canım senin kasılmaların ve erken doğum riskin var sana tavsiyem uzun duş alma 5-10dakikalık kısa bir dus al çık. çünkü dış da açılma ve katılmayı tetikliyor..bir arkadaşımın öyle erken doğum riski vardı o söylemişti bana da öncesinde de düşük riski varmıştı 8 ay adam gibi yıkanmaya hasret kaldım derdi.doktoru da onu uyarmış bu konuda

canım sen ona bakma bütün ilaçlar öyle kullan ilacını daha kötü olursun yoksa sonuçta bunu veren doktor da biliyor ..hamilelikte kar zarar ilişkisine bakarak ilaç verilir içtiğimiz vitaminler hariç hepsi de risk sonuçta

Canim bundan aldik. Hastene boyle istemis sezeryan olandan. Kalkamiyorsun ya yataktan bi sure onlar degistiriyorlarmis.kanama kontrolu falan yapiyorlarmis.Sen de ogrenirsin hastanenin istegini ona gore alirsin.
bi de bu cikti yani tüh bilseydim o zmn depend falan almazdim sormadan.

Anladım canım sağol. Ben de 34 ü bekleyeyim doktoruma sorayım. Aynen canım maalesef sancı kasılma olmuştu Hem şimdi kilo da alır 34 e kadar.

Ben de hasret kaldım canım, 28.haftadan beri maksimum 10 dk durmuşumdur duşta. Yıkanmak denmez yaptığıma su dökmek resmen çok az liflendiğim halde duştan sonra kasıklarımda ağrı oluyor maalesef . Çok şükür 32 ye geldik, doktorum 34ü görelim inşallah, sonra da 36 yı görürsek tamamdır o zaman doğurabilirsin artık dedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…