2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bana hic sezeryan gozukuyo demedi benim 31+2 erken diye demedi galiba.ama sizin de daha cok degilki 33 haftalik.daha cok var bence belli olmaz.
benim de cok nadir yukari cikiyo sayilidir yani.

Tam pozisyon dönmüş biraz zor aşağı döner dedi bende pek anlam veremedim ama şu sıralar ev falan taşıdım sürekli ayaktaydım bende ona veriyorum bol bol sol yanına yat ve istirahat et dedi uygulamaya çalışıyorum bakalım bana da erken geldi dönmesi için

kızlar bugün çok halsizim elimi kolumu kaldıramıyorum başım ağrıyor neden böyle oldum yaaa inşaAllah hasta olmam çünkü erken doğumdan korkuyorum :/

Kızlar başımdan aşağı kaynar sular döküldü bugün bebeğimin karın ölçümünde 10 gün gerilik var. 31+4 üm ama bebeğim 30 hafta gözüküyor. 10 gün sonra kontrole çağırdı gittiğimde eğer gelişim olmazsa, hala 30 hafta olursa almak zorunda kalabilirim dedi doktorum. hiç beklemiyordum böyle bi durumu şoktayım hala. beslenmeden de kaynaklanabilirmiş kordondaki kan akışından da. kordondaki kan akışı yani dopler şu an için iyi bir sorun yok dedi ama 10 gün sonra geldiğinde bir sorun gözükebilir dedi. 31+3 1700 kilosu. kafam allak bullak

Ben varım canım. Baş iki hafta karın 3 hafta geride. Kilosu da düşük biraz. Haftalık takip oluyorum peritonolojiye? Senin de mi geride?
canım ne diyo doktor gerilik neden kaynaklanıyomuş senin. çok korktum ya hiç beklemiyordum böyle bir durum benm de 10 gün geriden geliyor karın

Merhaba kızlar. Birol iç giyimden ben de pijama almıştım. Bir arkadaş daha almıştı aynısından burdan ismini hatırlayamıyorum şimdi. Hatta ayni anda ayni pijamadan almıştık. Ama maalesef bana mavi yerine pembesini göndermişler mavi kalmamis. Cok güzel bir takım cok da uyguna almıştım ama benim oğlum olacak o yüzden pembe giymek istemiyorum. İhtiyacı olan varsa gönderebilirim. Yoksa iade edicem üzülerek.

Eklentiler

• EE5DA2A9-F37C-4F92-8D28-39FA9B50EB11.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 78
Üzülme bebeginde strese girmesin canım 10 gün içinde çok saglıklı beslen dikkat et meyve ceviz pekmez kaşar peyniri süt yogur bulgur bunları tüket inşallah hiçbirşeyde olmaz allahım evladını korusun sana bagışlasın inşallah
Peki hareketleri nasıldı bebeginin

Canim geçmiş olsun. İns bi sıkıntı olmaz 10 gün sonra içini ferah tut. Dr lar önce en kötü durumu düşünmek zorundalar yanı aslında öyle olacağı anlamına gelmez. Ben de oğlumu tam 30 haftalikken doğurmak zorunda kalmıştım cok rabbim bize bağışladı.

stres yapma canım. doktorun dengeaiz konuşmuş hamile bir bayana böyle bu şekilde söylenmez. ben olsam ikinci hatta üçüncü doktora baktırırdım. şimdi sen o 10 günü de zor geçirirsin bence başka bir doktora git için rahatlar canım

Canım benim de karın çevresi 1 buçuk hafta geri, ama doktorum öyle alırız falan demedi. Kan akışında sorun yoksa için rahat olsun. Sakın stres yapma, stres in hiçbir faydası yok. Beslenmene devam et. Kırmızı eti biraz daha yoğun ye. Muz tüketebiliyorsan tüket. Önemli olan sağlıklı olması ve gelişiminin devam etmesi. Sen üzülüp stres yaparsan Allah korusun gerilik artacak belki de. Ama tam tersine güzel düşün pozitif ol, beslenmene devam et inşallah arayı da kapatabilir bence.

doktor geriliğin neden kaynaklandığını söylemiş miydi sana.ya bana direk alırız falan deyince çok korktum

Canım moralini bozma sakın benim iki hafta geriydi ve bende sasirmsitim usgde herşey normal Dr genetikte olabilir ama bir hafta arayla takip edeceğiz gelişim devam ediyormu diye dedi ve bol bol protein tüketmemi soyledi ben bir hafta boyunca mercimek et nohut balık kuru meyve süt ürünleri kaju ceviz badem muzu bol tukettim evde muzlu sut yaptik tahin pekmezde tukettim bir haftada 400 gram aldı çok şukur sende iyi düşün böyle gerilikler olabiliyor az kilo alsada önemli olan gelişime devam edip alması mesela diğer hafta 120 gram falan almusti 1954 gram olmsutu Dr gayet iyi dedi kilosu ve benim Dr hiç alırız demedi araştırıriz geriligin neyden kaynaklandığını dedi çok Şükur gerek kalmadi

Kesinlikle gitmeyi düşünüyorum bir doktora daha. kilosu nasıl canım sence. yani seninkiyle kıyaslarsan çok zayıf değil bence ama yine de çok korkuyorum. doktordan çıktığpımdan beri gözyaşım durmadı ağlamıyorum da süzülüyo sadece gözlerimden. ne zor birşeymiş allah kimseyi evladıyla sınamasın

ay inşallah benim de öyle olur. akıllandım öyle çok dikkat edicem ki yediklerime. çok suçlu hissedicem kendimi besinsiz kaldığım için böyle olduysa.

ay inşallah benim de öyle olur. akıllandım öyle çok dikkat edicem ki yediklerime. çok suçlu hissedicem kendimi besinsiz kaldığım için böyle olduysa.
Güzel olur Allah'ın izniyle sakın moralini bozma biliyorsun moral çok önemli suçlama kendini elimizde olmadan olabiliyor bazen yeri geliyor iştahım çok iyi oluyor yeri geliyor canım birşey istemiyor toparlar annesi yeterki sağlığı yerinde olsun

Hareketli yani gün içinde çok kez hissediyorum hareketlerini. eskiden tekme şeklinde olurdu şu aralar daha çok bi yere toplanma şeklinde ama hareketli sonuçta.işten çıkınca markete uğrayıp ne gerekiyosa alıcam çok dikkat edicem beslenmeme. o kadar korktum ki..bu bana iyi bi ders oldu. tek duam kan akışında bir sorun çıkmasın

canım bak aşağıda hamile takvimde 1780gr yazıyor gayet normal.
ben seni çok iyi anlıyorum ben sana kızımda yaşadıklarımı anlatayım.
ben başka özel hastaneye doğum ücreti daha uygun diye doktora gitmiştim. sedyeye uzandım dedi ki sen şimdi zor sığıyorsun sedyeye 40.cı haftanda düşünebiliyır musun demişti bu birinci şok sonra ultrasona baktı çocuk 2 hafta geride suyun da az dedi eğer böyle devam ederse ölür demişti benim başımdan aşağı kaynar aular indi hayır dedim suyu içiyorum kadın da bir iki bardakla su içmek mi oluyor muymuş dedi bu ikinci şok sonra ekmeği keseceksin ve ne yiyeceğimi söyledi bu üçüncü şok 10 gün sonra yine gel demişti ama ben tabiiki gitmemiştim. gerizekalı kadın beni tanımadan etmeden kan tahlili bile almadan bu şekilde konuşması hiç hoş değildi. seninki yinede alırız demiş bu gerizekalı kadın ölür demişti yaaa oysa 10 gün evvelsi kendi doktorumdaydım gayet iyiydi. yani canım diyecem şu canını sıkma en önemlisi sensin bebeğin için sürekli konuş annem herşey yolunda sende vaktinde geleceksin seni bekleyen sevenlerin çok akıllı çocuğum gibisi senin moralin çok ama çok önemli bebeğin için. bende senin gibiydim ağlamıyorum ama gözlerimden yaşlar akardı sonra toparladım kendimi sende toparla kendini lütfen ve istersen ikinci veya üçüncü doktora görün yoksa bu 10 gün geçmez senin için canım üzme kendini olurmu herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…